19. Λευτέρης Λύρατζης
Re: 19. Λευτέρης Λύρατζης
Συγχαρητήρια στο παιδί.
Ειδικά αν ο Λουτσέσκου έχει πλάνο και το συζήτησε με τον παίχτη.
Δε με χαλάει το να έχεις παίχτες έστω και για ¨τις ευρωπαϊκές λίστες¨ όσο αυτοί οι παίχτες προορίζονται για να έχουν λόγω απόδοσης και ικανότητας να έχουν έστω και 10-20 συμμετοχές τη σεζόν. Δε μπορείς με τα δεδομένα της Λίγκας μας να πληρώνεις εξωφρενικά ποσά για λύσεις στον πάγκο.
Με αυτά τα δεδομένα θα ήθελα να τον δώ να παίρνει και φέτος συμμετοχές, που λογικά και μετά αυτήν τη θετική εξέλιξη θα παίξει και πιο απελευθερωμένα.
Ειδικά αν ο Λουτσέσκου έχει πλάνο και το συζήτησε με τον παίχτη.
Δε με χαλάει το να έχεις παίχτες έστω και για ¨τις ευρωπαϊκές λίστες¨ όσο αυτοί οι παίχτες προορίζονται για να έχουν λόγω απόδοσης και ικανότητας να έχουν έστω και 10-20 συμμετοχές τη σεζόν. Δε μπορείς με τα δεδομένα της Λίγκας μας να πληρώνεις εξωφρενικά ποσά για λύσεις στον πάγκο.
Με αυτά τα δεδομένα θα ήθελα να τον δώ να παίρνει και φέτος συμμετοχές, που λογικά και μετά αυτήν τη θετική εξέλιξη θα παίξει και πιο απελευθερωμένα.
Σωματικά ειδικά, έχει δουλέψει πάρα πολύ και φαίνεται. Καμία σχέση με το αδύναμο παιδάκι όταν πρωτοεμφανίστηκε.tad έγραψε:Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό το παιδί θα παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο
Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει στον ΠΑΟΚ … του το εύχομαι πάνω από όλα γιατί είναι ένα εξαιρετικό παιδί … έχει δουλέψει σκληρά και πιστεύω ότι με αυτή την ανανέωση θα δουλέψει ακόμα σκληρότερα
Σου εύχομαι πολλούς τίτλους με την ΠΑΟΚαρα που αγαπάμε
Τον πιστεύω, μπορεί να τα καταφέρει, γιατί κυρίως ψυχικά έχει το πακέτο.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό είναι το πιο σημαντικό!Tolaros έγραψε:«Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη , είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα!».
Χωρίς χρόνο συμμετοχής ουσιαστικά και με 2 δεξια μπακ μπροστά του + τον Αντρέ.
Δείχνει το σεβασμό που δείχνει στην ομάδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Ο Λευτέρης είναι 21 (μισό) χρονών, εξελίξιμος, προερχόμενος από τις ακαδημίες μας (χρειάζεται στις ευρωπαϊκές λίστες),
και σίγουρα μία value for money επιλογή, για τη θέση του ρολίστα (αυτή τη στιγμή) στη θέση του δεξιού μπακ.
και σίγουρα μία value for money επιλογή, για τη θέση του ρολίστα (αυτή τη στιγμή) στη θέση του δεξιού μπακ.
-
- Επικοινωνία:
Συγχαρητήρια Λευτέρη. Δούλεψε ταπεινά και όλο το μέλλον (άμεσο) είναι μπροστά σου.Οι συγκυρίες ευνοούν για κάτι τέτοιο περισσότερο από ποτέ
-
- Mr Ξερόλας 2019
sourmenetes έγραψε:Αυτό είναι το πιο σημαντικό!Tolaros έγραψε:«Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη , είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα!».
Χωρίς χρόνο συμμετοχής ουσιαστικά και με 2 δεξια μπακ μπροστά του + τον Αντρέ.
Δείχνει το σεβασμό που δείχνει στην ομάδα.
Και με προσπάθεια και κυρίως ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ, να δείξει ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί η ομάδα.
- PAOK_Antarctica
Θέλω να πιστεύω πως αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τις ανανεώσεις και ξεκινήσαμε από την πιο εύκολη περίπτωση.
- ΑποστόληςΑ
Τα παιδιά από τις Ακαδημίες οφείλουμε να τα προωθούμε. Από το να έρχονται κάθε χρόνο τυχάρπαστες, ξένες μετριότητες, καλύτερα να έχουμε τα δικά μας παιδιά.
Τι συγκρινεις τωρε ρε φιλε;Γκουερινο έγραψε:Mε εισηγηση του προπονητη λεει οτι ανανεωσε οποτε του εχει εμπιστοσυνη.joshua έγραψε:Με ποια λογική ανανεώσαμε έναν παίκτη στον οποίο κανένας προπονητής δεν έχει δείξει εμπιστοσύνη και δεν μπορεί καν να πάρει χρόνο συμμετοχής από παίκτες επιπέδου Ροντριγκο και Τειλορ δεν μπορώ να το καταλάβω…
Συνηθιζουμε να ξεχναμε την ηλικια.
Ο Ματος στην ηλικια του Λυρατζη ποσες συμμετοχες ειχε? Περισσοτερες η τις μισες?
Ποτε δεν μου εδωσε την εικονα οτι κανει για τον ΠΑΟΚ. Αν ηταν ψυχολογικο το θεμα και οχι ικανοτητων και βλεπαν κατι διαφορετικο στις προπονησεις, καλα καναν και τον ανανεωσαν. Μεχρι να δω και στο χορτο αυτο το κατι διαφορετικο θα συνεχισω να πιστευω οτι δεν κανει.
- sourmenetes
- Moderator
Οφείλεις να προωθείς αυτούς που μπορούν!ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα παιδιά από τις Ακαδημίες οφείλουμε να τα προωθούμε. Από το να έρχονται κάθε χρόνο τυχάρπαστες, ξένες μετριότητες, καλύτερα να έχουμε τα δικά μας παιδιά.
Δε γίνεται όλοι να παίξουν στον ΠΑΟΚ.
Δυο παικτες στα 21,5 συγκρινω. Ο Λυρατζης εχει 44 συμμετοχες μεχρι τωρα. Ο Ματος ειχε τις μισες και για να φτασει τις 44 επρεπε να παει 24 χρονων.serres60 έγραψε:Τι συγκρινεις τωρε ρε φιλε;Γκουερινο έγραψε:Mε εισηγηση του προπονητη λεει οτι ανανεωσε οποτε του εχει εμπιστοσυνη.joshua έγραψε:Με ποια λογική ανανεώσαμε έναν παίκτη στον οποίο κανένας προπονητής δεν έχει δείξει εμπιστοσύνη και δεν μπορεί καν να πάρει χρόνο συμμετοχής από παίκτες επιπέδου Ροντριγκο και Τειλορ δεν μπορώ να το καταλάβω…
Συνηθιζουμε να ξεχναμε την ηλικια.
Ο Ματος στην ηλικια του Λυρατζη ποσες συμμετοχες ειχε? Περισσοτερες η τις μισες?
-
Με ανάποδη σειρά όμως...Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εγώ γιατί βλέπω ότι του χρόνου θα πάμε με Τέιλορ και Λυρατζη στα μπακ?