13. Lucas Taylor Maia Reis

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gika

Re: 13. Lucas Taylor Maia Reis

Δημοσίευση από gika »

Να το πω και γω που τον έχω ξεσκίσει.. ΜΠΡΑΒΟ για τις τελευταίες εμφανίσεις!

Για εμένα ο παίκτης όταν τον πήραμε ήταν ένας ερασιτέχνης στα 27 του χρόνια. Απορίας άξιο και μόνο που ασχοληθήκαμε μαζί του, πόσο μάλλον το ότι τον κλείσαμε κι όλας.

Οι τελευταίες εμφανίσεις του όμως, είναι εμφανίσεις επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Όχι του καλύτερου επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αλλά ενός παίκτη που μπορεί να σταθεί στη λίγκα μας αξιοπρεπώς.

Όταν φέρνει ο Βόλος τέτοιους παίκτες, φωνάζουμε για το ποδοσφαιρικό μάτι του Μπέου και μετά σαλιαρίζουμε για να τους πάρουμε εμείς. Τι παραπάνω έχει ο Φεράρι που θέλαμε (εμείς, όχι η ΠΑΕ) από τον Τέιλορ; Τόσο σε προσφορά όσο και σε βιογραφικό.

Και το άλλο πολύ σημαντικό, είναι η δραματική βελτίωση του σε λίγες εβδομάδες. Τον είχα δει στο γήπεδο με τους Κροάτες και ο τύπος δεν ήξερε που να σταθεί. Έμενε πιο μπροστά από τον εξτρέμ, ξεχνούσε να γυρίσει, 9 στις 10 πάσες λάθος. Και τον βλέπεις τον ίδιο παίκτη χθες και λες αποκλείεται να είναι ο ίδιος.

Μακάρι να συνεχίσει να βελτιώνεται με τον ίδιο ρυθμό και να γίνει ένας ακόμα Σιντκλει. Μακάρι. Αλλά και να μη γίνει αυτό, έχουμε έναν αξιοπρεπή δεξιό μπακ για φέτος.

Η μόνη μου ένσταση έρχεται από την ανανέωση Λύρατζη που πλέον θα πρέπει να λογίζεται ως δεύτερη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας. Αυτό κάνει τον Τέιλορ υποχρεωμένο να μας αποδείξει ότι μπορεί να πάρει την φανέλα του βασικού σπίτι - αλλιώς εύκολα μπορεί να μείνει εκτός ομάδας. Πιάνει και θέση ξένου.

Έχει πάντως μέχρι τον Μάιο, και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του για τη θέση αυτό που νομίζω ότι προσφέρει είναι η ποικιλία στην ανάπτυξη της ομάδας.
Μέχρι τώρα έχουμε δει:

1. Να ανεβαίνει δίνοντας την πλευρά στο δεξί σέντερ μπακ (Βαρέλα)
2. Να τριπλάρει τον προσωπικό του αντίπαλο και να συγκλίνει
3. Να παίζει πίσω στον τερμάτοφύλακα για αλλαγή πλευράς
4. Να παίζει στο δεξί μπακ για ασφάλεια
5. Να παίζει με το αριστερό μπακ για αλλαγή πλευράς
6. Να συνεργάζεται με τον επιθετικό μπροστά του με 1-2
7. Να παίζει στον κεντρικό (Κούρτιτς)

Όλα αυτά τα κάνει με σχετικά μεγάλη σταθερότητα, έχοντας 1-2 καταστροφικές αποτυχίες ανά αγώνα, όπου ο αντίπαλος κερδίζει κατοχή ψηλά. Επίσης δεν έχει μακρινή μπαλιά για να αλλάξει παιχνίδι ή να βρει επιθετικό.

Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε σε ποιο ποσοστό παίζουμε από την πλευρά του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sourmenetes έγραψε:
Sera4 έγραψε:Ναι ρε Σούρμε, αλλά και αμυντικά είναι τρύπα το παιδί. Μπορεί να κάνει λάθος με 100 διαφορετικούς τρόπους.

Δεν φταίει το παιδί, αυτό είναι το επίπεδό του. Και ίσως για 2-3 επιλογή να ήταν καλός, αν και με θέση ξένου, πάλι δεν θα ήταν και ότι πιο σοφό, να δαπανηθούν εκεί λεφτά.

Αλλά ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν βασικό παίχτη για εκεί, έναν Μάτος δηλαδή, και όχι κάποιον να παλεύει με το Ροντρίγκο για το ποιος είναι λιγότερο μέτριος.
Προφανώς αν είχαμε ένα σιντλευ και στα δεξιά θα ήμασταν σούπερ.
Ξεχνάτε ότι το πιο τρομακτικό λάθος το έκανε ο Sidcley και το έσωσε ο Taylor.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

rade paprica έγραψε:Συνεχής βελτίωση, χαμηλό προφίλ, τα δίνεις όλα
Αυτό είναι ένα μεγάλο προσόν του, που δεν το έχουν όλοι: Η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση. Σε λίγο καιρό θα έχουμε πιο ξεκάθαρη άποψη γι' αυτόν. Μπορεί να και να μας εκπλήξει.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Πολυ καλος για τα λεφτα που παιρνει.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πέρα από τον χαβαλέ.. Όταν είσαι στην αφάνεια και ξαφνικά σε ζητάει ο ΠΑΟΚ που κυνηγάει νταμπλ τα τελευταία χρόνια και αγωνίζεται στην Ευρώπη, τότε ή θα καυλώσεις τη ζωή σου και θα παίζεις στο 100% επειδή γουστάρεις και έχεις όρεξη να καθιερωθείς...ή θα λερώσεις το βρακί και θα βλέπεις τους συμπαίκτες από τα VIP.

Ε, ο Taylor The Savior έχει δείξει απίστευτη όρεξη και πείσμα και αν αυτό δεν είναι δείγμα προσωπικότητας, δεν ξέρω τι είναι...

Ζητούμενο, βέβαια, είναι να υπάρχει διάρκεια.

bersekeros έγραψε:Είναι ψαρωμένος ακόμα και κάνει τις γκάφες του ψάρακα.

Θέλω να ξεψαρώσει σιγά σιγά, να δούμε τι ψάρια πιάνει. :D

Από ψαροταβέρνα πόσταρες; :mrgreen:

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που γράφεις στην αρχή και έχω βάλει σε bold.

Θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης με καλό potential που αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα ψαρωμένος και αγχωμένος.

Εικόνα

Το άγχος αυτό πρέπει να το αποβάλλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί αποτελεί τροχοπέδη στο να προσφέρει
αυτά που θέλει και μπορεί.

Ευελπιστώ ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια, θα τον βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρέπει λίγο να τσαμπουκαλευτεί παραπάνω και θα πάει πάρα πολύ καλά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

gika έγραψε: Και το άλλο πολύ σημαντικό, είναι η δραματική βελτίωση του σε λίγες εβδομάδες. Τον είχα δει στο γήπεδο με τους Κροάτες και ο τύπος δεν ήξερε που να σταθεί. Έμενε πιο μπροστά από τον εξτρέμ, ξεχνούσε να γυρίσει, 9 στις 10 πάσες λάθος. Και τον βλέπεις τον ίδιο παίκτη χθες και λες αποκλείεται να είναι ο ίδιος.
.
Γιαυτο ειχα πει, ο παικτης ειναι ξεκαθαρα out of sync με την ομαδα στο χορταρι, αφηστε να "μπει" στην ομαδα πρωτα και μετα κρινουμε τις ατομικες του ικανοτητες και το που υστερει κτλ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pisakaipoupoula έγραψε:Παίκτης επιπέδου Παναιτωλικού....σίγουρα δεν είναι για κράξιμο, αυτό που έχει να δώσει το δίνει και παραπάνω, το θέμα είναι το ελεεινό μας scouting που δεν είχε να προτείνει κάποιον άλλον, κι αν πρότεινε η διοίκηση τα έκανε μαντάρα στο να τον αγοράσει
Κράτα το να το δούμε σε ένα μήνα.

Έχω εντύπωση ότι σε κάθε ματς θα πάει όλο και καλύτερα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

sourmenetes έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Παίκτης επιπέδου Παναιτωλικού....σίγουρα δεν είναι για κράξιμο, αυτό που έχει να δώσει το δίνει και παραπάνω, το θέμα είναι το ελεεινό μας scouting που δεν είχε να προτείνει κάποιον άλλον, κι αν πρότεινε η διοίκηση τα έκανε μαντάρα στο να τον αγοράσει
Κράτα το να το δούμε σε ένα μήνα.

Έχω εντύπωση ότι σε κάθε ματς θα πάει όλο και καλύτερα

Έχω την εντύπωση πως ο παίκτης έχει φτάσει και ακροβατεί σε ένα σημείο μεταίχμιο για αυτόν.
Ή θα κάνει το εκπληκτικό ξεπεταγμα ή θα τον φάει η μαρμάγκα.
Μέση λύση δεν βλέπω.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

δεν έχω δει έως σήμερα ούτε ένα στοιχείο που να αφήνει ελπίδα να δω κάτι παραπάνω στο μέλλον.
Αμυντικά με ελλείψεις κ κενά σκέψεις, αργές επιστροφές, ανικανότητα να σταματήσει επέλαση επιθετικού.
Επιθετικά με τσαπατσούλικες επελάσεις, χωρίς σέντρα, με αργές επιστροφές μετά. Παίρνει την μπάλα κ είναι πιο σίγουρο πως θα την χάσει παρά να την δώσει μπροστά. Για αυτό κ γυρίζει συνεχώς τη μπάλα πίσω. Κάνει ανοίγματα τη μπάλα που δεν την προλαβαίνει κ την χάνει.
Αν ήμουν αντίπαλος προπονητής, θα έχτιζα όλο το επιθετικό μου πλάνο πάνω του, απο την πλευρά του.

Αν είχα δει κάτι, θα σκεφτόμουν "υπομονή, θα τον φτιάξει ο Λούτσε". Δεν έχω δει όμως τίποτα.
Μάγος ο Λουτσε αλλά όχι θεός.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Κάντε λίγο υπομονή με αυτόν, η ταχύτητα του και μόνο είναι μεγάλο προσόν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gpap έγραψε:δεν έχω δει έως σήμερα ούτε ένα στοιχείο που να αφήνει ελπίδα να δω κάτι παραπάνω στο μέλλον.
Αμυντικά με ελλείψεις κ κενά σκέψεις, αργές επιστροφές, ανικανότητα να σταματήσει επέλαση επιθετικού.
Επιθετικά με τσαπατσούλικες επελάσεις, χωρίς σέντρα, με αργές επιστροφές μετά. Παίρνει την μπάλα κ είναι πιο σίγουρο πως θα την χάσει παρά να την δώσει μπροστά. Για αυτό κ γυρίζει συνεχώς τη μπάλα πίσω. Κάνει ανοίγματα τη μπάλα που δεν την προλαβαίνει κ την χάνει.
Αν ήμουν αντίπαλος προπονητής, θα έχτιζα όλο το επιθετικό μου πλάνο πάνω του, απο την πλευρά του.

Αν είχα δει κάτι, θα σκεφτόμουν "υπομονή, θα τον φτιάξει ο Λούτσε". Δεν έχω δει όμως τίποτα.
Μάγος ο Λουτσε αλλά όχι θεός.
Πόσες φορές πέρασε ο παιχταράς τσουμπερ προχθές;;

Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν πρεπει να το λεμε ειρωνικα το "παικταρας" για τον Τσουμπερ, γιατι μειωνουμε και την προσπαθεια του Τειλορ ουσιαστικα.

Ο Τσουμπερ ειναι ενας πολυ καλος παικτης και ο "πρωταρης" Τειλορ αμυντικα τα πηγε μια χαρα απεναντι του.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ειπα να μην απαντησω αλλα επειδη το συνεχιζει, ο gpap εκανε και ενα απαραδεκτα αδικο και εκτος τοπου και χρονου σχολιο και στο ποστ γκαμε θρεντ οπου βγαζει τον Τειλορ ως τον χειρωτερο παικτη μας του ματς. Και μη μου πεις "εκανε λαθη", ουτε ο μονος ηταν που εκανε λαθη ουτε εκανε τα χειρωτερα.

Φαντασου και να ειχε κανει τι μαλακια του Σιντκλει και να τον ειχε περασει σαν σταματημενο ο Λιβαι τι θα ακουγε.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Το κολλημα που τρωνε πολλοι φιλοι με συγκεκριμενους παικτες ειναι τρομερο. Και γενικως αυτο που παρατηρω, ειναι οτι κρινουμε παικτες αναλογα με αν τους γουσταραμε ως μεταγραφη η οχι.

Δεν μας αρεσε σαν μεταγραφη ο Τειλορ, δε πα να γινει μια χαρα παικτης, παντα θα βλεποουμε μονο τα αρνητικα του και θα τρωει μπουλινγκ. Τα ιδια και με τον Μουργκ. Δε λεει κανεις οτι ειναι παικταρας αλλα το μπουλινγκ που τρωει ειναι φοβερο και αυτο γιατι δεν αρεσε ως μεταγραφη στον κοσμο.

Απο την αλλη αν ερθει παικτης που γουσταρε ως μεταγραφη ο κοσμος ακομα και το μεγαλυτερο παλτο να βγει δεν θα τα ακουσει ποτε με τον ιδιο τροπο.

Τρομερη προκαταληψη αλλα αυτος ειναι ο ανθρωπος γενικα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”