ΠΑΟΚ-Αεκ 26/9-20:30,Novasports1Hd
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 26/9-20:30,Novasports1Hd
Κωστή συμφωνούμε στα αλλά αλλά για Κουρτιτς με τα νεύρα που δείχνει ότι έχει ελπίζω να τον δασκαλέψουν καλα οι δικοί μας γιατί αυτοί θα τον προκαλούμε συνέχεια. Όποτε πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν δεν παίζεται παιχνίδι κυρίως.
Echo echoklainmein έγραψε:Εσείς κάνατε τις δεύτερες φωνές γι'αυτό

- Sick Bastard
Θέλω νίκη και τη θέλω ως εξής:
Ποδόσφαιρο αθλιότερο από Τρίπολη κι Αγρίνιο μαζί, θέλω τον Εσίτι να μοιάζει σαν βιρτουόζος της μπάλας.
Τρεις συνεχόμενες πάσες να μην μπορούμε να αλλάξουμε. Γιόμες κι άγιος ο ΠΑΟΚ. Σέντρες στα πουλιά, ο Άκπομ να μπουρδουκλώνεται, ο Μιτριτσα να πηγαίνει να πέφτει στα κάγκελα της 7 με τη μπάλα μαζί και τέτοια κι αυτά τα μουνόπανα να έχουν 4 δοκάρια και 4 τετ-α-τετ, αλλά να μην μπαίνει η μπάλα μέσα, να έχουν σκυλιάσει να έχουν αφρίσει και 30 δευτερόλεπτα πριν σφυρίξει το ματς ο ρεφερι (παίξε καλά γαμωτοσπίτισου) να βάλει ο Μάνταλος, αυτογκόλ, 1-0 κι αντίο.
Στω.
Ποδόσφαιρο αθλιότερο από Τρίπολη κι Αγρίνιο μαζί, θέλω τον Εσίτι να μοιάζει σαν βιρτουόζος της μπάλας.
Τρεις συνεχόμενες πάσες να μην μπορούμε να αλλάξουμε. Γιόμες κι άγιος ο ΠΑΟΚ. Σέντρες στα πουλιά, ο Άκπομ να μπουρδουκλώνεται, ο Μιτριτσα να πηγαίνει να πέφτει στα κάγκελα της 7 με τη μπάλα μαζί και τέτοια κι αυτά τα μουνόπανα να έχουν 4 δοκάρια και 4 τετ-α-τετ, αλλά να μην μπαίνει η μπάλα μέσα, να έχουν σκυλιάσει να έχουν αφρίσει και 30 δευτερόλεπτα πριν σφυρίξει το ματς ο ρεφερι (παίξε καλά γαμωτοσπίτισου) να βάλει ο Μάνταλος, αυτογκόλ, 1-0 κι αντίο.
Στω.
- northernlights
Νομιζω μας συμφερει που ο διατιτης μοιραζει της κιτρινες καρτες διοτι μοιραζουμε καλυτερα την μπαλα και οι αντιπαλοι μαρκαρουν την ομαδα με σκληρα φαολ. Αραγε θα ειχα τους φορμαριζμενους και φρεσκους Σβαμπ, Μπισε, Αυγκουστο στο κεντρο με τους γρηγορους Μιτριτα, Ακπομ, και Ζιβκο στην επιθεση. Θεος βοηθος στην αμυνα, εχει και η ΑΕΚ τα ιδια κενα αλλα δεν εχουν τον Σουπερμαν 

Δεύτερο εντός έδρας ματς.
Δεν μας παίρνει για νέα γκέλα, όμως η ομάδα δεν πείθει ακόμα.
Το ματς πηγαίνει για ξερό χηναρι ( άτεχνο ποδόσφαιρο, πολλά λάθη, συνεχείς διακοπές, βάρος στις προσωπικές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου).
Εάν βρεθούμε να κυνηγάμε το σκορ, κινδυνεύουμε με άσχημη ήττα.
Σε αυτή τη γαμημενη κατάσταση που είπε κι ο Ζακέτας-Σκουφεσκου περιμένουμε την κλασσική ρουμανικη κομπίνα για να κλαπεί η νίκη.
Ο κόσμος που θα ναι μέσα, να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις.
Δεν μας παίρνει για νέα γκέλα, όμως η ομάδα δεν πείθει ακόμα.
Το ματς πηγαίνει για ξερό χηναρι ( άτεχνο ποδόσφαιρο, πολλά λάθη, συνεχείς διακοπές, βάρος στις προσωπικές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου).
Εάν βρεθούμε να κυνηγάμε το σκορ, κινδυνεύουμε με άσχημη ήττα.
Σε αυτή τη γαμημενη κατάσταση που είπε κι ο Ζακέτας-Σκουφεσκου περιμένουμε την κλασσική ρουμανικη κομπίνα για να κλαπεί η νίκη.
Ο κόσμος που θα ναι μέσα, να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις.
ξεσκιστε τους να τελειωνουμε που εχουν βγαλει γλωσσα και μιλανε για σιγουρο διπλο
Να βγει ο μπαρμπα-Αποστόλης να μιλήσει για σίγουρο διπλό της Άεκ, μιας ομάδος φόβητρο, με καλή ανάπτυξη και σπουδαίους παίχτες.
Αλλιώς, δεν μας βλέπω ούτε το χ να παίχτουμε.
Αλλιώς, δεν μας βλέπω ούτε το χ να παίχτουμε.
Ενα ξυρισματακι μια στο τοσο δεν κανει κακο εκει κατω [FACE WITH TEARS OF JOY]PAOK_Antarctica έγραψε:Το γαματο με την ΑΕΚ είναι ότι κάθε χρόνο έρχονται με ύφος "ποιος ΠΑΟΚ, ώρα για επιστροφή στην κανονικότητα, μπλα μπλα μπλα", κάθε χρόνο φεύγουν με το στόμα γεμάτο τριχωτούς όρχεις και την επόμενη φορά λένε πάλι τα ίδια.
Κατα τα λοιπα συμφωνω 100%
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πασχαλάκης
Ροντρίγκο - Βαρέλα - Μιχαηλίδης - Σίντκλει
Κούρτιτς - Αουγκούστο - Σβαμπ
Ζίφκοβιτς - Άκπομ - Μουργκ
11αδα με ισορροπία, αλληλοκαλύψεις, 11 προσηλωμένους σε άμυνα και επίθεση παίκτες, με μόνο πρόβλημα το γκολ που ούτως ή άλλως με όσους έχουμε στην ομάδα είναι πρόβλημα. Δεν θα δω το ματς λόγω ταξιδιού, αλλά προβλέπω 2-3 γκολ και πολύ κλειστό σκορ που ξεκινάει από το 1-1. Θα το φάμε σίγουρα, αν βρούμε τρόπο να το βάλουμε, όλα καλά. Δικός μας mvp θα είναι ο Σβαμπ.
Ροντρίγκο - Βαρέλα - Μιχαηλίδης - Σίντκλει
Ζίφκοβιτς - Άκπομ - Μουργκ
11αδα με ισορροπία, αλληλοκαλύψεις, 11 προσηλωμένους σε άμυνα και επίθεση παίκτες, με μόνο πρόβλημα το γκολ που ούτως ή άλλως με όσους έχουμε στην ομάδα είναι πρόβλημα. Δεν θα δω το ματς λόγω ταξιδιού, αλλά προβλέπω 2-3 γκολ και πολύ κλειστό σκορ που ξεκινάει από το 1-1. Θα το φάμε σίγουρα, αν βρούμε τρόπο να το βάλουμε, όλα καλά. Δικός μας mvp θα είναι ο Σβαμπ.
- navigator11
Νομίζω κι εγώ πως είναι καλή αυτή η 11άδα. Μόνο για Αουγκούστο έχω επιφύλαξη. Κι αυτό λόγω έλλειωψης συγκέντρωσης συχνά πυκνά.
-
Ισχύει, αλλά από την άλλη προσθέτει ένταση και δύναμη στα χαφ, ενώ έχει και πολύ καλή πάσα, και επικίνδυνο σουτ, κάτι το οποίο σημαίνει ότι είτε θα απειλεί ο ίδιος απευθείας, είτε θα αναγκάζει τον αντίπαλο να τον κλείνει δημιουργώντας έτσι χώρους για άλλους.
-
Η υπερμετρη προκλητικοτητα των χαρτινων οπαδων και ΑΡΔ πρεπει να τιμωρηθει με δυνατη-σβουριχτη καρπαζια.-
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
- Sick Bastard
Πασχαλάκης
Αντελίνο - Βαρέλα - Μιχαηλίδης - Σίντκλει
Ζίφκοβιτς - Σβίντε-Μπίσε
3-0
Αντελίνο - Βαρέλα - Μιχαηλίδης - Σίντκλει
Ζίφκοβιτς - Σβίντε-Μπίσε