Χαχαχαχα ρε φιλε και εγω αυτο κανω. Τρεχουν δακρυα απο την οθονη του κινητου [FACE WITH TEARS OF JOY] πολυ πικρα τα παιδιαmypaokway έγραψε:Το καθιερωμένο μου ραντεβού μετά απ τα παιχνίδια μας μ αυτους με το αεχ365. Ποτάκι πατατάκια και απολαμβάνω χάρτινο μ@δομουνι
ΠΑΟΚ - αεχ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν ειχε επαρση οταν τους διελυσε ολους και του κλεψαν το πρωταθλημα θα εχει τωρα; Σε παρακαλω. Αυτο που λες επαρση ειναι το στυλ του για να κανει τους παικτες να πιστεψουν και να αλλαξει η ψυχολογια. Σημερα ειδαμε μαγικα παλιAthens έγραψε:o Λουτσε βαση υλικου παρουσιαζει ενα δυνατο συνολο, αν το γεναρη αφησει την επαρση εξω απο το γηπεδο της τουμπας τοτε ο ΠΑΟΚ θα ειναι πρωταθλητης, θελει φορακλα ο ΠΑΟΚ για να τα τελειωνει τα ματς
- theodorsalonika
αυτος ο κουρτις τι παιρνει?επιτελους ειδαμε λιγο τσαμπουκα...καλα που εχουμε αουγκουστο και κουρτι και δεν κουνιεται μυγα....και οταν μπει ο εσιταρος καληνυχτα!!!!επιτελους ειδαμε να γυαλιζει το ματι.....χιλια μπραβο..
μπισε θα το ξαναπω ..ρε φιλαρακι σα αγαπαω!!!!

μπισε θα το ξαναπω ..ρε φιλαρακι σα αγαπαω!!!!

Μην του το χαλας. Ειναι μακραν οτι πιο χαζο υπαρχει εδω μεσα, αντι να χαρει δεν εχει γραψει ΕΝΑ σχολιο χαρας.JohnEconomist έγραψε:Οι εμφανίσεις της ομάδας ήταν τραγικές. Επίσης, οι ενέργειες από πλευράς διοίκησης, όχι μόνο στο μεταγραφικό, πολύ κακές. Δεν επιτρέπεται να υπάρχει σιωπή. Απλώς, πρέπει να υπάρχει καλή βούληση και δίκαιη κρίση.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Εκκωφαντική απάντηση πρώτα απ' όλα στο εσωτερικό, στους κατ επάγγελμα μίζερους που εδώ και τρεις μήνες απαξιωναν την ομάδα και όλα τα μέλη της.
Σημ. Μιλογιεβιτς σε άλλο γήπεδο.
Και αυτοι μαλλον ειχαν φαει τον ιδιο προλογο με μερικους δικους μας και πιστευαν οτι θα κανουν περιπατο σημερα. Τους εκατσε βαρυ.aivas19 έγραψε:Χαχαχαχα ρε φιλε και εγω αυτο κανω. Τρεχουν δακρυα απο την οθονη του κινητου [FACE WITH TEARS OF JOY] πολυ πικρα τα παιδιαmypaokway έγραψε:Το καθιερωμένο μου ραντεβού μετά απ τα παιχνίδια μας μ αυτους με το αεχ365. Ποτάκι πατατάκια και απολαμβάνω χάρτινο μ@δομουνι

- sourmenetes
- Moderator
Ενα μήνακιtheo G4 έγραψε:Α ωραία για πόσα χρόνια ?sourmenetes έγραψε:Είναι με μπανDimitrisS έγραψε:Ειδε κανεις τον PAOK_Düsseldorf εδω τριγυρω;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που να έπαιζε κι ο Μάνταλος...
Έβαλα MVP Μihaj, αν κ το αξίζει ο Μπίσε, γιατί μου άρεσαν πάρα πολύ μαζί με τον Μιχαηλίδη (που δεν υπάρχει στο poll) σαν δίδυμο, παρότι το εμφανές άγχος. Τους έσβησαν ο 4ος κ ο 5ος μας αμυντικοί.

Έβαλα MVP Μihaj, αν κ το αξίζει ο Μπίσε, γιατί μου άρεσαν πάρα πολύ μαζί με τον Μιχαηλίδη (που δεν υπάρχει στο poll) σαν δίδυμο, παρότι το εμφανές άγχος. Τους έσβησαν ο 4ος κ ο 5ος μας αμυντικοί.
- stravostomis
1. ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ τους κέρασες ρε Ραζβαν σήμερα;
2. Καιρό είχαμε να δούμε ΠΑΟΚ να επελαύνει στο γήπεδο. Χρόνια. Εύκολη νίκη, άδικο το σκορ. Άτυχη η κούλα στο ακυρωθέν. 5-1 το δίκαιο σκορ.
3. Μπίσεσβαρ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. Συνεχίζει επικές εμφανίσεις. Η σημερινή, εμφάνιση ηγέτη παικταρά. Τους τσαλαπάτησε.
4. Με 6 βασικούς εκτός ομάδας.
5. Αυτή τη μαλακία με το ακυρωθέν γκολ τους και τον Κομίνη γιατί τη λέτε; Καμία σχέση δεν έχουν οι φάσεις. Ο παίκτης της κουλας κλείνει οπτικό πεδίο ΚΑΙ χώρο κίνησης του Πασχαλάκη. Ο Μαουρίτσιο ήταν από πίσω και ήρθε στην πορεία της μπάλας ΑΦΟΥ είχε χάσει τη μπάλα ο Μπάρκας.
6. Επιτέλους είδαμε μεστή εμφάνιση και από Κουρτιτς. Θέλει το παιδί, ως τώρα δε του έβγαινε. Δύναμη, ωριμότητα. Τους τσάκισε. Αουγκούστο πολύ κρίσιμος ο νέος ρόλος του. Ταιριάζει. Σβαμπ αμα είχες και τελειώματα, με χατ τρικ θα τελείωνες το ματς.
2. Καιρό είχαμε να δούμε ΠΑΟΚ να επελαύνει στο γήπεδο. Χρόνια. Εύκολη νίκη, άδικο το σκορ. Άτυχη η κούλα στο ακυρωθέν. 5-1 το δίκαιο σκορ.
3. Μπίσεσβαρ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. Συνεχίζει επικές εμφανίσεις. Η σημερινή, εμφάνιση ηγέτη παικταρά. Τους τσαλαπάτησε.
4. Με 6 βασικούς εκτός ομάδας.
5. Αυτή τη μαλακία με το ακυρωθέν γκολ τους και τον Κομίνη γιατί τη λέτε; Καμία σχέση δεν έχουν οι φάσεις. Ο παίκτης της κουλας κλείνει οπτικό πεδίο ΚΑΙ χώρο κίνησης του Πασχαλάκη. Ο Μαουρίτσιο ήταν από πίσω και ήρθε στην πορεία της μπάλας ΑΦΟΥ είχε χάσει τη μπάλα ο Μπάρκας.
6. Επιτέλους είδαμε μεστή εμφάνιση και από Κουρτιτς. Θέλει το παιδί, ως τώρα δε του έβγαινε. Δύναμη, ωριμότητα. Τους τσάκισε. Αουγκούστο πολύ κρίσιμος ο νέος ρόλος του. Ταιριάζει. Σβαμπ αμα είχες και τελειώματα, με χατ τρικ θα τελείωνες το ματς.
- sourmenetes
- Moderator
Μο 11αδας σήμερα;;
Πόσο παλαίμαχοι ήμασταν;;
-
Πολυ ευχαριστη κιτρινοβδομαδα, αντιμετωπισαμε ομαδες με περιπου την ιδια ποδοσφαιρικη παραδοση (Αστερας, Παναιτωλικος, ΑΕΚ2013) και καθαρισαμε με ενα ωραιο εννιαποντο!
Πολυ καλη ομαδικη δουλεια, αυτο μετραει πιο πολυ απο ολα - και σε καθε αγωνα ενας διαφορετικος Πιο Πολυτιμος Παικτης!
Η σειρα της Σλοβαν τωρα, με ανεβασμενη ψυχολογια για το επομενο τριποντο.
Πολυ καλη ομαδικη δουλεια, αυτο μετραει πιο πολυ απο ολα - και σε καθε αγωνα ενας διαφορετικος Πιο Πολυτιμος Παικτης!
Η σειρα της Σλοβαν τωρα, με ανεβασμενη ψυχολογια για το επομενο τριποντο.
Πολλοί παλαιμαχοι σουρμε, να τους ανανεώσουμε και του χρόνου για να κράζουμε
οχι κι εσυ ρε μλκsourmenetes έγραψε:Μο 11αδας σήμερα;;