Βασίλης Γκαγκάτσης
Re: Εκτελεστικός Διευθυντής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Βασίλης Γκαγκάτσης
kass4 το ερωτημα που απορρεει απο το κειμενο σου, δε ξερω αν εχει απαντηση...ξερω ομως οτι δε θα αντεξω να κοιταω αριστερα και να ξαναβλεπω αδειες εξεδρες........αρα υποχωρω......
Πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνετε μεγάλο το θέμα !!!
Αλλά αφού το κάνετε πρέπει να λέμε και οι άλλοι την γνώμη μας.
Τις μετοχές και την διοίκηση του ΠΑΟΚ την έχει μόνο ένας.
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ
Και αυτός λέγεται Θεόδωρος Ζαγοράκης !!!
Κανείς άλλος δεν έχει μετοχές. Ή να το πω αλλιώς κανείς άλλος ως φυσικό πρόσωπο δεν είναι η διοίκηση του ΠΑΟΚ.
Μετά τον Ζαγοράκη δεν υπάρχει κανείς άλλος. Αν ο θόδωρος θελήσει να φύγει πρέπει να βρεθούν οι διαδικασίες και ο τρόπος να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.
Τώρα αν μετά τον Ζαγοράκη είναι τα τανκς πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς να συζητάμε τέτοια πράγματα. Κυρίως γιατί το 99,999% του κόσμου θέλει τον Ζαγοράκη να συνεχίσει το μεγάλο έργο του.
Από την άλλη οποιαδήποτε ευκαρία θα έχετε οι κάθετα αντίθετοι με τον Γκαγκάτση παοκτσήδες από ότι φαίνεται θα γίνετε χαμός. Είτε είναι σοβαρό το θέμα είτε όχι.
Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ρίσκο του Ζαγοράκη με τον Γκαγκάτση.
Για αυτό και είναι άκρως απαραίτητο να γίνει συνέντευξη τύπου στην οποία ο κ. Γκαγκάτσης θα παρουσιαστεί και θα απαντήσει ο Ζαγόρ και ο ίδιος τι ήρθε να κάνει στον ΠΑΟΚ.
Από την άλλη δεν πιστέυω ότι τα ποσοστά των κάθετα αντίθετων είναι αντίστοιχα με το ΚΚΕ-ΜΛ. Είναι περισσότεροι. Διαφωνώ κάθετα με τις ταμπέλες και με οτιδήποτε τις συνοδεύει. Δεν υπάρχει ο αντίθετος και ο υπέρ. Αν κάνει καλά έργα και προσφέρει ο Γκαγκάτσης θα τον δεχτώ αφού ήταν επιλογή Ζαγοράκη. Αν κάνει παπαριές θα τον κράξω. Τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Στην πράξη έχει φανεί ότι αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα. !!!
Τώρα αν κάποιοι επιλέγουν να φτιάχνουν κλίμα εγώ επιλέγω να ονειρεύομαι την ομαδάρα, το προπονητικό, τις ακαδημίες και το παιδωμάζεμα από όλη την Ελλάδα.
Η μόνη ταμπέλα για εμένα είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ
Αλλά αφού το κάνετε πρέπει να λέμε και οι άλλοι την γνώμη μας.
Τις μετοχές και την διοίκηση του ΠΑΟΚ την έχει μόνο ένας.
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ
Και αυτός λέγεται Θεόδωρος Ζαγοράκης !!!
Κανείς άλλος δεν έχει μετοχές. Ή να το πω αλλιώς κανείς άλλος ως φυσικό πρόσωπο δεν είναι η διοίκηση του ΠΑΟΚ.
Μετά τον Ζαγοράκη δεν υπάρχει κανείς άλλος. Αν ο θόδωρος θελήσει να φύγει πρέπει να βρεθούν οι διαδικασίες και ο τρόπος να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.
Τώρα αν μετά τον Ζαγοράκη είναι τα τανκς πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς να συζητάμε τέτοια πράγματα. Κυρίως γιατί το 99,999% του κόσμου θέλει τον Ζαγοράκη να συνεχίσει το μεγάλο έργο του.
Από την άλλη οποιαδήποτε ευκαρία θα έχετε οι κάθετα αντίθετοι με τον Γκαγκάτση παοκτσήδες από ότι φαίνεται θα γίνετε χαμός. Είτε είναι σοβαρό το θέμα είτε όχι.
Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ρίσκο του Ζαγοράκη με τον Γκαγκάτση.
Για αυτό και είναι άκρως απαραίτητο να γίνει συνέντευξη τύπου στην οποία ο κ. Γκαγκάτσης θα παρουσιαστεί και θα απαντήσει ο Ζαγόρ και ο ίδιος τι ήρθε να κάνει στον ΠΑΟΚ.
Από την άλλη δεν πιστέυω ότι τα ποσοστά των κάθετα αντίθετων είναι αντίστοιχα με το ΚΚΕ-ΜΛ. Είναι περισσότεροι. Διαφωνώ κάθετα με τις ταμπέλες και με οτιδήποτε τις συνοδεύει. Δεν υπάρχει ο αντίθετος και ο υπέρ. Αν κάνει καλά έργα και προσφέρει ο Γκαγκάτσης θα τον δεχτώ αφού ήταν επιλογή Ζαγοράκη. Αν κάνει παπαριές θα τον κράξω. Τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Στην πράξη έχει φανεί ότι αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα. !!!
Τώρα αν κάποιοι επιλέγουν να φτιάχνουν κλίμα εγώ επιλέγω να ονειρεύομαι την ομαδάρα, το προπονητικό, τις ακαδημίες και το παιδωμάζεμα από όλη την Ελλάδα.
Η μόνη ταμπέλα για εμένα είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ
Το καταλαβαίνω απολύτως Ντινικο.
Μπορεί να "φταίω" κι εγώ που είχα επενδύσει περισσότερα απ' όσα έπρεπε.
Ταντ γιατί χαλιέσαι ;
Εγώ πιστεύω πως καλώς γίνονται αυτές οι κουβέντες. Βηθάνε στην αυτογνωσία μας. Τι προτιμούσες να διαβάζεις για παπαρΑϊμαριές ;
Για το ποσοστό κι εγώ πιστεύω πως είναι μεγαλύτερο του ΜΛ. Θα το υπολόγιζα όσο του ΣΥΡΙΖΑ (γουίνκ)
Μπορεί να "φταίω" κι εγώ που είχα επενδύσει περισσότερα απ' όσα έπρεπε.
Ταντ γιατί χαλιέσαι ;
Εγώ πιστεύω πως καλώς γίνονται αυτές οι κουβέντες. Βηθάνε στην αυτογνωσία μας. Τι προτιμούσες να διαβάζεις για παπαρΑϊμαριές ;
Για το ποσοστό κι εγώ πιστεύω πως είναι μεγαλύτερο του ΜΛ. Θα το υπολόγιζα όσο του ΣΥΡΙΖΑ (γουίνκ)
Ρε σι Kass μέσα στο μυαλό μου είσαι !!!!!!!!!
Χίλιες φορές μπινελίκια για Γκαγκάτση παρά ΖαγοροΡαπτόπουλοι και παπαροΑιμαριές όπως πολύ ωραία είπες !!!
Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό !!!
Πω ρε που έχω φτάσει ????
Να προτιμώ Γκαγκατσολογία παρά μεταγραφολογία. Φαντάσου πόσο μας έχει πονέσει το μυαλό !!!!
Χίλιες φορές μπινελίκια για Γκαγκάτση παρά ΖαγοροΡαπτόπουλοι και παπαροΑιμαριές όπως πολύ ωραία είπες !!!
Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό !!!
Πω ρε που έχω φτάσει ????
Να προτιμώ Γκαγκατσολογία παρά μεταγραφολογία. Φαντάσου πόσο μας έχει πονέσει το μυαλό !!!!
φιλε dimbar με ολον το σεβασμο αλλα ο στρουνθοκαμηλισμος ειναι χειροτερος απο τον ΔονΚιχωτισμο.dimbar έγραψε:ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!! ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ μετοχών δεν σημαίνει ΠΩΛΗΣΗ!!!!!
Δηλαδή ο Βιολίδης ήταν ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ κατά 12% και τώρα είναι ο Γκαγκάτσης??????
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ αλλά φτάνει ό ΔονΚιχωτισμός!!!!!
Σεβαστή η άποψη και η διαφωνία του καθενός αλλά όχι κι ετσι! Περιμένουμε στην γωνία έτοιμοι να δαγκώσουμε ότι δεν γουστάρουμε και δυστυχώς και ότι δεν καταλαβαίνουμε!
Μεταβίβασε τίς μετοχές του ο Βιολίδης για συγκεκριμένους λόγους σ έναν υπάλληλο της Ανωνύμου Εταιρείας ΠΑΟΚ που λέγεται Γκαγκάτσης και διαριγνύουμε τα ιμάτια μας λές και μας ανέθεσαν εργολαβία την διαφύλαξη της ΠΑΟΚτσήδικης ταυτότητας.
δικαιωμα σου βεβαια να θεωρεις τον γκαγκατση απλο υπαλληλο της ΑΕ ΠΑΟΚ αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
οι λογοι που επεβαλαν την μεταβιβαση των μετοχων ειναι απολυτως κατανοητοι. υπαρχει και ενας συμβολισμος ομως και ενα μηνυμα που χτυπαει ασχημα.
Φίλε Κος, σέβομαι τις αντίθετες απόψεις αλλά ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ή ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ, ποιό είναι το μήνυμα και ο συμβολισμός και αν θέλεις ποιός είναι αυτός που μας στέλνει το μήνυμα?
η τελευταία εξέλιξη δικαιώνει, έως ένα σημείο, αυτούς που θεωρούν ότι ο Γκαγκάτσης θέλει να πάρει στα χερια του το ΠΑΟΚ.
Petm θα σου έλεγα τι θα πάρει αλλά ζούμε πλέον στην νέα εποχή του ΠΑΟΚ !!!!
Για το λόγο αυτό αντί για τον ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια ή μία μπλούζα Πάμπλο Γκαρσία ή ένα καλαθάκι με βιολογικά προϊόντα.
Εγώ προτίθεμαι να δανείσω το ένα από τα τσακαλάκια μου για να του τα προσφέρει !!!
Για το λόγο αυτό αντί για τον ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια ή μία μπλούζα Πάμπλο Γκαρσία ή ένα καλαθάκι με βιολογικά προϊόντα.
Εγώ προτίθεμαι να δανείσω το ένα από τα τσακαλάκια μου για να του τα προσφέρει !!!
μια συμφωνίουλα με το παγώνh και καθάρισε. η ομάδα είναι δίκια του
edit:η τέλος πάντων θα ελέγχει τα πάντα για να το θέσω σε μια πιο πραγματική βάση
edit:η τέλος πάντων θα ελέγχει τα πάντα για να το θέσω σε μια πιο πραγματική βάση
sorry kos εγώ δεν τους κατανοώ.kos έγραψε:
οι λογοι που επεβαλαν την μεταβιβαση των μετοχων ειναι απολυτως κατανοητοι.
μήπως μπορεί να μου τους εξήγησεi κάποια στιγμή ο βιολιδις η ο οποιοσδήποτε υπεύθυνος ενδιαφέρεται (αν ενδιαφέρεται) να μου τους εξήγησεi?
ας αρχίσουμε από τα βασικά πχ μια εξήγηση γιατί να μη πάρει ο γκαγκάτσης ένα μέρος το μετοχων πχ το 0.000000001 % και οι υπόλοιποι του διοικητικού συμβουλιου να μη μοιραστούν το υπόλοιπο ποσοστό? η επίσης γιατί δε το έδωσε ο βιολιδις σε ένα συγγενή του?
φιλε dimbar το μηνυμα που στελνει ο ζαγορακης ειναι οτι για αυτον ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πανω απ'ολα. λυπαμαι που το λεω αλλα αυτο εισπρατω απο την εμμονη του στο να μας επιβαλει τον γκαγκατση.
φιλε petm αυτο που λες θα γινοταν αν ο γκαγκατσης ηταν απλος υπαλληλος οπως λεει ο dimbar. δεν βλεπεις την προσπαθεια να εμφανιστει ο γκαγκατσης ως σωτηρας του ΠΑΟΚ? θα φερει χορηγιες, θα κλεψει παικτες απο το Ποκ, θα κανονισει την κληρωση του ουεφα για να παμε ανετα στους ομιλους κτλ, κτλ. μπορει να δεχτει ενας σωτηρας το 0,000001% των μετοχων?
φιλε petm αυτο που λες θα γινοταν αν ο γκαγκατσης ηταν απλος υπαλληλος οπως λεει ο dimbar. δεν βλεπεις την προσπαθεια να εμφανιστει ο γκαγκατσης ως σωτηρας του ΠΑΟΚ? θα φερει χορηγιες, θα κλεψει παικτες απο το Ποκ, θα κανονισει την κληρωση του ουεφα για να παμε ανετα στους ομιλους κτλ, κτλ. μπορει να δεχτει ενας σωτηρας το 0,000001% των μετοχων?
γιατι για να συμμετασχει στη σουπερ κλικα πρεπει να εχει τουλαχιστον το 10%...καλησπερα στο βροχερο Λονδινο.....επηρεαζει τη διαθεση σου αγαπητε μου
- navigator11
νεες εριδες ξεσπασανε?πουληθηκε η ομαδα στο γκαγκατση και μας το φυλαει εκπληξη ο ζαγορακης?ουστ,λομπου ολοι!!τελικα,αυτη η καχυποψια που μας "κληροδοτησαν" προηγουμενες διοικησεις ειναι και το μεγαλυτερο σακατιλικι μας ως φιλαθλοι-οπαδοι.μονοι μπαινουμε στην πριζα και καταστροφολογουμε,δυσπιστωντας,ανευ ουσιαστικων επιχειρηματων,περαν του οτι δε γουσταρουμε το γκαγκατση κι ο,τι το ονομα τουτο συνεπαγεται,απεναντι σε αυτους που αποδεδειγμενα εχουν προσφερει στον ΠΑΟΚ και σε ολους εμας.ποιος ο λογος αναμπουμπουλας ρε παιδια σε ολα τα μετωπα?μετεγγραφες μιρλα,διοικητικα γκρινια.τι μεσολαβησε,περα απο τη σφαλιαρα στα πλει-οφ,το "φουντωμα" απο μμε και τους "ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας" που φερνει παραδιπλα ο μανατζαραιος της συμφορας,και ο νοστραδαμος με κασσανδρα και μαντη καλχα υπεριπτανται καλοκαιριατικα πανω απο την τουμπα?καθεις διατηρει το δικαιωμα στις επιφυλαξεις,καλα κανει.ειμαι ομως της αποψης οτι πρεπει ολοι να αποφασισουν ποια σταση θα κρατησουν απεναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εν "κρυπτω",ιδιωτικα,για να μη δημιουργειται κλιμα στους κολπους και στον κοσμο της ομαδας.
αδερφε με συγχωρεις αλλα τοσο απλοϊκοί συλλογισμοί μονο κακο κανουν. ακομη και να ισχυε κατι τετοιο,που δεν ισχυει, θα σημαινε οτι ο Γκαγκατσης μαζι με την ΠΑΕ παιρνει και τα υπερογκα χρεη της.Petm έγραψε:μια συμφωνίουλα με το παγώνh και καθάρισε. η ομάδα είναι δίκια του
επισης, ο λογος που εγινε η μεταβιβαση, ηταν καθαρα διαδικαστικος.
εγω θα επαναλαβω οτι διαφωνω καθετα με τη παρουσια του γκαγκατση στην ΠΑΕ, αλλα απ τη στιγμη που υπαρχει σ αυτην, πρεπει να παραγει εργο.
η συγκεκριμενη κινηση λοιπον εγινε καθαρα για να μπορει να προσφερει τις υπηρεσιες του : το ποιες ειναι αυτες και αν συμφωνουν με την ιστορια και την ιδεα του ΠΑΟΚ ειναι αλλο θεμα.
Ωραία επιλεκτική λογική Koskos έγραψε:φιλε dimbar το μηνυμα που στελνει ο ζαγορακης ειναι οτι για αυτον ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πανω απ'ολα. λυπαμαι που το λεω αλλα αυτο εισπρατω απο την εμμονη του στο να μας επιβαλει τον γκαγκατση.
Γιατί δεν σκέφτεσαι ότι του έχει εμπιστοσύνη ότι θα τον βοηθήσει στους στόχους του, όπου στόχοι του υλοποίηση του Στόχου όλων μας ένας μεγάλος ΠΑΟΚ ????
Και κάτι ακόμα. Αφού ξέρει ότι η πλειοψηφία των παοκτσήδων τουλάχιστον αντιπαθεί τον Γκαγκάτση. Γιατί θέλει να τον προσλάβει ?? Μήπως γιατί ξέρει κάτι παραπάνω ???
Μέχρι τώρα στην τελική τι σου έχει δείξει ??? Εμένα μου έχει αποδείξει πολλά. Άρα ....