Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
novito έγραψε:ok Photi.
Οι μετοχές μεταβιβάστηκαν για να μπορεί να μας εκπροσωπεί ο Γκάγκα στην σούπερλίγδα?? Γιατί, απ ότι κατάλαβα απ τα δημοσιεύματα, μεταβιβάστηκαν για να μην έχει κώλυμα ο Βιολίδης...
Ο ΒΙΟΛΙΔΗσ για να μπει στον ΑΣ επρπεπε ναδωσει τις μετοχες του σε καποιον...
παραλληλα ομωως κρατησε τη ζωτικη του θεση στη ΠΑΕ ως Αντιπροεδρος ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ο γκαγκατσης για να μας εκπροσωπει επρεπε συμφωνα με το καταστατικο της Λιγκας να εχχει ΕΙΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ
θεση στο ΔΣ δεν εχει αρα του δωσανε τις μετοχες απο το Βιολιδη λογικα εναντι 1ψεντ οσο της πηρε ο Βιολιδης
Πραγματικα ολοι μας εχουμε γεμισει ερωτηματικα γυρω απο αυτο το θεμα.Προσωπικα περιμενω την συνεντευξη τυπου της ΠΑΕ.
Θελω να πιστευω παντως μεχρι τοτε οτι η μεταβιβαση του 12% ειναι καθαρα και μονο για τυπικους λογους προκειμενου να μπορει να συμμετασχει στην σουπερκλικα.
kos έγραψε:ζηλευω τους φιλους που μπορουν να κανουν χαβαλε με αυτο το θεμα.
προσωπικα δεν μπορω να γελαω με τα χαλια μας.
Kos την αποψη μας για το θεμα την εχουμε εκθεσει σε προηγουμενες σελιδες και ειμασταν και η αιτια για το γεγονος οτι κλειδωθηκε το τοπικ. Καποιοι μαλιστα επειδη δεν αντεχαν αλλο (και δικαιολογημενα) να τους βριζουν επειδη δεν ηθελαν τον Γκαγκατση οχι στον ΠΑΟΚ, ουτε καν στην ΜΕΝΤ, γιατι και αυτη ομαδα της Τουμπας ειναι, αποχωρησαν και απο το φορουμ. Μετα το εργο Κουκουλακη πριν λιγους μηνες ολοι σερναμε στον Γκαγκατση τα μυρια οσα (και πολλοι απο εμας τα σερνουμε εδω και δεκα και βαλε χρονια). Σημερα πλεον, και υστερα απο οσα εχουν προηγηθει, η ειδηση οτι στον Γκαγκατση παραχωρηθηκε το 12% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εχει περασει στα ψιλα και δεν απασχολει ουσιαστικα κανεναν.
Μπορουμε να αποκαλεσουμε τους αλλους κωλοτουμπες, μπορουμε να πουμε οτι εχουν γραψει τα ιδανικα του ΠΑΟΚ στα παλαιοτερα των σανδαλιων τους και αλλα πολλα, οι αλλοι με την σειρα τους να μας πουνε “να παμε να διοικησουμε” κτλ κτλ. Δεν προκειται να βγει κανενα νοημα απο αυτο. Εμεις πρεπει να δουμε την τραγικη μας, αριθμητικα και σε επιρροη, θεση και να αναγνωρισουμε χωρις παρωπιδες οτι εχουμε ποσοστα ΚΚΕ-ΜΛ αναμεσα στον κοσμο του ΠΑΟΚ. Αφου το κανουμε αυτο λοιπον θα πρεπει να ερμηνευσουμε και το γιατι συμβαινει. Η δικη μου απαντηση ειναι πως ο κοσμος αντιλαμβανεται (και μαλιστα διολου αδικα) οτι οι επιλογες στον ΠΑΟΚ ειναι δυο : ειτε ο Ζαγορακης ειτε τα τανκς (της ΑΠΟΛΥΤΗΣ μιζεριας). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Το αν θα ηθελα “εγω” απο τον Ζαγορακη να σεβαστει περισσοτερο την ιστορια του ΠΑΟΚ, οπως θεωρω πως εκανε αταλαντευτα μεχρι προτινος, και οπως την εννοω “εγω” την ιστορια του ΠΑΟΚ ειναι αδιαφορο για τον ιδιο και καλα κανει και του ειναι αδιαφορο, γιατι “εγω” δεν ειμαι ουτε μισο τοις εκατο στον κοσμο του ΠΑΟΚ. Αυτη ειναι η αληθεια. Λυσεις? Ριξτο στον σουρεαλισμο, στον αυτοσαρκασμο ή σε οποιον αλλο “σμο” θελεις. Το να αρχισουμε να “ανακοινωνουμε” στο φορουμ οτι δεν παιρνω μετοχες, δεν παω στο γηπεδο, “σκιζω” το διαρκειας μου κτλ θα προκαλεσει “γελιο” στο υπολοιπο 99.5%.
Ας παρει λοιπον ο καθενας μας, του 0.5%, τις αποφασεις του ΙΔΙΩΤΙΚΑ σχετικα με οτι αφορα την μελλοντικη του σχεση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
gika έγραψε:Στο θέμα Γκαγκάτση... Ειμαστε μετοχοι ναι ή όχι? Δώσαμε λεφτά για να είμαστε? Πως γινεται ενω εγώ πχ μαζευα λεφτά ποσον καιρο με στερησης για να πάρω μετοχές στην ομάδα που αγαπώ, να έρχεται κάποιος ανθρωπος με τέρμα βρώμικο παρελθον και να του χαριζεται το 12%? Τι έχει παραπάνω απο κάποιον άλλο μέτοχο ΠΑΟΚτσή? Με ποιο σκεπτικο διαλέχτηκε? Τι προσφέρει στον ΠΑΟΚ? Με τι θα ασχολείται? Ποιες οι σκεψεις του Ζαγορ και του Γκαγκατση για τα επομενα χρόνια και για την μετά Ζαγοράκη εποχη? ΕΙναι αυτός ο διάδοχος??? Γιατί?
Το παραπάνω που έχει gika ο Γκάγκ απο εσένα και όποιον άλλον είναι ότι θα φέρει κάποιες χορηγίες στην ομάδα που εσύ δεν θα της φέρεις συνεπώς αν είναι δυνατόν μπορείς να πεις ότι ισοσκελίζει κατά κάποιο τρόπο τις μετοχές που του δώσανε αν ισχύει βέβαια που μάλλον ισχύει.
Το δεύτερο ότι μπορεί να έχει κλείσει ή έκλεισε κάποιες συμφωνίες με κάποιες ομάδες για μεταγραφές παιχτών είτε έλθουν σε εμάς είτε πάνε στις άλλες ομάδες σημερινοί παίχτες απο το υπάρχον υλικό.
Τα περί διαιτησίας κλπ δεν ισχύουν φυσικά είναι απλά φύκια.
Για το παρελθόν του ΝΑΙ αν ρωτούσες κάποιον αν θα ήθελε Γκάγκ αντί Ζαγοράκη για πρόεδρο ή ότι άλλο μήνες νωρίτερα μπορεί να μην ζούσες σήμερα!
Απο την στιγμή που τον θέλει όμως ο πρόεδρος μην ξεχνάμε κουμπάροι το μόνο που απομένει είναι να δούμε τις εξελίξεις.
Κάποιοι είναι κατηγορηματικοί στο ΟΧΙ κάποιοι άλλοι νερώνουν το κρασί τους και κάποιοι άλλοι λένε ΟΚ μέσα μακάρι.
Λογικό να υπάρχουν και διαφωνίες επι του θέματος.
Προσωπικά είμαι στην μεσαία κατηγορία σήμερα αλλά αύριο μπορεί να είμαι μαζί με τους ΟΧΙ ποιο κατηγορηματικός απο ποτέ...
Δεν διχάζει μάλλον αλλά τριχάζει η περίπτωση και θέλει προσοχή στην διαχείρηση της τόσο απο τον Ζαγόρ όσο και απο τον Γκαγκ και τον κόσμο εξίσου...
Το να σκεφτομαστε οτι μπορουμε να ανεχτουμε την υπαρξη του Γκαγκατση αλλα το να του δινουμε μετοχες ετσι παει πολυ, για μενα ειναι ανουσιο. Απ τη στιγμη που υπαρχει στην ΠΑΕ, τουλαχιστον ας κανει αυτο για το οποιο εκρινε ο Τεο οτι μπορει να προσφερει. Απ τη στιγμη λοιπον που για να μπορει να κανει αυτο που υποτιθεται οτι ξερει καλυτερα απ τους υπολοιπους στην ΠΑΕ, να προσφερει δηλαδη λογω τις εμπειριας του κατι παραπανω στις συνεδριασεις της Λιγδας, χρειαζεται τυπικα 10%, ας το εχει.
Ολοι θα κριθουν, και αν κριθουν αρνητικα, οι μετοχες θα επιστραφουν στον Ερασιτεχνη. Αυτο ισχυει για ολους. Οποτε δε βλεπω λογο να καταστροφολογουμε στο ακουσμα της συγκεκριμενης ειδησης.
Το να προσπαθει να δημιουργησει κλιμα ενας εγκαθετος του θειου η του πατερα για να χαλασει το κλιμα στην ομαδα και να σπειρει αμφιβολιες και διχονοια, εσενα που σε βρισκει ΜΕΤΟΧΕ του ΠΑΟΚ;
Φίλε του ΠΑΟΚ,
...Η συμπαράσταση και η στήριξη σου προς την ομάδα αποτέλεσε αντικείμενο θετικών σχολίων. Ελάχιστοι πίστευαν, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα έχει σχεδόν 20.000 κατόχους διαρκείας. Κανένας δεν περίμενε η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να είναι η πρώτη Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία με πάνω από 11.000 μετόχους. Κι όμως, εσύ φίλαθλε του Π.Α.Ο.Κ., το πέτυχες! Απέδειξες ότι αγαπάς την ομάδα. Θέλεις να είσαι δίπλα της. Να είσαι συμμέτοχος στην προσπάθεια όλων μας για ένα καλύτερο αύριο…
Θόδωρος Ζαγοράκης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα διαδικαστικά ζητήματα και το ερώτημα που προκύπτει από την παράθεση του παραπάνω αποσπάσματος : Τι σημαίνει το «συμμέτοχος» στην προσπάθεια όλων ; Όχι φαντάζομαι χειροκροτητής χωρίς κρίση, χωρίς γνώμη αιμοδότης που έχει εκχωρήσει εν λευκώ τα της ομάδας σε 5 ανθρώπους, όσο κι αν η ικανότητα τους έχει ήδη αποδειχτεί. Είναι θέμα άποψης, ίσως και χαρακτήρα, ηλικίας, ιδεολογίας ή δεν ξέρω τι άλλο η στάση του καθένα, και παρά το ότι παοκτσάκια αποδεδειγμένα είμαστε όλοι, δεν φαίνεται να συμφωνούμε. Ξέρετε εγώ, για να μιλήσω για τον εαυτό μου, παίρνω πολύ σοβαρά τις παραπάνω κουβέντες κι όχι σαν συνθήματα που μιλούν μόνο στο συναίσθημα. Το όνειρο ενός ΠΑΟΚ με ενεργό τη συμμετοχή του κόσμου του στα θέματα της ομάδας είναι που με παρακίνησε να κάθομαι και να γράφω σε τούτο το φιλόξενο σάιτ, η παρουσία του Ζαγοράκη και της διοίκησης του με έκανε να πιστέψω ότι έστω και με αργά βήματα ακολουθούμε τον σωστό δρόμο.
Δυστυχώς δυο γεγονότα κλόνισαν την πεποίθηση μου αυτή. Το πρώτο είναι οι εξελίξεις στον ερασιτέχνη και το δεύτερο το θέμα Γκαγκάτση. Για το πρώτο δεν είπα κουβέντα, δεν έχω και πλήρη γνώση για το θέμα, το πήρε το ποτάμι. Για το δεύτερο που αφορά και το συγκεκριμένο τόπικ απογοητεύτηκα, θύμωσα, φώναξα στο τέλος αναγκαστικά το δέχτηκα. Εντάξει, είπα, την ιστορία δεν την κινούν μόνο νομοτέλειες, συμφέροντα ή η θέληση των μαζών αλλά καμιά φορά και εντελώς προσωπικά στοιχεία των πρωταγωνιστών της. Κουμπάρος του είναι τον θέλει δίπλα του , έστω κι αν ο λόγος είναι να τον βοηθήσει στα ζόρια που αντιμετωπίζει, γιατί πρότερο έντιμο βίο δεν έχει.( παρεμπιπτόντως χτες στην εκπομπή του στον έξτρα-σπορ ο Λεοντιάδης ανέφερε ότι σε επικοινωνία του με τον Ζαγοράκη, ο τελευταίος του είπε πως ήδη έχουμε ξεφύγει από το μπάτζετ των μεταγραφών, κι ένας λόγος ήταν ότι τα λεφτά που χρειάστηκαν για τον Κουτσιανικούλη ήταν πολύ περισσότερα από ότι υπολόγιζαν . Θυμίζω τις ανακοινώσεις περί της μέγιστης συμβολής του Γκαγκάτση στην μεταγραφή αυτή ). Δεν καταπίνονται όλα έλεγα χτες, τουλάχιστον όχι αμάσητα συμπληρώνω σήμερα Το ερώτημα είναι λοιπόν ποιος ρόλος προορίζεται γι αυτόν τον κύριο και είναι απαίτηση μου, όχι σαν μετόχου ( σιγά μην κολλήσω στα τυπικά ) αλλά σαν κομμάτι του κόσμου που στηρίζει δυο χρόνια τώρα τις προσπάθειες της διοίκησης να ενημερωθώ γι αυτό. Γνωρίζοντας τις αντιδράσεις ενός μέρους τουλάχιστον του κόσμου ( θυμίζω την περήφανη ανακοίνωση του Πανελλήνιου της Αθήνας ) φρονώ πως πρέπει να μας δοθεί μια εξήγηση επιτέλους . Χτες εκτελεστικός διευθυντής, σήμερα μέτοχος, αύριο τι ; Αντιπρόεδρος μήπως και σε βάθος χρόνου πρόεδρος ; Τουλάχιστον θα βάλουμε ένα όριο ή σιγά-σιγά θα δεχόμαστε το ένα μετά το άλλο, άβουλοι και απαθείς ; Τα αδέρφια που δεν τους αρέσει αυτή η εξέλιξη αλλά στο όνομα άλλων προτεραιοτήτων δεν μιλούν, πόσα μπορούν να δεχτούν ; Η ερώτηση δεν είναι ρητορική, έχουμε καταντήσει να θεωρούμαστε γραφικοί 5-10 άνθρωποι εδώ μέσα, όταν "για το καλό της ομάδας" δεν αυτολογοκρινόμαστε κιόλας.
Πάντως το ερώτημα που απασχολεί εμένα είναι : να παρατήσω τα παλλά-πολλά ή να προετοιμάζομαι για τα χειρότερα ; Ακόμα δεν έχω απάντηση
hide το διλημμα Ζαγορακη ή τανκς που λες οτι μπορει να υπαρχει στο μυαλο ορισμενων κατα τη ταπεινη μου αποψη εχει τραγικα αποτελεσματα και μονο να συζητειται......ζαγορ ή γουμενος ή αραβες αν θελεις το συζητω.....
ζαγορ ή βεζυρτζης-αλεξοπουλος το συζητω αν θελεις.....κανεις δεν ειναι χαρουμενος που εχει το γκαγκατση στην ομαδα....αλλα κανεις δε θα τα ακουσει οσο ο ζαγορ σε κανα 2 χρονακια απο τωρα που και η μαγια με τις εφημεριδες θα εχει χαλασει και αρα με το κοσμο και αρα αν δεν εχουνε μπει τα χρεη σε ταξη θα δεις τα τανκς του ΣΔΟΕ απεξω.....
και σε αντιθεση με σενα και μενα Ο ζαγορ εκτιθεται....εγω τη δουλιτσα μου το ματσακι μου και αμα λαχει το ιντερνετακι μου αφ'υψηλου....
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ) ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΑΓΟΡ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ....ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΣ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
Πήρε το ποσοστό του Ηλία Βιολίδη
Για να μπορεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Super League ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα έπρεπε να είναι είτε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (που δεν είναι...) είτε μέτοχος (που δεν ήταν...). Παράλληλα, ο Ηλίας Βιολίδης που εκτός από αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέχει την ίδια θέση και στο ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έπρεπε για να διατηρήσει τη (δεύτερη) θέση του να μην είναι ταυτόχρονα και μέτοχος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάπως έτσι ξεκίνησε η διαδικασία για την παραχώρηση του δικού του ποσοστού (12%) προς τον Βασίλη Γκαγκάτση. Αυτή είναι η εξήγηση που δόθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αιφνιδιαστική είναι η αλήθεια εξέλιξη, με την οποία ο Βασίλης Γκαγκάτσης από στέλεχος και με την ιδιότητα του εκτελεστικού διευθυντή έγινε και μέτοχος της εταιρείας και με ένα σημαντικό ποσοστό μάλιστα, από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν σε μεμονωμένα άτομα.
Όλο αυτο έγινε για να μπορέσει ο Βιολίδης να είναι στον ΑΣ κ ο Γκαγκάτσης στην λίγδα.Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;Εγω αυτο καταλαβαίνω.Κάποιες εφημερίδες σάιτ κτλ μας το παρουσιάζουν λές κ ο Γκαγκάτσης αύριο το πρωί θα ξεκινήσει να παίρνει αποφάσεις για την ομάδα κ θα τα κουμαντάρει όλα αυτός.Αναρωτήθηκε κανείς απο όλους εμας αν όλο αυτο είναι στημένο απο λίγδα επο κ σια για να μην ξαναρχίσει να μπλεκετε στα ποδια τους;Μήπως δεν τους συμφέρει όλο αυτο γιατι ξερει ολα τα παρασκηνιακα που παιζονται; Κ αυτος μεσα σ αυτά ήταν....Πολλά μπορει να παίζονται ας περιμένουμε λίγο.
Για όλα θα δώσει εξηγήσεις η ΠΑΕ.Το πότε το ξέρουν αυτοι κ θα το μάθουμε κ μεις κάποια στιγμη.Ετσι δεν κάνουν απο τότε που ανέλαβαν;;;;Ας χαλαρώσουμε λίγο κ ας περιμένουμε.
Τόσα χρόνια περιμέναμε να εξαφανιστούν γουμενοι κ οι υπόλοιποι,δεν αντέχουμε τώρα να περιμενουμε;Τι γκρίνια είναι αυτη;Μεχρι κ προβλεψεις αρχισαμε να κάνουμε.Για όλα γκριναζουμε κ αυτο δεν είναι καλο.......
ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΛΙΓΗ
Κ αν δεν μας αρέσουν οι απαντήσεις ξέρουμε όλοι να αντιδράσουμε!!!!
οταν ο βιολιδης ανεβασε απο 9 σε 12 εγινε συν.τυπου?
οταν ο παπαδοπουλος μεταβιβασε στους μηλιωριδη μιχαηλιδη φαρλαλη εγινε συν.τυπου?
ο σαχπαζιδης ποσο ποσοστο εχει? δεν ξερουμε ουτε το ποσοστο του μονου που εβαλε λεφτα πιανουμενα....
παντως paok symi εχεις δικαιο τεραστιο σε ενα πραγμα ...η διαρροη της ειδησης εγινε απο τη σουπελιγκα η οποια οταν ρωτησε με ποια ιδιοτητα συμμετεχει ο γκαγκατσης της δηλωθηκε ως μετοχος και τη διερρευσε τεχνηεντως γιατι ειναι διχαστικο θεμα....οπως βλεπεις δεν εγινε καμια διαρροη για αλλαη ομαδα...πχ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΟΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ? ΤΟΝ ΑΡΗ? ΤΗ ΚΑΒΑΛΑ? αλλα να σου πω κατι για το ΠΑΟΚ καιγονται με διαρροες απο γκαζεττα και σπορντογκ στην αρχη ναι αυτους που κλεισανε το ριερα το γκαρσια και τοσους αλλους παικτες...αυτους που παιρνουν συνεντευξκεις απο το σαλπι με κυριαρχο θεμα την επιστροφη του....ΞΥΠΝΑΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΞΥΠΝΑΝΕ
ρε παιδια απο τη στιγμη που ητανε καθαρα μια αποφαση του ζαγορακη τι καθομαστε και συζηταμε?λετε να μην τα εχει σκεφτει ολα αυτα που λεμε εδω περα πριν παρει την αποφαση του?η λετε να θελει το κακο της ομαδας?αφηστε πρωτα να δουμε τι θα κανει και μετα τα ξαναλεμε.κανετε χειροτερα απο το ανεκδοτο με τον γρυλο.
hide φιλε μου οταν θα συμβιβαστει το 0,5 του ΚΚΕ ΜΛ θα συμβιβαστω και εγω με την ιδεα οτι θα εχω τον γκαγκατση στον ΠΑΟΚ.
παντως σφαζεις με το βαμβακι. ουτε διατητης ΦΙΦΑ δεν κανει τετοιο χειρουργιο.
πριν αναγνωρισουμε οτι εχουμε ποσοστα κκε μλ γιατι δεν εξεταζουμε πως φτασαμε να εχουμε αυτα τα ποσοστα? αν ξαναδιαβασουμε τις σελιδες σε αυτο το τοπικ στην προ γκαγκατση εποχη θα δουμε οτι αρκετοι ηταν αυτοι που ειχαν αντιρρησεις. τι εγινε ξαφνικα?
ειχαμε ή δεν ειχαμε διλληματα και απειλες αποχωρησης?
αυτος ειναι ο τροπος που θελει να διοικει ο ζαγορακης?
αληθεια εαν καταδικαστει στο δικαστηριο θα εχει κολλημα να ειναι ταυτοχρονα μετοχος σε μια ΠΑΕ? και αν ναι τι θα κανει τις μετοχες?
θα τις δωσει στον μακη? γονικη παροχη?
Αντί να ασχολούμαστε με πράγματα που ΔΕ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ, καλύτερα να ασχολούμαστε με τα διαρκείας και ότι τρόπο μπορούμε να στηρίξουμε ουσιαστικά την ομάδα.
Τρώμε όλη τη προπαγάνδα των ραδιοφώνων και την αναπαράγουμε, χωρίς κανένα λόγο..
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!! ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ μετοχών δεν σημαίνει ΠΩΛΗΣΗ!!!!!
Δηλαδή ο Βιολίδης ήταν ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ κατά 12% και τώρα είναι ο Γκαγκάτσης??????
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ αλλά φτάνει ό ΔονΚιχωτισμός!!!!!
Σεβαστή η άποψη και η διαφωνία του καθενός αλλά όχι κι ετσι! Περιμένουμε στην γωνία έτοιμοι να δαγκώσουμε ότι δεν γουστάρουμε και δυστυχώς και ότι δεν καταλαβαίνουμε!
Μεταβίβασε τίς μετοχές του ο Βιολίδης για συγκεκριμένους λόγους σ έναν υπάλληλο της Ανωνύμου Εταιρείας ΠΑΟΚ που λέγεται Γκαγκάτσης και διαριγνύουμε τα ιμάτια μας λές και μας ανέθεσαν εργολαβία την διαφύλαξη της ΠΑΟΚτσήδικης ταυτότητας.