Razvan Lucescu
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Razvan Lucescu
Metagrafakias έγραψε:ρε η αλεπου τον Ιανουαριο θα αναστησει και τον Ζαμπα!!!!
Ας χαλαρώσουμε λίγο...
- WeWillRockYou
Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, πέρα από τις γνωστές προπονητικές του δυνατότητες, είναι το πνεύμα νικητή που έχει μεταφέρει σε όλο τον σύλλογο από την πρώτη του θητεία. Και είναι η τυχερή η ομάδα, γιατί θα εκπαιδεύσει μια ακόμα γενιά ποδοσφαιριστών της για τα επόμενα χρόνια.
Μπορεί να καταλάβει εύκολα κανείς τη σημασία του επιτεύγματος, κοιτώντας την κατάσταση της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη loser νοοτροπία ήθελε να αλλάξει ο Μελισσανίδης, όταν επιδίωξε να προσλάβει τον Ράζβαν.
Επίσης, είναι πλέον νομίζω κατανοητό από όλους, γιατί το προπονητικό τιμ στοιχίζει 1,8 εκατομμύρια το χρόνο.
Θεωρώ πως ο προπονητής θα πρέπει να παραμείνει στην ομάδα ακόμα και αν δεν κατακτήσει τίποτα φέτος.
Μπορεί να καταλάβει εύκολα κανείς τη σημασία του επιτεύγματος, κοιτώντας την κατάσταση της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη loser νοοτροπία ήθελε να αλλάξει ο Μελισσανίδης, όταν επιδίωξε να προσλάβει τον Ράζβαν.
Επίσης, είναι πλέον νομίζω κατανοητό από όλους, γιατί το προπονητικό τιμ στοιχίζει 1,8 εκατομμύρια το χρόνο.
Θεωρώ πως ο προπονητής θα πρέπει να παραμείνει στην ομάδα ακόμα και αν δεν κατακτήσει τίποτα φέτος.
Κατάφερες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μια διαλυμένη ομάδα να την κάνεις μια γροθιά. Κατάφερες να αναστήσεις παίχτες που δύο χρόνια ήταν τελειωμένοι.
Αυτό ούτε μαθαίνεται, ούτε δουλεύεται. Αυτό είναι χάρισμα.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ από τα αποδυτήρια χτες, την ομιλία του Λουτσεσκου και θα καταλάβατε γιατί αυτή η ομάδα φέτος, θα τους γαμησει όλους
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 27 Σεπ 2021, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Instatrouman έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ από τα αποδυτήρια χτες, την ομιλία του Λουτσεσκου και θα καταλάβατε γιατί αυτή η ομάδα φέτος, θα τους γαμησει όλους
Πουυυ?? Δεν το βρίσκω, στα γρήγορα
https://www.instagram.com/p/CUUqJnjJhQO ... =copy_link
Θενκςaivas19 έγραψε:Instatrouman έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ από τα αποδυτήρια χτες, την ομιλία του Λουτσεσκου και θα καταλάβατε γιατί αυτή η ομάδα φέτος, θα τους γαμησει όλους
- rade paprica
chrisg4 έγραψε:Κατάφερες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μια διαλυμένη ομάδα να την κάνεις μια γροθιά. Κατάφερες να αναστήσεις παίχτες που δύο χρόνια ήταν τελειωμένοι.
Αυτά...Θεωρώ πως ο προπονητής θα πρέπει να παραμείνει στην ομάδα ακόμα και αν δεν κατακτήσει τίποτα φέτος.
++++++++trouman έγραψε:Θενκςaivas19 έγραψε:Instatrouman έγραψε:
Αυτό το πιστεύω κι εγώ. Για αυτό και κινηθήκαμε συντηρητικά προς εξτρεμ.. Εϊμαι σίγουρος πως ο Λου τουλάχιστον το πιστεύειΜπαρκαρούτσος έγραψε:Metagrafakias έγραψε:ρε η αλεπου τον Ιανουαριο θα αναστησει και τον Ζαμπα!!!!
Ας χαλαρώσουμε λίγο...
-
elvetos giatros
Η εμείς η κανειςMitsospaoki4 έγραψε:Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ από τα αποδυτήρια χτες, την ομιλία του Λουτσεσκου και θα καταλάβατε γιατί αυτή η ομάδα φέτος, θα τους γαμησει όλους
Για αυτό πρέπει να τον κρατήσουμε πολλά χρόνια...tolis01 έγραψε:Δεν έχουν κλείσει;
Πού να βρεις ζακέτα τώρα???
-
xrisitsapa
Και κάπου εδώ καταρρίπτεται ο μύθος της πίστωσης χρόνου.
Αν είσαι προπονητής, μέσα σε 1-2 μήνες δείχνεις σαφή δείγματα της δουλειάς σου.
Το ίδιο και αν είσαι παίχτης. Από τον πρώτο μήνα βαριά βαριά φαίνεσαι.
Τα άλλα είναι οδοντόκρεμες.
Αν είσαι προπονητής, μέσα σε 1-2 μήνες δείχνεις σαφή δείγματα της δουλειάς σου.
Το ίδιο και αν είσαι παίχτης. Από τον πρώτο μήνα βαριά βαριά φαίνεσαι.
Τα άλλα είναι οδοντόκρεμες.
Ανατριχιαστικος ο ατιμος!aivas19 έγραψε:Instatrouman έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ από τα αποδυτήρια χτες, την ομιλία του Λουτσεσκου και θα καταλάβατε γιατί αυτή η ομάδα φέτος, θα τους γαμησει όλους
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk