Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από nikvasil »

bersekeros έγραψε:1 «ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και δε θα την πουλήσω ποτέ»

2 «Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή»

4 "Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους"

One, Two, Four

ΠΑΟΚ
Περήφανος για τον πρόεδρο μας! Ψυχή ΠΑΟΚτσίδικη!
:nairepaok:
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ο λαμογιάννης διαβάζει εδώ μέσα(μπορεί και να γράφει, πιθανότατα).
Λαμογιάννη δεν εισαι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Πληρώνεσαι λέγοντας ΠΑΟΚ
Δυο ζωες δικες σου ειμαστε ΠΑΟΚ.
Καταλαβαίνουμε τι λες κάτω από τις λέξεις.
Καταλαβαίνουμε το παιχνίδι σου.
Ξερουμε γιατί το γύρισες το μπιφτέκι.
Εσύ μιλησες για αυτοδιαχείριση.
Εσυ ειπες στον αερα, ότι ο Ιβάν πηρε πισω όσα λεφτά έβαλε, 200 εβαλε-200 πηρε(μεγαλε οικονομολόγε).
Τα γράφω εδώ, γιατί σήμερα κατάλαβα ότι εισαι λαθραναγνώστης.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Piero έγραψε:Συμφωνώ πλήρως απλά ρωτάω ποιο όνομα ακούστηκε.
Σε δυο τρια στεκια της πολης ακουσα καποια φημη για το ονομα Αριστοτελης Μυστακιδης.
Οταν ομως βγαινει δημοσια ο Προεδρος και λεει αυτα που ειπε τοτε παραμενει μονο φημη.-

ΥΓ. Γερο μονο να τον εχει ο Θεος και να ειμαστε για παντα μαζι στις ασπρομαυρες ζωες μας.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

dragon έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Ωραιες οι ατακες του προεδρου. Αλλα οκ δεν μας ειπε και κατι συνταρακτικο. Δηλαδη η απαντηση που ψαχνουμε τον τελευταιο καιρο, ηταν αν θα πουλησει την ομαδα η οχι;

Καλα τα δεν πουλιεται η ψυχη κλπ αλλα ακομα ιδεα δεν εχουμε τι συμβαινει με τον σχεδιασμο της ομαδας, ολα δηλαδη οσα συζητηθηκαν εδω τις προηγουμενες μερες
Είπε το σημαντικότερο που σέρνεται εδώ κ καιρό. Ότι είναι καλά στην υγεία του.
Ρε Γκαρσία θελω να σε ρωτησω κατι καιρό κ μη με παρεξηγήσεις. Είσαι σιγουρα ΠΑΟΚ; δεν υπονοώ οτι είσαι κάποια άλλη ομάδα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είσαι ΠΑΟΚ ή απλά θελεις να φαίνεται ότι σκέφτεσαι διαφορετικά κ ότι δεν σε κοροϊδεύουν ευκολα;
Υπηρξαν οντως πολλοι που πίστεψαν οτι δεν ειναι καλα στην υγεια του; Εγω μονο απο κατι ραπτοπουλους και τετοιους μαϊντανούς το ακουσα

Ειμαι καχύποπτος απτη φύση μου και οχι τοσο αισιοδοξος οσο πολλοι συνοπαδοι μου. Καταλαβαινω γιατι το ρωτας αλλα δεν ειναι ετσι πχ ας πουμε οι χθεσινές δηλωσεις του Ιβαν δεν μου λενε κατι, διοτι δεν αμφισβητούσα εαν θα μεινει ο Ιβαν η οχι.

Υπηρχε μια σειρα κριτικών και εδω αλλα και γενικα προς τον Ιβαν και την διοικηση για την συνολική διαχείριση τα τελευταια 2 χρονια, και τωρα με 2 λογάκια ασχετα με αυτα που κριτικάραμε, αλλαξε παλι η κουβεντα στο ιβαναρε θεε προεδραρα ψυχαρα κλπ κλπ ενω τα προβληματα παραμένουν και η εξηγηση λειπει. Και πχ ο Κωστας2019 μου πουλαει και ειρωνια λες και εγω πρεπει να πεταω απτη χαρα μου που ειπε ο Ιβαν οτι δεν θα πουλήσει την ΠΑΕ. Λες και ολα τα προβληματα και οι απορίες λύθηκαν.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Σημαντικές οι δηλώσεις του προέδρου και ειδικά το timing που τις έκανε με όλες τις φήμες που αιωρούνται τον τελευταίο καιρό όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την γενική του επιχειρηματική παρουσία στην Ελλάδα.
Όσον αφορά την μη επικοινωνία σχεδίου για το πως οραματίζεται τον ΠΑΟΚ και πως δουλεύει η διοίκηση σε αυτό πραγματικά δεν με ενοχλεί αλλά και δεν ειναι και υποχρεωμένοι να το κάνουν. Τι εννοώ με αυτό:
Οι μόνες εταιρίες οι οποίες είναι υποχρεωμένες να δίνουν δημόσια αναφορά για ισολογισμούς, επενδύσεις και μελλοντικά σχέδια είναι οι εισηγμένες εταιρίες (publicly owned). Πολύ καλό παράδειγμα για αυτο είναι η Tesla. Εταιρεία πλέον κολοσσός που όμως κάθε τετράμηνο δίνει πλήρη αναφορά γιατί είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο.
Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είναι privately owned. Εταιρείες αυτού του τύπου δεν δίνουν αναφορά. Πολλές φορές ακόμα και ανώτατα στελέχη τέτοιων εταιρειών μαθαίνουν αποφάσεις και κινήσεις του διοικητικού συμβουλίου αφού γίνουν. Συνήθως ανακοινώσεις από τέτοιες εταιρείες γίνονται όχι στα πλαίσια πραγματικής επικοινωνίας αλλά για λόγους marketing/prestige. Καταλαβαίνω βέβαια ότι ο ΠΑΟΚ όπως και κάθε ΠΑΕ είναι ιδιάζουσες περιπτώσεις και ένα επίπεδο επικοινωνίας χρήσιμο να υπάρχει λόγω προιόντος.
Αλλά καθαρά επιχειρηματικά ο Σαββίδης πραγματικά μπορεί να κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει και να μην επικοινωνεί τίποτα.
Όποιος έχει εργαστεί σε εταρείες τέτοιας φύσης θα με καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Οι φήμες για πωλήσεις, αποχωρήσεις, υγεία, κλπ δεν είναι μόνο από καραφλοπουλους και μαϊντανούς και φυσικά είναι σημαντικότερο ζήτημα από τον κακό σχεδιασμό στις μεταγραφές. Το ίδιο και η εξήγηση για την απουσία του από δημόσιες εμφανίσεις. Την οποία εξήγηση δεν την όφειλε σε κανέναν, αλλά το έκανε παρόλα αυτά.

Η περσινή χρονιά τέλειωσε και κρίθηκε και είχε αποτυχίες και ένα κύπελλο με πολλές δυσκολίες στο αγωνιστικό.
Δε νομίζω ότι ο Ιβαν θα μας πει ποτέ γιατί δεν πήρε δεκάρι και γιατί άργησαν οι μεταγραφές και γιατί παίζει ο ένας και δεν παίζει ο άλλος. Δεν είναι η δουλειά του να μιλάει για αυτά και καλώς δε θα το κάνει. Ακόμα και για την οργάνωση της ΠΑΕ, δεν είναι κάτι που το ανακοινώνεις και ζητάς δημόσιο διάλογο, αλλά απλά το κάνεις. Ας περιμένουμε λοιπόν.

Η μεγαλύτερη κριτική που είδα ακόμα και εδώ μέσα είναι η απόσταση και η απουσία επικοινωνίας και για αυτό χαίρεται ο κόσμος με τις δηλώσεις. Το "Ιβάν θεε προεδράρα ψυχάρα" δε νομίζω να το αμφισβήτησε ποτέ ο κόσμος, οπότε γιατί να μην το επαναλάβουν τώρα?
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Διάβασα το εξής
Η περιουσία του σαλονικού Μυστακίδη ανέρχεται στα 12,5 $ δισεκατομμύρια.
Πληροφοριακά.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Μάλλον λανθασμένη πληροφορία είχε η πήγη.

Είναι όμως ψηλά
https://www.lifo.gr/now/economy/lista-f ... -lista-ton
ΚΩΣΤΑΣ2019

alexgarcia6 έγραψε:
Υπηρξαν οντως πολλοι που πίστεψαν οτι δεν ειναι καλα στην υγεια του; Εγω μονο απο κατι ραπτοπουλους και τετοιους μαϊντανούς το ακουσα

Ειμαι καχύποπτος απτη φύση μου και οχι τοσο αισιοδοξος οσο πολλοι συνοπαδοι μου. Καταλαβαινω γιατι το ρωτας αλλα δεν ειναι ετσι πχ ας πουμε οι χθεσινές δηλωσεις του Ιβαν δεν μου λενε κατι, διοτι δεν αμφισβητούσα εαν θα μεινει ο Ιβαν η οχι.

Υπηρχε μια σειρα κριτικών και εδω αλλα και γενικα προς τον Ιβαν και την διοικηση για την συνολική διαχείριση τα τελευταια 2 χρονια, και τωρα με 2 λογάκια ασχετα με αυτα που κριτικάραμε, αλλαξε παλι η κουβεντα στο ιβαναρε θεε προεδραρα ψυχαρα κλπ κλπ ενω τα προβληματα παραμένουν και η εξηγηση λειπει. Και πχ ο Κωστας2019 μου πουλαει και ειρωνια λες και εγω πρεπει να πεταω απτη χαρα μου που ειπε ο Ιβαν οτι δεν θα πουλήσει την ΠΑΕ. Λες και ολα τα προβληματα και οι απορίες λύθηκαν.
Διαβασε, λοιπόν κι από εναν σανοφάγο.
Υπάρχει το δένδρο, υπάρχει και το δάσος.
Το δένδρο είναι μια μεταγραφή, μια μεταγραφική περίοδος, μια ή δυο χρονιές.
Το δάσος ειναι τα λεφτά.
Αν υπάρχουν λεφτά υπάρχει και προοοπτική.
Υπάρχει η ισχυρή πιθανότητα εξέλιξης και προόδου.
Χωρίς λεφτά ο δρομος είναι ο γνωστός, μπορείς να τον πληροφορηθείς απο τους γείτονες και τις ξαδέλφες.
Μυαλά, πολλοι μυαλοπώληδες πούλησαν, λεφτά όμως δεν ειδαμε από κανέναν.
Μόνο από τον Σαββίδη και οχι μονο λεφτά αλλα και ψυχή.
Γι αυτό ναι, λέμε, ΠΑΟΚΑΡΑ και "ιβαναρε θεε προεδραρα ψυχαρα κλπ κλπ"" , γιατί όσο υπάρχουν λεφτά είναι βέβαιο ότι τα οποια προβλήματα, κάποια στιγμή, θα λυθούν.
Αυτά από εναν σανοφάγο, προς εναν που δεν μασαει τον σανό που μας σερβίρουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Πέμ 16 Σεπ 2021, 11:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πώς προεκυψαν οι φήμες ρε παιδιά για τον Τέλη Μυστακίδη; Αν θυμάμαι καλά είχα ρίξει το όνομα για πλάκα εδώ μέσα.

Εγινε μπίλιονερ με την Glencore, ζει μόνιμα Ελβετία και νομίζω έχει χωθεί στην Πειραιώς. Δεν έχω ακούσει για κάτι άλλο σε σχέση με επενδύσεις στην Ελλάδα. Πολύ πολύ χλωμό να μπλεχτεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Mηπως είναι και λίγο οφφτοπικ ο όποιος Τελης?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είπε δεν πουλάει Όπεν και ΠΑΟΚ...
Άρα...
Αυτό ήταν: Ο Σαββίδης πουλάει τα ΜΜΕ, τα ξενοδοχεία και το λιμάνι!!
Διαβάστε περισσότερα στο 10.γρ!

Γερασίμου έγραψε:Να δούμε τώρα τι θα λένε αύριο οι ΑΡΔ, αρδευόμενοι από τη γνωστή πηγή στα ραδιόφωνα.
Προσωπικά στα φρύδια μου, γιατί το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο το έχω μόνο για να ακούω μουσική. Ας αντιδράσουν και άγρια όσοι τυχόν έχουν επαφή με τα py roll του κήτους.
Ο Πρόεδρος έκανε λάθος λέγοντας πως μετά τον εμβολισμό ο οργανισμός του δεν δημιούργησε αντισώματα. Όλοι οι οργανισμοί μετά από οιανδήποτε εμβολιασμό παράγουν τίτλους αντισωμάτων. Προφανώς ο οργανισμός του Σαββίδη παρήγε χαμηλό τίτλο όπως συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους και έχουμε παραδείγματα και μέσα στα νοσοκομεία μετά τους εμβολιασμούς υγειονομικών οι οποίοι 6-7 μήνες μετά δεν είχαν πλέον αντισώματα και τώρα υποβάλλονται σε αναμνηστική δόση. Προφανώς και στον Πρόεδρο ο τίτλος των Ab έπεσε σε σύντομο χρονικό διάστημα και υπεβλήθη σε τρίτη και αναμνηστική δόση. Εκτός και αν το Sputnik με το οποίο προφανώς εμβολιάστηκε ο Πρόεδρος, δεν είναι αποτελεσματικό.
Καλά τώρα, δεν καταλαβαίνω τι λες, προφανώς λες σάλτσες για να κρύψεις τη λουσιφεράση του Σατανά και το 5G.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Γραφω και σβηνω συνεχως....

Με δυο λογια.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
Κανω σκληρη κριτικη στον Σαββιδη
για ποδοσφαιρικα και διοικητικα θεματα.
Ας το κανουν οσοι θελουν.

Αλλα σας παρακαλω πολυ σαν ΠΑΟΚτσης
απο τα βαθη της καρδιας μου,
να μην ξαναγινει εδω μεσα αναφορα
εστω και σαν μεταφορα πληροφοριας
για θεματα αποχωρησης Σαββιδη, θεματα υγειας,
θεματα αλλα που αφορουν τον Σαββιδη,
κατηγοριες εναντιον του,
ονοματα προεδρων, κλπ.

Σας το ζηταω αυτο γιατι ετσι αθελα μας
αναπαραγουμε και εμεις μια συζητηση
που εκμεταλλευονται οι εχθροι μας.
Μια συζητηση που προκαλει διχονοιες
επειδη τα θεματα αυτα ειναι πολυ βαρια
και αδικα για τον προεδρο μας.

Ζητω συγνωμη απο ολους
αλλα το θεωρω πολυ σημαντικο
να το κατανοησετε για τον ΠΑΟΚ
μας και τον προεδρο μας!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ειλικρινα πρεπει να ταρακουνησει το τμημα. Θα ξεφτιλιστουμε φετος
ΚΩΣΤΑΣ2019

Γιατί παρατησες την ομάδα κύριε Ιωάννη??
Πού κρύβεσαι??

Δεν βλέπεις την ομαδάρα που κάνει ο γατουλης??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”