88. Živko Živković
Re: 88. Živko Živković
Θα το ερευνήσουν στο μέλλον τα XFiles.danirifle έγραψε:για ποιο λόγο έπαιξε βασική αυτή η κουνέλα?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
O ΠΑΟΚ δεν χρειαζεται τερματοφυλακα. Εχει 2 υπεροχους τερματαδες γουρλντ κλασσ!!
Το ειπε και ο λουτσεσκου!
Το ειπε και ο λουτσεσκου!
- bersekeros
Το πήρε πάνω του ο Λούτσος.paok düsseldorf έγραψε:Εχουμε δυο καλους τερματοφυλακες.
Ειμαστε πληρεις.
Αλλά σήμερα, σίγουρα θα το μετάνιωσε. Και θα το ξαναμετανιώσει, αν επιμείνει στο λάθος.
Ο χειρότερος τερματοφύλακας της λίγκας βάσει στατιστικών πέρσι συνεχίζει το έργο του
Δηλαδή αν ο Λουτσέσκου έλεγε θέλω τερματοφύλακα, θα βρίσκανε?
Έχουμε κάποιο μηχανισμό να βρίσκουμε πελάτη, για συμβόλαια που θέλουμε να απαλλαχτούμε?
Γιατί για να πάρεις θα πρέπει να αδειάσεις και θέση
Έχουμε κάποιο μηχανισμό να βρίσκουμε πελάτη, για συμβόλαια που θέλουμε να απαλλαχτούμε?
- bersekeros
Ας τον έδινε δανεικό. Στο Βόλο ή κάπου αλλού.seaman έγραψε:Δηλαδή αν ο Λουτσέσκου έλεγε θέλω τερματοφύλακα, θα βρίσκανε?
Τώρα που πέσανε οι σφυγμοί τι συμπέρασμα βγάζουμε;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζητα να φυγεις απο μονος σου και παρε και τον Πασχα. Δηλαδη εσυ αυτο που σου συμβαινει το αντεχεις; Δεν απηυδησες;
-
Θυμάμαι κάποτε που εκραζα τον Λεοβατς όταν είπε πως δεν αντέχει την πίεση και θέλει να φύγει. Τελικά το πιο τίμιο πράγμα έκανε.
Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Ζιβκο, μια χαρά παλικάρι φαίνεται, αλλά δεν γίνεται να συνεχίσει. Έχει φορτώσει πολλές γκάφες στο ιστορικό του και δεν πάει άλλο. Τον Ιανουάριο ας χαιρετήσει από μόνος του.
Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Ζιβκο, μια χαρά παλικάρι φαίνεται, αλλά δεν γίνεται να συνεχίσει. Έχει φορτώσει πολλές γκάφες στο ιστορικό του και δεν πάει άλλο. Τον Ιανουάριο ας χαιρετήσει από μόνος του.
Βγάζουμε το ιδιο συμπερασμα που ειχαμε βγαλει οταν οι σφυγμοι ήταν κατεβασμένοι μετά απο νικη. Οτι δεν εχουμε τερματοφυλακα πρωταθλητισμου.chri5ti9 έγραψε:Τώρα που πέσανε οι σφυγμοί τι συμπέρασμα βγάζουμε;
Το συμπέρασμα ήταν γνωστό από πέρσι. Δεν έχουμε καλό τερματοφύλακα. Όχι για πρωταθλητισμό, ούτε για τα βασικά.
Το σοβαρότερο λάθος του λουτσε στη χθεσινή εντεκάδα και το πλήρωσε ακριβά δυστυχώς. Μόνο ελαφρυντικό ότι έχουμε μόνο κακές επιλογές για το τέρμα.
Το σοβαρότερο λάθος του λουτσε στη χθεσινή εντεκάδα και το πλήρωσε ακριβά δυστυχώς. Μόνο ελαφρυντικό ότι έχουμε μόνο κακές επιλογές για το τέρμα.
-
Τουλάχιστον ο Πασχαλάκης μας χάρισε και δύο νταμπλ όντας ο κορυφαίος τερματοφύλακας. Εσένα πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί σε κρατάνε. Ακόμη και η φάτσα σου μου δημιουργεί εκνευρισμό. Το κορυφαίο χθες είναι που μετά τη ζειμπεκιά σου έχεις το θράσος όταν σηκώνεσαι και παραπονιέσαι. Σε ποιον?? Στο δεξί σου πόδι?