Φιλικό είναι, άμα δε δοκιμάσει τώρα, τότε πότε; Εξάλλου το είπε και χθες ότι μια έβαλε Πετρέα-Κουμεντάκη, την άλλη Τακουρίδη-Σωτηρίου και τώρα Πετρέα-Σωτηρίου. Η ομάδα έχει δρόμο μπροστά της, αλλά θα στρώσει. Πολύ θετικό το ότι γίνονται πολύ δυνατά φιλικά. Εκεί τεστάρεται και πιο δυνατά η ομάδα και δένει πιο γρήγορα.Timelord έγραψε:Δευτερο σερι φιλικο που ξεκιναμε με σωτηριου βασικο ακραιο αντι κουμεντακη. Ελπιζω απλά ο κοουτς να δοκιμάζει πράγματα.
Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Στον ΠΑΟΚ είναι ο Μπούτος. Εκτός αν έχασα επεισόδια.... ενημερώστε!Ιάσονας έγραψε: Για μένα μεγάλη αδυναμία του ροστερ η έλλειψη ενός καλού στην υποδοχή (στυλ μαυροβουνιωτη) στον πάγκο. Επίσης από Σωτηρίου προτιμούσα καπετανιδη και θα ήθελα να είχε μείνει και ο Μπούτος.

Υ.Γ. Κάποιος είχε γράψει εδώ παλαιότερα οτι ο Μαυροβουνιώτης είναι ΠΑΟΚτσής.
Κανονικά είναι ο Μπούτος στην ομάδα, μην αγχώνεστε!
Μην είναι τόσο ΠΑΟΚτσης ο Μαυροβουνιώτης, θα πάθει τίποτα.

Μαρεσει πολύ ο λευκορωσσος τελικά αν και στην αρχή εκραζα. Δεν ειναι παικτης που κανει την διαφορά αλλά είναι παίκτης ομάδας που θυμίζει σάφρα και λογικά αρκετά φθηνός. Με λίγα λόγια ότι πρέπει για δεύτερος ακράιος αν ο άλλος σου ακραίος είναι βαρόμετρο. Τώρα που δεν είναι θα δείξει.
Επίσης αν και αρχή παρατηρώ αρκετή αδυναμία στο σερβίς παρόλο που σήμερα δεν φαίνεται τόσο.
Θηρίο ο Μπράουν.
Εχεις ενημέρωση για τις παίκτριες απο την Κορέα?PaokCuba4 έγραψε:Κανονικά είναι ο Μπούτος στην ομάδα, μην αγχώνεστε!Μην είναι τόσο ΠΑΟΚτσης ο Μαυροβουνιώτης, θα πάθει τίποτα.
Ζω για τον συνδυασμό Brown-Udrys να κλείνουν τη διαγώνιο.
Για τις αδερφές Λι περιμένω και εγώ μια απάντηση. Δεν έχω κάτι παραπάνω δυστυχώς. Πάλι, δυστυχώς, ο Λεμονίδης θα μας πει. Μόλις μάθω κάτι περισσότερο θα σας πω.
Για τις αδερφές Λι περιμένω και εγώ μια απάντηση. Δεν έχω κάτι παραπάνω δυστυχώς. Πάλι, δυστυχώς, ο Λεμονίδης θα μας πει. Μόλις μάθω κάτι περισσότερο θα σας πω.

Ωραίος!PaokCuba4 έγραψε:Ζω για τον συνδυασμό Brown-Udrys να κλείνουν τη διαγώνιο.
Ελπίζω να ζήσουμε μια εκπληκτική χρονιά σε Αντρικό και Γυναικείο. Να δούμε φοβερό βολει

Kαι που είσαι ακόμα!Descartes έγραψε:0-2
Είμαστε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΑ στο Μπλοκ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
![]()
![]()
![]()

Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που είμαι αισιόδοξος και για τα 2 τμήματα, όχι μόνο λόγω της πιθανότητας να πάρουν τίτλους, αλλά κυρίως ότι θα δούμε και τα 2 τμήματα να λειτουργούν σοβαρά (όχι ότι έδωσε δικαίωμα το γυναικείο) και να παίζουν βόλλεϋ που θα απολαμβάνουμε. Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε τα παρατράγουδα των προηγούμενων χρόνων. Ωραίο βόλλεϋ να παίξουμε και οι τίτλοι θα έρθουν.
Πολύ καλό χτύπημα απο τον ΔΙαγώνιο για το 1-3. Πολύ καλή τεχνική.
Αφού είναι σε θέση υποδοχής στο σερβίς μήπως είναι ο 4ος ακραίος μας?