13. Lucas Taylor Maia Reis
Re: 13. Lucas Taylor Maia Reis
Δεν ήταν αυτός το πρόβλημα της ομάδας σήμερα πάντως χωρίς να είναι κάτι το τρομερό φυσικά
Δυστυχώς απελπιστικά κακός. Οι αντίπαλοι τον σημαδευαν συνεχώς. Όλα τα βολέ του τέρματα τους πήγαιναν σε αυτόν, ενώ ταυτόχρονα τον σημαδευαν και χαμηλά. Παίκτης που δεν θα έπαιζε ούτε στα Γιάννενα αυτή τη στιγμή.Επιθετικά σκουντουφλουσε με κάποιες μικρές αναλαμπές στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα αν κάποιοι περιμένετε να βγει Ματος δικαίωμα σας. Αλλά τυφλούς δεν θα μας βγάλετε
- painkiller4
-
τσιριγωτης
Αναπολώ Ζουελα (με δόση χιούμορ).
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δλδ δεν έχουμε κάποιον νεαρό από ακαδημίες να βάλουμε εκεί που θα αποδώσει παρόμοια;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απο αριστερα η τρυπα ηταν μεγαλυτερη. Δεν ηταν τραγικος αλλα ειναι εγκλημα ενας κακος παικτης να πιανει θεση ξενου.
Εγραψα και χτες πως δεν ηταν τοσο κακος οσο φοβομασταν οτι θα ειναι αλλα υποτιθεται πως το δυνατο του σημειο ειναι η συνεισφορα στην επιθεση και σε οσα παιχνιδια εχει παιξει δεν εχει κανει τη παραμικρη ενεργεια επιθετικα πλην καποιων τρεξιματων που καταληγουν να κουτουλαει.Ο Σιντκλει εκανε στα λιγα λεπτα που επαιξε 2-3 αλλαγες κατευθυνσης.Αυτος θυμισε Κιτσιου στα χειροτερα του.
ένα συγγνώμη στον κόσμο από αυτον που σε κουβάλησε και εξέδρα , να μην αγχωθεί και κανείς για τις θέσεις ξένου.
ελπίζω πέμπτη αντρέ δεξιά η μέχρι και ο λυρατζής . Ακόμα και ο μιχαι περισσότερα θα δώσει εκεί
ελπίζω πέμπτη αντρέ δεξιά η μέχρι και ο λυρατζής . Ακόμα και ο μιχαι περισσότερα θα δώσει εκεί
Δεν τον κουβαλησε ο Λουτσεσκου τελικα?
Δεν ειναι προταση του μπαμπα Λουτσεσκου?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ειναι προταση του μπαμπα Λουτσεσκου?
-
makispaspartou
Τι να πει κανείς για σένα.. Ήλπιζα να ήσουν μεταγραφή εξυπηρέτησης με ημερομηνία λήξης πριν τις 31 Αυγούστου. Δυστυχώς για μένα ήσουν πραγματικά μεταγραφική επιλογή. Αυτό και μόνο αρκεί για να κριθεί λίγο το scouting team.
Ε τωρα μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας.Κανενα scouting team δεν φταιει για την επιλογη ενος παικτη απο το ουκρανικο πρωταθλημα στο οποιο βασιλευει ο μπαμπας Λουτσεσκου εδω και χρονια.Επιλογη Ραζβαν ηταν.
Εν τω μεταξυ μπορω να καταλαβω γιατι ο Λουτσ3σκου θεωρείται προπονηταρα και εξαιρετικος ψυχολογος, αλλα δεν μπορω να βρω κανενα μα κανενα στοιχειο που να στηριζει την πεποιθηση καππιων πως 3χει το ματι και την ικανοτητα να κρινει και να αξιολογησει μεταγραφικους στοχους.
Δεν εφερε καποιον την περίοδο του νταμπλ π να ςξεπληξε, ισα ισα μας εδειξε οτι δεν το χεις την μεταγραφη του Ζιφκο...
Δεν εφερε καποιον την περίοδο του νταμπλ π να ςξεπληξε, ισα ισα μας εδειξε οτι δεν το χεις την μεταγραφη του Ζιφκο...
Δεν νομίζω ότι αξίζει η κριτική που διαβάζω εδώ μέσα στον παίκτη.
ΟΚ, σίγουρα δεν ήταν σούπερ, αλλά δεν ήταν και φύρα.
Μια χαρά κρατούσε τη θέση του, δεν του έφυγε αντίπαλος από εκεί (αν εξαιρέσουμε το μεγάλο τσαφ που έκανε στο τέλος του 1ου ημιχρόνου, αλλά και πάλι δεν ήταν ο μόνος).
Επιθετικά προσπάθησε (σε αντίθεση με αρκετούς άλλους), αλλά με ποιον να συνεργαστεί, με το Μουργκ?
Όταν έβγαινε δεξιά και ο Σβάμπ, κάτι γινόταν... όταν ήταν μόνος του, όχι.
Αλλά πάλι μπακ είναι, δεν είναι εξτρέμ.
Όταν σε μία μέρα που όλοι σχεδόν είναι ανύπαρκτοι (Αουγκούστο, Καγκάβα, Σβιντέρσκι, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Βαρέλα, Κρέσπο, κλπ) εμείς βγάζουμε συμπεράσματα για το δεξί μας μπακ που παίζει το 1ο του παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα με ξεπερνά.
ΟΚ, σίγουρα δεν ήταν σούπερ, αλλά δεν ήταν και φύρα.
Μια χαρά κρατούσε τη θέση του, δεν του έφυγε αντίπαλος από εκεί (αν εξαιρέσουμε το μεγάλο τσαφ που έκανε στο τέλος του 1ου ημιχρόνου, αλλά και πάλι δεν ήταν ο μόνος).
Επιθετικά προσπάθησε (σε αντίθεση με αρκετούς άλλους), αλλά με ποιον να συνεργαστεί, με το Μουργκ?
Όταν έβγαινε δεξιά και ο Σβάμπ, κάτι γινόταν... όταν ήταν μόνος του, όχι.
Αλλά πάλι μπακ είναι, δεν είναι εξτρέμ.
Όταν σε μία μέρα που όλοι σχεδόν είναι ανύπαρκτοι (Αουγκούστο, Καγκάβα, Σβιντέρσκι, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Βαρέλα, Κρέσπο, κλπ) εμείς βγάζουμε συμπεράσματα για το δεξί μας μπακ που παίζει το 1ο του παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα με ξεπερνά.
- john4serres