Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
- bersekeros
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II
ότι "άμα γίνει το ρουσφέτι μας, ποιος μ@μει τον ΠΑΟΚ"...eorptol1 έγραψε:για να καταλαβουμε καλα το δουλεμα .....εσεις που ψηφιζετε αυτον τον τυπο που αλλα ειπε χθες και αλλα σημερα υι εχετε να πειτε ........?
Τόσο απλά...
Η πλακα ειναι οτι αυτοι που ψηφιζουν κατι γιατι εχουν υπαρκτο, αμεσο συμφερον δεν ειναι οι βλακες.
Εγώ σαν Ιβάν θα πήγαινα την ομάδα στο Βόλο.. Να δεις τι ωραία που θα ξεσηκώνοταν η Θεσσαλονίκη και δη η Τούμπα χωρίς αγώνες του ΠΑΟΚ για 2-3 χρόνια..
Χωρια ο πονοκέφαλος της Ελ ΑΣ για μετακίνηση κάτι χιλιάδων ανθρώπων μια δυο φορές το μήνα...
Επίσης καλό θα ήταν ο Ζέρβας να πάρει θέση. Να απαιτήσει. Διότι ως στιγμής είναι γλυφτης του Κούλη.
Χωρια ο πονοκέφαλος της Ελ ΑΣ για μετακίνηση κάτι χιλιάδων ανθρώπων μια δυο φορές το μήνα...
Επίσης καλό θα ήταν ο Ζέρβας να πάρει θέση. Να απαιτήσει. Διότι ως στιγμής είναι γλυφτης του Κούλη.
Το να απαιτήσει ο Ζέρβας είναι ανέκδοτο. Ο άνθρωπος έτσι όπως το πάει θα μπει άνετα στο πάνθεον των χειρότερων δημάρχων που είχε η πόλη ever. Εδώ για να φτιάξει ένα ρημάδι δρόμο στα νεκροταφεία της Ευαγγελίστριας (Ελένης Ζωγράφου - Ο δρόμος που ανεβαίνει στο νοσοκομείο Αγ Δημήτριος) τον έχει κλειστό από τον Ιούνιο και ακόμη να παραδοθεί... Ούτε έναν εργολάβο δε μπορεί να τρέξει...
Εφόσον όντως κλείσει το θέμα με ΠΔ και οι λοιιπές γραφειοκρατικές ομορφιές που βάζουν συνεχώς ως εμπόδια οι κυβερνώντες, θεωρώ πως πρέπει να γράψουμε στα @@ μας το Καυτανζόγριο και να κάνουμε μία ωραιότατη συμφωνία με ομάδα που έχει ιδιόκτητο γήπεδο και είναι δίπλα μας: Απόλλων Καλαμαριάς. Δε ξέρω πόσο δύσκολο είναι να πάρει άδεια για αγώνες απο UEFA αλλά καλύτερα να δώσει ο ΠΑΟΚ κάτι παραπάνω και να προχωρήσει παρά να περιμένουμε μέχρι 2126... Ναι ΟΚ είναι μικρό κτλ... αλλά καλύτερα να παίζω και στο γήπεδο της Λίνκολν στο Γιβραλταρ για 2 χρόνια προκειμένου να δω επιτέλους την νέα Τούμπα να χτίζεται.
Εφόσον όντως κλείσει το θέμα με ΠΔ και οι λοιιπές γραφειοκρατικές ομορφιές που βάζουν συνεχώς ως εμπόδια οι κυβερνώντες, θεωρώ πως πρέπει να γράψουμε στα @@ μας το Καυτανζόγριο και να κάνουμε μία ωραιότατη συμφωνία με ομάδα που έχει ιδιόκτητο γήπεδο και είναι δίπλα μας: Απόλλων Καλαμαριάς. Δε ξέρω πόσο δύσκολο είναι να πάρει άδεια για αγώνες απο UEFA αλλά καλύτερα να δώσει ο ΠΑΟΚ κάτι παραπάνω και να προχωρήσει παρά να περιμένουμε μέχρι 2126... Ναι ΟΚ είναι μικρό κτλ... αλλά καλύτερα να παίζω και στο γήπεδο της Λίνκολν στο Γιβραλταρ για 2 χρόνια προκειμένου να δω επιτέλους την νέα Τούμπα να χτίζεται.
- buffalobill4
Το οακα πας και παίρνεις που υπάρχει και "δεδικασμένο" και λογικά δεν μπορούν να σου βάλουν εμπόδια. Και πας Αθήνα για 3 χρόνια να δούμε πώς θα τα φέρουν βόλτα μετά.
Επίσης το αελ εφσι αρινα είναι ιδιόκτητο και διαθέσιμο προς ενοικίαση από τον πηλαδακη
Επίσης το αελ εφσι αρινα είναι ιδιόκτητο και διαθέσιμο προς ενοικίαση από τον πηλαδακη
Έστω κ στο μαντριγαλ... Και φυσικά αυτά τα κάνουμε εφόσον πάρουμε το ΠΔ..
Έχετε δίκιο για τον Ζέρβα. Πολύ κατώτερος των περιστάσεων. Κολαουζος του Κούλη για την ακρίβεια.
Έχετε δίκιο για τον Ζέρβα. Πολύ κατώτερος των περιστάσεων. Κολαουζος του Κούλη για την ακρίβεια.
καθόλου κακιά πλέον ιδέα για οποιοδήποτε -έστω και μικρότερο- γήπεδο από τη συνεχή κοροΪδία.
Να παίζουμε ΟΑΚΑ θα ήταν η υπέρτατη κάβλα αλλά θα σε κόψει η αστυνομία. Δε στο δίνουν ούτε για προπόνηση της Κ19... Του Πηλαδάκη είναι καλή περίπτωση όντως κ θα έχει πολλαπλά οφέλη μιας και θα τονώσει το ασπρόμαυρο στοιχείο αλλά θα έχει ταλαιπωρία για την ομάδα (θα είναι συνέχεια σε ένα λεωφορείο) και υπάρχει και ο κίνδυνος να έχουμε στις κερκίδες πολλούς περίεργους...buffalobill4 έγραψε:Το οακα πας και παίρνεις που υπάρχει και "δεδικασμένο" και λογικά δεν μπορούν να σου βάλουν εμπόδια. Και πας Αθήνα για 3 χρόνια να δούμε πώς θα τα φέρουν βόλτα μετά.
Να πω κι εγω μια μαλακια? Να παιξουμε στο καυτατζογλιο δεν υπαρχει προβλημα. Ουτε να κανουμε εργα. Ολο το θεμα ειναι να γινει ο συμψηφισμος με τα ενοικια ετσι?
Ε, αμα καθυστερουν τη συμφωνια για οποιο λογο, ας κανουμε κι εμεις μια φορα οτι κανουν και οι αλλοι. Να τους πιστολιασουμε. Μπαινεις, κανεις τα εργα που πρεπει, παιζεις, και "ξεχνας" μετα να πληρωσεις τα ενοικια με διαφορες "δικαιολογιες". Και ας σε κυνηγανε μετα. Αφου ετσι λειτουργουν τα πραγματα στο ελλαντα, ας παιξουμε κι εμεις αυτο το παιχνιδι.
Ε, αμα καθυστερουν τη συμφωνια για οποιο λογο, ας κανουμε κι εμεις μια φορα οτι κανουν και οι αλλοι. Να τους πιστολιασουμε. Μπαινεις, κανεις τα εργα που πρεπει, παιζεις, και "ξεχνας" μετα να πληρωσεις τα ενοικια με διαφορες "δικαιολογιες". Και ας σε κυνηγανε μετα. Αφου ετσι λειτουργουν τα πραγματα στο ελλαντα, ας παιξουμε κι εμεις αυτο το παιχνιδι.
- NikLiverpool
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Πολύ φοβάμαι όμως ότι σε εσένα θα εξαντλήσουν όλη την αυστηρότητα και τα πρόστιμα/δικαστήρια ή δε ξέρω γω τι άλλο θα πάνε βροχή.CCCP έγραψε:Να πω κι εγω μια μαλακια? Να παιξουμε στο καυτατζογλιο δεν υπαρχει προβλημα. Ουτε να κανουμε εργα. Ολο το θεμα ειναι να γινει ο συμψηφισμος με τα ενοικια ετσι?
Επίσης ο Σαββίδης έχει αποδείξει ότι δεν γουστάρει να χρωστάει. Οι περισσότεροι που χρωστάνε σε αυτό το επίπεδο δεν είναι επειδή δεν έχουν αλλά επειδή έτσι λειτουργουν επιχειρηματικά ειδικά απέναντι στο κράτος. Ο Σαββίδης δεν λειτουργεί έτσι.
Μεταφέρω τη συζήτηση εδώ.gpap έγραψε:εγώ πάντως με όλους στο γήπεδο που συζητάω, αναμένουμε πως κ πως να ξεκινήσουν οι αγώνες για να πηγαίνουμε.pk77 έγραψε:Λίγοι περισσότεροι είμαστε στην πλειοψηφία των ματς ( πλην των ντέρμπι) στην μεγάλη ομάδα.
Ειδικά αν ειναι με εισιτήριο και δεν ισχύουν τα διαρκείας, πλην των 2-3 ντέρμπι ζήτημα να πηγαίνουν 1.000 ατομα
Τα διαρκείας θα πηγαίνουν δωρεάν. το έχουν ήδη ανακοινώσει.
Το Καυτανζόγλειο θέλει καμιά 10εκατομμυρια.
Με τόσα και λιγότερα φτιάχνεις ένα μικρό καινούριο.
Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και το Ουέφα Youth League που καλό θα είναι να έχει και αυτό κόσμο καθώς δεν του έχουμε δώσει ποτέ σημασία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να θυμίσω ένα παλιό μας σύνθημα από τα 90ς τότε που παλεύαμε για το γήπεδο του μπάσκετ...
ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ... ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ
Καλημέρα ΠΑΟΚτσακια μου
ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ... ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ
Καλημέρα ΠΑΟΚτσακια μου

ΟΑΚΑ για τα παιχνίδια της σούπερ λινγκ !buffalobill4 έγραψε:Το οακα πας και παίρνεις που υπάρχει και "δεδικασμένο" και λογικά δεν μπορούν να σου βάλουν εμπόδια. Και πας Αθήνα για 3 χρόνια να δούμε πώς θα τα φέρουν βόλτα μετά.
Φραγκφούρτη στο γήπεδο της Άϊντραχτ ή Στουτγκάρδη τα ευρωπαϊκά !
Άσε μετά τον Ζέρβα και τον Κούλη να τα βρει με τους μαγαζάτορες της Τούμπας,
με τους Ξενοδόχους γενικά με τους επαγγελματίες που κερδίζουν από τους εντός έδρας αγώνες
του ΠΑΟΚ !