27. Jasmin Kurtic
Re: 27. Jasmin Kurtic
Aυτος τωρα τι παραπανω προσφερει στο παιχνιδι μας σε σχεση με το διδυμο Σβαμπ-Καντουρι και αποφασιστηκε να ερθει και να παει ο Μαροκινος στην επιθεση? Προσοχη δεν λεω οτι ειναι κακος παικτης,αναρωτιεμαι απλα τι προσθεσαμε σε χαρακτηριστικα σε σχεση με το περσινο διδυμο στα χαφ.
Μαζι με τον Εσιτι (εντάξι ξέρω είναι κλάση μονος του αυτός) προσθέτουν αργότητα.joshua έγραψε:Aυτος τωρα τι παραπανω προσφερει στο παιχνιδι μας σε σχεση με το διδυμο Σβαμπ-Καντουρι και αποφασιστηκε να ερθει και να παει ο Μαροκινος στην επιθεση? Προσοχη δεν λεω οτι ειναι κακος παικτης,αναρωτιεμαι απλα τι προσθεσαμε σε χαρακτηριστικα σε σχεση με το περσινο διδυμο στα χαφ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δώσε λίγο καιρό στον Σλοβένο, δεν είναι αυτός το πρόβλημα, και σίγουρα δεν είναι γι' αυτήν τη θέση ο Καντουρί.
αλλος ενας παικτης που του δινουμε περισσοτερα λεφτα απο την πραγματικη του αξια στην αγορα
δεν εχουμε καμια διαφορα με αραβικες/τουρκικες/ρωσικες ομαδες, απλα παιζουμε σε διαφορετικο πρωταθλημα
δεν εχουμε καμια διαφορα με αραβικες/τουρκικες/ρωσικες ομαδες, απλα παιζουμε σε διαφορετικο πρωταθλημα
Τραγικός .στην ώρα που έπαιξε έβγαλε 2 φορές αντεπίθεση το Γιάννενο πολλές λάθος πάσες κ νεύρα ,ευτυχώς δεν ξεκίνησε βασικός
Χαχαχχαααααα α καλο!!Мир έγραψε:Μαζι με τον Εσιτι (εντάξι ξέρω είναι κλάση μονος του αυτός) προσθέτουν αργότητα.joshua έγραψε:Aυτος τωρα τι παραπανω προσφερει στο παιχνιδι μας σε σχεση με το διδυμο Σβαμπ-Καντουρι και αποφασιστηκε να ερθει και να παει ο Μαροκινος στην επιθεση? Προσοχη δεν λεω οτι ειναι κακος παικτης,αναρωτιεμαι απλα τι προσθεσαμε σε χαρακτηριστικα σε σχεση με το περσινο διδυμο στα χαφ.
- bersekeros
Τον είδα απίστευτα εκνευρισμένο σήμερα.
Με ποιόν και τι δεν ξέρω. Αλλά ήταν πολύ εμφανές ότι ήταν ζοχαδιασμένος.
Με ποιόν και τι δεν ξέρω. Αλλά ήταν πολύ εμφανές ότι ήταν ζοχαδιασμένος.
-
-
Για να φτάσεις να το παίζεις αρχηγός πρέπει πρώτα να αποδείξεις ότι κάνεις τη διαφορά. Κοίτα δίπλα σου τον Σβαμπ για να μαθαίνεις.
Αν μου λέγανε να ποντάρω σε κάποιον που στο τέλος της σεζόν θα έπαιρνε το χρυσό βατόμουρο.
Ούτε στον τευλορ θα πονταρα,ούτε στον αγαπημένο μου Σφιντεφσκι..
Κουρτιτς έπαιζες σίγουρα στην Ιταλία;
Ούτε στον τευλορ θα πονταρα,ούτε στον αγαπημένο μου Σφιντεφσκι..
Κουρτιτς έπαιζες σίγουρα στην Ιταλία;
Σαν να έχει καταπιεί τρενο δεν φαίνεται να έχει καθόλου δυνάμεις αυτή την περίοδο τον αφήνουν πίσω για πλάκα.
Δε γίνεται να μην ανέβει σε τρεξίματα.
Δε γίνεται να μην ανέβει σε τρεξίματα.
Εγω τους παικτες τους μαθαινω απο το google και το youtube...E το καλοκαιρι οταν χαζευα βιντεακια αυτο που εβλεπα ηταν αλλο ενα βαρυ χαφ με καλη τεχνικη με τη μπαλα στα ποδια...Αυτο ψαχναμε παλι?
Έλλειψη έντασης, αργοτατες επιστροφες, παντα τελευταιος στις φάσεις.
αρχίζει και με λούζει κρύος ιδρώτας ..
αρχίζει και με λούζει κρύος ιδρώτας ..
Ευτυχως ανανεωσε ο Καντουρι, γιατι εναν χαφ ψαχναμε ολο κι ολο και φεραμε αυτον, που να ψαχναμε και δευτερο...
Μεχρι στιγμης αρνητικοτατος!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεχρι στιγμης αρνητικοτατος!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk