Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Εκτελεστικός Διευθυντής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Βασίλης Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από gika »

... θέλει να βολέψει τον κουμπάρο του? :) Πλάκα κάνω... Ρε σεις αφου έχει σβαρος λογους γιατί δεν μας τους εξηγεί? Τι σκατα μετοχοι είμαστε???
kos

Δημοσίευση από kos »

ναι φιλε tad ξερει κατι παραπανω.

ξερει οτι ο γκαγκατσης δεν ηταν ποτε παραγκατος.
ξερει οτι οι δηθεν σχεσεις του με τον θειο ηταν διαδωσεις των βαζελων.
ξερει οτι δεν εχει ποτε στην ζωη του επηρεασει διατητες
ξερει οτι η προσληψη γκαγκατση δεν θα τσαλακωσει την εικονα του ΠΑΟΚ

ξερει οτι τοσα χρονια ολοι εμεις ειμασταν θυματα μιας καλοστημενης φαρσας γυρω απο αυτον τον καθαρο και τιμιο παραγοντα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο πανταζης δεν εγραφε σημερα οτι ο μοκκας ειπε οτι ο ζαγορ βαζει του κουμπαριες πανω απο τον ΠΑΟΚ ? αν αυτο πιστεψει η πλειοψηφεια
των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι επιστρεφουμε στα σκατα
που ειμασταν πριν δυο χρονια και δεν πρεπει και ο ζαγορ να ασχοληθει
περισσοτερο με μας γιατι απλα δεν θα το αξιζουμε......
εξαλου ο τσαλτιδης σημερα λενε οτι το ειχε πρωτο θεμα στην εκπομπη
των σκουληκιων 3 λετε και αυτος να εχει τις ιδιες ανυσηχιες με μας
για γκαγκατση ?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο ζαγορ μας εκανε πολλους απο μας ρομπα στα αγωνιστικα ΟΤΑΝ
ΠΕΡΣΥ ΚΡΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ ΣΕΡΔΕΛΛΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΠΑΛΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ
Ο ΖΑΓΟΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ .....
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΩΝ 40 ΕΚΑΤ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ
ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 3.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

καλά εσείς έχετε χαζέψει ομαδικά εδώ μέσα.
Λοιπόν τσακάλια μακεδονομάχοι υπερίφανοι της πλάκας ανεβείτε όλοι μαζί στον λευκό πύργο και φουντάρετε με το κεφάλι προς τα κάτω μπας και το κεφάλι σας πάρει μπρός.
Βλέπω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 και ενώ εγώ είμαι υπερίφανος οι κάτω τα έχουν πάρει όλα και κοιτάζω (όπως και εσείς)τον γαύρο και απο την πίκρα μου με φτέει ο γκαγκατσης , ο κατσαρης ο νόμος του ορφανού ο βρύζας γιατι τους πήρε όλους απο τον γενάρη και τι θα κάνω τώρα που ο ρούλης τους πέρνει και ο ζαγοράκης τι σκοπούς έχει και ...ο άλλος λέει μέχρι και το διαρκίας του θα σκίσει( στα @@ μας ρε φίλε και εάν είσαι εσύ ΠΑΟΚ τσης εγώ είμαι ο γκαγκάρην ο γιούρη)
:shock: Λοιπόν εγώ θέλω με τον γκαγκάτση να διμιουργίσω την δικία μας παράγκα και να τους σκορπίσω όλους να ξαναρίξω τον ρούλη στην β΄εθνική και να βάλω τους γαυροβαζελοχάνουμους να μαλώνουν για την δευτεροτρίτη θέση και εγώ για μιά 10ετία να πάρω ότι κυκλοφορή να αρχίσουν για τα κάλα να λένε στην ευρ'ωπη την λέξη ΠΑΟΚ και να ιδρώνει το νιμού του΄.
Ο γκαγκάτσης ήταν εργαλείο του συστήματος και επιδή αυτό το σύστημα θα εξακολουθεί να λειτουργεί εάν ισχίουν αυτές οι θεωρείες που λέει ο κάθε πικραμένος εδώ μέσα εγώ θέλω να έχω τα εργαλεία του συστήματος.
τώρα εσείς βγέστε και πέστε της αερολογίες σας θα ακουστήτε.....το ζήτημα είναι να μήν της ακούσει και ο σκύλος και τα πάρει στο κρανίο και την κάνει(γιατι μήν ξεχνίεστε εμείς τον φέραμε με λευκη επιταγή) και μετά θα βγήται όλοι εσείς οι θεωριτικοί της αηδίας ...θα κατηγορήτε ο ένας τον άλλον στο τέλος θα καταλήξετε στο συμπέρασμα οτι ο ΠΑΟΚ δέν πεθένει και ποιός ζαγοράκης και θα έρθει πάλη κανας γούμενος θα μας φέρει τον φρίγερ θα κάνουμε έρανο για να μας φτίσει κανας κοντοπούτανος και ξερω΄γω ξερω΄γω να πούμε να πούμε
:) η Ιστορία επαναλαμβάνετε ...μην το ξεχναει κανένας αυτο.
Με αυτα και με αυτά κάτι θεωριτικοί σαν και πολλούς απο εδώ μέσα διώξαν και τον τεράστιο Γιώργο Παντελάκη και διαλίσαν την ομάδα μοντέλο της 10ετίας του ΄70
Πατε ρε πάρτε κανα διαρκέιας
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

abg12d34 έγραψε:καλά εσείς έχετε χαζέψει ομαδικά εδώ μέσα.
Λοιπόν τσακάλια μακεδονομάχοι υπερίφανοι της πλάκας ανεβείτε όλοι μαζί στον λευκό πύργο και φουντάρετε με το κεφάλι προς τα κάτω μπας και το κεφάλι σας πάρει μπρός.
Βλέπω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 και ενώ εγώ είμαι υπερίφανος οι κάτω τα έχουν πάρει όλα και κοιτάζω (όπως και εσείς)τον γαύρο και απο την πίκρα μου με φτέει ο γκαγκατσης , ο κατσαρης ο νόμος του ορφανού ...
Λοιπόν εγώ θέλω με τον γκαγκάτση να διμιουργίσω την δικία μας παράγκα και να τους σκορπίσω όλους να ξαναρίξω τον ρούλη στην β΄εθνική και να βάλω τους γαυροβαζελοχάνουμους να μαλώνουν για την δευτεροτρίτη θέση ...

Τζάμπα παιδεύεσαι τόσα χρόνια.
Θα έπρεπε να γίνεις γαύρος απ' την αρχή να γλυτώσεις τις ταλαιπωρίες...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

οχι ρε φίλε εγώ ξέρω για ποιό λόγο είμαι ΠΑΟΚτσης
το ζήτημα είναι οτι εσύ δέν μπορείς να καταλάβεις οτι τον φούστη για να τον βάλεις μιαλό πρέπει να τον μαμίσεις μέχρι να ματώσει και με την λογική την δικία σου οτι και να κάνεις σε αυτό το σύστημα που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ μας ποτέ δεν θα τον βάλει μιαλό
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

το σκουληκι της διχομοιας με στοχο την αμφισβητηση του ζαγορ και της διοικησης αρχισε να μπαινει απο καποιους στο χερι μας ειναι αυτο το σκουλικι να το εξαφανισουμε......
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

kass4 έγραψε:
abg12d34 έγραψε:καλά εσείς έχετε χαζέψει ομαδικά εδώ μέσα.
Βλέπω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 και ενώ εγώ είμαι υπερίφανος οι κάτω τα έχουν πάρει όλα και κοιτάζω (όπως και εσείς)τον γαύρο και απο την πίκρα μου με φτέει ο γκαγκατσης , ο κατσαρης ο νόμος του ορφανού ...
Λοιπόν εγώ θέλω με τον γκαγκάτση να διμιουργίσω την δικία μας παράγκα και να τους σκορπίσω όλους να ξαναρίξω τον ρούλη στην β΄εθνική και να βάλω τους γαυροβαζελοχάνουμους να μαλώνουν για την δευτεροτρίτη θέση ...

Τζάμπα παιδεύεσαι τόσα χρόνια.
Θα έπρεπε να γίνεις γαύρος απ' την αρχή να γλυτώσεις τις ταλαιπωρίες...
Kass ξέρεις πόσο σε σέβομαι. Αλλά αυτές τις άτιμες απαντήσεις δεν τις μπορώ. Δηλαδή εσύ είσαι ΠΑΟΚ και αυτός ο παλιός και έμπειρος παοκτσής δεν είναι ????

Στην τελική τα χώνει από την μεριά του με το ίδιο ύφος με εσένα. Από την αντίθετη όμως γνώμη !!!

Λέμε ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα. Δηλαδή τώρα θα με κάνεις πάλι να βγω να πω ότι όλοι οι παοκτσήδες ανεξαιρέτως έχουν πει την στιγμή που μας έχουν σφάξει τα ίδια με τον αδερφό. Και μην μου πεις ότι δεν το είπαν. Και στο λέει κάποιος που δεν το έχει πει φωναχτά ποτέ. Από μέσα μου όμως μου έφυγε. Γιατί είναι μεγάλη η σφαλιάρα αδερφέ !! Μεγάλη η πικρα να σου παίρνουν το ψωμί από το στόμα. Αλλά πάλι λέμε τα ίδια. Ανακυκλωνόμαστε ....

Για αυτό λέω !!! Επειδή ο Ζαγόρ έχει καταφέρει να μας ενώσει όλους εμάς τους εξυπνάκηδες κάτω από έναν ενιαίο στόχο καλό θα είναι να γίνει υπομονή !!!

Δύο μαμηνένα χρόνια είναι που έχει έρθει. Μέχρι προχθές φορούσε παντελονάκια. Και εμείς ήδη ξεκινήσαμε ηψηλή κριτική και παοκτσηδιλίκι

Γιατί ρε Kass ????
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

eorptol έγραψε:ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΙ ΕΓΩ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ.....
θεωρω βρισια να λεει ο αλλος οτι ο ζαγορ μας θεωρει ιθαγενεις η
οτι δεν εχει τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα .....αυτος που το γραφει η ειναι αχαριστος η δεν γουσταρει την αναγεννηση του ΠΑΟΚ.......
:shock: αδερφε eorptol ακριβώς αυτό λέω αλλα μάλλον καταλαβένουν μόνο όσοι έζησαν τον διατιτη .. λίτσα..
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Κι εγώ τα έχω πει ρε ταντ αυτά. Στα νεύρα μου πάνω όμως. Αλλά δεν είπα σε κανένα να πέσει από τον λευκό πύργο για να σιάξει το μυαλό του. Να σου πω και κάτι άλλο : δεν θέλω να γίνω ιζνογκούντ στη θέση του ιζνογκούντ. Άμα γι αυτό πρέπει να με κατηγορήσει κανένας, δεν χαλιέμαι

αβγ1234κλπ, άμα βρεθούμε καμιά φορά θα σου πω κι εγω πόσους λίτσες έζησα.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Το έχω ξαναπεί Kass

Εάν ο Γκαγκατσάκος θέλει να συνεχίσει να είναι μπαγασάκος όντας στέλεχος του ΠΑΟΚ τότε διάλεξε λάθος ομάδα.
Το κράξιμο θα είναι μεγάλο. Όσο αφορά το θέμα διαιτησία όλα θα κριθούν στα ματς με τους μεγάλους και το κατά πόσο θα αδικηθούμε εκεί.
Κατά τα άλλα τα συν του σε υπόλοιπα θέματα περιμένουμε και να τα ακούσουμε και να τα δούμε.

Πολύ μεγάλο ρίσκο πήρε ο Γκαγκάτσης. Σε εμάς από πάνω του κρέμεται μία γκιλοτίνα ...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

kass κλπ κλπ μήν φορτώνης ρε και στο κάτω κάτω εσύ προσπαθείς να αμφισβιτίσεις αυτόν που παρακάλαγες να γίνει πρόεδρος..... εγώ πάλη θέλω να γίνω ισνογκούτ στην θέση αυτού του παπάρα.
:shock: και ξέρεις και κάτι ακόμη ...εάν ανοίξουμε το αλμανάκ του ελληνικού ποδοσφαίρου την λέξη ΠΑΟΚ θα την έχει ΜΟΝΟ 6 φορές γραμμένη ενώ τους άλλους παρα πολλες . Και με την δικιά σου τη λογική όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και ξαναανοιχτή το αλμανάκ αυτά που λές κλαιν μαιν θα είναι γιατι και μετά απο 100 χρόνια η λέξη ΠΑΟΚ θα εξακολουθεί να είναι γραμένει 6 φορές
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εμενα η γνώμη μου συνοψήζεται σε κάτι που είχα γράψει παλιοτερα...

"Τώρα τελευταία όλο και πιο πολλές φωνές ακούγονται, που υπερασπίζονται την άποψη "Πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε με τον σταυρό στο χέρι" ή "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" κτλ...

Γνώμη μου? Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα... Αμα δεν θελεις να περπατάς με το σταυρό στο χερι, αλλά να πατάς επι πτωμάτων με σκοπό να φτάσεις σε έναν τίτλο γιατί εγινες ΠΑΟΚ??? Τόσα χρόνια νιώθουμε να μας αδικούν... Τώρα θες να γίνουμε και μεις βρώμικοι???

Ναι. Δέχομαι ότι οι μεγαλύτεροι εδώ μέσα στο site, έχετε φάει πιο πολλές πικρες απο μένα. Έχετε νοιώσει στο πετσί σας την αδικία. Έχετε περάσει πολύ πιο δύσκολες στιγμές... Και σίγουρα, οι δυσκολες στιγμές μας αλλάζουν... Αλλά καλό είναι όταν περνάμε τέτοιες δύσκολες στιγμές, να ελέγχουμε τον εαυτό μας αλλά και το αποτέλεσμα αυτής της... "αλλαγής".

Δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον που επειδη τον κλέψανε μια φορα, δυο, τρεις φορές, να αρχίσει να κλέβει και αυτός... Δεν δέχομε το... αδικηθηκα στο τάδε θέμα, θα αδικήσω και εγώ τώρα για να δουν αυτοι...

Τουλάχιστον αυτά είναι τα ιδανικα τα οποία υπερασπίζομαι! Και γι αυτό έμεινα ΠΑΟΚ. Και λέω έμεινα, γιατί όλοι μας μικροί γινομαστε μια ομάδα λόγω του πατέρα μας ή λόγω άλλων επιρροών που ασκούνται πάνω μας... Μεγαλώνοντας κάνουμε κάποιες επιλογές... Και επέλεξα να μείνω ΠΑΟΚ γιατί ήταν μια ομάδα που μάχονταν εναντίον του σάπιου κατεστημένου και της αδικίας, με μοναδικιό όραμα της, την δικαίωση των κοπων των παλαίοτερων γενεών ΠΑΟΚτσήδων, δηλαδή το τέλος του πολέμου με την αδικία, που θα βρει φυσικά νικητή το σωστό και το δίκαιο...

Δεν μπορώ να δεχτω, ότι ενώ οι προηγούμενες γενιές ΠΑΟΚτσήδων πάλευαν για αυτές τις ιδέες, ερχόμαστε εμείς σήμερα και λέμε τα σβήνουμε όλα και αλλάζουμε τακτική... Απο εδώ και πέρα θα παίξουμε και μεις με τον τρόπο τους, βρώμικα... Αμα ήθελα να παίρνω άδικα πρωταθλήματα θα υποστήριζα άλλη ομάδα και δεν θα γινόμουν ΠΑΟΚ, μια ομάδα που καταπολεμάει την αδικία...

Το να αμφισβητούνται τα παραπάνω είναι θετικό και αρνητικό ταυτόχρονα... Αρνητικό γιατί αμφισβητούμε τις ιδέες και τα ιδανικά των προγώνων μας, διαπράτωντας ύβρις και όπως όλοι ξέρουμε μετά ακολουθεί η... νέμεσις και η τίσης! Και δεν θέλω να βλέπω ξανα τον ΠΑΟΚ, να περνάει περιπέτειες σαν τον Οδυσσέα. Θέλω και γω να βρούμε την Ιθάκη μας και να αναπαυθούμε εκεί. Το θετικό είναι ότι μας δίνετε η αφορμή να συζητήσουμε με τον εαυτό μας και να σκεφτούμε κάποια πράγματα σχετικά με μας και τα πιστεύω μας..."
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κάποια ποστ διαγράφησαν...
Απο 3-4 άτομα καθότι προκαλούν ή περιείχαν υβριστικό περιεχόμενο προς άλλους ομοίους τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”