++++++++ron-swanson έγραψε:Τελειως φιλικα βρε Μπαρλοου τι να στηριξουμε; Τα 20 μυρια εσοδα απο πωλησεις + 5-6 απο Ευρωπη για να παιζουμε με παιχτες που αποδεδειγμενα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ;barlow4 έγραψε:Ελα κοφτε το με το blame game.
Αυτη ειναι η ομαδα φετος.Τουλαχιστον μεχρι τον ιανουαριο.
Στηριξτε η βρειτε αλλο χομπι.
Στηριζεις την προσπαθεια, οχι την μη προσπαθεια.
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
μικρη σημασια εχει αποτελεσμα, το 0-1 θα μπορουσε να ειναι 1-0 και σημερα ολα να ηταν ''καλα''
το στεναχωρο συμπερασμα ειναι πως η ομαδα που εχει δημιουργηθει εχει χαμηλο ταβανι...
μια ομαδα χωρις προοπτικη με ποιοτικους παικτες σχεδον βετερανους και δανεικους χωριος οψιον, ενα μειγμα που σιγουρα δεν οδηγη στην επιτυχια
το στεναχωρο συμπερασμα ειναι πως η ομαδα που εχει δημιουργηθει εχει χαμηλο ταβανι...
μια ομαδα χωρις προοπτικη με ποιοτικους παικτες σχεδον βετερανους και δανεικους χωριος οψιον, ενα μειγμα που σιγουρα δεν οδηγη στην επιτυχια
-
blackchaos
- Mutasevic
Αυτοί που έχουμε μόνο για σοου με 3 στοπερ είναι. Ο Πάμπλο πέρσι το καταλαβε κ έσωσε την παρτίδα. Φέτος θα ναι μεταβατική χρόνια να αρχίσεις να στρώνεις το 4231 απο Φλεβάρη α πας τρενο κ με 5 προσθήκες δυνατές μεχρι τέτοια εποχή του χρόνου όλα καλά, αλλά μέχρι χριστουγεννιατικα θα σαλταρουμε
Ο λουτσεσκου με τπτ δε θα κανει αλλαγή συστήματος πάντως
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο λουτσεσκου με τπτ δε θα κανει αλλαγή συστήματος πάντως
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Το χερι που βρηκε πρωτα στο μπούτι και μετα έγλειψε το δαχτυλο; Ας μη γελιόμαστε παρακαλωKostas87 έγραψε:Το χέρι??alexgarcia6 έγραψε:Για να μην το ξαναδιαβάσουμε το λεω να τελειωνουμε. Κανενα πεναλτι στον Τευλορ ειναι εκτος περιοχης. ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ, Ειναι αστεια δικαιολογια
- Μπαρκαρούτσος
ΠΑΟΚ reloaded και ο μόνος καινούριος στην 11δα ήταν ο Taylor.
Το πρωταθλημα δεν τελειωσε με αυτη την γκελα. Το πρωταθλημα ειχε τελειωσει στις 31/8.
Αφησαν την ομαδα γυμνη με αμπαλους,υπερτιμημενους και βετερανους πρωην παικτες για να χτυπησει υποτιθεται τρεις οργανωσεις
Αφησαν την ομαδα γυμνη με αμπαλους,υπερτιμημενους και βετερανους πρωην παικτες για να χτυπησει υποτιθεται τρεις οργανωσεις
Επειδή διαφωνώ μαζί σου, πες μου ποιούς θα αντικαθιστούσες στην αρχική 11αδα; Έχε κατα νου ότι ο Κούρτιτς έπαιξε και με την εθνική και ακολουθούν απανωτά ματς. Το ότι δεν ξεκίνησε τις μεταγραφές με φαίνεται άκρως λογικό αφού έχουν κάνει μερικές μόνο προπονήσεις.hasio_john έγραψε:Για μένα φταίει σήμερα και ο Λουτς, διότι ξεκινάει με μια 11δα για γέλια και για κλάματα και κάνει την πρώτη του αλλαγή στο 70 ενώ ΌΛΟΙ βλέπαμε πως η βραδιά πάει για ... λούτσο! Απαράδεκτος όπως και επίσης απαράδεκτοι και όλοι οι παίχτες μας. Σήμερα θα έπρεπε να πέσουν πρόστιμα σε όλους!
Μπορεί κάποιος να μου εξήγησει την χρησιμοποιηση του Ζιβκοβιτς στο τέρμα και όχι ενός παιδιού από τους μικρούς;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστηχώς πρέπει να παει στα δεξιά ο Βιερίνια που έχει εμφανιση ημιεπαγκελματια γιατι ειμαστε τραγικοι με Τεηλορ.
Ο Κουρτιτς μάλλον είναι λαθος επιλογή στα χαφ. Κακιστος.
Ζιφκο λύση συμβολαιου ξεκαθαρα, δεν…
Βαλτε καποιο απο τους μικρους τερμα, τουλαχιστον με τετοια λαθη λες ειμαι απειροι.
Καβαγκα, Μουργκ μονο για αλλαγες στο 75-80 είναι, επειδή δεν έχουμε πάγκο και μας ξεμειναν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Κουρτιτς μάλλον είναι λαθος επιλογή στα χαφ. Κακιστος.
Ζιφκο λύση συμβολαιου ξεκαθαρα, δεν…
Βαλτε καποιο απο τους μικρους τερμα, τουλαχιστον με τετοια λαθη λες ειμαι απειροι.
Καβαγκα, Μουργκ μονο για αλλαγες στο 75-80 είναι, επειδή δεν έχουμε πάγκο και μας ξεμειναν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μιά χαρά είναι το ρόστερ για να κερδίσεις τα Γιάννενα και γενικά όλους τους μικρούς. Τα ντέρμπι επίσης έχεις ποιότητα να τα κερδίσεις. Σήμερα 100% έχει ευθύνη σύν την ατυχία να του λείπουν κάποιοι κομβικοί παίκτες, Αντρίγια, Καντουρί κλπ.alexgarcia6 έγραψε:Ποιος λουτσεσκου ρε φιλε. Με παρατημένη ομαδα τι να κανει; Το ροστερ ειναι το χειροτερο επι εποχής Σαββιδη με διαφοραMagpies4 έγραψε:Τραγικός Λουτσέσκου σήμερα.
Βέβαια τραγικοί και πολλοί παίκτες αλλά ρε συ Λούτσε τι ήταν αυτές οι επιλογές σήμερα στην 11άδα;
Μας έφαγε το μπάλανς και το ντάμπλ.
Δηλαδή τί ρόστερ χρειάζεται για να κερδίσεις στην Τούμπα τα Γιάννενα και πχ την Ριέκα (που στο 95 ισοφαρήσαμε);
Ετσι είναι όταν παίρνουμε ένα κάρο φράγκα από πωλήσεις και δεν επανεπενδύουμε απολύτως τίποτε...
Να πεις ότι δεν το περιμέναμε; Με μεταγραφές που οι περισσότεροι είναι παίκτες ρολιστες; Απορώ γενικά ποια είναι η στόχευση της ομάδας φέτος.
Που δεν είναι καν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστήςΜπαρκαρούτσος έγραψε:ΠΑΟΚ reloaded και ο μόνος καινούριος στην 11δα ήταν ο Taylor.
Εκτός πρωταθλήματος με το καλημέρα. Τα εγκλήματα πληρώνονται. Τουλάχιστον έφυγε το άγχος αυτό και ίσως δούμε καλή πορεία στο conference.