Razvan Lucescu
-
john4serres
Re: Razvan Lucescu
Ο ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου, είναι αυτό που του είπαν και είδε ότι είναι.
Δοκάρι και μέσα όλα τέλεια, δοκάρι και έξω όλα χάλια.
Δεν υπάρχει κανενός είδους μακροπρόθεσμο πλάνο
(αυτό φάνηκε και από την πρώτη του θητεία)
παρά μόνο κοντόφθαλμος κερδοσκοπισμός.
Λογικά ο άνθρωπος διάλεξε το δοκάρι και μέσα για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.
Σου λέει αυτό θέλετε; Αυτό θα σας πουλήσω!
Μπορώ και αλλιώς, αλλά δεν θα σας αλλάξω εγώ μυαλά.
Καθρέφτης μας η Ευρώπη.-
Καθρέφτης μας η Ευρώπη.-
-
xrisitsapa
Καμία μεγάλη ομάδα δεν έχει μακροπρόθεσμο πλάνο.
Αυτά είναι για άλλους.
Οι μεγάλες ομάδες ξεκινάνε κάθε χρόνο για να πάρουν ΤΊΤΛΟΥΣ, γιατί αυτό τις κάνει μεγάλες.
Δεν τρέφονται ούτε από project, ούτε από περήφανες πωλήσεις, ούτε από πλάνα, ούτε από τίποτα.
ΤΙΤΛΟΙ, ΚΟΣΜΟΣ, άντε και κανένα γήπεδο ανά 50 χρόνια, αυτό είναι οι μεγάλες ομάδες.
Αποφασίστε πώς θέλετε τον ΠΑΟΚ.
Αυτά είναι για άλλους.
Οι μεγάλες ομάδες ξεκινάνε κάθε χρόνο για να πάρουν ΤΊΤΛΟΥΣ, γιατί αυτό τις κάνει μεγάλες.
Δεν τρέφονται ούτε από project, ούτε από περήφανες πωλήσεις, ούτε από πλάνα, ούτε από τίποτα.
ΤΙΤΛΟΙ, ΚΟΣΜΟΣ, άντε και κανένα γήπεδο ανά 50 χρόνια, αυτό είναι οι μεγάλες ομάδες.
- sourmenetes
- Moderator
15_50 έγραψε:Μην τον απασχολείς!sourmenetes έγραψε:Ασε και τιποτα να πεσει κατω, 3 βαθμους πηρες σε εχθρικη εδρα, το ειπαμε χαλια ημασταν αλλα δεν θα κατσουμε να σκασουμε κιολας ενω νικαμε. Αυτοι που αναφερεις πανε χαλιαaivas19 έγραψε: Κατάντια.
Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να εκδικείται πνίγοντας ποδοσφαιρικά τον κάθα αντίπαλό του αλλά κάποιοι από μας προτιμούν να δουν τον αντίπαλο να πνίγεται έστω και μόνος του ή κυρίως μόνος του.
Βλέπω το Γυμνοσάλιαγκας - Βάζελος 1-0 και αυτό που διαπιστώνω, είναι πως αυτοί είναι 2 ταχύτητες πιο γρήγοροι από εμάς.
Βλέπει ρουλη με βαζελο...
Μην τον απασχολείς!sourmenetes έγραψε:Ασε και τιποτα να πεσει κατω, 3 βαθμους πηρες σε εχθρικη εδρα, το ειπαμε χαλια ημασταν αλλα δεν θα κατσουμε να σκασουμε κιολας ενω νικαμε. Αυτοι που αναφερεις πανε χαλιαaivas19 έγραψε:Κατάντια.15_50 έγραψε:
Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να εκδικείται πνίγοντας ποδοσφαιρικά τον κάθα αντίπαλό του αλλά κάποιοι από μας προτιμούν να δουν τον αντίπαλο να πνίγεται έστω και μόνος του ή κυρίως μόνος του.
Βλέπω το Γυμνοσάλιαγκας - Βάζελος 1-0 και αυτό που διαπιστώνω, είναι πως αυτοί είναι 2 ταχύτητες πιο γρήγοροι από εμάς.
Βλέπει ρουλη με βαζελο...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
aivas
Δέχομαι πως η Τρίπολη, τα Γιάννενα, η Γειτονιά, το Τηγάνι, η Λεωφόρος και η Φιλαδέλφεια είναι όντως εχθρικές έδρες, αλλά να αναγάγουμε και το Αγρίνιο σε αυτές επειδή έτσι βολεύει στο αφήγημα, πάει πολυ.
Surmenetes
Εσύ να φανταστώ, έβαλες σε επανάληψη το σημερινό μας ματς γιατί δεν χορτάσες θέαμα.
Την άλλη φορά θα σου ζητήσω την άδεια για το αν και τι θα δω.[/quote]Θέαμα έχω χορτάσει πολλά χρόνια.
Και ματσαρες και και...
Και όσο θυμόμουνα ότι πάντα κάτι μας έλειπε..
Μακάρι η ομάδα να προσφέρει και νίκες και θέαμα και απ όλα!
Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολύ δύσκολο καθώς λείπει το βασικό φορ που χτίστηκε η ομάδα, λείπει ένα βασικό χαφ που βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη και η ομάδα είχε μια σειρά 3 αγώνων εκτός εδρας με 6 ταξίδια σύνολο.
Και γω θα ήθελα να είχαμε καθαρίσει 0 3 και τα 3 ματς και μάλλον όλοι το ίδιο θα ήθελαν
Την. Ώρα που δε φαίνεται εφικτό προτιμώ να κερδίζω χωρίς να πιάνουμε υψηλά στάνταρ.
Υγ. Δικαίωμα σου να βλέπεις και ρουλη και βαζελο και ότι θες.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό δε σου πούλησε!15_50 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου, είναι αυτό που του είπαν και είδε ότι είναι.
Καθρέφτης μας η Ευρώπη.-
Αυτό κατάφερε μαζί με όλη την ομάδα!
Κατάφερε αυτό που δεν είχε καταφέρει κανείς!
Αήττητο νταμπλ!
Το σκάλωμα σου δεν καταλαβαίνω ποιο είναι...
Ο. Λουτσεσκου ;;ο ΠΑΟΚ;; Το θέαμα;; ή νίκη;;
Ποιο απ όλα;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με πλάνο.xrisitsapa έγραψε:Καμία μεγάλη ομάδα δεν έχει μακροπρόθεσμο πλάνο.
Αυτά είναι για άλλους.
Ρεάλ, Μπάρτσα, Λίβερπουλ κ.α. δεν θα γίνουμε ποτέ, αλλά θα μπορούσαμε να γίνουμε Αϊντχόφεν, Άγιαξ, Πόρτο και Μπενφίκα.
Κάλιο 2ος στην πόλη λοιπόν και πλάνο που θα φέρει και ευρωπαϊκή καταξίωση, παρά 1ος στο κωλοχώρι όπως όπως και από Ευρώπη τίποτα.
Razvan Lucescu
Γιατι τοσο εμπαθεια στον Λουτσε; Βαθμους μαζευει μετα απο κακο μεταγραφικο σχεδιασμο και με μια ομαδα ανοχυρωτη/ανοργανωτη. Πως γινεται να μην ειχε μακροχρονιο προτζεκτ ενω πηρε 2 συνεχομενα νταμπλ; 2 ομαδες περασαν Ευρωπη φετος, εισαι μια απο αυτες. Το κερδοσκοπισμος ειναι αδικο.15_50 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου, είναι αυτό που του είπαν και είδε ότι είναι.
Καθρέφτης μας η Ευρώπη.-
Edit: Ειδα μετα το σχολιο σου, το να λες για Πορτο και Αγιαξ δεν ειναι απλα θεμα Λουτσε. 9 ΤΔ εχεις αλλαξει, η διοικηση ευθυνεται, κανενας προπονητης. Επιτιθεσαι στον Λουτσε ενω ο Ιβαν εχει (και ειχε) ζητησει αλλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 22 Σεπ 2021, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τα πράγματα είναι απλά.
Η ομάδα σήμερα έπαιζε χωρίς Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιειρίνια, Καντουρί και Ολιβέιρα.
Επιπλέον ο Αντρίγια ερχόταν από 3 εβδομάδες αποχή και δεν ήταν σε θέση να βγάλει 90λεπτο. Ομοίως ο Μπίσεσβαρ πριν τρεις μέρες είχε θέμα με τους προσαγωγούς.
Με τόσες απουσίες, η ομάδα έπαιξε σε 6 ημέρες 3 παιχνίδια. Από Γιβραλτάρ σε Τρίπολη και από Τρίπολη σε Αγρίνιο, με ενδιάμεσες στάσεις Θεσσαλονίκη. Ούτε χρόνος για αποθεραπείες, ούτε για προπονήσεις.
Παρ' όλα αυτά πήραμε 3 στα 3 διπλά. Με τύχη, με προσπάθεια, αλλά τα πήραμε.
Σε μία ομάδα με τόσο ελειπή μεταγραφικό σχεδιασμό και τόσες απουσίες ταυτόχρονα, σε τέτοιο σερί αγώνων, το πόσο καλά παίξαμε μου περνάει αδιάφορο.
Άσος και με την ΑΕΚ, άσος και με την Μπρατισλάβα και το τραίνο θα έχει μπει στις ράγιες για τα καλά.
Η ομάδα σήμερα έπαιζε χωρίς Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιειρίνια, Καντουρί και Ολιβέιρα.
Επιπλέον ο Αντρίγια ερχόταν από 3 εβδομάδες αποχή και δεν ήταν σε θέση να βγάλει 90λεπτο. Ομοίως ο Μπίσεσβαρ πριν τρεις μέρες είχε θέμα με τους προσαγωγούς.
Με τόσες απουσίες, η ομάδα έπαιξε σε 6 ημέρες 3 παιχνίδια. Από Γιβραλτάρ σε Τρίπολη και από Τρίπολη σε Αγρίνιο, με ενδιάμεσες στάσεις Θεσσαλονίκη. Ούτε χρόνος για αποθεραπείες, ούτε για προπονήσεις.
Παρ' όλα αυτά πήραμε 3 στα 3 διπλά. Με τύχη, με προσπάθεια, αλλά τα πήραμε.
Σε μία ομάδα με τόσο ελειπή μεταγραφικό σχεδιασμό και τόσες απουσίες ταυτόχρονα, σε τέτοιο σερί αγώνων, το πόσο καλά παίξαμε μου περνάει αδιάφορο.
Άσος και με την ΑΕΚ, άσος και με την Μπρατισλάβα και το τραίνο θα έχει μπει στις ράγιες για τα καλά.
Μερικά πράγματα είναι θέμα αντίληψης και νοοτροπίας.aivas19 έγραψε:Γιατι τοσο εμπαθεια στον Λουτσε; Βαθμους μαζευει μετα απο κακο μεταγραφικο σχεδιασμο και με μια ομαδα ανοχυρωτη/ανοργανωτη. Πως γινεται να μην ειχε μακροχρονιο προτζεκτ ενω πηρε 2 συνεχομενα νταμπλ; 2 ομαδες περασαν Ευρωπη φετος, εισαι μια απο αυτες. Το κερδοσκοπισμος ειναι αδικο.15_50 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου, είναι αυτό που του είπαν και είδε ότι είναι.
Καθρέφτης μας η Ευρώπη.-
Edit: Ειδα μετα το σχολιο σου, το να λες για Πορτο και Αγιαξ δεν ειναι απλα θεμα Λουτσε. 9 ΤΔ εχεις αλλαξει, η διοικηση ευθυνεται, κανενας προπονητης. Επιτιθεσαι στον Λουτσε ενω ο Ιβαν εχει (και ειχε) ζητησει αλλα.
Ο Λουτσέσκου μπορεί να πάρει άλλα δύο σερί πρωταθλήματα αλλά για μένα το ζητούμενο δεν ειναι αυτό.
Μπορεί να ειναι εν μέρη το ζητούμενο για την διοίκηση, σίγουρα για τον ίδιο και πιθανό για πολλούς απο τους φιλάθλους μας.
Όχι για μένα.
Ο πρόεδρος είπε πως το κλαμπ πρέπει να εχει αυτάρκεια και συμφωνώ απόλυτα.
Το θέμα όμως ειναι πως δεν βλέπω να κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.
Της πούτσες μας, στο φτωχομπούρδελό τις βγάλαμε και τις μετρήσαμε προ 2ετίας.
Τους δείξαμε πως τις έχουμε μεγάλες αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει αυτοσκοπός μας τα επόμενα χρόνια.
Πρέπει - επιβάλλεται να προχωρήσουμε παρακάτω.
Το χωριό, ειναι πολυ μικρο για την ομάδα και τις προσδοκίες που έχω γι' αυτή.
- ToMousiTouCrespo
Ο Λουτσέσκου σου τα εξήγησε πολύ ωραία αλλά μέσα στην εμπάθεια σου αρνείσαι να τα δεχτείς. Η ευρωπαϊκή καταξίωση που όλοι θέλουμε έρχεται καλώς ή κακώς μέσα απ το πρωτάθλημα. Όλα χρειάζονται τον χρόνο τους για να γίνουν βήμα-βήμα. Τώρα πως εσύ συνδέεις την εικόνα μιας νέας ομάδας που όντως δεν ικανοποιεί, με ευρωπαϊκή αποτυχία (;) και "κοντόφθαλμο κερδοσκοπισμό" είναι απορίας άξιο.
ΥΓ: Σε ένα υποθετικό σενάριο, θα αντάλλαζε κανείς το αήττητο νταμπλ με ένα ιστορικό διπλό στην Τσέλσι και πορεία στο Γιουρόπα;
ΥΓ: Σε ένα υποθετικό σενάριο, θα αντάλλαζε κανείς το αήττητο νταμπλ με ένα ιστορικό διπλό στην Τσέλσι και πορεία στο Γιουρόπα;
δηλαδη τι αλλο θα επρεπε να συμβει φετος το καλοκαιρι για να δεις οτι κινουμαστε προς αυτη την κατευθυνση?15_50 έγραψε:Ο πρόεδρος είπε πως το κλαμπ πρέπει να εχει αυτάρκεια και συμφωνώ απόλυτα.
Το θέμα όμως ειναι πως δεν βλέπω να κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.
εχοντας εσοδα σχεδον 20 μυρια απο γιαννουλη-τζολη δεν δωσαμε απολυτως τιποτα σε αγορες παικτων πηγαινοντας μονο σε ελευθερους και δανεικους
ουσιαστικα δωσαμε ενα πολυ μεγαλο συμβολαιο σε προπονητη+ 2 παικτες(κουρτιτς-ολιβειρα)
ειναι τοσο ξεκαθαρο πως στοχος ειναι να μην εχουμε ΠΟΤΕ ξανα φαινομενα 17-19 οπου το ανοιγμα εφτασε σε τρομακτικα επιπεδα και φτασαμε να μας πιεζει το ffp και να παιζουμε την υπαρξη μας στο παιχνιδι με την μπεσικτας...
ειναι αλλο να διαφωνουμε με τον ΤΡΟΠΟ που προσπαθει η ομαδα να φτασει στην ''αυταρκεια'' και αλλο να λεμε πως δεν κινουμαστε προς τα εκει...
εγω πιστευω πως χωρις επενδυσεις σε νεαρους παικτες που εχουν τα στοιχεια που χρειαζεται το συγχρονο ποδοσφαιρο σε συνδυασμο με εναν προπονητη που θα μπορει να τα αναδειξει δεν προκειται να πετυχουμε τον στοχο μας αλλα αυτο ειναι η δικη μου αποψη, ο συλλογος εχει παρει μια αποφαση να παει με τον λουτσεσκου και μενει να δουμε τι θα κανει το επομενο καλοκαιρι που ληγουν μεγαλα συμβολαια και τον τροπο που θα κινηθει στην αγορα για την δημιουργια της ομαδας, εκει θα καταλαβουμε πολλα για το που βαδιζουμε γενικως...
- Mutasevic
Άτιμο σκουφι δύο βαθμούς μέσο όρο ανά ματς κ με παίχτες κουτσους το καταφέρνεις πιστεύω, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να στρώσεις σοβαρή ομάδα αν σε αφήσουν να κάνεις ότι γουστάρεις στις επιλογές παιχτών
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk