Δανεικός είναι στον Λεβαδειακό.BlackFriday έγραψε:Άσχετο: τον Βρακα στην ιστοσελίδα τον έχουν στους δανεικούς
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
-
BlackFriday
Μωρέ εγώ το ξέρω ότι πήγε στον Λεβαδειακό. Το είχαμε συζητήσει και εδώ . Αλλά από την ίδια την ΠΑΕ και από δικά μας σάιτ αν δε κάνω λάθος δεν είχαμε καμία ενημέρωση ως προς αυτό. Δεν μας είχαν πει αν έφυγε ελεύθερος ή δανεικός. Άδικο έχω???
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχεις άδικο. Δεν διευκρινίστηκε ως τι πήγε στη Λειβαδιά. Ευτυχώς δεν δόθηκε ελεύθερος, αλλά δανεικός.
Είδα μόλις την φωτογραφία της κεντρικής σελίδας με την επέτειο στης ισοπαλίας με Τότεναμ από το 2011 ...
Μεταξύ μας μάγκες με έπιασε θλίψη βλέποντας την ενδεκάδα μας τότε και με ποια ενδεκάδα θα παίξουμε αύριο στο γιβλαρτάρ ... δεν θέλω να γκρινιάζω αλλά ήταν έτσι η πρώτη εσωτερική ποδοσφαιρική αντίδραση και είπα να την μοιραστώ ...
Μεταξύ μας μάγκες με έπιασε θλίψη βλέποντας την ενδεκάδα μας τότε και με ποια ενδεκάδα θα παίξουμε αύριο στο γιβλαρτάρ ... δεν θέλω να γκρινιάζω αλλά ήταν έτσι η πρώτη εσωτερική ποδοσφαιρική αντίδραση και είπα να την μοιραστώ ...
Τα τσικο της τοτεναμ δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εκείνοι 
Ενταξει υπερβολές τώρα, όχι κ κατάθλιψη από την σύγκριση των ενδεκάδων.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Σύγκρινε λίγο το "τσικό" της Tottenham με την αρμάδα της Bohemians να δω κάτι......DamoN έγραψε:Τα τσικο της τοτεναμ δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εκείνοι
Κρεσιτσ,Ετο,αριας,Μαλεζάς,14,Κλαους,Φωτάκης
Αν είχαμε τέτοια ενδεκάδα φέτος θα είχε γίνει η άλωση του Μακεδονία παλας
Αν είχαμε τέτοια ενδεκάδα φέτος θα είχε γίνει η άλωση του Μακεδονία παλας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 15 Σεπ 2021, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαβαλέ κάνω αδερφέ. 2πλο στην κανονική τοτεναμ πήρε εκείνη η ομάδα.boogeyman77 έγραψε:Σύγκρινε λίγο το "τσικό" της Tottenham με την αρμάδα της Bohemians να δω κάτι......DamoN έγραψε:Τα τσικο της τοτεναμ δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εκείνοι
Ο Άριας ήταν ο αντί Βιτολο που ψάχναμε διακαώς αν δεν κάνω λάθος; Ετο ενθουσιασμός για την ψαγμένη κίνηση από Δυναμό Ζαγκρεμπ;
Ναι αυτός. Ο ετο μιλούσε και ποντιακα όμως.
Μπάι δε γουει 5οι είχαμε βγει σε εκείνο το πρωτάθλημα
Μπάι δε γουει 5οι είχαμε βγει σε εκείνο το πρωτάθλημα
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Και εγώ χαβαλέ κανω φίλε μου μήπως ξεχαστούμε λίγοDamoN έγραψε:Χαβαλέ κάνω αδερφέ. 2πλο στην κανονική τοτεναμ πήρε εκείνη η ομάδα.boogeyman77 έγραψε:Σύγκρινε λίγο το "τσικό" της Tottenham με την αρμάδα της Bohemians να δω κάτι......DamoN έγραψε:Τα τσικο της τοτεναμ δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εκείνοι
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Η Young Boys κερδισε την ΜανΓιου της οποιας το ροστερ ζαλιζει. Η αρχικη 11αδα των Ελβετων ειχε μεσα παικτες απο 23 ως 27 ετων, Εμεις σκοτωσαμε τα ερασιτεχνικα θερια της Μποχιμινανς και της Λινκολν με τα χιλια ζορια. Ξερω, ξερω, αυτα που κανουν οι Ελβετοι μονο στο μανατζερ, και στο συγχρονο ποδοσφαιρο οι ηλικιες και τα αθλητικα προσοντα δεν μετρανε μπλα μπλα μπλα. Εμεις καλα παμε, ολοι οι αλλοι ειναι που οδηγανε αναποδα.
Μη πας μακριά, Άγιαξ ΠΑΟΚ 2019
11άδα Άγιαξ:
Ονάνα (23)
Μαζραουρί (21)
Βελτμαν (27)
Μαρτίνεθ (21)
Ταλιαφίκο (26)
Μάριν (23)
Ντε Νίρο (21)
Μπλιτ (29)
Ζίγεχ (26)