Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Μήπως τώρα που γίνονται οι εγγραφές στα νηπιαγωγεία να στήσουμε ένα τραπεζάκι απ'έξω και να μοιράσουμε έντυπο υλικό με τις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξής μας και φυσικά έναν χαιρετισμό από τον αξιότιμο πρωθυπουργό μας???
Παραθέτω λοιπόν την πρόταση μου στο υπουργείο οικονομικών έτσι ώστε να μου διαθέσουν το απαιτούμενο budget για να υλοποιηθεί η ιδέα!!!

Παραθέτω λοιπόν την πρόταση μου στο υπουργείο οικονομικών έτσι ώστε να μου διαθέσουν το απαιτούμενο budget για να υλοποιηθεί η ιδέα!!!
Τιιιιι??? Δεν έχουμε υπουργείο οικονομικών??? Και ποιος θα κανονίζει τις μίζες???? Ποιος θα εξοικονομεί χρήματα για το φαγητό των κυβερνητικών στελεχών??? Πώς θα γεμίσει η κοιλίτσα μας με σουβλάκια και πανσετούλες??????????

- dreamwarrior
Παρακαλώ πολύ το υπουργικό συμβούλιο να εξετάσει τις προτάσεις των αξιαγάπητων κυριών - Τη μία και
μοναδικη Λενάρα μας και τη μελοθάνατη ακατανόμαστη- για την υλοποίησή των!!!
Είμαστε φιλελεύθερο κόμμα και πάντα συζητάμε τις προτάσεις της αντιπολίτευσης......Άλλωστε γι αυτό κάναμε μερικά μέλη της στελέχη της κυβέρνησής μας!!!!!

μοναδικη Λενάρα μας και τη μελοθάνατη ακατανόμαστη- για την υλοποίησή των!!!
Είμαστε φιλελεύθερο κόμμα και πάντα συζητάμε τις προτάσεις της αντιπολίτευσης......Άλλωστε γι αυτό κάναμε μερικά μέλη της στελέχη της κυβέρνησής μας!!!!!
- aspromauri
Τί κακό έχεις στο σατανικό μυαλό σου?????!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:μελοθάνατη
- dreamwarrior
- 
				blackterror4
Aγαπητη αντιπαλο μας εκτος απο το να σπηλωνετε τον υπουργο τυπου συνεχεια για τα μικρα λαθακια που κανει πανω στην βιασυνη του να εξυπηρετησει ολον τον κοσμο εχετε να προτεινεται καποιες προτασεις για τον επερχομενο σας βασανισμο απο τον πρθυπουγο?aspromauri έγραψε:???????????? Παρακαλώ και ένα Υπουργείο Μετάφρασης των δηλώσεων του Υπουργού Τύπου !!!!!!!!!!!blackterror4 έγραψε:κοσμοσφαιρορας

- 
				blackterror4
Η ασπρομαυρουλιτα μπηκε στο στοχαστρο του πρθυπουργο  μας αλλα πλεον και του θπουγου τυπου και προπαγανδας...κρυφτειτε

- dreamwarrior
Αγαπητέ υπουργέ μου το μόνο που ξέρουνε είναι να λασπολογούνε και να διορθώνουνε λαθάκια μας....
Φαντάζεσαι να ήταν και κυβέρνηση;;;;;

Φαντάζεσαι να ήταν και κυβέρνηση;;;;;
- aspromauri
Κρθφτιται γειατοι χανωμασται ..........blackterror4 έγραψε:Η ασπρομαυρουλιτα μπηκε στο στοχαστρο του πρθυπουργο μας αλλα πλεον και του θπουγου τυπου και προπαγανδας...κρυφτειτε

- 
				blackterror4
Eιπαμε οη πρωταπριλια περασε...δεν μπορω να τις φανταστω κυβερνηση πρωθπουγε μου γτ πολλη απλα ειναι κατι το εξωπραγματικο

- dreamwarrior
Έχεις καταντήσει γραφική κυρία μου......
Μάλλον πας για αποπομπή από την κυβέρνηση μας....
Γαι την ακρίβεια μετάταξη στο νεοσύστατο υπουργείο λάντζας και λάτρας θα σε βάλουμε!!!!!!!!!!!!

Μάλλον πας για αποπομπή από την κυβέρνηση μας....
Γαι την ακρίβεια μετάταξη στο νεοσύστατο υπουργείο λάντζας και λάτρας θα σε βάλουμε!!!!!!!!!!!!
- 
				blackterror4
απο τον προθυπουγο μας και τον θπογο τυπου και προπαγανδασ μπορει να κρυφτεις αλλα θα σε βρει το αζορ μας στο τελος...aspromauri έγραψε:Κρθφτιται γειατοι χανωμασται ..........blackterror4 έγραψε:Η ασπρομαυρουλιτα μπηκε στο στοχαστρο του πρθυπουργο μας αλλα πλεον και του θπουγου τυπου και προπαγανδας...κρυφτειτε

φθλακσυ
- dreamwarrior
Δεν χρειάζεται να διορθώνετε ή έστω να αναφέρεστε στα ορθογραφικα-σαρδάμικα τοσοδούλια - γλυκούλια λαθάκια των προηγούμενων ποστ
θενξ oti na nai αντμιν τιμ!!!!!!!!

θενξ oti na nai αντμιν τιμ!!!!!!!!
- aspromauri
Ελπίζω τις συνεντεύξεις τύπου που θα αρθρογραφεί ο θπουγος σας να μην τις διαβάζεις και να τις μαθαίνεις απ'έξω!!!!!!!!!