Βασίλης Γκαγκάτσης
Re: Εκτελεστικός Διευθυντής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Βασίλης Γκαγκάτσης
Οταν λεει οτι οι μετοχες παραχωρηθηκαν εννοει οτι περασαν στο ονομα του χωρις να βαλει ουτε 1cent ή οτι τις αγορασε κανονικα απο αλλους μετοχους;
απο οτι διάβασα πειρε τις μετοχες του βιολοδη αλλα πουθενά δεν γράφουν για αγορά...λογικά τις πειρε ετσι.
αν κανω λαθος συγχωρέστε με
αν κανω λαθος συγχωρέστε με
Που αν δε κάνω λάθος ο Βιολίδης (όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης) τις έχουν με πληρεξούσιο απ τον ΑΣ .... σωστά?
Όχι Νοβίτο είναι δικές τους καθώς έβαλαν και χρήματα στην αύξηση....Όλοι...Απλά είναι διοίκηση πρωτοδικείου καθώς αν γίνουν κανονική διοίκηση παίρνουν αυτομάτως και όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας,δηλαδή τα εκατομύρια χρέη προσ το δημόσιο...Τώρα για γκαγκάτση πιθανολογώ πως είναι εξουσιοδότηση στον Γκαγκάτση για να μπορεί να εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στη σουπερλίγδα....

Ούτε για αστείο να μην λέμε τέτοια πράγματα.Falegkos έγραψε:πρόεδρος σε κανα 2 χρονάκια
Ελπίζω να μείνει ο Ζαγόρ για πολλά πολλά χρόνια.
Αν φύγει θα ακολουθήσει κάποιος που θα του μοιάζει. Και αυτός δεν είναι σε καμία περίπτωση ο Γκαγκάτσης. Αυτόν τον ανεχόμαστε μόνο και μόνο επειδή είναι επιλογή της τωρινής διοίκησης ως βοηθού και ενός ανθρώπου που μπορεί να προσφέρει !!!
ok Photi.
Οι μετοχές μεταβιβάστηκαν για να μπορεί να μας εκπροσωπεί ο Γκάγκα στην σούπερλίγδα?? Γιατί, απ ότι κατάλαβα απ τα δημοσιεύματα, μεταβιβάστηκαν για να μην έχει κώλυμα ο Βιολίδης...
Οι μετοχές μεταβιβάστηκαν για να μπορεί να μας εκπροσωπεί ο Γκάγκα στην σούπερλίγδα?? Γιατί, απ ότι κατάλαβα απ τα δημοσιεύματα, μεταβιβάστηκαν για να μην έχει κώλυμα ο Βιολίδης...
Mε τον Γκαγκάτση φαίνεται ότι παίζεται ένα κρυφτούλι απ' την ΠΑΕ το οποίο εμένα μου δείχνει ότι υπάρχει και κάποια γνώση των αντιδράσεων που υπάρχουν.
Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει για μένα εύκολα αν θυμηθώ πως ήρθε δλδ. αρχικά με διαρροές και στη συνέχεια χωρίς να υπάρξει κάποια συνέντευξη τύπου είτε απ' αυτόν είτε απ' τον Ζαγοράκη και πως συνεχίζεται δλδ. διαρροές για την συμβολή του σε μεταγραφές και εν μία νυκτί μέτοχος του ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση αλλά όλοι να το μαθαίνουμε απ΄την Σούπερ Λίγκα.
Νομίζω οτι το να κρυβόμαστε πίσω απ' το δάκτυλο μας δεν βοηθά καθόλου.
Μία εξήγηση σε μία συνέντευξη τύπου θα ήταν πολύ πιό αντρίκια κίνηση και ίσως εξηγούσε πολλά πράγματα.
Retzi νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και τον Ζαγοράκη αλλά και τον κόσμο του.
Γιατί εκτός απ΄το σενάριο να φύγει ο Ζαγοράκης παίζει και ένα άλλο σενάριο.Το να απομακρύνεις κόσμο από την στήριξη του στην ομάδα.
Γιατί όσο σημαντικός είναι ο Ζαγοράκης αλλό τόσο σημαντικός είναι ο κόσμος του συλλόγου.Ούτε ο Ζαγοράκης μόνος του ή έστω με λίγο κόσμο μπορεί, ούτε ο κόσμος χωρίς κάποιον μπροστά θα κάνει κάτι.
Γι' αυτό η σχέση αυτή θα πρέπει να είναι και αμφίδρομη και ισότιμη.
Πιστεύω να έγινα κατανοητός.
Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει για μένα εύκολα αν θυμηθώ πως ήρθε δλδ. αρχικά με διαρροές και στη συνέχεια χωρίς να υπάρξει κάποια συνέντευξη τύπου είτε απ' αυτόν είτε απ' τον Ζαγοράκη και πως συνεχίζεται δλδ. διαρροές για την συμβολή του σε μεταγραφές και εν μία νυκτί μέτοχος του ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση αλλά όλοι να το μαθαίνουμε απ΄την Σούπερ Λίγκα.
Νομίζω οτι το να κρυβόμαστε πίσω απ' το δάκτυλο μας δεν βοηθά καθόλου.
Μία εξήγηση σε μία συνέντευξη τύπου θα ήταν πολύ πιό αντρίκια κίνηση και ίσως εξηγούσε πολλά πράγματα.
Retzi νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και τον Ζαγοράκη αλλά και τον κόσμο του.
Γιατί εκτός απ΄το σενάριο να φύγει ο Ζαγοράκης παίζει και ένα άλλο σενάριο.Το να απομακρύνεις κόσμο από την στήριξη του στην ομάδα.
Γιατί όσο σημαντικός είναι ο Ζαγοράκης αλλό τόσο σημαντικός είναι ο κόσμος του συλλόγου.Ούτε ο Ζαγοράκης μόνος του ή έστω με λίγο κόσμο μπορεί, ούτε ο κόσμος χωρίς κάποιον μπροστά θα κάνει κάτι.
Γι' αυτό η σχέση αυτή θα πρέπει να είναι και αμφίδρομη και ισότιμη.
Πιστεύω να έγινα κατανοητός.
προσωπικα αν και ειμαι καθετα αντιθετος με την υπαρξη γκαγκατση, ειμαι κατι παραπανω απο σιγουρος οτι ηταν μια κινηση καθαρα διαδικαστικη, χωρις να χει τον αντικτυπο που προσπαθουν να παρουσιασουν τα ΜΜΕ για να σπειρουν αμφιβολιες και διχονοια στο λαο του ΠΑΟΚ, ξεροντας οτι ειναι ενα θεμα που προκαλει αντιδρασεις.
οποτε το τυρακι δεν το τρωω,περιμενω.
οποτε το τυρακι δεν το τρωω,περιμενω.
Δεν κατάλαβα που είδες την αδιαφάνεια gika!
Στο θέμα Γκαγκάτση... Ειμαστε μετοχοι ναι ή όχι? Δώσαμε λεφτά για να είμαστε? Πως γινεται ενω εγώ πχ μαζευα λεφτά ποσον καιρο με στερησης για να πάρω μετοχές στην ομάδα που αγαπώ, να έρχεται κάποιος ανθρωπος με τέρμα βρώμικο παρελθον και να του χαριζεται το 12%? Τι έχει παραπάνω απο κάποιον άλλο μέτοχο ΠΑΟΚτσή? Με ποιο σκεπτικο διαλέχτηκε? Τι προσφέρει στον ΠΑΟΚ? Με τι θα ασχολείται? Ποιες οι σκεψεις του Ζαγορ και του Γκαγκατση για τα επομενα χρόνια και για την μετά Ζαγοράκη εποχη? ΕΙναι αυτός ο διάδοχος??? Γιατί?
Η διαφάνεια είναι να έχουμε εμείς, που είμαστε και μέτοχοι, τόσα πολλά ερωτηματικά με τόση μεγάλη για το μέλλον της εταιρίας μου σημασια?
αν την ομαδα τη βλεπεις μονο ως εταιρια, κι εχεις απογοητευτει απο τις αποφασεις του Δ.Σ. και οτιδηποτε αλλο, πουλα! 

Photis έγραψε:Όχι Νοβίτο είναι δικές τους καθώς έβαλαν και χρήματα στην αύξηση....Όλοι...Απλά είναι διοίκηση πρωτοδικείου καθώς αν γίνουν κανονική διοίκηση παίρνουν αυτομάτως και όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας,δηλαδή τα εκατομύρια χρέη προσ το δημόσιο...Τώρα για γκαγκάτση πιθανολογώ πως είναι εξουσιοδότηση στον Γκαγκάτση για να μπορεί να εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στη σουπερλίγδα....
κανεις λαθος ουτε σεντ δε βαλανε....η διοικηση ειναι ορισμενη απο το πρωτοδικειο αρα οι μετοχες ειναι ουσιαστικα ανενεργες, δηλαδη μονο ως εγγυητες μπηκαν αυτοι που μπηκαν οι 10 περιπου που τις εχουνε μοιραστει....ο σαχπαζδης ειναι ο μονος που εχει βαλει λεφτα και πηρε αναλογικα το ποσοστο του....οι αλλοι ουτε σεντ δεν εβαλαν και βεβαι αυτο ειναι γνωστο αφου ειναι διοκηση του ζαγορακη που εμεισ τον βαλαμε να διοικει...ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΩΦΕΛΟ