Razvan Lucescu
-
DikefalosG4
Re: Razvan Lucescu
Παρακολουθώ ΠΑΟΚ 35 χρόνια. Όπως και να πάει η χρονιά, πιστεύω ότι είναι ο σπουδαιότερος προπονητής που έχω δει στην ομάδα.
Πραγματικά είσαι ο καλύτερος προπονητής που έχω δει στην Ελλάδα. Πως τους πετσοκοψες έτσι ρε τεράστιε
- kataramenos5
Μακαρι.Ειναι πολλα τα παιχνίδια θα ναι πολυ δυσκολο ν αντεξει το ροστερ.theo-drama έγραψε: Να πιστεύεις στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας. Θα κάνουμε Πρωταθλητισμο και θα πάμε στους 8 του Κονφερενς.
![]()
![]()
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ας βγάλουμε με αυτούς που έχουμε το δύσκολο πρόγραμμα, μέχρι και τον Δεκέμβρη και μετά μπαλώνουμε τον. Γενάρη με κάνα 2-3 Τοπ επιπέδου παίκτες εκεί, στις θέσεις που θα δείξει μέχρι τότε, που θα ποναμε.kataramenos5 έγραψε:Μακαρι.Ειναι πολλα τα παιχνίδια θα ναι πολυ δυσκολο ν αντεξει το ροστερ.theo-drama έγραψε: Να πιστεύεις στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας. Θα κάνουμε Πρωταθλητισμο και θα πάμε στους 8 του Κονφερενς.
![]()
![]()
- bersekeros
Καταρχάς πολύ καλά έκανες και δεν έβαλες κοστούμι και γραβάτα, όπως στην πρώτη αγωνιστική.
Τη γκρι ζακέτα να την φοράς μέσα έξω, και στα εντός και στα εκτός έδρας.
Το μυστικό είναι ότι ακόμα και τώρα που έχει καλό καιρό ακόμα, και δεν μπορεί να φορέσει κάποιος σκούφο,
εσύ τον σκούφο τον έχεις ενσωματωμένο μονίμως.
Η κουκούλα στη γκρι ζακέτα, είναι ο σκούφος next generation και reloaded, μονίμως φορεμένος και ενσωματωμένος.
Κιπ γουόκινκ - Κιπ φάκινγκ.
Ολ άθενς γιουνάιτεντ, φακντ μπάι ΠΑΟΚ, γουίθ μεντάλιτι εντ αγκρεσίβιτι.

Τη γκρι ζακέτα να την φοράς μέσα έξω, και στα εντός και στα εκτός έδρας.
Το μυστικό είναι ότι ακόμα και τώρα που έχει καλό καιρό ακόμα, και δεν μπορεί να φορέσει κάποιος σκούφο,
εσύ τον σκούφο τον έχεις ενσωματωμένο μονίμως.
Η κουκούλα στη γκρι ζακέτα, είναι ο σκούφος next generation και reloaded, μονίμως φορεμένος και ενσωματωμένος.
Κιπ γουόκινκ - Κιπ φάκινγκ.
Ολ άθενς γιουνάιτεντ, φακντ μπάι ΠΑΟΚ, γουίθ μεντάλιτι εντ αγκρεσίβιτι.
Ρισπεκτ κοουτς. Είσαι τιτανοτεραστιος. Πώς τους πετσοκοψες έτσι. Μπράβο Ραζβαν. Ότι και να γίνει φέτος σε θέλω για πολλά χρόνια εδώ.
- anekfrastos
Είμαι σίγουρος ότι κ γω να μπω να παίξω την Πέμπτη, η ομάδα θα έχει πλάνο και απόδοση.
Μβπ
Μβπ
Εφαγε μπαν. Κατσε θα μπει σε 25 μερες που θα ειμαστε πρωτοι και στο Κονφερενς και στο Πρωταθλημα και δεν θα ξερει τι να πειtheo-drama έγραψε:Χάθηκε και αυτός από το Ντίσελντορφ.
Τελευταία δεν ακούγεται. Ας είναι καλά ο τεμετερον GEΝΕRAL.
- abc_o_ karpouzas
δεν διαβασα ολα τα σχολια.....kataramenos5 έγραψε:Αμα κερδισεις την Κυριακή υποσχομαι να μη πω κουβεντα ξανα. Ακομα και Πασχα να βαλεις για δεκαρι, εγω τσιμουδια.
εδωσες αναφορα???
- abc_o_ karpouzas
Мир έγραψε:Είδατε τον Μπισε πως τον εφτιαξε. Που να δείτε και τον Καβάγκα που ετοιμαζει!
Απλά δεν ξερει την γλώσσα για να συνενοηθούν, μαθαίνει Γιαπωνέζικα και τον ετοιμάζει για β γύρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
αδερφε εγω αυτο το πιστευω παρα πολυ...
οσους παικτες τους αφησε στην .....κερκιδα ....χωρις να εχουν κανει πειθαρχικο στην επαναφορα τους ηταν αλλοι παικτες...
- bersekeros
Να υποθέσω ότι έχεις ήδη θάψει το τσεκούρι....ε εεεε το μαδέρι, του πολέμου ;kataramenos5 έγραψε:Αμα κερδισεις την Κυριακή υποσχομαι να μη πω κουβεντα ξανα. Ακομα και Πασχα να βαλεις για δεκαρι, εγω τσιμουδια.
- bersekeros
αυτο το σιχαμα κοροιδευε τον βιειρινια με το τιναφτορε για παιχνιδι που δεν ειχε καμια συμμετοχη σε αυτο και δεν ξεκινησε καν εντελως αδικα στεροντας απο συναθλητες του το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να διεκδικησουν τον τιτλο μεσα στο γηπεδο κατι το οποιο ευννοησε την ομαδα του που μετα επαιξε με εμας και εγιναν οσα εγιναν...
μακαρι να μεινει στην αεκ για παντα, αυτος και ο μανταλος συμβολιζουν με τον καλυτερο τροπο τον συλλογο τους
μακαρι να μεινει στην αεκ για παντα, αυτος και ο μανταλος συμβολιζουν με τον καλυτερο τροπο τον συλλογο τους