ΠΑΟΚ - αεχ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
2
1%
Taylor
4
1%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mihaj
1
0%
Sidcley
1
0%
Schwab
26
9%
Kurtic
9
3%
Augusto
6
2%
Biseswar
231
81%
A. Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Swiderski
1
0%
Esiti
4
1%
Murg
1
0%
Mitrita
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
Γέρος

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Γέρος »

Τώρα τι να γράψεις για τον αγώνα αυτό. Ότι και να γράψεις είναι περιττό, χαλάς την μαγεία !!!

Αντιθέτως είναι ένα καλό μάθημα για εμάς. Πόσο ολιγόπιστοι είμαστε και πόσο εύκολα αμφισβητούμε τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ. Πιστεύω - και το ξαναέγραψα - ότι και ο Πρόεδρος αλλά και ο Προπονητής έχουν πλάνο και όραμα. Για τον Π.Α.Ο.Κ τα καλύτερα είναι μπροστά.. Θα με θυμηθείτε.

Σε Ποδοσφαιριστές μας δεν αναφέρομαι σχεδόν ποτέ. Σήμερα ψήφισα για πρώτη φορά MVP. O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ το δικαιούται !!! Βέβαια όλοι ήταν υπέροχοι.

Ο Τζαβέλας είναι ένας μεγάλος αλήτης. Δεν με πολύ ενδιαφέρει αν φορά τη φανέλα της Εθνικής όμως ντρέπομαι που φόρεσε την ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ Π.Α.Ο.Κ.

Ούτε η ηλικία μου, ούτε ο χαρακτήρας μου επιτρέπουν γελοιότητες. Αλλά έχω μια αγωνία. Αυτός ο Μιτρίτσα είναι ιδιαίτερα λιανός. Φοβάμαι μην τον πατήσει κανένας Εσίτι πάνω στο χαμό.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Α..ρε Μπίσε παικταρά. Μόνο με το μάγο της ψυχολογίας μπορείς να αναγεννηθείς εσύ τελικά. Πολύ καλός και ο Σβάμπ όσο άντεχε και ο Αουγκούστο κυρίως στο Β ημίχρονο στο νέο του ρόλο.
Τώρα για το παιχνίδι δε νομίζω ότι χωράει κριτική. Ήμασταν μια κλάση πάνω και με επίφοβα στόπερ παρακαλώ.
:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Κυρ 26 Σεπ 2021, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Πολύ καλή εμφάνιση, με πολλά νέα στοιχεία....
Η τριάδα του κέντρου συνεργάστηκε πολύ καλά, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην ενσωμάτωση του Κουρτιτς και στην ανάληψη των ευθυνών του ως μετρονόμος-ηγετης. Απέναντι στα αργά χαφ της κουλας κυριάρχησε πλήρως, πολύ καλοί και δεμένοι μεταξύ τους οι Αουγκούστο Σβαμπ. Παραφωνία στην ανάπτυξη ο Τέιλορ που στο πρώτο έκανε αρκετές λάθος πάσες, ευτυχώς δεν τις πληρώσαμε.
Πάντως μην γκρινιάζουμε για τα μπακ μας, της Κούλας είναι χειρότερα...
Αρκετά ανεβασμένος και ο ζιφκοβιτς, πολύ πάθος και πίεση, λίγο κολλούσε στην τελική πάσα.
Η ομάδα αρχίζει και ρολαρει, όλοι οι αντίπαλοι σκέφτονται τι θα γίνει αν γυρίσουν και οι τραυματίες και είμαστε πλήρεις (ποιοι δηλαδή, μόνο ο γαβρος μπορεί να μας κοιτάξει, θεωρώ ότι έχουμε απόσταση από τους υπόλοιπους...)
Θα πω ότι το στοίχημα φέτος είναι η Ευρώπη, πρέπει οπωσδήποτε να περάσουμε από τους ομίλους..
Άβαταρ μέλους
Mene'

Δημοσίευση από Mene' »

Jack_riper έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Mene' έγραψε:Αμα αναστήσει και τον Καγκαβα δεν θα είναι μάγος θα είναι ο Jesus Christ!
Ειλικρινα αν γινει αυτο...
Πιστεύω θα ειναι ο μονος που δεν θα παρει ευκαιρια απο εδω και πέρα
Μην παίρνεις όρκο όμως . . .
Ο Λουτσε επιβραβεύει όσους δουλεύουν και ο Ιαπων δουλεύει
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Γέρος έγραψε:...Αλλά έχω μια αγωνία. Αυτός ο Μιτρίτσα είναι ιδιαίτερα λιανός. Φοβάμαι μην τον πατήσει κανένας Εσίτι πάνω στο χαμό.
Το έκανα εικόνα και έκλαψα... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Χάρηκα ΠΑΡΑ πολύ που έβγαλαν όλο το ματς Μιχάι-Μιχαϊλίδης και χωρίς προβλήματα. Μακάρι να πάρουν κι άλλο χρόνο.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Afanas έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Μο 11αδας σήμερα;;

Πόσο παλαίμαχοι ήμασταν;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
27 χρόνια ο Μ.Ο της 11αδας

24.75 ο Μ.Ο της 16αδας που αγωνιστηκε
Σε πολύ καλό δρόμο..

boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Πασχαλάκης σε ακόμα ένα παιχνίδι συγκεντρωμένος και σταθερός όπου χρειάστηκε. Με τον Lucescu μοιάζει (και αυτός) πραγματικά μεταμορφωμένος.Sidcley εξαιρετικός παρά το σημαντικό λάθος που έκανε(κακή εκτίμηση)Ξεχειλίζει από ποιότητα.Ο Taylor Η ευχάριστη έκπληξη για εμένα. Μαχητής, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και "έσβησε στην κυριολεξία τον Τσουμπέρ.Στο κέντρο της άμυνας ειχαμε κάποια προβληματάκια. Ο Μιχαηλίδης αρκετά καλός αλλά με κάποιες λάθος αντιδράσεις που έδωσαν τζάμπα πλάγια στους χάρτινους.Ο Mihaj μέτριος και με αρκετά λάθη τα οποία ευτυχώς τα διόρθωνε τα περισσότερα σε δεύτερο χρόνο. Θέλει παιχνίδια να βρει πατήματα και αυτοπεποίθηση. Σίγουρα τον προτιμώ από τον φετινό Varela.Στο κέντρο η τριάδα εξαιρετικοί. Schwab έραβε και ξήλωνε με πολλά ανεβάσματα,ο Douglas με ωριμότητα και καθαρό μυαλό και ο Kurtic όλη την "βρώμικη " δουλειά και το "νταηλικι" στα κακομαθημένα της χάρτινης.Zivkovic ο γνωστός μαχητής με πολλές βοήθειες αμυντικά, Swiderski με πολλά κερδισμένα φάουλ και μονομαχίες από την Κορλεουσα και φυσικά Biseswar όπου τα λόγια περιττεύουν! Στις αλλαγές:Εύχομαι ο Murg να είναι καλά,Akpom και Mitrita δεν μπορω να τους κρίνω και με εξέπληξε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Esiti που μοιάζει κυριολεκτικά άλλος παίκτης!Bravo ομαδάρα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ο τευλορ όσο πάει ανεβαίνει.

ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ σταθεροποιειται.
Ο μιχαι θα πάρει ματς και πρέπει να αρχίσει να μη φοβάται.
Ο σιντλευ ας ξεκινήσουμε να κάνουμε καμία κουβέντα με 1εκ να έρθει σε εμάς.

Ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ πρέπει να συνεχίσει έτσι.

BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Μπράβο, μπράβο, μπράβο και μπράβο!!!! Μια ευχάριστη βραδιά!!!
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Ρε τον καημένο τον Pirelli σήμερα !
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Θα ξεκινήσω από κούλα.

Μπροστά είναι φωτιά. Αυτός ο Ζούμπερ είναι σπουδαίος παίχτης. Ο Γκαρσία είναι εκρηκτικός και με αντοχές.
Από εκεί όμως και πίσω, κέντρο ασύνδετο και άμυνα για κλάματα. Εύχομαι να συνεχίσουν Τζαβέλας και Βράνιες βασικοί, για να δούμε και άλλες κηδείες της κούλας φέτος.

Ονειρική βραδιά για όσους βρεθήκαμε στο γήπεδο.
Ανέλπιστα, οφείλω να αποδεχθώ για εμένα, σπουδαία εμφάνιση, καθολικό ποδόσφαιρο από όλους (εκτός από Τέιλορ), με κέντρο φωτιά, με άμυνα με λάθη μεν, αλλά χωρίς πηγές κινδύνου δε, και με δύο εξτρέμ, Ζίβκο και Μπίσε φωτιά.
Με έναν Σβι που άνοιξε χώρους, μοίρασε μπαλιές και κέρδισε πολλές μονομαχίες στο κατέβασμα μπάλας από ψηλά.

Στο α' ημίχρονο κορυφαίος ο Σβαμπ. Στο β' κουράστηκε και καλώς βγήκε. Όσο έπαιξε όμως, ήταν κυρίαρχος στο τομέα του. Αν ήταν και πιο τυχερός, θα είχε σκοράρει, όχι τόσο στο σουτ στο α' αλλά κυρίως στην κεφαλιά στο β'.

Ψήφισα όμως ως MVP τον Μπίσε.
Τι να πω για την μεταμόρφωσή του; Δεν λέω τίποτα παραπάνω παρά ''Λούτσε, είσαι μάγος''.

Πάσχα καλός και έδινε μια σιγουριά πίσω.
Μιχάι αν και μπήκε εκτάκτως, έπαιξε καλά. 2-3 λαθάκια δικαιολούνται διότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.
Μιχαηλίδης κυρίαρχος. Μπράβο στον μικρό, κάθε παιχνίδι γίνεται και καλύτερος.

Σίγκλεϊ καλός αμυντικά, και όσο ανέβηκε έδωσε την αρχή σοβαρών επιθέσεων.

Τέιλορ κακός, η παραφωνία στην σημερινή super απόδοση της ομάδος. Είχε απέναντί του έναν πολύ καλό παίχτη, τον Ζούμπερ και ανέμενα να ήταν προσηλωμένος πάνω του. Δυστυχώς έκανε πάρα πολλά λάθη, και πρέπει να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα Τέιλορ από τον Λούτσε.

Κούρτιτς κυρίαρχος στο κέντρο. Προσηλωμένος κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, έδειξε πως μπορεί η ενδεκάδα να χτίζεται ξεκινώντας από τον ίδιο.

Αουγκούστο ανέλπιστα καλός στη θέση που καλέστηκε να καλύψει. Προσηλωμένος και αυτός αμυντικά, έδειξε ιδιαίτερα θετικά χαρακτηριστικά στην δημιουργική ανάπτυξη της ομάδος.

Εσίτι όσο έπαιξε έδειξε αυτό που θέλουμε να βλέπουμε από αυτόν όταν μπαίνει.

Μπουργκ δεν κατάλαβε γιατί βγήκε, εύχομαι να μην είναι τραυματισμός.

Άκπομπ και Λύρατζης, μαζί με Μιτρίτσα δεν πρόλαβαν να δείξουν κάτι.

Λούτσε, είσαι μάγος φίλε.
Πίστευα σήμερα πως με ένα Χ, θα έφευγα ικανοποιημένος από το γήπεδο.
Στα πρώτα λεπτά κατάλαβα πως η ομάδα σήμερα θα κέρδιζε άνετα, με καθαρό σκορ.
Το πάθος των παιχτών, αποτέλεσμα σίγουρα και δικών σου ενεργειών, πέρασε στις κερκίδες και σήμερα χαρήκαμε ποδόσφαιρο.

Φοβερή μπάλα είδαμε σήμερα.
Μπράβο στην ομάδα, μπράβο στον προπονητή.

Εύχομαι να δούμε διάρκεια και ακόμη περισσότερα τέτοια παιχνίδια.

Και πάλι μπράβο στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Κάπου εδώ εγώ τελειώνω το πανηγύρι...

Εχουμε. Ματς την Πέμπτη!

Και πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή!

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Στα παρτι δε σε καλουσανε μικρο εε?
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Δεν ξηγιούνται σωστά ούτε η ομάδα ούτε οι χάρτινοι. Δεν γίνεται, κύριοι, να πρέπει να βάζω χρονολογία δίπλα από το σκορ για να ξέρω ποιο τσοντοχάιλαιτ θέλω να δω στο YouTube: βολίδα Άντρε ή μαγεία Μπίσε.

Να επιμεληθεί του θέματος ο Λου, παρακαλώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”