Τραγικό εκεί που έπαιζε τραυματισμένος ο κρέσπο και αντί να πετάξουμε την μπάλα έξω αφήσαμε τον τέυλορ να κάνει τρίπλες πίσω απ'το κέντροthomas Murg έγραψε:Το ότι είμαστε μπροστά στο σκορ μετά τη χαμένη ευκαιρία του Άκπομ στο 15' είναι μαγική εικόνα. Μας κράτησε στο ματς ο Πασχαλάκης στις δύο επεμβάσεις.
Τρέμω κάθε φορά που παίρνει τη μπάλα ο Τέιλορ. Όσο πιο μακριά από την άμυνά μας την παίρνει τόσο καλύτερα. Μπροστά μπορεί να σκοντάψει και να βγάλει και καμιά πάσα σε δικό μας παίκτη.
ΛΊΝΚΟΛΝ-ΠΑΟΚ 16/9-19:45,CosmotesportsHd
-
Re: ΛΊΝΚΟΛΝ-ΠΑΟΚ 16/9-19:45,CosmotesportsHd
Μέχρι το 45 ανύπαρκτοι. Στις καθυστερήσεις δείξαμε τις πραγματικές δυνατότητές μας. Ομαδάρα.
Μουργκ
Μπισεσβαρ
Εστί
Τέιλορ
Ποδοσφαιριστές ούτε για την Βέροια δεν κάνουν και δεν κάνω πλάκα..
Μπισεσβαρ
Εστί
Τέιλορ
Ποδοσφαιριστές ούτε για την Βέροια δεν κάνουν και δεν κάνω πλάκα..
- anekfrastos
Όπως ο τζάκι Τσαν στο έπος της έβδομης τέχνης drunken Master!theodorsalonika έγραψε:φιλε εγω τον ειδα οτι το κανει εσκεμενα συνεχεια....μιλαμε για παικτουρα....Piero έγραψε:Μόνο έτσι περνάει, είναι το κόλπο του ,κάνει ότι δεν ξέρει μπάλα για να του αφήσουν χώρο και μετά κάνει μία φάση που μπλέκει τα μπούτια του περνάει και κάνει σέντρα.ron-swanson έγραψε:Τέιλορ με ντρίμπλα μπλέκω τα μπούτια μου αλλά δεν πέφτω. Μεγάλη κλάση
Inviato dal mio Redmi Note 8 Pro utilizzando Tapatalk
και στο κατω κατω ρε αδελφια..προσπαθει να περασει..κατι ειναι και αυτο..και ειναι σαν την διαφημιση
το εβλεπες το παιξες?
σκονταψε ..περασε?
Aπο τη στιγμη που τραυματιστηκε ο Καντουρι δεν εχουμε κανει εναν επιθετικο συνδιασμο της προκοπης...Ειμαι σοκαρισμενος απο την εικονα,δεν μπορω πραγματικα να το εξηγησω...
- pirate_salonica
Ώπα ισχύει αυτό;tzelas έγραψε:Η πλάκα είναι ότι οι αντίπαλοι που δείχνουν φρέσκοι έχουν μέσο όρο ηλικίας 35 έτη.GREATANASTASIOS έγραψε:Η εικόνα της ομάδος τραγικη το οτι προηγούμαστε θέμα τύχης ανευροι μετά αμα μας λένε γέρους ποιός φταίει τα πιτσιρίκια ο προπονητής τά έθαψε,
Νιάτα είμαστε μπροστά τους
-
Ρε ο Τέιλορ ανεβάζει το ρανκινγκ της χώρας, φέρνει λεφτά στα ταμεία, φτιάχνει νέα ΠΑΟΚτσακια σε όλη την υφήλιο και κάποιοι δεν σέβονται. O tempora o mores.
εγώ ξέρω ότι το ματς θέλει προσοχή γιατί η Λίνκολν σκόραρε στα 7 από τα 8 ματς των προκριματικών για να μπει στους ομίλους, με αντιπάλους Κρουζ, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ρίγα...
Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση και φαίνεται... Ας κάνουμε υπομονή, και στο μεσοδιάστημα ο στόχος είναι τα αποτελέσματα.
ΥΓ ο τευλορ θα βγάλει πολλές ασίστ μεχρι το τέλος της χρονιάς, μη ειρωνικά
ΥΓ ο τευλορ θα βγάλει πολλές ασίστ μεχρι το τέλος της χρονιάς, μη ειρωνικά
-
Μεστη και ολο ουσια εμφανιση .
Η δουλεια του λουτσεσκου αρχιζει να φαινεται.
- thomas Murg
Βρε ακου εκει τι σου λεει ο προπονητης σου, που ανοιγεις κινητο και μπαινεις ΠΑΟΚμανια στα αποδυτηρια στο ημιχρονο.....ελεος.thomas Murg έγραψε:Το ότι είμαστε μπροστά στο σκορ μετά τη χαμένη ευκαιρία του Άκπομ στο 15' είναι μαγική εικόνα. Μας κράτησε στο ματς ο Πασχαλάκης στις δύο επεμβάσεις.
Τρέμω κάθε φορά που παίρνει τη μπάλα ο Τέιλορ. Όσο πιο μακριά από την άμυνά μας την παίρνει τόσο καλύτερα. Μπροστά μπορεί να σκοντάψει και να βγάλει και καμιά πάσα σε δικό μας παίκτη.
- ΑποστόληςΑ
theodorsalonika έγραψε:φιλε εγω τον ειδα οτι το κανει εσκεμενα συνεχεια....μιλαμε για παικτουρα....Piero έγραψε:Μόνο έτσι περνάει, είναι το κόλπο του ,κάνει ότι δεν ξέρει μπάλα για να του αφήσουν χώρο και μετά κάνει μία φάση που μπλέκει τα μπούτια του περνάει και κάνει σέντρα.ron-swanson έγραψε:Τέιλορ με ντρίμπλα μπλέκω τα μπούτια μου αλλά δεν πέφτω. Μεγάλη κλάση
Inviato dal mio Redmi Note 8 Pro utilizzando Tapatalk
και στο κατω κατω ρε αδελφια..προσπαθει να περασει..κατι ειναι και αυτο..και ειναι σαν την διαφημιση
το εβλεπες το παιξες?
σκονταψε ..περασε?

- stravostomis
Lincoln Red Imps: μέσος όρος ηλικίας 35 χρονών, ερασιτέχνες, συνολικά συμβόλαια 130 χιλιάδες ευρώ ετησίως.
Εσιτι: 850 χιλιάδες ευρώ ετησίως.
Εσιτι: 850 χιλιάδες ευρώ ετησίως.
- Amsterdamer_87
Συμφωνωpaok düsseldorf έγραψε:Μεστη και ολο ουσια εμφανιση .