Είπαμε, έχει μπαν. Μη τσιγκλάτε άσκοπα.dragon έγραψε:Κανά νέο από το εξωτικό Ντίσελντορφ;
ΠΑΟΚ - αεχ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αιντε κλειστε το και ανοιξτε της Πεμπτης,φτανει με τα κολακευτικα σχολια.
Εχουμε δυσκολο ματς την Πεμπτη.
Νικη και μονο οπως προπερσι.
Εχουμε δυσκολο ματς την Πεμπτη.
Νικη και μονο οπως προπερσι.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Shivaspace έγραψε:MVP Μιχαιλίδης, που δεν είναι και το όνομά του στη λίστα (αλλά είναι του Varela, που δεν αγωνίστηκε)![]()
το παλικάρι βγάζει τρομερές μπαλιές με πολύ μεγάλη ακρίβεια, και το κάνει να μοιάζει πολύ εύκολο, όμως δεν είναι καθόλου!
Πωωωω έκανα τέτοια μαλακία;;
Σσσσς........
Εσύ
εσύStathis71 έγραψε:Εχει ανεβει πουθενα ολοκληρος ο αγωνας γιατι τον εχασα λογω υποχρεωσεων;
και ο Μαυροχιόνης, κάθε που θα παίζει ο ΠΑΟΚ, υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας!Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ένα ματς δεν είδα και μαθαίνω παίξαμε καλά, άμα είναι ρε παιδιά να απέχω.
Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

Για αυτό λέμε κάποιοι ότι ο Λουτσεσκου πρέπει να στηριχθεί από την εδώ διοίκηση. Αυτό το ματς έπρεπε να κινήσουμε γη και ουρανό να γίνει Δευτέρα για να εξασφαλίσουμε στα παλικάρια μας μια μέρα παραπάνω ξεκούραση.bersekeros έγραψε:Μέσα παίζουμε με Σλόβαν, την Πέμπτη στις 10 το βράδυ. Μετά πάμε Κρήτη με όφη, την Κυριακή στις 18:15.
Μετά έχουμε τη διακοπή, όπου (λογικά) επιστρέφουν οι Καντουρί και Ίνγκασον.
- Μπαρκαρούτσος
Τα έλεγε ο tzelas...μόνο...και τα άκουγε το forum..μόνο.
Ναι ο φίλος τζελας είχε κάνει ένα εξαιρετικό ποσταρισμα , που είχε ανάφερθει λεπτομερέστατα στην διαμόρφωση του προγράμματος με την εμβόλιμη αγωνιστική. Το θέμα όμως παραμένει, δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό ο Λουτσεσκου Μόνος του. Μιλάμε να εξασφαλίσουν μια μέρα ξεκούρασης στην ομάδα επιπλέον. Εχουν υποχρέωση να σταθούν δίπλα στον προπονητή.
-
Εμφάνιση Λουτσέσκου χθες και νίκη βγαλμένη από τα παλιά. Είναι ασύλληπτο το πόσο μπορεί να μετατρέψει αυτό το σύνολο σε ομάδα που κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Αλλά ας μη γελιόμαστε.. ο Λουτσέσκου έπρεπε να είχε στηριχθεί περισσότερο στις μεταγραφές.. Μακάρι ο στρατηγός να καταφέρει να μας έχει χέρι χέρι με τον γάβρο μέχρι τον Δεκέμβρη. Εκεί πιστεύω θα φροντίσει ο Ιβάν...
Από την απαξίωση στην αποθέωση ένα τσιγάρο δρόμος…
Γίνεται και η ανάποδη διαδρομή βέβαια και πολύ πιο εύκολα.για αυτό ήρεμα. ….
Την ομάδα την ξέρουμε δεν την μάθαμε χθες… για αυτό έλεγα μην βιάζεστε θα γίνουν κωλοτούμπες φέτος.
Στα του ματς. Καλά παίξαμε με τους πελάτες αναμενόμενο αποτέλεσμα….
Κρατήστε γερά με νίκες με μισό μηδέν μέχρι την διακοπή μάγκες.
Μετά θα γυρίσουν όλοι θα φορμαριστούμε και άλλο και έχει ο Θεός.
Τον Γενάρη αμα είμαστε κοντά θα ενισχυθούμε κιόλας και πάμε στα ίσια να το πάρουμε φέτος.
Ένα όνομα είχα στο μυαλό μου χθες όσο έβλεπα το ματς.
Εεε τον ΑΜΠΕΛ τι μας έκανε 2 χρόνια …. Καλά να είναι ο άνθρωπος μακρυά από εμάς μόνο….
Γίνεται και η ανάποδη διαδρομή βέβαια και πολύ πιο εύκολα.για αυτό ήρεμα. ….
Την ομάδα την ξέρουμε δεν την μάθαμε χθες… για αυτό έλεγα μην βιάζεστε θα γίνουν κωλοτούμπες φέτος.
Στα του ματς. Καλά παίξαμε με τους πελάτες αναμενόμενο αποτέλεσμα….
Κρατήστε γερά με νίκες με μισό μηδέν μέχρι την διακοπή μάγκες.
Μετά θα γυρίσουν όλοι θα φορμαριστούμε και άλλο και έχει ο Θεός.
Τον Γενάρη αμα είμαστε κοντά θα ενισχυθούμε κιόλας και πάμε στα ίσια να το πάρουμε φέτος.
Ένα όνομα είχα στο μυαλό μου χθες όσο έβλεπα το ματς.
Εεε τον ΑΜΠΕΛ τι μας έκανε 2 χρόνια …. Καλά να είναι ο άνθρωπος μακρυά από εμάς μόνο….
Μετά από πολλά χρόνια η χάρτινη έκανε all in. Πολλές μεταγραφές, σοβαρός προπονητής και με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα. Μ αυτόν τον αέρα ήρθε στην Τούμπα. Εμείς από την άλλη πολλά προβλήματα ακόμα και 5 λετπα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.
Παρόλα αυτά κάναμε μια από τις πιο άνετες νίκες που έχω δει σε ντέρμπι.
Μπράβο σε όλους.
Μπράβο στον Πασχαλακη που θυμίζει και πάλυ superman.
Μπράβο στην τετράδα πίσω που δεν έχουν παίξει μαζί ούτε σε φιλικό αλλά εκτέθηκαν ελάχιστα.
Μπράβο στα τρία χαφ που εξαφάνισαν το κέντρο της χαρτινης.
Μπράβο στον Μπισεσβαρ που ξανά βρήκε τον εαυτό του και κάνει ότι θέλει.
Μπράβο σε Ζιφκο και Σβι που μπορεί να μην σκόραραν αλλά έδωσαν μάχες και άνοιξαν χώρους για τους συμπαιχτες τους.
Και τέλος μπράβο και στον Λουτσεσκου που χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν τίποτα από τα παραπάνω.
Διπλό στο Ηράκλειο και κάτι μου λέει ότι η διακοπή θα μας βρει πρώτους.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρόλα αυτά κάναμε μια από τις πιο άνετες νίκες που έχω δει σε ντέρμπι.
Μπράβο σε όλους.
Μπράβο στον Πασχαλακη που θυμίζει και πάλυ superman.
Μπράβο στην τετράδα πίσω που δεν έχουν παίξει μαζί ούτε σε φιλικό αλλά εκτέθηκαν ελάχιστα.
Μπράβο στα τρία χαφ που εξαφάνισαν το κέντρο της χαρτινης.
Μπράβο στον Μπισεσβαρ που ξανά βρήκε τον εαυτό του και κάνει ότι θέλει.
Μπράβο σε Ζιφκο και Σβι που μπορεί να μην σκόραραν αλλά έδωσαν μάχες και άνοιξαν χώρους για τους συμπαιχτες τους.
Και τέλος μπράβο και στον Λουτσεσκου που χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν τίποτα από τα παραπάνω.
Διπλό στο Ηράκλειο και κάτι μου λέει ότι η διακοπή θα μας βρει πρώτους.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
H χάρτινη έχει την πιο αστεία αμυντική συμπεριφορά από όλες τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε φέτος. Κα ιμε Λαμία λογικά έπρεπε να το είχε ρουφήξει το πεναλτάκι που έκανε γαργάρα ο ΒΑΡεμένος Σιδηρόπουλος.
Μπροστά αξιοπρεπέστατη, αλλά πίσω χωνί.
Μπροστά αξιοπρεπέστατη, αλλά πίσω χωνί.
Μπραβο σε όλους για το καθιερωμένο γ@μησι στα χαμουνια

- rade paprica
Σημαντικότατη νίκη και εμφάνιση για πολλούς λόγους
Η σελίδα φαίνεται να γυρνάει σιγά σιγά
Αν πάρουμε και το τρίποντο την Πέμπτη θα έχουνε κλείσει έναν πρώτο κύκλο αγωνιστικών υποχρεώσεων με θετικότατο πρόσημο
Ο Λούτσε συνεχίζει να βγάζει λαγούς από το σκούφο του, με μισή ομάδα, και χωρίς να είναι μόνο θέμα τύχης
Οι μεταορφώσεις Μπίσε, Εσίτι (που κανένας μας δε θα πίστευε λίγους μήνες πριν) αδιάψευστος μάρτυρας
Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι
Η σελίδα φαίνεται να γυρνάει σιγά σιγά
Αν πάρουμε και το τρίποντο την Πέμπτη θα έχουνε κλείσει έναν πρώτο κύκλο αγωνιστικών υποχρεώσεων με θετικότατο πρόσημο
Ο Λούτσε συνεχίζει να βγάζει λαγούς από το σκούφο του, με μισή ομάδα, και χωρίς να είναι μόνο θέμα τύχης
Οι μεταορφώσεις Μπίσε, Εσίτι (που κανένας μας δε θα πίστευε λίγους μήνες πριν) αδιάψευστος μάρτυρας
Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι
Αγωνιστικά, δεν ξέρω πως φάνηκε από την τηλεόραση, αλλά στο γήπεδο φάνηκε να τους πατάμε. Η ομάδα επί 90' είχε τον απόλυτο έλεγχο, και ό,τι φάση έκαναν προήλθε κυρίως από λάθη μας. Δεν μπορώ να πω κακή κουβέντα για κανέναν, όλοι έδωσαν το 100% και φαινόταν. Ο Ράζβαν έχει δώσει ρόλους και όλοι φαίνονται καλύτεροι γιατί παίζουν σαν ομάδα. Καλοκουρδισμένη μηχανή. Ζήτημα προφανώς η διάρκεια, αλλά τέτοια απόδοση στην αρχή της σεζόν με εξέπληξε.trouman έγραψε:Να μας πεις και τι είδες, αν δεν είναι κόπος.Napoli4 έγραψε:
Στα εξωαγωνιστικά, η κερκίδα είχε παλμό. Το πέταλο δεν σταμάτησε, οι 5-6 συμμετείχαν αρκετά, και η 1-2-3 είχαν και αυτές όρεξη (στην θ1 ήμουν εγώ). Γενικότερα η ατμόσφαιρα ήταν πολύ θετική, βέβαια αυτό οφείλεται και στην ομάδα. Όσο βγάζαμε ένταση στο γήπεδο, τόσο ανέβαινε και η κερκίδα.
Ο πάγκος της αεκ τα άκουσε για τα καλά (ειδικά ο τσιντώτας

Όταν με το καλό αποφασίσουν να ανοίξουν την 4, πιστεύω θα βγάλουμε γούστα. Μην ξεχνάμε πως κάποιοι παίκτες όπως ο Σβαμπ και Αντρίγια τώρα μαθαίνουν την Τούμπα, ενώ άλλοι τόσοι δεν έχουν ζήσει επιτυχίες σε γεμάτο γήπεδο. Οι 2 που ανέφερα καταχειροκροτήθηκαν στην αλλαγή και φάνηκε να το χαίρονται.

πολύ ωραία η κερκίδα χθες, βοήθησε και η ομάδα.
Παλμός, ένταση και σχετική εμπιστοσύνη στην ομάδα (έφαγε τρελό κραξίδι ο Τέιλορ στο λάθος του Σίντκλει).
Με προβλημάτισαν οι χαμένες μας αντεπιθέσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές στην τελική πάσα ή στο τελευταίο σουτ. Ευτυχώς δεν τους έβλεπε ο Μπίσε και καθάρισε το ματς. Άξιζε και με το παραπάνω το χειροκρότημα που πήρε στην αλλαγή του.
Όπως είπαν και άλλοι πριν από εμένα, χρειάζεται πίστη και αγάπη αυτή η ομάδα που χτίζεται. Ελπίζω να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε την Πέμπτη.
Παλμός, ένταση και σχετική εμπιστοσύνη στην ομάδα (έφαγε τρελό κραξίδι ο Τέιλορ στο λάθος του Σίντκλει).
Με προβλημάτισαν οι χαμένες μας αντεπιθέσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές στην τελική πάσα ή στο τελευταίο σουτ. Ευτυχώς δεν τους έβλεπε ο Μπίσε και καθάρισε το ματς. Άξιζε και με το παραπάνω το χειροκρότημα που πήρε στην αλλαγή του.
Όπως είπαν και άλλοι πριν από εμένα, χρειάζεται πίστη και αγάπη αυτή η ομάδα που χτίζεται. Ελπίζω να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε την Πέμπτη.
ΔΕν ειδα αν εμφανίστηκαν όλοι όσοι έκαναν "καλόπιστη" κριτική εδώ και τόσο καιρό, να μας πουν πώς είδαν την ομάδα, πάντως η ομάδα συνεχίζει να δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο.
Μετά τα αποτελέσματα ήρθε και μια καλή εμφάνιση, παρά τις πάρα πολλές απουσίες.
ερχονται και αλλα δύσκολα ματς ( στο εύκολο άλλωστε καναμε την γκέλα, όπου τελικά απο ατομικό λάθος δεν έχουμε έστω έναν βαθμό ακόμη ), χρειάζεται υπομονή και πίστη στην δουλειά που κάνει ο στρατηγός, ακόμη και αν γίνει κάποια γκέλα.
Βήμα βήμα που λεει και η γάτα ο Ρουμάνος
Μετά τα αποτελέσματα ήρθε και μια καλή εμφάνιση, παρά τις πάρα πολλές απουσίες.
ερχονται και αλλα δύσκολα ματς ( στο εύκολο άλλωστε καναμε την γκέλα, όπου τελικά απο ατομικό λάθος δεν έχουμε έστω έναν βαθμό ακόμη ), χρειάζεται υπομονή και πίστη στην δουλειά που κάνει ο στρατηγός, ακόμη και αν γίνει κάποια γκέλα.
Βήμα βήμα που λεει και η γάτα ο Ρουμάνος