Alekakius presents...
Re: PRODIGY.......INVADERS MUST DIE
spasta kareenaaaaaaaaaaa apla einai master tou idous ta paoksakia.
- thanasisp04
Re: GOLDEN ROCK SINGLES.......PAOKMANIA WEB RADIO
alek δε με αφηνουν να το κατεβασω γ@μω το κωλοσαιτ τους ^&*##$@(**%
Εξαιρετική δουλειά παιδιά..
Μπράβο σας!
Αλεξ, ευχαριστούμε και πάλι!
ΠΑΟΚ είσαι..
Μπράβο σας!
Αλεξ, ευχαριστούμε και πάλι!
ΠΑΟΚ είσαι..
Ευχαριστώ. Τώρα που αυτο-φορμαρίστηκε λίγο το καρβούνι μου τα κατέβασα.
απλα τελειο,αν και ακουο τεκνο κατα βαση..αρχη των παντων η rave

Απλα γαμανε τα παλικαρια.τερμα πσυχακια τα παιδια τα βλεπει ο pablo και φοβοτε.αν και μικρος σε ηλικια δν τουσ εχο προλαβει στα καλα τους και ακουω αλλου ειδους μουσικι(rock punk metal klp) το cd τους γαμαει απλα
Listen To The Taste Of ......Chill Out And More vol.1
Lipon aderfia meta apo kairo sas paratheto mia doulitsa pou eftiaksa apoklistika gia ton aderfo ton PLATON xarin tou kainouriou polli oreou xorou pou eftiakse , Sintoma kai an thelli kai o chef enoite oti tha iparksoun kai vol.2...3..4 Tora oso afora to to sinkerimeno setaki sas protino na to apolafsete mono sto eklektizmeno magazi tou aderfou platon ( CHILL OUT AND MORE )enalaktiki lisi sas dino mono se akrogialia me kallo krasi kai angkalitsa to etero imisi i enan kallo fillo agnatebontas to aigiao kata protimisi nixterines ores.....AINTE KAI KALLI SAS AKROASI........http://rapidshare.com/files/260379989/L ... 1.rar.html
Re: Listen To The Taste Of ......Chill Out And More vol.1
Τέλειο....
Ευχαριστούμε και πάλι Αλεξ!!!!
Σε περιμένουμε Σαλονίκα ρεεεεεεεε
Ευχαριστούμε και πάλι Αλεξ!!!!
Σε περιμένουμε Σαλονίκα ρεεεεεεεε
Αλεκ σ' ευχαριστω πολυ αδερφε μου.
Το εχω κατεβασει, δεν το ακουσα ομως ακομη. Το βραδι ετσι κι αλλιως θα τηλεφωνηθουμε.
Κρινοντας απο τις προηγουμενες δημιουργιες σου ομως, πιστευω οτι θα ειναι ανταξιο τους και ανταξιο της φημης σου.
Επισης σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια κι ευχομαι καποια στιγμη που θα ξελασκαρεις να περασεις για ενα ¨μικρο¨συμποσιο...
Το εχω κατεβασει, δεν το ακουσα ομως ακομη. Το βραδι ετσι κι αλλιως θα τηλεφωνηθουμε.
Κρινοντας απο τις προηγουμενες δημιουργιες σου ομως, πιστευω οτι θα ειναι ανταξιο τους και ανταξιο της φημης σου.
Επισης σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια κι ευχομαι καποια στιγμη που θα ξελασκαρεις να περασεις για ενα ¨μικρο¨συμποσιο...

- sidpanos
ενημερώστε τον αλεξ ότι σβήστηκαν τα αρχεία απο το ραπιντ γιατί προφανώς δεν είναι μέλος...
Επειδή είμαι μέλος,αν μπορώ να βοηθήσω...[τα αρχεία των μελών δεν σβήνονται...]
Επειδή είμαι μέλος,αν μπορώ να βοηθήσω...[τα αρχεία των μελών δεν σβήνονται...]
sidpanos enois ta proigoumena arxia?.....eimouna melos kai plirona kai kanonika sindromi alla aftoi eki sto rapid mou fenete tipota skoulikia einai . any way thanks gia tin enimerosi na eimai ilikrinis den to ixa proseksi kai den ksero an mpro na kano kai kati gia na ta epanafero i kati tetio telos panton .. tespa ....P.A.O.K EISAI............P.S efxaristo gia ta kalla sas logia aderfia.
Αλεκ το σετακι ειναι πολυ ωραιο, οπως επισης και το cover. Σε ευχαριστω και παλι αδερφε μου για τη φαντασια και τον κοπο σου...