ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 12/9 19:00 NovaSports 2
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 12/9 19:00 NovaSports 2
Εγώ πάλι βλέπω μια ομάδα που αναπτύσσεται ορθολογικότατα, που ακόμα και σε μικρό χώρο ξέρει τι να κάνει την μπάλα, απλά λείπει η τελική ενέργεια.
Απορώ με την κριτική που κάνετε. Πρώτο ματς της σεζόν είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Κυρ 12 Σεπ 2021, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://www.greeklivechannels.com/247channels.htmlΜπαρκαρούτσος έγραψε:Καναλίνκ;;
Έπεσε και το λινκ 'τιναφτο', επιστροφή στην ζωή με χάλια λινκ και μίζερο ΠΑΟΚ. Πλάκα έχει.
ΥΓ Λέτε μετά από αυτό το ματς να γκαζώσουμε για Τζοβίνκο?
ΥΓ Λέτε μετά από αυτό το ματς να γκαζώσουμε για Τζοβίνκο?
αυτο ακριβωςnunies4 έγραψε:Εγώ πάλι βλέπω μια ομάδα που αναπτύσσεται ορθολογικότητα, που ακόμα και σε μικρό χώρο ξέρει τι να κάνει την μπάλα, απλά λείπει η τελική ενέργεια.
Το ανέφερα πριν κανα μήνα. Φίλος διαιτητής της σουπερ λιγδας μου είπε ξεκαθαρα οτι φέτος τους έχει πάρει ο Βαγγέλας. Μακάρι να διαψευσθεί αλλά βλεπω άρχισαν τα όργαναtzouvi έγραψε:Φέτος να δείτε τι έχουν να δουν τα μάτια μας από την ΚΕΔ και τα τσιράκια τους.... Δεν γλιτώνω το εγκεφαλικό!!!
-
Πολύ καλή η ομάδα μέχρι τώρα. Δυστυχώς λείπει η μία καλή προσωπική ενέργεια μπροστά.
- Μόνη παραφωνία ο Καγκάβα που θα πίστευε κανείς ότι σε μικρούς χώρους μπορεί να κάνει την διαφορά. Λείπει ο Καντουρί από εκεί. Αχ να είχαμε το δεκάρι που ζητούσαμε όλοι.
- Καλός ο Τέιλορ σήμερα και το λέω εγώ που τον έχω ξεσκίσει από την ημέρα που ήρθε. Φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει στην Ελλάδα με μικρούς αντιπάλους. (ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ - ΓΚΡΡ)
- Μόνη παραφωνία ο Καγκάβα που θα πίστευε κανείς ότι σε μικρούς χώρους μπορεί να κάνει την διαφορά. Λείπει ο Καντουρί από εκεί. Αχ να είχαμε το δεκάρι που ζητούσαμε όλοι.
- Καλός ο Τέιλορ σήμερα και το λέω εγώ που τον έχω ξεσκίσει από την ημέρα που ήρθε. Φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει στην Ελλάδα με μικρούς αντιπάλους. (ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ - ΓΚΡΡ)
- Amsterdamer_87
Ο Τεηλαρ αχρωμματοψια έχει;
Τι φαση;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι φαση;
Κι εγώ δε μας βλέπω τόσο χάλια. Καλούτσικους θα έλεγα.bicii82 έγραψε:αυτο ακριβωςnunies4 έγραψε:Εγώ πάλι βλέπω μια ομάδα που αναπτύσσεται ορθολογικότητα, που ακόμα και σε μικρό χώρο ξέρει τι να κάνει την μπάλα, απλά λείπει η τελική ενέργεια.
Στα Γιάννενα αν ήταν ο τειλορ , ο Σάλιακας θα έπαιζε πάλιМир έγραψε:Ο Τεηλαρ αχρωμματοψια έχει;
Τι φαση;
Το ότι ο Λουτσέσκου δεν έχει βάλει κανέναν καινούργιο μέσα (Κούρτιτς, Άκπομ, Μιτρίτσα, Σιντκλει) με νευριάζει λίγο αλλά ξέραμε τα αρνητικά του προπονητή μας. Μακάρι αυτό να είναι το μόνο τίμημα στην προσπάθεια να ξαναγίνουμε ομάδα.
Τώρα είναι "αργά για δάκρυα Κατερίνα". Και δεν υπάρχει και κανένας λόγος για γκρίνια.
Είχαμε 3 μήνες να κάνουμε αυτά που πρέπει αλλά μας έφαγε το...sustainability.
Αυτούς έχουμε, με αυτούς θα το παλέψουμε.
Και όπου βγάλει.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχαμε 3 μήνες να κάνουμε αυτά που πρέπει αλλά μας έφαγε το...sustainability.
Αυτούς έχουμε, με αυτούς θα το παλέψουμε.
Και όπου βγάλει.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk