Τηλεοπτικά δικαιώματα
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Λογικά θα βγάλουν και ετησια ας τους δωσουμε λιγο χρονο νομίζω οτι και περυσι έτσι έγινε
- navigator11
-
https://www.twitch.tv/tinafto_repaok re niamou έγραψε:ποια σελιδα ακριβως ?
Γιατι τον Μαιο εγιναν αλλαγες
- navigator11
Κάνουμε υποχρεωτικά λογαριασμό εδώ ή μπορούμε να δούμε και σαν επισκέπτες;
- paok re niamou
-
Με το πρώτο γκουγκλάρισμα βρήκα αυτό, μάλλον θα βοηθήσει
https://www.planetnews.gr/live-%ce%b1%c ... %8e%ce%bd/
https://www.planetnews.gr/live-%ce%b1%c ... %8e%ce%bd/
- ΑποστόληςΑ
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
Έκανα εγγραφή και ενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις. Κάνω κάτι άλλο;
Έκανα εγγραφή και ενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις. Κάνω κάτι άλλο;
- invincible
Δεν είναι αναγκη να κάνετε εγγραφή το βλέπετε και σαν επισκέπτες εκτός αν θέλετε να σχολιάζετε δίπλα... το παιδί δεν το ανεβάζει για να μαζέψει εγγραφές και φολοερς ούτως ή αλλος .
-
Πολύ θετικό το γεγονός ότι στην συμφωνία με την νοβα ο ΠΑΟΚ φαίνεται να διατηρεί τα δικαιώματα προβολής για το εξωτερικό ! Μπορεί να μην επενδύθηκαν όσα χρήματα θα ήθελαν κάποιοι στο φετινό ρόστερ το καλοκαίρι , αλλά τα χρήματα που πήρε η ομάδα από την ευρώπη και τις πωλήσεις έδωσαν μια άνεση στην διαπραγμάτευση με το συνδρομητικό . Αν και δεν βλέπω κινητοποίηση , η ομάδα θέλω να προβάλει τους αγώνες του ΠΑΟΚ Β και των ακαδημιών στο PAOK TV !
- painkiller4
τελικα 1 χρονο με Νοβα, οχι 2 οπως λεγανε, του χρονου παλι θα ψαχνουμε τηλεοπτικο....
- bersekeros
Και ο γάβρος μονοετές έχει. Δεν είδα ή διάβασα κάτι για διετία και γι'αυτούς.painkiller4 έγραψε:τελικα 1 χρονο με Νοβα, οχι 2 οπως λεγανε, του χρονου παλι θα ψαχνουμε τηλεοπτικο....
Εμείς θέλαμε διετές ή μονοετές, γιατί του χρόνου θα τους πάρουμε παραπάνω απ'ότι φέτος;
-
Δεν ψάχνουμε, μας ψάχνουν..painkiller4 έγραψε:τελικα 1 χρονο με Νοβα, οχι 2 οπως λεγανε, του χρονου παλι θα ψαχνουμε τηλεοπτικο....
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό τόπικ, αλλά το βάζω εδώ.
Θα ήθελα να γράψω κάτι σχετικά με την Vodafone και τη συνεργασία της με τα κανάλια Nova Sports.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, από 15/10, δεν θα γίνεται αναμετάδοση των Nova Sports μέσω της Vodafone TV, καθώς λήγει η σύμβαση μεταξύ των εταιριών.
Δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει με τους υπάρχοντες συνδρομητές της Vodafone TV.
Σε επικοινωνία μου μαζί τους, δεν έχω βγάλει άκρη, και περιμένω να με καλέσει κάποιος για να δω τι γίνεται.
Θα ήθελα να γράψω κάτι σχετικά με την Vodafone και τη συνεργασία της με τα κανάλια Nova Sports.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, από 15/10, δεν θα γίνεται αναμετάδοση των Nova Sports μέσω της Vodafone TV, καθώς λήγει η σύμβαση μεταξύ των εταιριών.
Δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει με τους υπάρχοντες συνδρομητές της Vodafone TV.
Σε επικοινωνία μου μαζί τους, δεν έχω βγάλει άκρη, και περιμένω να με καλέσει κάποιος για να δω τι γίνεται.
Εχω την εντυπωση οτι μπορεις να κανεις διακοπη χωρις να πληρωσεις καποια ρητρα μεχρι καποια ημερομηνια, για αυτο ακριβως τον λογο. Επειδη βγηκαν τα novasports. Η nova θα μπει στην eon που ειναι η ψηφιακη πλατφορμα της united group.
Εδιτ. Βρηκα και το σημειο απο την ανακοινωση.
"Oι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν, ανάλογα με το ενεργό τους πρόγραμμα, το δικαίωμα καταγγελίας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) εντός δύο μηνών από τις 15/10/2021"
Εδιτ. Βρηκα και το σημειο απο την ανακοινωση.
"Oι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν, ανάλογα με το ενεργό τους πρόγραμμα, το δικαίωμα καταγγελίας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) εντός δύο μηνών από τις 15/10/2021"