Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Φίλε αστραλ, δεν μου έρχονται συγκεκριμένες περιπτώσεις αυτή τη στιγμή. Η θέση μας σε σχετικά διεθνή benchmarks από world bank, oecd κλπ είναι ενδεικτική πιστεύω.
Για σχέσεις με Ρωσία δεν διαφωνούμε, η ψύχρανση ξεκίνησε προ 2019 με κάτι απελάσεις διπλωματών επί ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει ένα realignment υπερκομματικό νομίζω. ανήκομεν εις την Δύσιν άλλωστε, γιατί να το κρύψωμεν;
Για σχέσεις με Ρωσία δεν διαφωνούμε, η ψύχρανση ξεκίνησε προ 2019 με κάτι απελάσεις διπλωματών επί ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει ένα realignment υπερκομματικό νομίζω. ανήκομεν εις την Δύσιν άλλωστε, γιατί να το κρύψωμεν;
Δεν προκύπτει οτι δεν πολεμάει. Στον πόλεμο υπάρχουν τακτικές, όχι μόνο επίθεση.gika έγραψε: Όσο για τα περί ΝΔ, κι αυτά υποθέσεις είναι. Αλλά αν όντως σου κάνουν πόλεμο και θες να τον νικήσεις πολεμάς. Ας κερδίσεις κι άλλο πρωτάθλημα κι ας βοηθήσει η κυβέρνηση να στο κλέψουν στα χαρτιά όπως έγινε πριν 3,5 χρόνια. Να ξεσηκωθεί ο κόσμος, να πιστέψουν σε σένα, να τους έχεις δίπλα σου.
Η σιωπή του Ιβάν και η λευκή πετσέτα μας έχουν αφήσει όλους μας σε απορρία να ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι ο εχθρός που μας πολεμάει αλλά ντρεπόμαστε να το πούμε μη μας πολεμήσει περισσότερο.
Δεν προκύπτει ούτε λευκή πετσέτα. Μπορεί να είναι κακός ο σχεδιασμός, αλλά έχουμε δει λευκές πετσέτες και δεν ειναι ετσι.
Η κόντρα με τη ΝΔ βασίζεται σε γεγονότα.
Όταν του έκλεψαν το πρωτάθλημα και πήγε φουλ επίθεση και πήρε το επόμενο αήττητος, πήρε τα @@ του από τον κόσμο που έβγαλε τον φαταούλ πρωθυπουργό.
Όταν μίλησε, του είπαν μή μιλάς και τα χαλάσεις με τον κούλη, γιατι πρέπει να είσαι έξυπνος και διπλωματικός και να μην κανεις τακτικά λάθη και να μη σε πουν και κολλητό του τσιπρα. Ακόμα κι αν οι αλλοι σου στελνουν μαρουπες, αυγενακηδες, πουλάνε λουθκουμοσκονη, δέρνουν κόσμο κλπ.
@ Patron συμφωνώ
- invincible
Ο Ιβάν Σαββίδης αποκτάει επίσημα τον ΠΑΟΚ 10 Αυγούστου 2012.
Πρωτάθλημα 2012-2013 : 2oς στο πρωτάθλημα με 62 βαθμούς πρώτος ο γαυρος με 77, 1ος στα πλειφ οφ με 13 βαθμούς και δεύτερος ο Ατρόμητος με 11!
Πρωτάθλημα 2013-2014 : 2oς στο πρωτάθλημα με 69 βαθμούς πρώτος ο γαυρος με 86, 2ος στα πλειφ οφ με 10 βαθμούς και πρώτος ο βαζελος με 11.
Πρωτάθλημα 2014-2015 : 3oς στο πρωτάθλημα με 65 βαθμούς πρώτος ο γαυρος με 78, 5ος στα πλειφ οφ με 5 βαθμούς και πρώτος ο βαζελος με 15. ( τρεις βαθμοί δεν αφαιρέθηκαν από τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, αλλά από τον πίνακα των πλέι οφ ! ).
Πρωτάθλημα 2015-2016 : 4ος στο πρωτάθλημα με 45 βαθμούς πρώτος ο γαυρος με 85, 1ος στα πλειφ οφ με 12 βαθμούς και δεύτερος ο βαζελος με 11! (-3 στο πρωτάθλημα)
Πρωτάθλημα 2016-2017: 2oς στο πρωτάθλημα με 61 βαθμούς πρώτος ο γαυρος με 67, (κλειστές κάμερες στο Φάληρο και ξύλο στους παίχτες του Πλατανιά ) , 4ος στα πλειφ οφ με 5 βαθμούς και πρώτος ο τιγρης με 12!
(-3 στο πρωτάθλημα, -3 στα πλέι οφ)
+ Κύπελλο ! (Οι «ασπρόμαυροι», σε αντίθεση με τον Τιγρη, τιμωρήθηκαν με αφαίρεση έξι βαθμών από τη βαθμολογία των πλέι οφ της σεζόν για επεισόδια στον αγώνα κυπέλλου) .
Πρωτάθλημα 2017-2018: 2oς στο πρωτάθλημα με 64 βαθμούς πρώτος ο τίγρης με 70, (στα χαρτιά ) .(-6 στο πρωτάθλημα)
+ κύπελλο !
Πρωτάθλημα 2018-2019: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ αήττητο με 80 (82) βαθμούς δεύτερος ο γαύρος με 75. (-2 στο πρωτάθλημα)
+ κύπελλο ! (DOUBLE + three peat)
Πρωτάθλημα 2019-2020 : 2oς στο πρωτάθλημα με 59 βαθμούς πρώτος ο γαύρος με 66, (μαρούπα -7) , 2ος στα πλειφ οφ με 73 βαθμούς και πρώτος ο γαύρος με 91. (πλει οφ στην ουσία είναι συνέχιση του μίνι πρωταθλήματος)
Πρωτάθλημα 2020-2021 :4oς στο πρωτάθλημα με 47 βαθμούς πρώτος ο γαύρος με 67, 2ος στα πλειφ οφ με 64 βαθμούς και πρώτος ο γαύρος με 90. (πλει οφ στην ουσία είναι συνέχιση του μίνι πρωταθλήματος)
+ κύπελλο !
Πρωτάθλημα 2012-2013 : 2oς στο πρωτάθλημα με 62 βαθμούς πρώτος ο γαυρος με 77, 1ος στα πλειφ οφ με 13 βαθμούς και δεύτερος ο Ατρόμητος με 11!
Πρωτάθλημα 2013-2014 : 2oς στο πρωτάθλημα με 69 βαθμούς πρώτος ο γαυρος με 86, 2ος στα πλειφ οφ με 10 βαθμούς και πρώτος ο βαζελος με 11.
Πρωτάθλημα 2014-2015 : 3oς στο πρωτάθλημα με 65 βαθμούς πρώτος ο γαυρος με 78, 5ος στα πλειφ οφ με 5 βαθμούς και πρώτος ο βαζελος με 15. ( τρεις βαθμοί δεν αφαιρέθηκαν από τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, αλλά από τον πίνακα των πλέι οφ ! ).
Πρωτάθλημα 2015-2016 : 4ος στο πρωτάθλημα με 45 βαθμούς πρώτος ο γαυρος με 85, 1ος στα πλειφ οφ με 12 βαθμούς και δεύτερος ο βαζελος με 11! (-3 στο πρωτάθλημα)
Πρωτάθλημα 2016-2017: 2oς στο πρωτάθλημα με 61 βαθμούς πρώτος ο γαυρος με 67, (κλειστές κάμερες στο Φάληρο και ξύλο στους παίχτες του Πλατανιά ) , 4ος στα πλειφ οφ με 5 βαθμούς και πρώτος ο τιγρης με 12!
(-3 στο πρωτάθλημα, -3 στα πλέι οφ)
+ Κύπελλο ! (Οι «ασπρόμαυροι», σε αντίθεση με τον Τιγρη, τιμωρήθηκαν με αφαίρεση έξι βαθμών από τη βαθμολογία των πλέι οφ της σεζόν για επεισόδια στον αγώνα κυπέλλου) .
Πρωτάθλημα 2017-2018: 2oς στο πρωτάθλημα με 64 βαθμούς πρώτος ο τίγρης με 70, (στα χαρτιά ) .(-6 στο πρωτάθλημα)
+ κύπελλο !
Πρωτάθλημα 2018-2019: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ αήττητο με 80 (82) βαθμούς δεύτερος ο γαύρος με 75. (-2 στο πρωτάθλημα)
+ κύπελλο ! (DOUBLE + three peat)
Πρωτάθλημα 2019-2020 : 2oς στο πρωτάθλημα με 59 βαθμούς πρώτος ο γαύρος με 66, (μαρούπα -7) , 2ος στα πλειφ οφ με 73 βαθμούς και πρώτος ο γαύρος με 91. (πλει οφ στην ουσία είναι συνέχιση του μίνι πρωταθλήματος)
Πρωτάθλημα 2020-2021 :4oς στο πρωτάθλημα με 47 βαθμούς πρώτος ο γαύρος με 67, 2ος στα πλειφ οφ με 64 βαθμούς και πρώτος ο γαύρος με 90. (πλει οφ στην ουσία είναι συνέχιση του μίνι πρωταθλήματος)
+ κύπελλο !
- NikLiverpool
Ε δεν ειναι υπόθεση αυτό που σε κάναν με τη Ξάνθη που αν μπορούσαν και κατηγορία να σε ρίξουν θα το κάναν. Δεν είναι υποθέσεις που κάθε Κυριακή έτρωγες πρόστιμο. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει?gika έγραψε:Υποθέσεις επί υποθέσεων.icue έγραψε:Το οτι πειστηκατε οτι δεν βαζει λεφτα τα τελευταια δυο χρονια πολυ μαρεσει παντως. Εκτος και αν Εσιτι, Τσολακ, Αουγκουστο, συμβολαια σε Λουτσεσκου τα πληρωσε σε στραγαλια.
Φετος το καλοκαιρι ηταν η μοναδικη χρονια που οντως δεν καναμε καποια ακριβη μεταγραφη. Αλλα ανεβηκε το ταβανι των συμβολαιων, οταν περυσι δεν συζητουσαμε καν συμβολαια κοντα στο 1 χαρτι. Το οτι δεν βρηκαμε παικτες στο συμβολαιο που διναμε, δεν εχει να κανει στο οτι δεν τα διναμε, αλλα στο οτι ειμασταν ανοργανωτοι/αχρηστοι/αργοι οτι πιστευει ο καθενας.
Επισης λετε να βγει να μιλησει για ΝΔ κλπ. Εδω που δεν μιλαμε μας εχουν βγαλει τη Παναγια για το γηπεδο. Πιστευετε οτι αμα βγουμε και αρχισουμε το κραξιμο, θα τρεξουν την αλλη μερα να το τελειωσουν; Οταν ξερουν οτι θα κανουν ξανα περιπατο εδω πανω στις επομενες εκλογες;
Εσίτι και Αουγκούστο ήταν το καλοκαίρι μετά το νταμπλ. Δεν ήταν ούτε πέρυσι, ούτε φέτος που δεν έπεσε δραχμή. Πέρυσι, κάναμε ανταλλαγές: Τσόλακ αντί Άκπομ, Μούργκ αντί Πέλκας. Χειρότεροι παίκτες αλλά το κυριότερο με μικρότερα συμβόλαια. Χώρια τις υπόλοιπες πωλήσεις (πχ Λημνιός), τις υπόλοιπες αποδεσμεύσεις υψηλών συμβολαίων (Μάτος, Βερνμπλουμ και δανεισμοί Εσίτι, Μπίσεσβαρ), το loan fee του Γιαννούλη κτλ.
Το ότι δίναμε υψηλά συμβόλαια, αλλά δεν βρήκαμε ούτε έναν παίκτη είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Η ουσία είναι ότι δεν δώσαμε υψηλότερα από πέρσυ και πρόπερσυ συμβόλαια με μόνη εξαίρεση το ότι καλύπτουμε το συμβόλαιο του Κούρτιτς για όσο είναι δανεικός.
Όσο για τα περί ΝΔ, κι αυτά υποθέσεις είναι. Αλλά αν όντως σου κάνουν πόλεμο και θες να τον νικήσεις πολεμάς. Ας κερδίσεις κι άλλο πρωτάθλημα κι ας βοηθήσει η κυβέρνηση να στο κλέψουν στα χαρτιά όπως έγινε πριν 3,5 χρόνια. Να ξεσηκωθεί ο κόσμος, να πιστέψουν σε σένα, να τους έχεις δίπλα σου.
Η σιωπή του Ιβάν και η λευκή πετσέτα μας έχουν αφήσει όλους μας σε απορρία να ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι ο εχθρός που μας πολεμάει αλλά ντρεπόμαστε να το πούμε μη μας πολεμήσει περισσότερο.
Και βοήθεια στον πόλεμο απο μια βόρεια Ελλάδα που ψήφισε ΝΔ κατά κόρον πως θα την πάρεις?
- sourmenetes
- Moderator
Λοιπόν επειδή η ανοχή έχει και όρια και το να πετάμε λάσπη και υπονοούμενα έτσι αυθόρμητα είναι πολύ αστείο,
Προφανώς ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει και. Μετά το Σαββίδη
Και κάνεις δε μας δίδαξε κάτι διαφορετικό!
Ξεκόλλα λίγο το συνεχόμενο σπαμαρισμα εναντίον του Σαββίδη!
Ξερουμε ποιος θα είναι και ο επόμενος Τιτάνας που θα αναλάβει.
Αυτός που ανέλαβε και το μπάσκετ.. Κάτι τέτοιο θα είναι και το μπάτζετ του θα είναι αντίστοιχο.
Ο ΠΑΟΚ προφανώς θα συντηρηθεί και θα υπάρχει πάντα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτός που ανέλαβε και το μπάσκετ.. Κάτι τέτοιο θα είναι και το μπάτζετ του θα είναι αντίστοιχο.
Βαλε χιουμορ στη ζωη σουGuitarman έγραψε:Μία τόσο εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη...
απαντιέται με τέτοια άστεια επιχειρήματα...ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ έγραψε:Καλησπέρα σας,
Βλέπω πολλούς να αναρωτιούνται γιατί δεν βάζει λεφτά ο Σαββίδης τα τελευταία 2 χρόνια αγνοώντας τι έχει συμβεί το διάστημα αυτό. Ακούσαμε μέχρι κι ότι το κράτος δεν πολεμάει τον ΠΑΟΚ, σε μια προσπάθεια κάποιων να δικαιολογήσουν (στον εαυτό τους πρώτα από όλα) τις κομματικές τους προτιμήσεις. Μάλλον δεν πήρατε χαμπάρι ότι ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ έστησε επιτροπή για να νοθεύσει τον ανταγωνισμό. Προσέξτε, δεν έκανε τα στραβά μάτια σε κάποιον μεγαλοεπιχειρηματία που ελέγχει την ομοσπονδία ή απέναντι σε κάποια αδικία που προήλθε μέσα από το ίδιο το ποδόσφαιρο, από τους θεσμούς του. Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο. Το να δημιουργεί το ίδιο σε ρόλο μαφιόζου μια επιτροπή μιας χρήσης με συγκεκριμένη αποστολή, τοποθετώντας τα κατάλληλα άτομα για τη συγκεκριμένη δουλειά με σκοπό να τελειώσει τον παρατημένο κατά πολλούς τότε ΠΑΟΚ (παρεμπιπτόντως επειδή πολλοί ξεχνάτε εκείνη την χρονιά ο ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερο budget από την χρονιά του double), δεν έχει ξανασυμβεί. Ειλικρινά, δεν σας το έκανε ξεκάθαρο αυτό ότι πρωτάθλημα με τους συγκεκριμένους γιοκ; Βέβαια προφανώς είπαμε με κάποιους δεν έχουμε την ίδια ανάγνωση των γεγονότων αφού μέχρι και τότε οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ ήταν άχρηστοι κι ο Σαββίδης είχε κάνει την λαδιά του. Είπαμε το κόμμα πάνω από όλα. Επειδή όμως ο άλλος μόνο μπούφος δεν είναι μην περιμένετε να πετάει φράγκα για να γελάει μαζί του ο χοντρός και να τα ακούει κιόλας από εσάς.
Όσο αφορά την διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν ξέρω αν είναι τρύπιοι όπως πολλοί υπονοούν αλλά για αυτό που είμαι σίγουρη είναι ότι μεγάλο κομμάτι του κόσμου με τον τρόπο που φέρεται απέναντι στην ομάδα που υποτίθεται ότι αγαπάει είναι σίγουρα «τρύπιο» όσο δεν πάει!!
Υ.Γ Επειδή διαβάζω ότι πολλοί ζητάτε (δικαίως θα πω εγώ) να βγει ο Σαββίδης να μιλήσει αλλά ρε παιδιά ξεχνάτε! Όταν βγήκε και είπε ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός θυμάστε τι είχε γίνει τότε; Θυμάστε τι λέγανε συνοπαδοί μας; Εν τέλει θυμάστε τι ποσοστό πήρε η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη; Γιατί λοιπόν να βγει να μιλήσει για να τον κοροϊδεύουμε μαζί με τα μέσα του χοντρού και να πούμε ότι ψάχνει δικαιολογίες;
gika έγραψε:Εγώ λέω να μη κατεβαίνουμε καν στο πρωτάθλημα αν είναι, μέχρι να φύγει ο Μητσοτάκης από πρωθυπουργός. Σε μια εξαετία, αν είμαστε γεροί μπορούμε να το ξανά προσπαθήσουμε. Είναι λίγο κρίμα που στα 100 χρόνια ΠΑΟΚ θα βλέπουμε άλλους να παίζουν, αλλά δεν βαριέσαι; Γιατί να δώσουμε 20Μ σε μισθούς αν είναι να μην το πάρουμε.Ειδικά ρε συ Γκίκα, διάβασε ρε παληκάρι μου τι γράφει ο φίλος. Δε σου λέει να μη παίξεις. Σου λέει ότι παίζει άμυνα επειδή τώρα δεν τον παίρνει. Μη προσπαθείς να ισοπεδώσεις το επιχείρημα τόσο χοντροκομμένα.Dimg4 έγραψε:Ακριβως. Κανε σαν τον γκει στο μπασκετ, παιζε με ΠΑΟΚ Β μεχρι να βγει κανας αλλος.
- Μπαρκαρούτσος
Ο Λαγογιάννης ο ραδιοφωνικός παραγωγός μη χέσω.theo-drama έγραψε:Ποιος είναι ο κουνελογιωργος;
Δεν προκύπτει ότι δεν πολεμάει, μάλιστα. Προκύπτει από κάπου ότι πολεμάει; Μου ζητάς να αποδείξω κάτι που δεν υπάρχει, και όταν σου λέω ότι δεν υπάρχει, μου λες ότι δεν προκύπτει από κάπου. Νομίζω ότι το βάρος της απόδειξεις πέφτει σε σένα. Που πολεμάει ο Σαββίδης την ΝΔ; Σίγουρα πάντως όχι στο Open και στο Έθνος. Και σίγουρα όχι στις δηλώσεις του. Και σίγουρα όχι χρησιμοποιώντας τον ΠΑΟΚ.astral έγραψε:Δεν προκύπτει οτι δεν πολεμάει. Στον πόλεμο υπάρχουν τακτικές, όχι μόνο επίθεση.gika έγραψε: Όσο για τα περί ΝΔ, κι αυτά υποθέσεις είναι. Αλλά αν όντως σου κάνουν πόλεμο και θες να τον νικήσεις πολεμάς. Ας κερδίσεις κι άλλο πρωτάθλημα κι ας βοηθήσει η κυβέρνηση να στο κλέψουν στα χαρτιά όπως έγινε πριν 3,5 χρόνια. Να ξεσηκωθεί ο κόσμος, να πιστέψουν σε σένα, να τους έχεις δίπλα σου.
Δεν προκύπτει ούτε λευκή πετσέτα. Μπορεί να είναι κακός ο σχεδιασμός, αλλά έχουμε δει λευκές πετσέτες και δεν ειναι ετσι.
Η κόντρα με τη ΝΔ βασίζεται σε γεγονότα.
Όταν του έκλεψαν το πρωτάθλημα και πήγε φουλ επίθεση και πήρε το επόμενο αήττητος, πήρε τα @@ του από τον κόσμο που έβγαλε τον φαταούλ πρωθυπουργό.
Όταν μίλησε, του είπαν μή μιλάς και τα χαλάσεις με τον κούλη, γιατι πρέπει να είσαι έξυπνος και διπλωματικός και να μην κανεις τακτικά λάθη και να μη σε πουν και κολλητό του τσιπρα. Ακόμα κι αν οι αλλοι σου στελνουν μαρουπες, αυγενακηδες, πουλάνε λουθκουμοσκονη, δέρνουν κόσμο κλπ.
@ Patron συμφωνώ
Λες ότι έχεις δει λευκές πετσέτες και ότι αυτή δεν είναι τέτοια. Πως θα έλεγες το ότι ο ΠΑΟΚ έχει να κάνει μεταγραφές κανά δυο χρόνια τώρα, και μάλιστα ειδικά φέτος που έχουμε το υψηλότερο τηλεοπτικό της ιστορίας μας, παίζουμε ομίλους ευρώπης, πήραμε 20 χαρτιά από πωλήσεις, η εφορία στα συμβόλαια έχει πέσει στο μισό και έχουμε ήδη το χαμηλότερο μπάτζετ της τελευταίας πενταετίας.
Λες ότι όταν έκανε ομάδα και πήρε το πρωτάθλημα (δύο στη σειρά, όπου το ένα κλάπηκε επί ΣΥΡΙΖΑ), ο κόσμος του γύρισε την πλάτη γιατί δεν ψήφισε αυτούς που λίγους μήνες πριν του είχαν κλέψει το πρωτάθλημα; Και γι' αυτό τώρα κάνει μούτρα ο Ιβάν και δεν παίρνει παίκτες;
Επί ΝΔ φάγαμε ένα -6 που μετά σβήστηκε. Επί των προηγούμενων είχαμε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ μείον βαθμούς, είχαμε τιμωρηθεί με μισή χρονιά κεκλεισμένων και μας κλάπηκε εξώφθαλμα ένα πρωτάθλημα.
Προφανώς και #μητσοτάκη_γαμιέσαι αλλά όχι και να κατηγορείς τον κόσμο που ψήφισαν αυτόν μετά τα όσα πέρασε η ομάδα επί των προηγούμενων. Όχι απλά τα ίδια, χειρότερα υποστήκαμε για χρόνια συνεχόμενα.
Ο Ιβάν μοίρασε πολύ πόνο εις τας Αθήνας...και όχι μόνο
Κάποιοι δυσκολεύτηκαν να χαρούν, γιατί γενικά προφανώς δυσκολεύονται να το κάνουν στη ζωή.
Έχω παραδείγματα ζωντανά.
Πιθανό συμβαίνει κι εδώ μέσα αυτό.
Αλλά είναι άλλου είδους θέματα αυτά και ο Σαββίδης , ο ΠΑΟΚ κλπ είναι αφορμές. Δύσκολο να βοηθήσεις ένα τέτοιο άτομο.
Πάντως ο Σαββίδης έχει να γράψει πολλά επεισόδια ακόμα και στην ΠΑΟΚΑΡΑ.
Θα πρέπει αυτό να το χωνέψουν όλοι.
Κάποιοι δυσκολεύτηκαν να χαρούν, γιατί γενικά προφανώς δυσκολεύονται να το κάνουν στη ζωή.
Έχω παραδείγματα ζωντανά.
Πιθανό συμβαίνει κι εδώ μέσα αυτό.
Αλλά είναι άλλου είδους θέματα αυτά και ο Σαββίδης , ο ΠΑΟΚ κλπ είναι αφορμές. Δύσκολο να βοηθήσεις ένα τέτοιο άτομο.
Πάντως ο Σαββίδης έχει να γράψει πολλά επεισόδια ακόμα και στην ΠΑΟΚΑΡΑ.
Θα πρέπει αυτό να το χωνέψουν όλοι.
- stravostomis
@Gika και οι υπόλοιποι που σχολιάζετε επί πολιτικών και εκλογών:
Αυτή η συζήτηση που γίνεται βασίζεται σε εσφαλμένες μεταβλητές. Υπερεκτιμάτε και τον αριθμό των ανθρώπων που βλέπουν ποδόσφαιρο πλέον, αλλά πολύ περισσότερο και των αριθμό αυτών που αφήνουν το ποδόσφαιρο να επηρεάσει το ποιόν ψηφίζουν.
Στην δική μου περίπτωση, φυσικά επηρέασε, αλλά νομίζω ότι είμαι στην πολύ μικρή πλειοψηφία.
Είμαστε λίγοι που ψηφίζουμε και μαυρίζουμε με γνώμονα το συμφέρον (και) του ΠΑΟΚ (μεταξύ άλλων).
Αυτή η συζήτηση που γίνεται βασίζεται σε εσφαλμένες μεταβλητές. Υπερεκτιμάτε και τον αριθμό των ανθρώπων που βλέπουν ποδόσφαιρο πλέον, αλλά πολύ περισσότερο και των αριθμό αυτών που αφήνουν το ποδόσφαιρο να επηρεάσει το ποιόν ψηφίζουν.
Στην δική μου περίπτωση, φυσικά επηρέασε, αλλά νομίζω ότι είμαι στην πολύ μικρή πλειοψηφία.
Είμαστε λίγοι που ψηφίζουμε και μαυρίζουμε με γνώμονα το συμφέρον (και) του ΠΑΟΚ (μεταξύ άλλων).
- Metagrafakias
καταρχην για να ξεκαθαρισουμε επειδη μερικοι ΑΡΔ αρχισαν και κανανε την εμφανιση τους οπως και ο μεγας γλιτσας Τριανταφυλοπουλος για υποτιθεμενη αποχωρηση Ιβαν απο την Ελλαδα...προσφατα εκανε επενδυση 250εκ στο Πορτο Καρας και εγινε μεγαλομετοχος στο λιμανι Θεσσαλονικης και ειναι φαβορι για το λιμανι της Ηγουμενιτσας...εχει παρει μερος στο διαγωνσιμο για την μαρινα της Αρετσους και φημες μιλανε για αγορες τουλαχιστον αλλων 3-4 πενταστερων ξενοδοχειων σε ολη την Ελλαδα...αυτα δεν δειχουν προθεσεις ανθρωπου που θελει να φυγει...
-
sourmenetes έγραψε:Λοιπόν επειδή η ανοχή έχει και όρια και το να πετάμε λάσπη και υπονοούμενα έτσι αυθόρμητα ????? είναι πολύ αστείο,
Ποιος κοσμος να ξεσηκωθει; Τα πιστευεις αυτα που λες; Εδω δεκα μερες εγινε αντικειμενικο το open με τις φωτιες και ακουγα ΠΑΟΚτσηδες να λενε οτι πολυ ΣΥΡΙΖΑ παιζει το καναλι. Ενταξει τους καταλαβαινω ορισμενους γιατι ΠΑΟΚ γινανε αλλα ΝΔ γεννηθηκανε. Ας μην εχουμε ψευδαισθησεις για τον κοσμο.
Και αυτα τα λεω πιστευοντας 100% οτι το προβλημα του δεν ειναι το κομμα, αλλα τα προσωπα που κανουν κουμαντο εδω και μερικα χρονια. Γιατι μια χαρα και τον Ζαγορακη στηριξε και τον Τζιτζικωστα στις εσωκομματικες και τον Ορφανο για τον δημο.
Για να καταλαβει ο νεοδημοκρατης οτι πολεμανε τον Σαββιδη, θα πρεπει πρωτα να καταλαβει οτι εκτος απο την χωρα εχουν αλωσει και το κομμα του.
Και αυτα τα λεω πιστευοντας 100% οτι το προβλημα του δεν ειναι το κομμα, αλλα τα προσωπα που κανουν κουμαντο εδω και μερικα χρονια. Γιατι μια χαρα και τον Ζαγορακη στηριξε και τον Τζιτζικωστα στις εσωκομματικες και τον Ορφανο για τον δημο.
Για να καταλαβει ο νεοδημοκρατης οτι πολεμανε τον Σαββιδη, θα πρεπει πρωτα να καταλαβει οτι εκτος απο την χωρα εχουν αλωσει και το κομμα του.
To βάρος της απόδειξης το έχεις εσύ που έκανες τον αρχικό ισχυρισμό. Η παρουσία του επιχειρηματικά στην χωρα και στον ΠΑΟΚ δείχνει ότι πολεμάει.gika έγραψε:
Δεν προκύπτει ότι δεν πολεμάει, μάλιστα. Προκύπτει από κάπου ότι πολεμάει; Μου ζητάς να αποδείξω κάτι που δεν υπάρχει, και όταν σου λέω ότι δεν υπάρχει, μου λες ότι δεν προκύπτει από κάπου. Νομίζω ότι το βάρος της απόδειξεις πέφτει σε σένα. Που πολεμάει ο Σαββίδης την ΝΔ; Σίγουρα πάντως όχι στο Open και στο Έθνος. Και σίγουρα όχι στις δηλώσεις του. Και σίγουρα όχι χρησιμοποιώντας τον ΠΑΟΚ.
Εγινε επένδυση στον προπονητή και κακός σχεδιασμός με το ρόστερ. Δεν υπάρχει λευκή πετσέτα με συμβόλαια εκατομμυρίου+ για παίκτες και προπονητή. Λευκή πετσέτα θα ήταν με προπονητή αναλώσιμο του 10ευρου και παίκτες από το πανέρι με φραγκοδίφραγκα.gika έγραψε: Λες ότι έχεις δει λευκές πετσέτες και ότι αυτή δεν είναι τέτοια. Πως θα έλεγες το ότι ο ΠΑΟΚ έχει να κάνει μεταγραφές κανά δυο χρόνια τώρα, και μάλιστα ειδικά φέτος που έχουμε το υψηλότερο τηλεοπτικό της ιστορίας μας, παίζουμε ομίλους ευρώπης, πήραμε 20 χαρτιά από πωλήσεις, η εφορία στα συμβόλαια έχει πέσει στο μισό και έχουμε ήδη το χαμηλότερο μπάτζετ της τελευταίας πενταετίας.
Δεν είπα σε κανέναν να ψηφήσει κανένα συριζα και δεν είναι σωστο να διαστρεβλώνεις αυτο που γράφω. Ουτε εγώ ψήφησα το συριζα και ουτε θα το κανω. Εγώ ζητησα να μη βγει πρωθυοιυργός ο φαταουλ.gika έγραψε: Λες ότι όταν έκανε ομάδα και πήρε το πρωτάθλημα (δύο στη σειρά, όπου το ένα κλάπηκε επί ΣΥΡΙΖΑ), ο κόσμος του γύρισε την πλάτη γιατί δεν ψήφισε αυτούς που λίγους μήνες πριν του είχαν κλέψει το πρωτάθλημα; Και γι' αυτό τώρα κάνει μούτρα ο Ιβάν και δεν παίρνει παίκτες;
Επί ΝΔ φάγαμε ένα -6 που μετά σβήστηκε. Επί των προηγούμενων είχαμε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ μείον βαθμούς, είχαμε τιμωρηθεί με μισή χρονιά κεκλεισμένων και μας κλάπηκε εξώφθαλμα ένα πρωτάθλημα.
Προφανώς και #μητσοτάκη_γαμιέσαι αλλά όχι και να κατηγορείς τον κόσμο που ψήφισαν αυτόν μετά τα όσα πέρασε η ομάδα επί των προηγούμενων. Όχι απλά τα ίδια, χειρότερα υποστήκαμε για χρόνια συνεχόμενα.
Για το -6 δεν μπορεί να το γραφεις σοβαρά μετά το στήσιμο της χιλιετίας και την αθώωση απο το Cas, οπότε δεν το σχολιαζω παραπανω.
Υπάρχουν 1000+2 λογοι για να κατηγορήσω κάποιον που ψήφισε τον Μητσοτακη πρωτα απο ολα για τη ζωη του και την καθημερινοτητα του. Αν είναι και ΠΑΟΚ, καντους 1000+3.
Kάνεις λάθος...sourmenetes έγραψε:Λοιπόν επειδή η ανοχή έχει και όρια και το να πετάμε λάσπη και υπονοούμενα έτσι αυθόρμητα είναι πολύ αστείο,