Lincoln Red Imps - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Paschalakis
81
49%
Taylor
18
11%
Crespo
1
1%
Mihaj
1
1%
Sidcley
4
2%
Kurtic
3
2%
Esiti
5
3%
Biseswar
2
1%
Murg
3
2%
Mitrita
5
3%
Akpom
16
10%
Michailidis
3
2%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Konstantelias
22
13%
Vieirinha
1
1%
Koutsias
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 165

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Lincoln Red Imps - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από buffalobill4 »

BlackFriday έγραψε: Άρα τι καλύτερο να βάζουμε Εσιτι πχ...με οποιοδήποτε κόστος για την εξέλιξη του ματς για να τιμωρήσουμε τον Τσιγγαρα που δεν υπογράφει. Εσύ θα υπέγραφες με αυτά τα δεδομένα?
Πρώτον δεν πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή υπάρχει κάποιος που θα παρει τέτοιες αποφάσεις. Μόνο ο λουτσεσκου υπάρχει. Προσωπική άποψη εξέφρασα όπως έχω και πολλές φορές πει ότι ο τσιγγαρας είναι αρκετά καλός παίκτης με προοπτική.

Αν με ρωτάς πιστεύω ότι ο εσιτι είναι καμένο χαρτί. Τώρα γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει στα χαφ έναν εσιτι έναν τσιγγάρα που δεν υπογράφει και έναν αγκουστο είναι άξιον απορίας. Στην ουσία ένας Σβαμπ είναι, ο κουρτιτς και ο καντουρι ο τραυματίας. 3 για 2 θέσεις. Δηλαδή ποιον να βάλει; μπρος γκρεμός και πίσω ρεμα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χρειαζομαστε τερματοφυλακα. Αυτο το ταγαρι ο Πασχαλακης μονο αποκρουσεις κανει
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

lamosas έγραψε:Ανάξιο σχολιασμού το παιχνίδι. Δεν μάθαμε κάτι καινούργιο. Η ομάδα είναι ότι να ναι σε συνοχή που είναι λογικό γιατί αλλάζει πρόσωπα στην εντεκάδα με το τσουνάμι, οι παίχτες ατομικά τα ίδια και χειρότερα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι αυτός ο Μιτριτσα δεν την ξέρει τη θέση του εξτρέμ.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Δεν είναι καθαρό εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

προλαβαινουμε σημερα να φερουμε εναν Μπρκιτς

κι ενα φορ να βαζει 5
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αχρηστε Πασχαλακη, μονο τα παντα εβγαλες σημερα. Φερτε τερματοφυλακα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Kourdos έγραψε:Τι σουρεαλιστικό απόγευμα! Πως να νιώσουν οι παίκτες την πρόκληση να παίξουν πιο συγκεντρωμένα και σύμφωνα με τη διαφορά δυναμικότητας;
Με τον Roy Cipollina και την μπυραρία του; Με το Futsal αγωνιστικό χώρο που παίζει στην ακαδημία ο γιός μου; με τον επιβλητικό και ψυχοπλακωτικο Βράχο πάνω από τα κεφάλια τους; με το αεροπλάνο που ετοιμαζόταν για απογείωση 100 μέτρα πιο πίσω; με όλο το βάρος της Μυθολογίας στις Στήλες του Ηρακλέους; Και τα Παοκια στην ροζ κερκίδα;
Ωραίο post και μου άρεσε η γλαφυρή περιγραφή.

Αν και διαφωνώ. Δηλαδή, έτσι όπως το θέτεις, έφταιγε η διαφορά δυναμικότητας για τη μη συγκέντρωση, εάν κατάλαβα καλά.

Συγνώμη για τη διαφωνία μου, αλλά τέτοια αγωνιστική νοοτροπία, μόνο παιχνίδια - κηδείες μπορεί να φέρει,
σαν αυτή με το γιάννενο.

Ας μην έπιανε αυτά που έπιασε ο σούπερμαν σήμερα και ο επιβλητικά ψυχοπλακωτικός βράχος, θα είχε απογειωθεί από το Γιβραλτάρ και θα είχε προσγειωθεί στο Λεύκο Πύργο και την Τούμπα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

PablitoV2 έγραψε:
lamosas έγραψε:Ανάξιο σχολιασμού το παιχνίδι. Δεν μάθαμε κάτι καινούργιο. Η ομάδα είναι ότι να ναι σε συνοχή που είναι λογικό γιατί αλλάζει πρόσωπα στην εντεκάδα με το τσουνάμι, οι παίχτες ατομικά τα ίδια και χειρότερα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι αυτός ο Μιτριτσα δεν την ξέρει τη θέση του εξτρέμ.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Δεν είναι καθαρό εξτρέμ.
Δεν υπαρχει στην ομαδα καθαρο εξτρεμ παιδια. Και απο την στιγμη που δεν εχουμε και καθαρο σεντερ φορ περιοχης τα πραματα ειναι δυσκολα.

Υ.Γ.1 6 επισημο ματς εκτος τραυματισμος. Τι στο καλο γινεται……

Υ.Γ. 2 αυτος ο Κουρτιτς δεν ξερω αλλα δεν βρισκω κατι θετικο πανω του. Πως εκανε 10 χρονια στην Ιταλια. Δεν μπορει κατι καλο θα εχει. Ελπιζω να στρωσει με τον χρονο γιατι αν πηραμε με τοσα λεφτα τον παικτη που βλεπουμε νομιζω την κατσαμε την βαρκα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

15_50 έγραψε:
JohnDag έγραψε:
15_50 έγραψε: Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας ρε μπαλονιασμένοι.
Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι, Γκαγκάβα και Μπίσεσβαρ από εξέδρα μέχρι πάγκο.
Σιγά μη σας ρωτήσουμε κιόλας για να εκφέρουμε άποψη για παίκτες του ΠΑΟΚ.
Άντε γιατί μας τα 'χετε κάνει τσουρέκια, με τα μπαρμπάδια.
Ανοίγεις το PC, φορτώνεις το μάνατζερ και βάζεις όποιον γουστάρεις.

Irl, ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή που βάζει όποιους αυτός κρίνει σωστό.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κλαιγεσαι σα "χαροκαμενη χήρα" σε κάνα φόρουμ.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γλυκανάλατε φίλε που έχεις τον μεγάλο Σκαρτάδο φωτογραφία στο προφίλ σου, παρακάτω παραθέτω τα μίζερα (και με τα δίκια σου) γραπτά σου μετά το ματς με τον ΠΑΣ.

Δεν ξέρω, προσπαθώ από κάπου να πιαστώ, να δω τα πράγματα αισιόδοξα και αδυνατώ.

Πιστεύω στον Λουτσεσκου; πολύ.

Τον θεωρώ καλό προπονητή; προφανώς.

Ειναι μάγος; Προφανώς και όχι.

Αυτή τη στιγμή και με τις απουσίες που υπάρχουν παίζουμε με:

- GK. Πασχαλακης ή Ζιφκοβιτς. Από την Σκύλα στην Χάρυβδη.

- DR. Τέιλορ. Δεν θα τον κρίνω ακόμα οριστικά αλλά όσο και πεις δεν γεμίζει το μάτι.

- DL. Πόσο ακόμα να δώσει η αρχηγαρα; 36 με 2 χιαστους, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Εδώ υπάρχει μια ελπίδα λόγω Σιντκλει.

- DC. 2 35χρονους. Τους αγαπάμε, ζωντανή ιστορία αλλά ειδικά για τον Βαρελα η επιβάρυνση λόγω ηλικίας έχει αρχίσει να φαίνεται ξεκάθαρα.

- Μεσοεπιθετικοι. Με Μπισε βασικό, και Μουργκ, Καγκαβα ημιβασικους λόγω περιορισμενων επιλογών. Ο Καγκαβα φυσιολογικά δεν θα έπρεπε καν να παίζει ποδόσφαιρο πλέον και οι άλλοι 2 είναι χρήσιμοι ως παιχτες ειδικών αποστολών. Ειδικά ο Μπισε δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βγάλει σειρά παιχνιδιών Κυριακή- Πέμπτη - Κυριακή. Με τίποτα.

Σήμερα η μισή 11αδα έσκασε μετά το 70'. Και είναι λογικό, με το πλήρωμα του χρόνου δεν τα έβαλε ποτέ κανείς. Δεν υπάρχουν πλέον οι δυνάμεις ακόμα και αν υπάρχει η θέληση (γι αυτό δεν αμφιβάλλω).

Σήμερα, σε ένα ματς με τα Γιάννενα στην Τούμπα μετά από 2 βδομάδες "ξεκούρασης".

Αυτή η ομάδα τώρα πρέπει να πάει να παίξει 4 παιχνίδια μέσα σε 13 μέρες με τα 3 να είναι εκτός ένα εκ των οποίων με ταξίδι στο εξωτερικό.

Δεν ξέρω, προσπαθώ αλλά όσο και να θέλω να τα δω αισιόδοξα τα πράγματα δεν μου βγαίνουν τα κουκιά με τίποτα.

Υπομονή, γερά νεύρα και προχωράμε. Άλλη λύση δεν υπάρχει πλέον.
Ναι και;

Η ομάδα ήθελε μεταγραφές, το ροστερ είναι ελλιπές.

Τα έχουμε πει όταν έπρεπε αυτά.

Λέω κάπου ότι πρέπει να παίζει βασικός ο Τσιγγαρας σε αυτά που έγραψα;

Γιατί αλλιώς δεν βλέπω κανένα νόημα σε αυτό που -ατυχώς- παραθεσες.

15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Εγώ συμφωνώ με αυτά που γράφεις, εσύ που διαφωνείς;

Πασχαλακης ή Ζιφκοβιτς. Από την Σκύλα στην Χάρυβδη.

Βιειρίνια, πόσο ακόμα να δώσει η αρχηγαρα; 36 με 2 χιαστους, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Εδώ υπάρχει μια ελπίδα λόγω Σιντκλει.

Βαρέλα και Κρέσπο 2 35χρονοι. Τους αγαπάμε, ζωντανή ιστορία αλλά ειδικά για τον Βαρελα η επιβάρυνση λόγω ηλικίας έχει αρχίσει να φαίνεται ξεκάθαρα.

Ο Καγκαβα φυσιολογικά δεν θα έπρεπε καν να παίζει ποδόσφαιρο πλέον και οι άλλοι 2 (Μπίσεσβαρ και Μουργκ) είναι χρήσιμοι ως παιχτες ειδικών αποστολών. Ειδικά ο Μπισε δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βγάλει σειρά παιχνιδιών Κυριακή- Πέμπτη - Κυριακή. Με τίποτα.

Δεν ξέρω, προσπαθώ αλλά όσο και να θέλω να τα δω αισιόδοξα τα πράγματα δεν μου βγαίνουν τα κουκιά με τίποτα.

Υπομονή, γερά νεύρα και προχωράμε. Άλλη λύση δεν υπάρχει πλέον.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

sourmenetes έγραψε:
stravostomis έγραψε:Δηλαδή με ποιον πρέπει να παίξουμε για να πούμε ότι ήταν καφενείο; Πρέπει δηλαδή να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε; Η συγκεκριμένη ομάδα βάσει μπάτζετ έχει το ίδιο με μια Γ εθνικής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και συ όταν έπαιξες με τη φενερ, με τον αγιαξ ήσουνα καφενείο μπροστά τους βάσει μπάτζετ.

Παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο τα μπάτζετ άραγε;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλήθεια αυτή η σύγκριση που κάνεις θεωρείς ότι είναι ίδια?
Υπερβάλεις κ μάλιστα αρκετά.
Η Λίνκολν είναι ομαδα Β εθνικής για Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

έχει ενδιαφέρον πάντως το conference..έτσι λίγο αντιτουριστικό, δηλαδή όπως μας αρέσει :D

πρώτο γκολάκι για τον chuba απ το πουθενά..προσωπικά μου είχε λέιψει το πάθος του, σήμερα έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως έδωσε και κανα δυό σκληρά μαρκαρίσματα, του ακύρωσαν ξανά γκόλ..γνώριμα πράγματα!
πιο πολύ όμως με τρέλανε ένα σούτ του που έφυγε στην βάση απ τις σκαλωσιές με τους προβολείς πίσω απ το τέρμα..
πριν τον αγώνα έβλεπα αυτές τις παράξενες σκαλωσιές και έλεγα πιό αλάνι θα στήλει εκεί την μπάλα..προσπάθησαν και ο Μπίσε με τον Μίτριτσα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να βρούν στόχο..

καλό και του Μίτριτσα το γκολάκι..

γενικά κανένα πράπονο !!

εκτός ρυθμού η ομάδα και σίγουρα έχει να κάνει και με την για ακόμη μια φορά αργοπορημένη έναρξη του πρωταθλήματος..

λίγο ν ανέβουν όλοι σε απόδωση, που θα το κάνουν γιατί δεν γίνεται να πάιξεις και πολύ χειρότερα, ελπίζω να δούμε καλύτερη μπάλα

φοβερά και τ αδέρφια μας στην κερκίδα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Κικε της Λίνκολν ότι πρέπει για δεύτερο φορ, πρώτοι εδώ.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

WestBlock4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
stravostomis έγραψε:Δηλαδή με ποιον πρέπει να παίξουμε για να πούμε ότι ήταν καφενείο; Πρέπει δηλαδή να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε; Η συγκεκριμένη ομάδα βάσει μπάτζετ έχει το ίδιο με μια Γ εθνικής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και συ όταν έπαιξες με τη φενερ, με τον αγιαξ ήσουνα καφενείο μπροστά τους βάσει μπάτζετ.

Παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο τα μπάτζετ άραγε;;

Αλήθεια αυτή η σύγκριση που κάνεις θεωρείς ότι είναι ίδια?
Υπερβάλεις κ μάλιστα αρκετά.
Η Λίνκολν είναι ομαδα Β εθνικής για Ελλάδα.
Μιλάει βάσει μπάτζετ.

Επειδή ο κόσμος χαίρεται με τα μπάτζετ και το ποσό κοστίζει και καλά μια ομάδα.

Και απάντησα.

Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

bersekeros έγραψε:
Pellaios έγραψε:Ληστεψαμε εκκλησία, πήραμε 500 χιλιάδες αλλά παραλίγο να μας πιάσουν.
Το μόνο ενθαρρυντικό που είδα είναι ότι για δεύτερο παιγνίδι ο Λουτσεσκου ξεκολλαει από το δεκαρι και δοκιμάζει να παίξει με δύο φορ....
Σαφώς οι δύο ποιοτικοτεροι παίκτες μας αυτήν την στιγμή είναι ο Καντουρι και ο ζιφκοβιτς...
Μην απελπιζομαστε έχει πολύ δρόμο ακόμα....
Φίλε, καθαρά τακτικά, σε αυτό που γράφεις (εννοώ τα bold) διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως.

Χάνεις ένα χαφ και κόβεται η ομάδα στη μέση. Με αποτέλεσμα να τρως εύκολα αντεπιθέσεις.

Είμαστε που είμαστε αργοί στο αμυντικό transition. Με δύο φορ, με κανονικές ομάδες, θα έχουμε αναγούλες.

Ακριβώς.
Σημαντικό που νικήσαμε, γιατί είχαμε πολλά να χάσουμε αν δεν νικούσαμε.
Ο Κωνσταντέλιας πρέπει να μπει στο ροτέισον και ο Κουτσιας να βρει συμμετοχές.
Κακός ο Μιχάι, περίμενα περισσότερα.
Αυτός που πραγματικά απογοητεύει είναι ο Μουργκ. Δεν έχεις από που να πιαστείς για να πεις κάτι θετικό. Ενα σκέτο αριστερο πόδι για κόρνερ και φαουλ.

Πάμε παρακάτω ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

JohnDag έγραψε:Μπαλόνια με τον Τσιγγαρα.

3 προπονητές πέρασαν, μεταξύ των οποίων και ο πρώην προπονητής του στις μικρές, κανένας δεν τον καθιέρωσε.

Και από αυτά που έχουμε δει, ένα συμπαθητικό χαφ που τρέχει είναι.

Λες και έχουμε στον πάγκο τον Πιρλο και δεν τον βάζουμε να παίζει.

Κατά τ άλλα η ομάδα θελει πολύ δουλειά, έχει τις απουσίες, έχει και τους καινούργιους.

Τα επίπεδα συνοχής αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαμηλά.

Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά.

Μεγάλη αλήθεια +ότι δεν έχει ανανεώσει. Δεν καταλαβαίνω τη γκρίνια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”