Κοίτα εγώ δεν είμαι από τους απαισιόδοξους γενικά, ούτε μου αρέσει η συνεχής γκρίνια. Ανήκω στο 5% που την πρώτη φορά που ήρθε ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ενθουσιάστηκα και τον θεωρώ τον κορυφαίο προπονητή στην Ελλάδα τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια. Για τον Σαββίδη δε, να πω πως είναι για μένα ένας ήρωας στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μπορώ να του συγχωρέσω κάθε σχεδόν λάθος που μπορεί μελλοντικά να κάνει και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δω τον ΠΑΟΚ χωρίς αυτόν.Andrew R έγραψε:Ο ΠΑΟΚ φέτος θα κάνει πρωταθλητισμό . Φυσικά κι υπάρχει η περίπτωση να μην πετύχει. Αυτό όμως δεν αλλάζει επ ουδενί την στόχευση του ΠΑΟΚ. Η κάκιστη συνήθεια που υπάρχει σε αυτό το φόρουμ κι αφορά κυρίως την διαρκή ενοια της αναβλητικότητας κι της αντίληψης ότι πρέπει όλα τα προβλήματα να είναι λυμένα για να πρωταγωνιστήσεις είναι μια τεράστια πληγή στο σώμα του ΠΑΟΚ. Χαρακτήρα Πρωταθλητή χτίζεις λύνοντας προβλήματα. Προς το παρόν έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά. Όχι άλλο στην έννοια της αναβολής κι σε συζητήσεις περι μεταβατικών σεζόν. Μόνο διψα για διάκριση κι συνέχη προσπάθεια.
Βασικά, εκτός από τον Φερέιρα που με εξόργιζε, δεν έχω γκρινιάξει ποτέ για τίποτα νομίζω στο φόρουμ. Αν όμως νομίζεις πως ενδεχόμενη αποτυχία της ομάδος έχει να κάνει το παραμικρό με την έλλειψη δίψας για διάκριση των οπαδών και όχι με την μεταγραφική περίοδο που πέρασε, τότε είναι σαν να παρακολουθούμε δύο διαφορετικές ομάδες. Μακάρι η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα ποιος δεν θα χαρεί? Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.