Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από gika »

Από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα έχω γράψει και έχω σβήσει πολλές φορές αυτά που θέλω να πω, γιατί είναι πολύ δύσκολο πλέον να εκφράσω την απογοήτευση μου για τα όσα δεν κάνεις για την ομάδα πια, χωρίς να φανώ αχάριστος για τα όσα μας έχεις προσφέρει τα προήγουμενα χρόνια.

Πλέον δεν θεωρώ ότι σώζεται τίποτα, ένα φαρμάκι είναι η χρονιά που θα πρέπει να το πιούμε. Αυτό που μπορείς και επιβάλεται όμως να κάνεις είναι να μιλήσεις ντόμπρα σε εμάς που στηρίζουμε κάθε χρόνο όπως μπορούμε, και βλέπουμε πως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα εμφανίζεται χειρότερη από την προηγούμενη.

Πες μας ως που θα φτάσει η κατρακύλα. Τι προσπαθούμε να πετύχουμε. Περιμένουμε κάτι ή αυτή είναι η νέα πραγματικότητα. Λίγη ειλικρίνια περιμένω και όχι άλλα μεγάλα λόγια για νταμπλ και ευρώπες. Δεν είμαστε γαύροι να μας φταίνε πάντα οι άλλοι, ούτε πρόβατα να ζητοκραυγάζουν κάθε φορά που τα εξαρτώμενα μέσα παίζουν μια είδηση.

Μίλα μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του. Πάντα ήταν. Δεν είναι άλλη μία εταιρία και εμείς δεν είμαστε σαν άλλους πελάτες.
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Κι εδώ το ίδιο..
Γιατί κράζουμε?
Να δώσει τα κλειδιά δε θέλαμε? Τα έδωσε..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν τα έδωσε ρε μαν. Τα άφησε σε ένα παγκάκι να τα πάρει όποιος τα βρει. Τι λες τώρα. Να φέρει ποδοσφαιρανθρώπους να κάνουν κουμάντο λέγαμε και έφτασε το Μαράκι να επιλέγει προπονητές και παίκτες. Το Μαράκι που από μπάλα ξέρει όσα εγώ για τη λογιστική.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Η επίσημη θέση είναι ότι οι παίχτες που ήρθαν είναι όλοι επιλογή του προπονητή.
Τί να κάνουμε τώρα επειδή δηλαδή κάνει τζιζ να μιλάμε για τον Λούτσε πρέπει να τα βάλουμε με τον Ιβάν?

20Μ μπάτζετ για μισθοδοσία έχουμε, αν δεν μπορούν να φτιάξουν ομάδα, όποιος τέλος πάντων προτείνει παίχτες και όποιος επιλέγει να το κλείσουμε το μαγαζί. Αν χρειάζεται 30μύρια για να είσαι ανταγωνιστικός στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι μισοί να μη βγαίνουν και να παίζουν τα 15μύρια μπάλα, ας τους απολύσει όλους και να επιλέγουμε με ψηφοφορία τους παίχτες. Του πούστη 50% επιτυχία στην επιλογή θα πιάσουμε.

Το Μαράκι δεν επιλέγει καθέναν προπονητή ούτε παίχτες (το ξέρω ότι το λες ως δόση υπερβολής).

Όμως επίσης κάτσε λίγο να βάλω το κουστούμι του πελάτη του Μαϊου.. ωραία:
"Ο ιδιοκτήτης έτσι επέλεξε οτι κι αν επέλεξε και κάντε τουμπεκί δε θα του πείτε τι θα κανει κι αμα σας αρέσει"
:lol: :lol:

(και δεν πάει σε σένα εννοείται)
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

gika έγραψε:Από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα έχω γράψει και έχω σβήσει πολλές φορές αυτά που θέλω να πω, γιατί είναι πολύ δύσκολο πλέον να εκφράσω την απογοήτευση μου για τα όσα δεν κάνεις για την ομάδα πια, χωρίς να φανώ αχάριστος για τα όσα μας έχεις προσφέρει τα προήγουμενα χρόνια.

Πλέον δεν θεωρώ ότι σώζεται τίποτα, ένα φαρμάκι είναι η χρονιά που θα πρέπει να το πιούμε. Αυτό που μπορείς και επιβάλεται όμως να κάνεις είναι να μιλήσεις ντόμπρα σε εμάς που στηρίζουμε κάθε χρόνο όπως μπορούμε, και βλέπουμε πως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα εμφανίζεται χειρότερη από την προηγούμενη.

Πες μας ως που θα φτάσει η κατρακύλα. Τι προσπαθούμε να πετύχουμε. Περιμένουμε κάτι ή αυτή είναι η νέα πραγματικότητα. Λίγη ειλικρίνια περιμένω και όχι άλλα μεγάλα λόγια για νταμπλ και ευρώπες. Δεν είμαστε γαύροι να μας φταίνε πάντα οι άλλοι, ούτε πρόβατα να ζητοκραυγάζουν κάθε φορά που τα εξαρτώμενα μέσα παίζουν μια είδηση.

Μίλα μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του. Πάντα ήταν. Δεν είναι άλλη μία εταιρία και εμείς δεν είμαστε σαν άλλους πελάτες.
Συμφωνώ με όσα γράφεις αλλά δυστυχώς αποτι φαίνεται η τελευταία σου πρόταση αποτελεί μια φαντασία πλέον. Ο Ιβαν είναι απών απο τότε που βγήκε ο Κούλης, η ομάδα ειναι παρατημένη και συνεχώς παραπαίει σε ολα τα επίπεδα, και η πλειοψηφία των οπαδών συνεχίζει να έχει τον Πρόεδρο στο απυρόβλητο και μάλιστα αυτοί που κάνουν κριτική περιθωριοποιούνται.

Απο την άλλη είναι ακόμη πιο καταθλιπτικό οτι μια μερίδα απο τις πλευράς των «γκρινιάρηδων» είναι τελείως τοξική (βλ. Σχόλια στο Ίνσταγκραμ του Γιώργη), αν και δεν θα ήταν εκπληξη αυτοί να είναι οι ίδιοι που μέχρι πριν 1 βδομάδα γράφαν «ε ρε γουμενος που σας χρειάζεται»

Γενικά αποδεικνύεται οτι ατομα που ζητάν αυτα που λες εσυ αλλα και γω δηλ. να βγει ντόμπρα να μας πει τι παίζει, είναι μάλλον λίγα συγκριτικά με τον πληθυσμό των οπαδών, και για αυτό η Διοίκηση αρκείται στο να πουλάει αυταπάτες και μετά να τα ρίχνει στην κούλη, στο FFP, στον COVID, στην κλιματική αλλαγή, στον ανάδρομο Ερμή κλπ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

@parolos
Διαφωνώ στην ευθύνη του Λουτσέσκου.

Είναι προπονητής και όχι τεχνικός διευθυντής. Στην πρώτη του συνέντευξη μίλησε για την ανάγκη πρόσληψης ΤΔ. Ποτέ δεν ανέλαβε αυτόν τον ρόλο επίσημα ή ανεπίσημα. Τώρα αν του πρότειναν 5 δεξιά μπακ για να διαλέξει έναν, και διάλεξε τον Τέιλορ, πραγματικά θα ήθελα να μάθω ποιοι ήταν οι άλλοι 4.

Λες ότι δεν διαλέγει το Μαράκι παίκτες. Ποιος το κάνει όμως; Ο Κυριάκος ή ο Γκαγκάτσης; Ο προπονητής; Ο γυμναστής; Ο σκάουτερ που στέλνουμε να διαβάζει τον αντίπαλο; Ο Κωστίκος; Ο Γιώργης;

Ποιος διαλέγει παίκτες; Και το σημαντικότερο, ποιος από αυτούς έχει την σωστή κατάρτιση για να διαλέγει παίκτες, και με τι ποσοστό επιτυχίας το έκανε πριν προσληφθεί στον ΠΑΟΚ;

Λες ότι δώσανε 20Μ μπάτζετ στις αρχές του καλοκαιριού. Με 20Μ πωλήσεις, δεν θα έπρεπε αυτό το μπάτζετ να τροποποιηθεί; Αλλιώς ας κρατούσαμε τον Τζόλη που έπιανε μόλις 100-200Κ από το διαθέσιμο μπάτζετ.

Και στο φινάλε, όχι. Τα 20Μ μπάτζετ δεν αρκούν για να σου φέρουν πρωτάθλημα. Τόσα έχει κι η ΑΕΚ με τον Άρη. Ο Ολυμπιακός έχει τα διπλά. Δηλαδή τόσο ξεφτέρια είναι τα στελέχη μας που με ίδιο μπάτζετ θα έχουν δυο φορές καλύτερα αποτελέσματα;

Η μόνη χρονιά που πήραμε νταμπλ ήταν η μόνη χρονιά που είχαμε το μεγαλύτερο μπάτζετ από όλους. Αυτή είναι η αλήθεια.

Με πορδές αυγά δεν βάφονται.

Κι αντί για μια ντόμπρα ξήγα, όπως λέει και ο alexgarcia6 από πάνω μου,
η Διοίκηση αρκείται στο να πουλάει αυταπάτες και μετά να τα ρίχνει στην κούλη, στο FFP, στον COVID, στην κλιματική αλλαγή, στον ανάδρομο Ερμή κλπ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

ΟΚ τα δέχομαι αυτά που λες, καθότι αυτή την άποψη είχες και πέρσι.

Απλά βλέπω ένα blame ξαφνικά προς Ιβάν. Θέλω να πω δε γνωρίζουμε αν ο Λούτσε είναι ευχαριστημένος ή όχι με μεταγραφές/ρόστερ.
Το τελευταίο που ξέρουμε επίσημα είναι οτι ο προπονητής είναι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές. Επίσημα.
Τώρα από πίσω αν ήθελε άλλους παίχτες και άλλους του έφεραν μένει να το μάθουμε. Και ελπίζω σύντομα.

20Μ πάντως η κούλα κι ο ρουλης δεν έχουν με τίποτα.. και είναι ναι υπεραρκετά για να κάνεις ομάδα πρωταθλητισμού στην Ελλάδα.
Τώρα αμα σου τρώνε 6Μ από το μπάτζετ ανενεργοί παίχτες ναι στην ουσία έχεις 14μύρια. Αυτό είπα και πριν.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εντελώς άστοχο αυτό με το περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ..
Πάντα είχαν ξέχωρο περίπτερο η ΠΑΕ και η ΚΑΕ, δεν είναι καινούριο αυτό. Διαφορετικές εταιρείες, διαφορετικό περίπτερο.
Δεν είπα το αντίθετο, απλώς άφησα να εννοηθεί περίπτερα ενιαίας στέγης ΠΑΟΚ με σαφή διαχωρισμό τμημάτων. Όμως αυτό είναι το λιγότερο από τα υπόλοιπα που εγραψα για τις εν Ελλάδι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ιβάν σε σχέση με την εκθεσιακη απουσία τους από τη ΔΕΘ.

ΥΓ: Ειναι ενοχλητικό αυτό το απότομο ορμηγμα μόλις αισθανθειτε διαφωνία με κάτι. Διαβάστε πρώτα ήρεμα ακόμη κι αν διαφωνείτε και μη βιάζεστε για απόλυτους χαρακτηρισμούς του στυλ "εντελώς άστοχο". Στο κάτω κάτω μια οικογένεια είμαστε, αδέλφια είμαστε και δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια απολύτως διαχωρισμών μεταξύ μας.
kos

Δημοσίευση από kos »

jibbie έγραψε:
στηριξη ρε συ δεν ειναι να βγεις και να πεις οτι ολα ειναι τελεια. στηριξη ειναι οταν εχεις καλη ωρα χιλια δικια, να τ αφηνεις στην ακρη γιατι καταλαβαινεις οτι αυτη τη στιγμη το να τα αναδειξεις ειναι δευτερευον. αν ο ΠΑΟΚ εχει προβλημα αυτη τη στιγμη ως οργανισμος, εμεις απλα με ολη αυτη την περιρρεουσα ατμοσφαιρα το κανουμε μεγαλυτερο, that's my point. και καπου με χαλαει να σου πω την αληθεια ως συμπεριφορα.
Κοίτα να δεις.
Εγώ προσωπικά αν βγει ο Σαββίδης και μου πει, φίλε έβαλα αλλά τώρα πατάω φρένο γιατί δεν μπορώ, θα τον στηρίξω δυο φορές περισσότερο από όταν μου έφερνε μπερμπατοφ και ΣΙΑ.
Ούτε με ενδιαφέρει εάν ο λόγος είναι ο Μητσοτάκης ή εάν έχει άλλο πρόβλημα.
Έβαλε 100- 150, έριξε τον χοντρό, το έφερε μετά από 35 χρόνια. Δεν ξεχνάει ο παοκτσης.
:ugeek:
Όταν όμως έχει τους παπαγάλους να διώχνουν Πάμπλο γιατί θα έρθουν παίκτες που δεν έχουν ξανάρθει, όταν περιμένω δύο μήνες να λύσει το συμβόλαιο ο τζιοβινκο και τρώω άκυρο, όταν μιλάει τελευταίες μέρες με παίκτες του 1,5 εκ και δεν φέρνει κανέναν, θεωρώ ότι με δουλεύει και με πληγώνει.

Αντικείμενα δηλαδή η στρατηγική επικοινωνίας που έχει υιοθετήθει είναι για να διδάσκεται ως προς αποφυγή παράδειγμα. Αυτός που την πρότεινε είναι για κρεμάλα.

Ποίο το όφελος σε περίοδο οικονομικής συρρίκνωσης να βγάζουμε προς τα έξω ότι θα επενδυθούν χρήματα???
Δηλαδή αυτό πώς θα κρυφτεί???
Στρέφουν με την ανοησία τους τον κόσμο κατά του Σαββίδη.
Σε συνθήκες 2021 με 4 δανεικούς τον παρουσιάζουν ως τον Σαββίδη του 2018 που έφερε Σέρτζιο Ολιβέιρα για τον χαβαλε. Τα γιουσουφακια. Οι Εγκληματίες.

Τεσπά.
Να καταλάβει ο Ιβάν ότι ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, ούτε για τις μεταγραφές.
Θέλουμε το καλύτερο που μπορεί. Τίποτα περισσότερο.
και φυσικά την αλήθεια. Ντόμπρα, σταρατα, παοκτσηδικα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

++++++
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ΜΙΛΑ πραγματικά σε παρακαλώ. Δώσε με κάποιο τρόπο το στίγμα σου. Έχουμε κάθε καλή πρόθεση να κατανοήσουμε αρκεί κάποιος να μας εξηγήσει τι παίζει.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

και ποιος θα εξηγησει ?
Ο Γκαγκα ή ο Κυρκυρ ?
αααα ειναι και ο Δουκας
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Έφτασε η ώρα.

Ήγγικεν που λένε και στο χωριό μου (λέμε τώρα).

Να βγουν και επικοινωνήσουν το μήνυμά σου, τα διοικητικά μέλη της ΠΑΕ.

Οι λέξεις και φράσεις που ακούγονται, δεξιά - αριστερά :

Λευκή Πετσέτα και Παρατημένη Ομάδα,
μου τρυπάνε το μυαλό μου.

Μιλάω σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Νομίζω ότι μιλάνε οι πράξεις του Ιβαν μεχρι στιγμής φέτος, δε νομίζω ότι χρειάζεται να επικοινωνήσει κάτι κάποιος άλλος.

Δηλαδή, η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια μας. Ξεκάθαρη και κρυστάλλινη.

Το ότι κάποιοι επιλέγουν να μην την δουν είναι δικό τους θέμα.

Υ.Γ. Μιλάω καθαρά για την φετινή χρονιά, κανείς δεν μπορεί να προδικασει το τι θα κάνει ο Ιβαν στο μέλλον.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”