13. Lucas Taylor Maia Reis

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: 13. Lucas Taylor Maia Reis

Δημοσίευση από cellophan »

Νομίζω πως στο δικό μου το μυαλό, που κάθομαι και γράφω αρνητικά σχόλια για τον παίκτη (δε θυμάμαι να έχω κάνει για κάποιον άλλον - αν θυμάται κάποιος παλιός ας μου θυμίσει, μπορεί - έχω γεράσει κιόλας και το μυαλό μου κάνει fail) το βασικό κίνητρο είναι το άγχος μου για το ρημάδι το balance που το πιστεύω πολύ και αυτός είναι ένας λόγος που έχω καταχαρεί που γύρισε ο Ρουμάνος.
Μου φαίνεται ανορθογραφία - πάνω στην ανορθογραφία η επιλογή του. Δύο θέσεις ξένων σπαταλάμε εκεί - και μην μου πείτε με τον ΠΑΟΚ Β' αλλάξαν τα πράγματα. Αν αυτά είναι τα δύο σου δεξιά μπακ, αυτές οι δύο θέσεις, από τις πέντε κλείδωσαν. Δεν γίνεται να πάρεις τον ένα και να μην πάρεις την αλλαγή του, τουλάχιστον υπό Κ.Σ (μπορείς να αφήσεις τον ένα εκτός, αν για παράδειγμα ο Βιέρι δεν παίξει βασικός σε έναν αγώνα). Από το να πειραματιστώ λοιπόν να κάνω και τη δεξιά πλευρά μου επιθετική, εγώ θα προτιμούσα για βασικό από τη μία μεριά ένα κοινοτικό δεξί μπακ, σοβαρό, έμπειρο, να ξέρει τη θέση, να μη χάνει τη μπάλα, να ξέρει τι να την κάνει και να βοηθάει στο build up συστηματικά και αξιόπιστα.
Τώρα αν θα αλωνίσει όλη τη γραμμή, θα περάσει τρεις παίκτες και θα βγάλει σέντρα διαβήτη πέφτοντας στο σημαιάκι του κόρνερ, λίγο με απασχολεί. Ας γίνει αυτό από την άλλη πλευρά. Θέλω τον Σνάουτσερ - μοντέλο Χ 2021 δηλαδή. Δεν πιστεύω σε δύο επιθετικά άκρα, πόσο μάλλον όταν αυτό προσπαθεί να επιτευχθεί με τον συμπαθέστατο Τέιλορ. Άγχος λοιπόν - καμία προκατάληψη, ιδίως απέναντι σε ένα παλικάρι που δε φταίει σε τίποτα. Και αυτός πρέπει να είναι ο κανόνας για όλους τους παίκτες της ομάδας.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εχθές σε παιχνίδι do or die πάντως ο λουτσέσκου επέλεξε αυτόν από το να μεταφέρει τον Κρέσπο στα άκρα. Κάτι λέει αυτό για το τι θέλει ο προπονητής.
Ο καθένας μας μπορεί να έχει στο μυαλό του αυτό που πιστεύει ως ιδανικό σύστημα ή τρόπο παιχνιδιού,αλλά αυτό που μετράει είναι η άποψη του λουτσέσκου.
Όχι γιατί είναι απλά ο προπονητής αλλά γιατί είναι ο συγκεκριμένος προπονητής
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

renegade έγραψε:Εχθές σε παιχνίδι do or die πάντως ο λουτσέσκου επέλεξε αυτόν από το να μεταφέρει τον Κρέσπο στα άκρα. Κάτι λέει αυτό για το τι θέλει ο προπονητής.
Ο καθένας μας μπορεί να έχει στο μυαλό του αυτό που πιστεύει ως ιδανικό σύστημα ή τρόπο παιχνιδιού,αλλά αυτό που μετράει είναι η άποψη του λουτσέσκου.
Όχι γιατί είναι απλά ο προπονητής αλλά γιατί είναι ο συγκεκριμένος προπονητής
Η μη μεταφορά του κρέσπο, πιθανά και να χτυπάει στο lack of confidence (τη δεδομένη στιγμή) στον Μιχαηλίδη. Γενικά its complicated και δε νομίζω πως μπορεί κανένας να είναι απόλυτος. Συμφωνώ με το επιμύθιο.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Έκατσα και είδα το παιχνίδι της Κροατίας χτες. μια χαρά μου φάνηκε ο παίχτης. Τακτικά σωστός, έκοψε 5-6 αντεπιθέσεις της Ριέκα, έκανε και 3-4 προωθήσεις, γενικά σωστές πάσες στην κυκλοφορία της μπάλας... Μάτος δεν είναι σίγουρα, αλλά με αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει Μάτος.Από κάτι πουλιά που φέρναμε παλιότερα, σαν αυτόν με το μπουκάλι στο σορτσάκι μέσα, δεν θυμάμαι πως τον λένε, πολύ καλύτερος. Ένας νορμάλ παίχτης για το ροτέισον και στην καλή του μέρα θα πατήσει και περιοχή 3-4 φορές. Γερός να είναι και θα βοηθήσει και αυτός, όσο του αναλογεί.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

zissos έγραψε:Έκατσα και είδα το παιχνίδι της Κροατίας χτες. μια χαρά μου φάνηκε ο παίχτης. Τακτικά σωστός, έκοψε 5-6 αντεπιθέσεις της Ριέκα, έκανε και 3-4 προωθήσεις, γενικά σωστές πάσες στην κυκλοφορία της μπάλας... Μάτος δεν είναι σίγουρα, αλλά με αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει Μάτος.Από κάτι πουλιά που φέρναμε παλιότερα, σαν αυτόν με το μπουκάλι στο σορτσάκι μέσα, δεν θυμάμαι πως τον λένε, πολύ καλύτερος. Ένας νορμάλ παίχτης για το ροτέισον και στην καλή του μέρα θα πατήσει και περιοχή 3-4 φορές. Γερός να είναι και θα βοηθήσει και αυτός, όσο του αναλογεί.
Ετό, θεούλης.
Μπουσαιντι κλπ.
Για τον συγκεκριμένο πραγμαρικά η βιασύνη κάποιων να τον απαξιώσουν ( δεν μιλάμε απλα για κριτική, με τόση μικρό δείγμα) είναι ανεξήγητη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι καλός σήμερα;
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

pk77 έγραψε:
zissos έγραψε:Έκατσα και είδα το παιχνίδι της Κροατίας χτες. μια χαρά μου φάνηκε ο παίχτης. Τακτικά σωστός, έκοψε 5-6 αντεπιθέσεις της Ριέκα, έκανε και 3-4 προωθήσεις, γενικά σωστές πάσες στην κυκλοφορία της μπάλας... Μάτος δεν είναι σίγουρα, αλλά με αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει Μάτος.Από κάτι πουλιά που φέρναμε παλιότερα, σαν αυτόν με το μπουκάλι στο σορτσάκι μέσα, δεν θυμάμαι πως τον λένε, πολύ καλύτερος. Ένας νορμάλ παίχτης για το ροτέισον και στην καλή του μέρα θα πατήσει και περιοχή 3-4 φορές. Γερός να είναι και θα βοηθήσει και αυτός, όσο του αναλογεί.
Ετό, θεούλης.
Μπουσαιντι κλπ.
Για τον συγκεκριμένο πραγμαρικά η βιασύνη κάποιων να τον απαξιώσουν ( δεν μιλάμε απλα για κριτική, με τόση μικρό δείγμα) είναι ανεξήγητη.
Συμφωνω με τα προηγουμενα σας σχολια . :opaokara:
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Απίστευτο που η ιστορία θα γράψει πως φορεσες την φανέλα επαγγελματικής ομάδας...
Απορώ με τον κόουτς πως τον κοροϊδεύεις ακόμη...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

δεν εισαι επαγγελματιας παικτης,ο μπουτιας φαινεται σετζιο ραμος μπροστα σου
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

εχει ενα περιεργο τρεξιμο με αυτα τα λεπτα ποδορακια
που μπλεξαμε ρε φιλε :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και ομως σημερα δεν ηταν τοσο κακος χωρις βεβαια να κανει και τιποτα το ιδιαιτερο.Τουλαχιστον πλην ενος λαθους κρατησε καλα την θεση αμυντικα.Γενικα παντως προκειται για εναν μετριο παικτη που σε τιποτα δεν δικαιολογει τη θεση ξενου παρεα με τον Ροντριγκο στην ιδια θεση.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Πολυ καλος παικτης
Αετισια ματια απο το scouting team που μπορεσαν και εφεραν ενα τετοιο μεγαλο ταλεντο στην ομαδα μας
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Διεκδικει μαζί με Γκαγκαβα τον τίτλο του χειρότερου ανάμεσα στους κάκιστους.
Πίσω είναι επικίνδυνος, αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν βρίσκω να υπερέχει σε κάτι από τον Soares. Αποτυχημένη επιλογή, λόγω βιογραφικού και μη κοινοτικού διαβατηρίου.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

εχω ξαναγραψει παιζει να ειναι χειροτερος του Λυρατζη τα λαμογια της ΠΑΕ (κυρ...... & σια) που τους βρισκουν και τους φερνουν α ρε Σαββιδη πως σε κοροιδευουν .........................
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”