ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Zivkovic
40
24%
Taylor
4
2%
Varela
1
1%
Crespo
5
3%
Vieirinha
3
2%
Schwab
92
55%
Douglas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kagawa
3
2%
Murg
3
2%
Biseswar
8
5%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mitriță
3
2%
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sidcley
5
3%

Σύνολο ψήφων: 167

Мир

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Мир »

Εικόνα
Γκουερίνο

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Με το πρόγραμμα που υπάρχει κ με αυτή την ομάδα προβλέπω μέχρι την 4η αγωνιστική να έχουμε 0 βαθμούς....Ίσως κ την 5η αγωνιστική στην Κρήτη να είμαστε στο 0....Τριπολιτσά κ Αγρίνιο μεσοβδόμαδα δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε βαθμούς....
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Αν είναι να ψηφίσουμε έναν από τους δύο,εγώ είμαι με τον κεφαλαία..
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Γέρος έγραψε:Ίσως να λέω "παπαριές", ίσως να λέω "Λόγια άνευ περιεχομένου".

Μετά από 63 χρόνια μέσα και ύστερα στα τσιμέντα της Τούμπας, κάθε φορά που τερματίζαμε 2οι με διαφορά από τον πρώτο ή στην 3η - 4η - 5η - 16η θέση, πηδούσαμε όλοι από το Λευκό Πύργο, προς αυτοκτονία.

Δρυός πεσούσης πας . . . Ας τρέξουμε πρώτοι εμείς να πελεκήσουμε.

Ο Πρόεδρος έκανε λάθη, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια. Απειρία. Έκανε ίσως και το κομμάτι του. Δεν έχτισε όπως έπρεπε ομάδα, υποδομές, αλλά αγόρασε τίτλους. Από την αγάπη του για τον Π.Α.Ο.Κ., από την αγάπη του προς τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Βοήθησε παντού τον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. Βοήθησε όσο μπορούσε την χώρα.

Εισέπραξε χλευασμό, ύβρι, εμπαιγμό, προδοσία, μίσος. Ένας πείσμων αλλά ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ Άνθρωπος. Η προάσπιση των συμφερόντων του σαν επιχειρηματίας, έγινε ο παρτάκιας, έγινε ο ανίκανος να φτιάξει το χορτάρι της Τούμπας. Το παράτησε τον Π.Α.Ο.Κ. έγινε γεγονός αναμφισβήτητο. Τα 100 - 150 εκ έγινε ποια εκατομμύρια μωρέ, την δουλειά του κάνει κονομάει, πρόβατα !!!

Ακόμη - ίσως - και ένα βιολογικό πρόβλημα έγινε, ούτε μας μιλάει μας έχει χεσμένους.

Ένα δεκάρι, έναν Τ/Φ, έναν εξτρέμ δεν νιώθει να φέρει.

Εκείνος δεν ξέρει τίποτα, αλλά εγώ τα ξέρω όλα. Εγώ ξέρω πολύ καλύτερα. Όχι που θα ήξερε ο Πρόεδρος. Εγώ θα σου πω τι αγορές θα κάνεις. Εγώ θα σου πω Ιβάν πως χτίζεται μια Ομάδα.
Έκανε και η μύγα κώλο . . .

Λοιπόν σταύρωσον αυτόν. Τον ανίκανο, τον άσχετο, τον μυρωδιά. Αλλά μάλλον τον ΜΕΓΑ.

Διαβάστε σας παρακαλώ το μήνυμα του νεαρού Σαββίδη, αν είναι δυνατόν, και μέσα στις γραμμές. Δεν είναι δικό του αλλά σοφά επιλεγμένο

Η κατάσταση εδώ μέσα είναι άρρωστη.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την ανάρτηση σου…Μιλάς για μίσος και εμπαιγμό προς τον Σαββίδη…Από ποιον;Υπάρχει ΠΑΟΚτσής που να μισεί τον Σαββίδη;;;Το ότι εκφράζουμε μια άποψη από μια σειρά γεγονότων που απλά δεν κατανοούμε αποτελεί πρόβλημα;;Έχεις εσύ κάποια εξήγηση;;;Αναφέρεσαι στο χορτάρι της Τούμπας αλλά δεν αναφέρεσαι στις δηλώσεις του προπονητή που δίνει στεγνά την διοίκηση…Προσπαθούμε να κατανοήσουμε για ποιον λόγο η ΠΑΕ δεν ασχολήθηκε φέτος με τα διαρκείας και δεν μπορούμε επισης να το κατανοήσουμε..
Με κάθε σεβασμό δεν μπορώ να καταλάβω το ποστ σου…
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

theo-drama έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Άρχισαν να μιλάνε τα αποτελέσματα.
1. Σαββίδης και Λούτσε άφησαν την ομάδα χωρίς ουσιαστική ενισχυση. 100% υπεύθυνοι για αυτό που ζούμε.
2. Αν κάποιοι νομίζουν οτι η ζωή μας τελείωσε το 2019 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γελιούνται.
3. Αν Σαββίδης, Λούτσε και Σια νομίζουν ότι ξεπερνάμε έυκολα αποτελε΄σματα σαν αυτό, γελιουνται. Μια τέτοια ήττα μας διαλύει.
4. Να βγει ο Λούτσε και ο Σαββίδης να μας μιλήσουν τώρα για τους στόχους της ομάδας.
5. Οι συνδεσμοι να ζητήσουν συνάντηση με Σαββίδη και Λούτσε με μοναδικό ερώτημα Θέλουν τον ΠΑΟΚ πρώτο ?
6. Αν είναι ν' αρρωστήσουμε με αυτά που βλεπουμε, να μας λείπει. Αντε και γ..ε στο κάτω κάτω. Περιμέναμε μια ομάδα δυνατή και βλέπουμε μια ομάδα χτικιό. ΓΙΑΤΙ ?
Τα ανδρείκελα της παε θα βγουν να εξηγήσουν στον κόσμο ?
Γυρίσαμε δέκα χρόνια πίσω χωρίς να καταλάβουμε το λόγο.
Μόνο με μαζική γιούχα θα καταλάβουν τι έκαναν φέτος. Τι έγκλημα έκαναν στο λαό και την ιστορία του ΠΑΟΚ.
ΑΙΣΧΟΣ
Ρεζιλευεις το ονομα. Κανε ενα κρυο ντουζ να συνελθεις κι ασε τις απειλες[/quote

Επισης καλο θα ειναι καποιος να αλλαξει ονομα,γιατι μπερδευομαστε,ποιος ειναι ποιος.
Μπα, μπαμ κανει :lol:
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Το μίσος δεν προέρχεται σαφώς από τους οπαδούς. Αλλά σίγουρα διαβάζεις και άλλους. Άσβεστο μίσος από παντού.

Δεν κατάλαβα στις δηλώσεις Lucescu αυτό που γράφεις. Αντίθετα άκουσα ξεκάθαρα ότι έχουμε το ρόστερ και για τους 3 στόχους.

Όσο για τα διαρκείας, έχω την εντύπωση ότι ο Πρόεδρος δίνει πολύ μεγάλη σημασία στα θέματα υγείας. Φοβία; Δεν ξέρω ειλικρινά. Εν πάσει περιπτώσει πιστεύω ότι ο χρόνος ήταν ικανός. Θα μπορούσε βέβαια να είναι μεγαλύτερος έχεις δίκιο.

Ελπίζω να δούμε θεαματικά νούμερα στο Basket, που ο χρόνος είναι περισσότερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γέρος την Δευ 13 Σεπ 2021, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

milhouse777 έγραψε:Κακή η ομάδα. Δεν βγήκε τίποτα, οι παίχτες δεν είχανε εμπιστοσύνη στο πλάνο που είχαν δουλέψει. Υπομονή και συνεχίζουμε, η χρονιά είναι μεγάλη.
ΥΓ. Σήμερα εμείς έπρεπε να μεταδώσουμε ψυχολογία στους παίχτες...η κερκίδα πεθαμένη, ασχολούμασταν όλο το πρώτο ημίχρονο με πολιτικούς λες και έχουμε τον πασ για πλάκα.
ΥΓ2. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο παίχτης που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, να κάνει ή να προσπαθεί να κάνει ενέργεια και μερίδα της κερκίδας να τον γιουχαρει... ντροπή μας.
Αυτη ειναι η σωστη τακτικη το γιουχαρισμα. Και στα παιδια τους αυτοι το ιδιο κανουν. Οταν κανουν ενα λαθος στο σχολειο τους λενε οτι ειναι αχρηστα ανικανα κλπ και αυτοματα γινονται Αινσταιν τα παιδια
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μονο που δεν ειναι παιδακια, ειναι εκατομμυριουχοι ποδοσφαιριστες που χανουν απο μια κατωτερη ομαδα και ξεφτιλιζονται.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Με λεωφορεία αντιπάλους θα πασχισουμε (και) φέτος. Αλλά όχι να φοβάμαι και τον Κοντε στην αντεπίθεση. Δεν το δέχομαι

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν κάποιος συμφωνεί με κάποιον εκ των Γκουερίνων στο κράξιμο (ή μη) της ομάδας, αλλά διαφωνούν στα πολιτικά;;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δεν μου αρέσει η έκφραση σας τα έλεγα .. Αλλά.. συνεχίζουν οι ίδιες πένες να εθελοτυφλούν ..
Δεν είναι κακό να χάσεις ένα παιχνίδι που είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο απλά δε σου βγαίνει τίποτα στο χορτάρι..
Κακό είναι να πιστεύεις ότι έχεις ρόστερ για τρεις διοργανώσεις ενώ φανερά δεν έχεις..
Δεν είναι κακό να μην είσαι αυτός που πρέπει σε ένα παιχνίδι …
Κακό είναι να πιστεύεις ότι παρόλο που δυο χρόνια τώρα έχει βιαστεί κάθε ποδοσφαιρική λογική το ρόστερ που διαμόρφωσες πάει για πρωτάθλημα…
Δεν είναι κακό να είσαι ειλικρινής …
Κακό είναι να είσαι εγωιστής και να πιστεύεις ότι έχεις το μαγικό ραβδί..
Ο Σαββιδης όσες φορές μίλησε αναφέρθηκε σε πρωταθλήματα και πορείες στην Ευρώπη .. Στην υλοποίηση όμως δεν φάνηκε συνεπής απέναντι στον Λουτσεσκου και τους οπαδούς.. Για ποιο λόγο; μόνο αυτός ξέρει.. Πάντως είναι γεγονός ότι δεν ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ αυτήν την περίοδο όπως το έκανε προ νταμπλ..
Εύχομαι να είναι υγιής και να βγει να μας πει την πραγματικότητα .. Και πάλι θα τον στηρίξουμε.. Κούφια λόγια όμως που δεν τα στηρίζεις έχουμε χορτάσει..
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

AntreasG4 έγραψε:
proedros έγραψε:
AntreasG4 έγραψε:δεν νομιζω απο αποψη προσθηκων μπορει να γινει κατι τετοια περιοδο. Θα πρεπει να κοιταξουμε απο τωρα για τον Γεναρη. Τ/Φ οπωσδηποτε, σεντερ μπακ και μεσοεπιθετικο
Μα δεν είναι τραγικό;;; Να μην έχουν τελειώσει ακόμη οι μεταγραφές και εμείς να λέμε πως θέλουμε παίκτες σε τρεις θέσεις για τον Γενάρη;;
υπαρχουν ελευθεροι τωρα που να ικανοποιουν τις απαιτησεις μας? παικτες που θα κανουν τη διαφορα?
Sergio Romero(GK)N'Koulou(CB)Jemerson(CB)Sidney(CB)Maicon(CB)Benito(LB)Melnjak(LB)Wisdom(RB)Navarro(RB)Fernando(DM)Grenier(CM)Rodriguez (AML)Perroti(AML)A.Romero(AMR)Falque(AMR)Cartabia(AMR)O.Romero(AMC)Ramirez (AMC)Ben Arfa(AMC)Ferreyra(CF)Prijovic(CF) σου αρκούν η θέλεις και άλλους;Διάθεση να φτιάξεις ομάδα να έχεις και παίκτες πάντα θα υπάρχουν.....Εμεις κυνηγαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι έναν Giovinco που έπαιξε σοβαρή μπάλα τελευταία φορά πριν 7 χρόνια και κάποιοι άλλοι πήραν κανονικούς ποδοσφαιριστές και έριξαν τραμπάλα και τετραμπαλα στο σβηστό! Το λέμε από τον Μάιο και κάποιοι μας λένε γραφικούς, λάτρεις του fm,Γουμενος που μας χρειάζεται και άλλες ομορφιές.....Με πορδές αυγά δεν βάφεις.Ημαστε η μόνη ομάδα που αποδυναμώθηκε δραματικά,την ώρα που όλοι οι άλλοι ανέβηκαν τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Ο Π.Α.Ο.Κ. χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας. Τώρα στα δύσκολα !!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ο καημός μας, το μεράκι μας, η καψούρα μας. Σ' αυτά δεν υπάρχει λογική. Μόνο καθαρό συναίσθημα.

Ο Πρόεδρος χρειάζεται υποστήριξη, βάλετε από παντού, με αισχρούς τρόπους. Τον φτύνουν κατάμουτρα. Χωρίς ίχνος ντροπής

Άνοιξαν ανοικτό πόλεμο με το ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Και ούτε τους νοιάζει να κρυφτούν.

Ωραία λοιπόν εθελοτυφλώ, δεν βλέπω τα χάλια της Ομάδας, παραδέχομαι ότι είναι άσχετοι και εγωιστές. Ότι τα έκαναν όλα θάλασσα. Παραδέχομαι όλα στραβά και ανάποδα.

Σας παρακαλώ πολύ, πάρα πολύ, πείτε ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Χρήματα δεν δόθηκαν, ίσως δεν δοθούν και τον Ιαν, δεν ξέρω γιατί. Να τα παρατήσουμε ; Να πιάσουμε το Lucescu από τον λαιμό ; Να ζητήσουμε το λόγο από τον Σαββίδη ; Να τα σπάσουμε όλα ;

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Εγώ κάθε Κυριακή και Πέμπτη θα βλέπω τον Π.Α.Ο.Κ., και θα πίνω το φαρμάκι στάλα στάλα. Ίσως και να γλυκαθώ.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Μαζί σου Γέρο! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Ποιον παικτη μας λετε οτι γιουχαραν;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”