Ιβαναρε εισαι ο αναγεννητης του ΠΑΟΚ ο καλλιτερος προεδρος στην ιστορια μας,αυτα που ζησαμε με σενα 45 χρονια που παρακολουθω τον ΠΑΟΚ δεν τα ζησαμε ποτε πριν.....να εισαι παντα καλα και ενα κατεστραμενο σπιτι το εκανες πολυ ομορφο ,δεν εγινε ακομη μεζονετα οπως υποσχεθηκες αλλα ειμαστε μαζι σου και ειμαι σιγουρος οτι θα το κανεις και αυτο.....nunies4 έγραψε:«ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και δεν πρόκειται να τον πουλήσω ποτέ! Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή»
Δήλωση Ιβάν πριν λίγο σε τηλεδιάσκεψη με προσωπικό του ΟΠΕΝ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. Αυτόν πολεμάνε λυσσαλέα από τα κέντρα αποφάσεων. Αλλά ακόμα πιο λυπηρό ΑΥΤΟΝ κατηγορούν ακόμα και συνοπαδοι.... Η ευλογία του ΠΑΟΚ...
Στηστε τον στην γωνία επειδή δεν έβαλε 1-2-3 εκατομμύρια σε μια μεταγραφική περίοδο
Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
τωρα προεδρε τελειωσε τη τη δουλειά... κανε τους την κηδεια και οπως ειπες φροντισε να μην έχεις κρυολογησει για να πας...
Αι σιχτιρ με τους πληρωμενους στημενους και εγκαθετους... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΜΩΡΕ
Αι σιχτιρ με τους πληρωμενους στημενους και εγκαθετους... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΜΩΡΕ
αυτη ειναι η αληθειαJohnDag έγραψε:Ο ορισμός του enough said.
Η κριτική κριτική αλλά όταν μιλάει ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία μας δεν μένουν και πολλά που μπορούν να ειπωθούν.
Εμείς μαζί για μια ζωή...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson έγραψε:Το10.γρ:
ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΟΚ
"Άσε μας ελεύθερους, θέλουμε Γουμενο" απαιτούν οι οπαδοί.

Τουμπεκί ξανά όλοι σας εκεί κάτω και τα χαϊβανια εδώ πάνω, που έπαιζαν το παιχνιδάκι τους. Πρόεδρε έχεις γίνει ο εφιάλτης τους.
Τους μάμησες το αφήγημα σήμερα Πρόεδρε! Και με το γάντι. Ψήθηκαν αρκετές μέρες και σήμερα ήρθε η ΦΑΠΑ! ΦΑΑΑΑΠ! Να δούμε τώρα τι καινούργιο θα σκαρφιστούν αυτά τα σκουπίδια. Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να επιτεθούν ακόμα και στο άλογο σου
Για όλα είναι ικανοί.

- abc_o_ karpouzas
Αν δεν πάρει θέση ....ο τζονημπετ....δεν πιστεύω τίποτα...
Στην κηδεία τους και όταν κάνεις τα όνειρα τους εφιάλτες μαζί με εσένα θα είμαστε και εμείς εκεί.
Άρρωστοι ξεσρρωστοι κουτσοί τυφλοί όλοι ...πρόεδρε..εκεί γιατί είναι και η δικιά μας η ψυχή...
Κανείς δεν μπορεί να μας την πάρει..
Να είσαι πάντα γερός...ευχαριστώ οι
Στην κηδεία τους και όταν κάνεις τα όνειρα τους εφιάλτες μαζί με εσένα θα είμαστε και εμείς εκεί.
Άρρωστοι ξεσρρωστοι κουτσοί τυφλοί όλοι ...πρόεδρε..εκεί γιατί είναι και η δικιά μας η ψυχή...
Κανείς δεν μπορεί να μας την πάρει..
Να είσαι πάντα γερός...ευχαριστώ οι
Τι δεν πουλάει ο Ιβαν; Μα αφού παράτησε την ομάδα αφού...αφού δεν έκανε μεταγραφές αφού...αφού συμφώνησε με τον τίγρη αφού....
Μπλα μπλα μπλα...
Όσα περισσότερα κάνουν στον Πόντιο τόσο τον πορωνουν

Μπλα μπλα μπλα...
Όσα περισσότερα κάνουν στον Πόντιο τόσο τον πορωνουν