Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Εκτελεστικός Διευθυντής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Βασίλης Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από jibbie »

οι Αθηναιοι τι ζορι τραβαν; δε ξερουν οτι πλεον η παραγκα ειναι πρασινη;
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

+ στα τελευταια 3 ποστ.

ολοι το ξερουν για την πρασινοπαραγκα.απλα ειναι τοσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ(διοικηση+ομαδα) εκει στον πολυμετοχικο που τους σερβιρουν καθε χρονο το πρωταθλημα ετοιμο απο το σεπτεβρη, αλλα παντα ο θειος το παιρνει.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

"Πρώτη μέρα" στη δουλειά σήμερα για τον Εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ. Στο "survivor" του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος η "συμμαχία" του ΠΑΟΚ μετράει -1. Δεν πειράζει, ευχόμαστε να επανέλθει του χρόνου ο τέταρτος της παρέας και να προστεθούν και άλλοι.
Ελπίζω σε λίγο ο Γκαγκάτσης να κατεβαίνει με πουλμανάκι στις συνεδριάσεις της Σούπερλιγκ μην καίνε τσάμπα βενζίνες οι άνθρωποι.
Και 2 ξένα για να δείξουμε ότι το λαλάμε το αγγλικό.

There is no business like showbusiness.

All kinds of publicity is good publicity.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ευτυχώς που ακόμη μπορούμε να διαφωνούμε με επιχειρήματα (εγώ βρισιές δεν πρόλαβα να διαβάσω - χάρις στον Gash). Όταν αρχίσουμε να συμφωνούμε όλοι, διότι οι διαφωνούντες θα έχουν αποχωρήσει, θα έχουμε πάρει ένα πολύ επικίνδυνο μονοπάτι, χειρότερο κι από αυτό που δείχνει να ακολουθεί η διοίκηση με την πρόσληψη Γκαγκάτση και όσα την ακολούθησαν.
Έχω δηλώσει ότι ήμουν και είμαι αντίθετος με την πρόσληψη του εν λόγω παράγοντα, για λόγους που δεν θα ήθελα επί του παρόντος να αναφέρω. Κατανοώ όμως την απόφαση της διοίκησης να πάρει το ρίσκο της αξιοποίησης (sic) του έμπειρου παράγοντα (ξανά-sic) με την ελπίδα ότι του χρόνου δεν θα ξαναδεί τον Κουκουλάκη να παίζει 80-20, τον Κάκκο να αποβάλλει χειροκροτητές και την κεφαλή της διαιτησίας να αλλάζει εν μία νυκτί με ενημέρωση μέσω SMS. Ειδικά το τελευταίο ας το έχουν υπόψη τους τα - κατευθυνόμενα - κανάλια που το παίζουν οσίες παρθένες και όψιμοι κατήγοροι του τέως προέδρου της ΕΠΟ. Διότι η επιλεκτική τους μνήμη ενοχλεί.
Η γνώμη μου είναι ότι το ρίσκο δεν θα βγει, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που προσδοκούν οι υποστηρικτές της κίνησης. Το γράφω εντελώς καλοπροαίρετα: αν περιμένουμε σφαγές του ΠΟΚ και κάλπικα πρωταθλήματα, καλό είναι να αλλάξουμε πλευρό. Αλλά η διοίκηση που αναλαμβάνει το ρίσκο, θα χρεωθεί την αποτυχία, ή θα πιστωθεί την επιτυχία και δυστυχώς ή ευτυχώς θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Μέχρι τότε μπορούμε ελεύθερα να διαφωνούμε, αρκεί να μην ξεχνάμε ότι απευθυνόμαστε σε συνοδοιπόρους και όχι σε εχθρούς.

ΥΓ: Και για να προσθέσω κάτι καινούριο, για όσους θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω για την περιβόητη δίκη εδώ.

ΥΓ2: Πράσινη παράγκα; Την περασμένη σεζόν σίγουρα όχι. Για την προσεχή, ίδωμεν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Εμενα η γνώμη μου συνοψήζεται σε κάτι που είχα γράψει παλιοτερα...

"Τώρα τελευταία όλο και πιο πολλές φωνές ακούγονται, που υπερασπίζονται την άποψη "Πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε με τον σταυρό στο χέρι" ή "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" κτλ...

Γνώμη μου? Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα... Αμα δεν θελεις να περπατάς με το σταυρό στο χερι, αλλά να πατάς επι πτωμάτων με σκοπό να φτάσεις σε έναν τίτλο γιατί εγινες ΠΑΟΚ??? Τόσα χρόνια νιώθουμε να μας αδικούν... Τώρα θες να γίνουμε και μεις βρώμικοι???

Ναι. Δέχομαι ότι οι μεγαλύτεροι εδώ μέσα στο site, έχετε φάει πιο πολλές πικρες απο μένα. Έχετε νοιώσει στο πετσί σας την αδικία. Έχετε περάσει πολύ πιο δύσκολες στιγμές... Και σίγουρα, οι δυσκολες στιγμές μας αλλάζουν... Αλλά καλό είναι όταν περνάμε τέτοιες δύσκολες στιγμές, να ελέγχουμε τον εαυτό μας αλλά και το αποτέλεσμα αυτής της... "αλλαγής".

Δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον που επειδη τον κλέψανε μια φορα, δυο, τρεις φορές, να αρχίσει να κλέβει και αυτός... Δεν δέχομε το... αδικηθηκα στο τάδε θέμα, θα αδικήσω και εγώ τώρα για να δουν αυτοι...

Τουλάχιστον αυτά είναι τα ιδανικα τα οποία υπερασπίζομαι! Και γι αυτό έμεινα ΠΑΟΚ. Και λέω έμεινα, γιατί όλοι μας μικροί γινομαστε μια ομάδα λόγω του πατέρα μας ή λόγω άλλων επιρροών που ασκούνται πάνω μας... Μεγαλώνοντας κάνουμε κάποιες επιλογές... Και επέλεξα να μείνω ΠΑΟΚ γιατί ήταν μια ομάδα που μάχονταν εναντίον του σάπιου κατεστημένου και της αδικίας, με μοναδικιό όραμα της, την δικαίωση των κοπων των παλαίοτερων γενεών ΠΑΟΚτσήδων, δηλαδή το τέλος του πολέμου με την αδικία, που θα βρει φυσικά νικητή το σωστό και το δίκαιο...

Δεν μπορώ να δεχτω, ότι ενώ οι προηγούμενες γενιές ΠΑΟΚτσήδων πάλευαν για αυτές τις ιδέες, ερχόμαστε εμείς σήμερα και λέμε τα σβήνουμε όλα και αλλάζουμε τακτική... Απο εδώ και πέρα θα παίξουμε και μεις με τον τρόπο τους, βρώμικα... Αμα ήθελα να παίρνω άδικα πρωταθλήματα θα υποστήριζα άλλη ομάδα και δεν θα γινόμουν ΠΑΟΚ, μια ομάδα που καταπολεμάει την αδικία...

Το να αμφισβητούνται τα παραπάνω είναι θετικό και αρνητικό ταυτόχρονα... Αρνητικό γιατί αμφισβητούμε τις ιδέες και τα ιδανικά των προγώνων μας, διαπράτωντας ύβρις και όπως όλοι ξέρουμε μετά ακολουθεί η... νέμεσις και η τίσης! Και δεν θέλω να βλέπω ξανα τον ΠΑΟΚ, να περνάει περιπέτειες σαν τον Οδυσσέα. Θέλω και γω να βρούμε την Ιθάκη μας και να αναπαυθούμε εκεί. Το θετικό είναι ότι μας δίνετε η αφορμή να συζητήσουμε με τον εαυτό μας και να σκεφτούμε κάποια πράγματα σχετικά με μας και τα πιστεύω μας..."
Μπράβο παλικάρι μου!
Τέτοιους φίλους χρειάζεται ο ΠΑΟΚ! Γεμάτους ιδανικά!
Ναι, δεν μ' ενδιαφέρουν οι τίτλοι, αν είναι να τους παίρνω όπως τους παίρνει ο Κόκκαλης!
Δεν μ' ενδιαφέρει να έχω το βαρύ ύφος του Βαρδινογιάννη (και την οικονομική δύναμη των επιχειρήσεών του) για να βγαίνω έτσι στο Champions League!
Μ' αρέσει να είμαι από αυτούς που ξέρουν ότι ΔΕΝ θα πάρουν πρωτάθλημα, αυτό το γελοίο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά που θέλουν να παλέψουν, αντρίκια, μέχρι τελικής πτώσεως, προκειμένου να χάσουν (έτσι όπως θα χάσουν, με τον τρόπο που αποκλειστήκαμε και στο Κύπελλο)!
Πείτε με χαζό, αιθεροβάμμονα, ονειροπόλο, ή όπως αλλιώς θέλετε!
Εγώ αγαπώ το ποδόσφαιρο σαν άθλημα και θέλω η ομάδα μου πρώτα να προσφέρει στην καθαρότητα και την προαγωγή του αθλήματος!
Πιστεύετε όμως ότι είναι δυνατόν ΠΟΤΕ η Ελλάδα να αποκτήσει "καθαρό" ποδόσφαιρο;
Εγώ το θεωρώ αδύνατον όσο υπάρχουν μέσα παράγοντες που όχι μόνο κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά έχουν τη δύναμη να ανεβάζουν και να κατεβάζουν κυβερνήσεις!
Ειλικρινά όμως ΔΕΝ πιστεύω ότι ο Γκαγκάτσης θα κάνει τον ΠΑΟΚ βρώμικο! Μπορεί να υπηρέτησε το σύστημα, αλλα δεν κινούσε αυτός τα νήματα! Οι παράγοντες τα κινούσαν, γιατί αυτός ήταν υπάλληλος! Και η συμμετοχή του στον ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι έχει σκοπό να γίνει ΚΑΙ ο ΠΑΟΚ μέρος του συστήματος. Έγινε γιατί ο Gaga έχει :
1. Την ποδοσφαιρική εμπειρία
2. Τις γνωριμίες (βλέπε μεταγραφή Κουτσιανικούλη)
3. Τη διάθεση να βοηθήσει (ΚΑΙ λόγω συγγένειας).
Η ομάδα φίλοι μου έχει αναλαβει ένα πολύ δύσκολο έργο : Να χτυπήσει τους οικονομικά ισχυρούς. Και σ' αυτό το έργο πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, κι εμείς οι αγνοί και ο Γκαγκάτσης, ως γνώστης του συστήματος.
Δεν χρειάζεται να σπέρνουμε διχόνοιες μεταξύ μας, γιατί ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!
Δεν έχουμε καν την πολυτέλεια της διαίρεσης, αλλά την επιτακτική ανάγκη της ενότητας και της πάλης.
Ας το προσπαθήσουμε τουλάχιστον.
wildg

Δημοσίευση από wildg »

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΘΗΤΕ

ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Εγω βλέπω ότι έτσι όπως πάμε σε λίγα χρόνια θα είναι κ πρόεδρος..περαστικά μας!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Αυτό πως το βλέπεις δλδ? από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα?
Εγώ βλέπω ότι πετάμε πιασάρικες φωτοβολίδες να χαμε να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προς το παρόν μένουμε κοντά στην ομάδα!
ΤΕΛΟΣ
vet

Δημοσίευση από vet »

Πως το έλεγε ο Βασιλάκης ο Παπακωνσταντίνου?
Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς....όπου Ελλάς βάλε ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

scouser4 έγραψε:Εγω βλέπω ότι έτσι όπως πάμε σε λίγα χρόνια θα είναι κ πρόεδρος..περαστικά μας!
Πρόεδρος δεν θα είναι, αλλά θα κάνει την μετάβαση στην μετά Ζαγοράκη εποχή. Όταν και εάν έρθει αυτή....

Ο Γκαγκάτσης είναι γέφυρα, όχι ο προορισμός μας....
kos

Δημοσίευση από kos »

ο γκαγκατσης χωρις την ομπρελα του ζαγορακη δεν μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ ουτε για 30 δευτερολεπτα. και δεν μιλαω για προεδριλικα, αυτα ουτε στα ονειρα του δεν τα βλεπει. δεν μπορει να σταθει ουτε σαν κλητηρας.
χιλια πραγματα μπορει να ειναι αλλα χαζος δεν ειναι.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Πρόεδρος δεν θα είναι, αλλά θα κάνει την μετάβαση στην μετά Ζαγοράκη εποχή.
Θα εχουμε δηλαδη την μεταβατικη περιοδο της δικτατοριας του γκαγκατσιάτου?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Θα το αντέξουμε κι αυτό Hide...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

μονος του δε περναει ουτε τη μικρας ασιας.....ξεκολλατε εδω μεσα με σεναρια επι σεναριων ω σεναρια....δινουμε νερο στο μυλο........
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”