ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Zivkovic
40
24%
Taylor
4
2%
Varela
1
1%
Crespo
5
3%
Vieirinha
3
2%
Schwab
92
55%
Douglas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kagawa
3
2%
Murg
3
2%
Biseswar
8
5%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mitriță
3
2%
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sidcley
5
3%

Σύνολο ψήφων: 167

theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από theo-drama »

sourmenetes έγραψε:Μετά από την πρώτη αγωνιστική...

ο ΠΑΟΚ δεν πάει για πρωτάθλημα.

Βασικά δεν πάει για τπτ!

Νταξει παιδιά..

Εδώ είμαστε να δούμε τι θα γίνει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε τι άδικο έχουν;

Άιντε να αρχίσουν τα συνεχόμενα παιχνίδια, μπας και αποκτήσουμε συνοχή, ως ομάδα και μετά την 2η διακοπή, που θα έρθει και ο Χειμώνας, να ξεκινήσει το γηροκομείο με Τρένο και να μη σταματά, σφυριζοντας.
Μέχρι τότε το μόνο που θέλω, ειναι

1ον
Να κάνουμε 5 Νίκες εις τας Ευρωπας

Και. 2ον
Να είμαστε το πολύ 3 βαθμούς,, από την κορυφή.

Αν ξεκινήσει το Τρένο, τότε θα σταματήσουν να γράφουν, αυτοί που μπαίνουν,, συνήθως στα ατυχα αποτελέσματα και οι σελίδες παίρνουν φωτιά, ενώ στις Νίκες χάνονται.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ιάσονας έγραψε:Σουριναμέζε και αυτό πρόβλημα είναι, θα έπρεπε να υπήρχαν έλληνες στο ρόστερ που να μπορούσαν να είναι στο ροτέισον, όπως έχει και ο γαυρος και η αεκ στο δικό τους.
Θα αναφέρω για χιλιοστή φορά τους Σταφυλιδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, ίσως τον Κουλουρη αντι του Ακποπ, ίσως τον Καρταλη αντι του αουγκουστο και του εσιτι ως τριτη επιλογη στο κέντρο πισω από κουρτιτς Σβαμπ, 100% καλύτερος του Ζιβκοβιτς οι Μελισσας Κυριακιδης Γιαννιωτης και άλλες περιπτώσεις.
Άλλο είναι το "Δεν υπάρχουν ποιοτικοί Έλληνες στο ρόστερ που θα μπορούσαν να έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα" και άλλο το "Γιατί δεν υπήρχε κανένας από τους υπάρχοντες Έλληνες στην ενδεκάδα την Κυριακή"
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Σωστό.
Δεν το εξεφραζα εναντια σε αυτο που ελεγες οπότε κακώς αναφερθηκα προσωπικα.
Σόρρυ
gpap

Δημοσίευση από gpap »

ορισμένοι γράφετε εδώ μέσα λες και όποιοι κριτικάρουμε ως άθλια εικόνα την χθεσινή εικόνα, το κάνουμε κακοπροαίρετα, με κύριο στόχο να βλάψουμε την ομάδα.

Σχόλια ''κάτσε να δούμε τι θα γράφετε αν πάρει μπροστά η αρμάδα'', μόνο γέλιο προκαλούν.

Πρώτον, αν πάρει μπροστά η αρμάδα, θα χαιρόμαστε το ίδιο με εσάς, σίγουρα όχι λιγότερο από εσάς.
Δεύτερον, ''αρμάδα''.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το να βγάζεις εκτός διεκδίκησης πρωταθληματος την ομάδα από την 1η αγωνιστική πως ακριβώς λέγεται;;

Το να τους βγάζεις όλους μέτριους και λίγους για τον ΠΑΟΚ πως ακριβως λέγεται;;

Ναι κακή εικονα και σίγουρα μπορούμε καλύτερα, αλλά η εκμηδενιση των πάντων και το ξεφτιλισμα όλων είναι σωστό;;

Αυτά τα ματς κατά κύριο λόγο, αν δεν ανοίξεις στο σκορ, έτσι θα πάνε. Και εφόσον δε γινόταν η μαλάκια είχε 10 λεπτά να το πάρουμε.

Έγινε η μαλακια το φάγαμε, τέλος!

Πάμε παρακάτω να τα δώσουμε όλα!

Υ. Γ. Στην προηγούμενη χαρά της ομάδας-πρόκριση υπήρχαν οπαδοί όπου δεν μπήκαν καν στον κόπο να δώσουν συγχαρητήρια
Μην. Είσαι τόσο σίγουρος για τη χαρά όλων, λέω γω...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

δηλαδη ο μουργκ τι εκανε π δε θα μπορουσε ο κουτσιας η ο κωνσταντελιας αντι τ καγκαβα σιγα ρη διαφορα σωματοδωμης
μπορει αν εμπαινε ο τσιγγαρας να κουμπωνε καλυτερα στο ματς αυτη ειναι η ιδεα π εχω αντι του κουρτιτς μπορει το παλικαρι το ειδαμε ολοι στον τελικο εχει νευρο εινσι καλος με τη μπαλα καλυπτει χωρους γρηγοροτερα
δωσε μας λιγη προσδοκια
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

gpap έγραψε:ορισμένοι γράφετε εδώ μέσα λες και όποιοι κριτικάρουμε ως άθλια εικόνα την χθεσινή εικόνα, το κάνουμε κακοπροαίρετα, με κύριο στόχο να βλάψουμε την ομάδα.

Σχόλια ''κάτσε να δούμε τι θα γράφετε αν πάρει μπροστά η αρμάδα'', μόνο γέλιο προκαλούν.

Πρώτον, αν πάρει μπροστά η αρμάδα, θα χαιρόμαστε το ίδιο με εσάς, σίγουρα όχι λιγότερο από εσάς.
Δεύτερον, ''αρμάδα''.

Εσύ και κάποια άλλα παιδιά, μπορεί να μπαίνετε και στις νίκες και να γράφετε, δεν το είπα για σας, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που μπαίνουν, αποκλειστικά, μετά από άσχημα ματς.
Αρμάδα δεν έγραψα, ψέματα λες,.

Τι δεν ήταν τρένο, όταν είχε πάρει μπροστά όταν γύρισε το κουμπί τότε, τέλος του 2017 προς 2018 έως τον Μάη του 2019,.
2 ΝΤΜΠΛ δεν πήραμε.

Και που είστε.,ακομη δεν τον είδαμεΓιαννη τον βαφτίσαμε, όπως τον Σεπτέμβρη του 2017.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Αν μπορούμε να συζητήσουμε, χωρίς ύβρεις και χλευασμούς, σου απαντάω:
sourmenetes έγραψε:Το να βγάζεις εκτός διεκδίκησης πρωταθληματος την ομάδα από την 1η αγωνιστική πως ακριβώς λέγεται;;
Προσωπικά, βλέποντας την ομάδα και το ρόστερ, και βλέποντας τις κινήσεις των αντιπάλων, δεν περίμενα την ήττα από γιάννενα για να καταλάβω πως φέτος δεν πάμε για πρωτάθλημα.
Βλέποντας το ρόστερ, και υπολογίζοντας (απλή αριθμητική είναι) το σύστημα, άρα τους ρόλους που καλείται να καλύψει αυτό το ρόστερ, αντιλαμβάνομαι τα κενά του ρόστερ, κενά που σε έναν μαραθώνιο όπως είναι το πρωτάθλημα θα εμφανίζονται συχνά, καθιστώντας μη-φαβορί για τον τίτλο. Πες μου εσύ πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κενά στο ρόστερ, κενά που σε έναν μαραθώνιο, είτε λόγω καρτών, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω ντεφορμαρίσματος, δεν θα γίνονται συχνά αισθητά.
sourmenetes έγραψε:Το να τους βγάζεις όλους μέτριους και λίγους για τον ΠΑΟΚ πως ακριβως λέγεται;;
Αντικειμενικότητα ονομάζεται. Το να θεωρώ τον Τέιλορ σπουδαίο παίχτη, μόνο και μόνο επειδή φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ, δεν με καθιστά αντικειμενικό αλλά τυφλωμένο. Αν ο Τέιλορ (δανεικό το όνομα), έπαιζε σε άλλη ομάδα, πιστεύεις πως θα υπήρχε κάποιος εδώ μέσα που θα έγραφε ''ρε, φέρτε έναν παίχτη σαν τον Τέιλορ στην ομάδα''; Το πιστεύεις; Θέλεις να πάρουμε έναν-προς-έναν τους παίχτες του φετινού ρόστερ;
Και αν το ''όλοι'' είναι υπερβολή, το ''οι περισσότεροι'' όμως είναι πραγματικότητα. Το φετινό ρόστερ είναι το φτωχότερο επί εποχής Σαββίδη. Θυμάσαι άλλη χρονιά που να μην υπάρχει ούτε ένας παίχτης που να εμπνέει εμπιστοσύνη ή έστω ελπίδα; Θυμάσαι άλλη χρονιά επί Σαββίδη που να μην έχουμε 2-3 παίχτες στην 11άδα που και σε περιπτώσεις που δεν μας βγαίνει το ματς, θα έβλεπες το μάτι να γυαλίζει και να σκυλιάζουν να κερδίσουν;
Εγώ δεν θυμάμαι επί Σαββίδη τέτοιο ρόστερ.
sourmenetes έγραψε:Ναι κακή εικονα και σίγουρα μπορούμε καλύτερα, αλλά η εκμηδενιση των πάντων και το ξεφτιλισμα όλων είναι σωστό;;
Το ότι η κριτική, αυστηρή μεν, αντικειμενική δε, την αντιλαμβάνεσαι ως ''ξεφτύλισμα'' δεν πρέπει να χτυπάει στην κριτική, αλλά στο πως την αντιλαμβάνεσαι.
Και εγώ πονάω τον ΠΑΟΚ, και θλίβομαι όταν δεν παίζει καλά (όχι όταν χάνει), και η κριτική μου είναι πάνω σε αδυναμίες που εντοπίζω. Κριτική σημαίνει καταγραφή των συμπερασμάτων που καταλήγει ο καθένας σύμφωνα με την δική του ματιά. Το να χαρακτηρίζεις μια κριτική ως ''ξεφτίλισμα'', θα το δεχόμουν αν αντιπαρέθετες αντίστοιχα επιχειρήματα που να αποδεικνύουν πως τα συμπεράσματά μου είναι λάθος.
Όταν πχ λέω ''έχουμε το χειρότερο ρόστερ επί εποχής Σαββίδη'', βγες και πες ''ρε συ, θυμάσαι τότε επί Σαββίδη που είχαμε τον Τσαουσίλα και τον Φουτσίνι'' ή όταν γράφω ''οι παίχτες δεν έχουν το αίσθημα του νικητή'', βγες και πες ''τι λες ρε, δεν είδες τότε που σκύλιασαν όταν έχαναν για να γυρίσουν τον αγώνα''.
Το να λες απλά ''η κριτική σου είναι άθλια'', χωρίς επιχειρήματα ή παραδείγματα, είναι απλά επιθετική διάθεση.
Όταν λέω ''ο Τέιλορ δεν κάνει για την θέση'' και ο άλλος απαντά ''θα τρίβεις τα μάτια σου σε λίγο καιρό με τον Τέιλορ'', χωρίς να εξηγεί τι βλέπει αυτός που δεν βλέπω εγώ, δεν το θεωρώ σοβαρή απάντηση.

''Αυτά τα ματς κατά κύριο λόγο, αν δεν ανοίξεις στο σκορ, έτσι θα πάνε. Και εφόσον δε γινόταν η μαλάκια είχε 10 λεπτά να το πάρουμε''

Ξέρεις πόσες ομάδες θα μπούνε στην Τούμπα έτσι;
Αυτό που με τρόμαξε εχθές, δεν ήταν η ήττα. Ήταν η ηττοπάθεια των παιχτών. Τα προηγούμενα χρόνια, όταν βρισκόμασταν πίσω στο σκορ, έβλεπες τους παίχτες μας να σκυλιάζουν, να γυαλίζει το μάτι τους, να πιέζουν για να σκοράρουν. Εχθές, και πριν το γκολ και κυρίως μετά το γκολ, δεν είδα σε καμία φάση τους παίχτες μας να πιστεύουν πως μπορούν να το γυρίσουν.
Είδες κάτι άλλο;

Γενικά, δεν είναι καταστροφή το χθεσινό αποτέλεσμα, έχουμε τόσους αγώνες μπροστά μας.
Τα προβλήματα όμως που εντοπίζουμε και σημειώνουμε, δεν είναι προβλήματα φόρμας ή ετοιμασίας, δεν είναι κάτι που θα επέλθει βελτίωση μέσω του χρόνου. Αφορά αδυναμίες ποιότητας, που δεν βελτιώνεται αλλά λύνεται με άλλους παίχτες.
Διαφωνείς;
gpap

Δημοσίευση από gpap »

theo-drama έγραψε:
gpap έγραψε:ορισμένοι γράφετε εδώ μέσα λες και όποιοι κριτικάρουμε ως άθλια εικόνα την χθεσινή εικόνα, το κάνουμε κακοπροαίρετα, με κύριο στόχο να βλάψουμε την ομάδα.

Δεύτερον, ''αρμάδα''.

Εσύ και κάποια άλλα παιδιά, μπορεί να μπαίνετε και στις νίκες και να γράφετε, δεν το είπα για σας, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που μπαίνουν, αποκλειστικά, μετά από άσχημα ματς.
Αρμάδα δεν έγραψα, ψέματα λες,.

Τι δεν ήταν τρένο, όταν είχε πάρει μπροστά όταν γύρισε το κουμπί τότε, τέλος του 2017 προς 2018 έως τον Μάη του 2019,.
2 ΝΤΜΠΛ δεν πήραμε.

Και που είστε.,ακομη δεν τον είδαμεΓιαννη τον βαφτίσαμε, όπως τον Σεπτέμβρη του 2017.
δεν μίλησα προσωπικά για το δικό σου σχόλιο, αλλά γενικά σε όσους γράφουν πάνω-κάτω τα ίδια. Μην το παίρνεις προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μια γκέλα δεν σημαίνει ότι χάνεις πρωτάθλημα, αλλά η εμφάνιση της ομάδας δεν με προδιαθέτει για καλύτερη συνέχεια. Να μας δω και στον Αστέρα και μετά στο Αγρίνιο.
Άβαταρ μέλους
saxa

Δημοσίευση από saxa »

Σουριναμέζος έγραψε:
saxa έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:Επειδή διαβάζω από έδω και από εκεί γκρίνια για το ότι δεν έπαιξε κάποιος Έλληνας χθες, πέρα από τον Πασχαλάκη (που οκ τον προτιμάμε από τον Ζίβκο αλλά οι 9 στους 10 θα ήθελαν να αποκτήσουμε άλλον για βασικό) ποίον Έλληνα θέλατε να βάλει ο Λουτσέσκου και στην θέση ποιανού??
Λυρατζη Τσιγγαρα Κωνσταντελια στις θέσεις Τέιλορ Αουγκούστο και Καγκαβα. Αν όχι όλους μαζί έστω κάποιος από την αρχή και άλλους αλλαγή ρε Σουριναμέζε. Αλλά δεν..
Το θέμα είναι ότι κανένας από τους Έλληνες παίκτες του ρόστερ δεν μπορεί να λογίζεται ως βασικός παίκτης κορμού (εκτός τους Πασχαλάκη), όλοι όσοι αναφέρεις είναι παίκτες rotation, αν θα πάρουν τις ευκαιρίες που αξίζουν είναι πολύ νωρίς να το κρίνουμε θα φανεί στην πορεία της σεζόν. Δεν θεωρώ σωστό να υπάρχει απαίτηση σε μια ενδεκάδα να υπάρχει οπωσδήποτε κάποιος Έλληνας, όλοι οι παίκτες πρέπει να παίρνουν χρόνο για να είναι ενεργοί σε μια σεζόν με 3 διοργανώσεις και πλέι-οφ, όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ κάποιες βραδιές δεν θα παίζει και κανένας
Δηλαδή θεωρούμε παίκτες κορμού Καγκαβα Τέιλορ Αουγκούστο? Με ποια εμφάνισή τους δικαολογειται αυτό? Και δεν είναι κόλλημα με τους Ελληνες. Το Μιχαι δεν θέλεις να τον δεις να βρίσκει ρυθμό ώστε κάποια στιγμή με τον Ινγκασον να είναι το βασικό αμυντικό δίδυμο? Παίκτης rotation να είναι ο Τσαουσης από τη Β ομάδα ως αριστερό μπακ όχι ο Τσιγγαρας που φέτος βλέπει να είναι πίσω και από τον Εσιτι. Και κάτι τελευταίο. Θυμάμαι κάτι ματς καταστροφή, ντεμεκ rotation, που ξαφνικά πετανε μέσα στο γήπεδο όλους τους παγκητες και κομμένους από αποστολές για να πάρουν την ευκαιρία τους. Και φυσικά σκουντουφλαει ο ένας πάνω στον άλλο. Κι από την άλλη μέρα ακούς "Έλα μωρέ τον είδαμε και τον άλλονα στο κύπελλο τι έκανε". Αυτές είναι ευκαιρίες να ξεφτιλιστεις όχι να αναδειχθείς.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gpap έγραψε:Αν μπορούμε να συζητήσουμε, χωρίς ύβρεις και χλευασμούς, σου απαντάω:
sourmenetes έγραψε:Το να βγάζεις εκτός διεκδίκησης πρωταθληματος την ομάδα από την 1η αγωνιστική πως ακριβώς λέγεται;;
Προσωπικά, βλέποντας την ομάδα και το ρόστερ, και βλέποντας τις κινήσεις των αντιπάλων, δεν περίμενα την ήττα από γιάννενα για να καταλάβω πως φέτος δεν πάμε για πρωτάθλημα.
Βλέποντας το ρόστερ, και υπολογίζοντας (απλή αριθμητική είναι) το σύστημα, άρα τους ρόλους που καλείται να καλύψει αυτό το ρόστερ, αντιλαμβάνομαι τα κενά του ρόστερ, κενά που σε έναν μαραθώνιο όπως είναι το πρωτάθλημα θα εμφανίζονται συχνά, καθιστώντας μη-φαβορί για τον τίτλο. Πες μου εσύ πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κενά στο ρόστερ, κενά που σε έναν μαραθώνιο, είτε λόγω καρτών, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω ντεφορμαρίσματος, δεν θα γίνονται συχνά αισθητά.
sourmenetes έγραψε:Το να τους βγάζεις όλους μέτριους και λίγους για τον ΠΑΟΚ πως ακριβως λέγεται;;
Αντικειμενικότητα ονομάζεται. Το να θεωρώ τον Τέιλορ σπουδαίο παίχτη, μόνο και μόνο επειδή φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ, δεν με καθιστά αντικειμενικό αλλά τυφλωμένο. Αν ο Τέιλορ (δανεικό το όνομα), έπαιζε σε άλλη ομάδα, πιστεύεις πως θα υπήρχε κάποιος εδώ μέσα που θα έγραφε ''ρε, φέρτε έναν παίχτη σαν τον Τέιλορ στην ομάδα''; Το πιστεύεις; Θέλεις να πάρουμε έναν-προς-έναν τους παίχτες του φετινού ρόστερ;
Και αν το ''όλοι'' είναι υπερβολή, το ''οι περισσότεροι'' όμως είναι πραγματικότητα. Το φετινό ρόστερ είναι το φτωχότερο επί εποχής Σαββίδη. Θυμάσαι άλλη χρονιά που να μην υπάρχει ούτε ένας παίχτης που να εμπνέει εμπιστοσύνη ή έστω ελπίδα; Θυμάσαι άλλη χρονιά επί Σαββίδη που να μην έχουμε 2-3 παίχτες στην 11άδα που και σε περιπτώσεις που δεν μας βγαίνει το ματς, θα έβλεπες το μάτι να γυαλίζει και να σκυλιάζουν να κερδίσουν;
Εγώ δεν θυμάμαι επί Σαββίδη τέτοιο ρόστερ.
sourmenetes έγραψε:Ναι κακή εικονα και σίγουρα μπορούμε καλύτερα, αλλά η εκμηδενιση των πάντων και το ξεφτιλισμα όλων είναι σωστό;;
Το ότι η κριτική, αυστηρή μεν, αντικειμενική δε, την αντιλαμβάνεσαι ως ''ξεφτύλισμα'' δεν πρέπει να χτυπάει στην κριτική, αλλά στο πως την αντιλαμβάνεσαι.
Και εγώ πονάω τον ΠΑΟΚ, και θλίβομαι όταν δεν παίζει καλά (όχι όταν χάνει), και η κριτική μου είναι πάνω σε αδυναμίες που εντοπίζω. Κριτική σημαίνει καταγραφή των συμπερασμάτων που καταλήγει ο καθένας σύμφωνα με την δική του ματιά. Το να χαρακτηρίζεις μια κριτική ως ''ξεφτίλισμα'', θα το δεχόμουν αν αντιπαρέθετες αντίστοιχα επιχειρήματα που να αποδεικνύουν πως τα συμπεράσματά μου είναι λάθος.
Όταν πχ λέω ''έχουμε το χειρότερο ρόστερ επί εποχής Σαββίδη'', βγες και πες ''ρε συ, θυμάσαι τότε επί Σαββίδη που είχαμε τον Τσαουσίλα και τον Φουτσίνι'' ή όταν γράφω ''οι παίχτες δεν έχουν το αίσθημα του νικητή'', βγες και πες ''τι λες ρε, δεν είδες τότε που σκύλιασαν όταν έχαναν για να γυρίσουν τον αγώνα''.
Το να λες απλά ''η κριτική σου είναι άθλια'', χωρίς επιχειρήματα ή παραδείγματα, είναι απλά επιθετική διάθεση.
Όταν λέω ''ο Τέιλορ δεν κάνει για την θέση'' και ο άλλος απαντά ''θα τρίβεις τα μάτια σου σε λίγο καιρό με τον Τέιλορ'', χωρίς να εξηγεί τι βλέπει αυτός που δεν βλέπω εγώ, δεν το θεωρώ σοβαρή απάντηση.

''Αυτά τα ματς κατά κύριο λόγο, αν δεν ανοίξεις στο σκορ, έτσι θα πάνε. Και εφόσον δε γινόταν η μαλάκια είχε 10 λεπτά να το πάρουμε''

Ξέρεις πόσες ομάδες θα μπούνε στην Τούμπα έτσι;
Αυτό που με τρόμαξε εχθές, δεν ήταν η ήττα. Ήταν η ηττοπάθεια των παιχτών. Τα προηγούμενα χρόνια, όταν βρισκόμασταν πίσω στο σκορ, έβλεπες τους παίχτες μας να σκυλιάζουν, να γυαλίζει το μάτι τους, να πιέζουν για να σκοράρουν. Εχθές, και πριν το γκολ και κυρίως μετά το γκολ, δεν είδα σε καμία φάση τους παίχτες μας να πιστεύουν πως μπορούν να το γυρίσουν.
Είδες κάτι άλλο;

Γενικά, δεν είναι καταστροφή το χθεσινό αποτέλεσμα, έχουμε τόσους αγώνες μπροστά μας.
Τα προβλήματα όμως που εντοπίζουμε και σημειώνουμε, δεν είναι προβλήματα φόρμας ή ετοιμασίας, δεν είναι κάτι που θα επέλθει βελτίωση μέσω του χρόνου. Αφορά αδυναμίες ποιότητας, που δεν βελτιώνεται αλλά λύνεται με άλλους παίχτες.
Διαφωνείς;
«Αντικειμενικοτητα ονομαζεται…»

Οχι δεν ονομαζεται αντικειμενικοτητα επειδη δεν εισαι αντικειμενικος.

Εγω που ειμαι αντικειμενικος σου λεω οτι αντικειμενικα ολα τα συμπερασματα σου ειναι λαθος

Αφου αντιληφθηκες και τα κενα του ροστερ καλα που σε ακουσαμε 3 χρονια πριν και πηραμε νταμπλ

Αντικειμενικα μιλωντας
gpap

Δημοσίευση από gpap »

aivas19 έγραψε:

Εγω που ειμαι αντικειμενικος σου λεω οτι αντικειμενικα ολα τα συμπερασματα σου ειναι λαθος

Αφου αντιληφθηκες και τα κενα του ροστερ καλα που σε ακουσαμε 3 χρονια πριν και πηραμε νταμπλ

Αντικειμενικα μιλωντας
η επιτομή του προβληματισμού μου.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Αντικειμενικά, ξεχωρίζετε εσείς οι υπεραισιοδοξοι που τα βλέπετε ολα καλα και ρόδινα και μελλοντικά ακόμα καλύτερα.
Εδω θα είμαστε να αλλάζουμε απόψεις και αντικειμενικοτητες...
Δεν είναι η ήττα, είναι ολο το πακέτο που ζυγίζετε πολύ λίγο...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gpap έγραψε:
aivas19 έγραψε:

Αντικειμενικα μιλωντας
η επιτομή του προβληματισμού μου.
+++++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”