Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: TransferManiac

Δημοσίευση από gika »

Εγώ πιστεύω ότι μιλάει για κάποιο παίκτη... Οτι χαλάει του ασχημου σαπιοδόντι για κάποιον πιο ομορφο έως κούκλο???
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

Και εσείς του την είπατε επειδή βάζει εύκολους γρίφους.Τώρα ψαχτείτε,εγω πάντως δεν βγάζω άκρη.

Όμορφους εννοεί στην εξωτερική εμφάνηση ή (μάλλον) στην ποδοσφαιρική ομορφιά;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εξωτερικά λογικα...
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Ναι, ο Μπεκαμ μας ελειπε τωρα....
Άβαταρ μέλους
deep_down

Δημοσίευση από deep_down »

Ρε παιδιά, σόρρυ κιόλας, αλλά μην τρελλαίνεστε! Το έχει πει πρόσφατα ο Transfer, ότι μόνο εδώ θα βάζει γρίφους. Άνθρωπος είναι, θέλει κι αυτός να πει μια βλακεία, να κάνει ένα σχόλιο. Έχει καταλήξει σε κάθε @@ που γράφει να ξεφυτρώνουν 20 σχόλια για 10 πιθανούς παίκτες! Γράφει για τη μηλόπιτα της κυρα-Κατίνας που έφαγε και πετάγονται όλοι και λένε για παίκτες από το σάπιο μήλο, σε ποιόν παίκτη αρέσουν οι μηλόπιτες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!! Χαχα!! Έλεος δηλαδή!! :) Θα σαλτάρει ο κακομοίρης!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

deep_down είχε πει μιά φορά....

μου τα κάνατε ΝΑ

και άρχισαν να λένε κάποιοι για νοτιοανατολική αμερική και κάτι τέτοια....

χαμός λεμεεεεεεεε :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

deep_down έγραψε:Ρε παιδιά, σόρρυ κιόλας, αλλά μην τρελλαίνεστε! Το έχει πει πρόσφατα ο Transfer, ότι μόνο εδώ θα βάζει γρίφους. Άνθρωπος είναι, θέλει κι αυτός να πει μια βλακεία, να κάνει ένα σχόλιο. Έχει καταλήξει σε κάθε @@ που γράφει να ξεφυτρώνουν 20 σχόλια για 10 πιθανούς παίκτες! Γράφει για τη μηλόπιτα της κυρα-Κατίνας που έφαγε και πετάγονται όλοι και λένε για παίκτες από το σάπιο μήλο, σε ποιόν παίκτη αρέσουν οι μηλόπιτες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!! Χαχα!! Έλεος δηλαδή!! :) Θα σαλτάρει ο κακομοίρης!
Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λες αδελφέ....Δεν μιλάει για μεταγραφικά κουίζ εκεί..το 'χει πει...Πλακίτσα κάνει...

:?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

TransferManiac ρε μπας και είσαι μετεωρολόγος και μας δουλεύεις τόσο καιρό...?? Για μπαμ και μπουμ μας έλεγες και χθες το βράδυ βαρεθήκαμε να τ ακούμε στη Σαλόνικα.... :) :)

(υ.γ. Εεεεε, δεν άντεξα με τόσους παπάδες, έγραψα και γω την παπαριά μου!!!)
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Ο TransferManiac έχει ραντεβού σήμερα με τους Ζαγοράκη, Βρύζα, Σάντος για να συζητήσουν για τις μεταγραφές της ομάδας!!! :)
V-4-Vieirinha

Δημοσίευση από V-4-Vieirinha »

Όχι ρε συ, έχει συνάντηση μαζί τους για να τους ενημερώσει για τον μεταγραφικό σχεδιασμό! Σιγά μην τους ρωτήσει κιόλας! Τί σχέση έχουν αυτοί με τις μεταγραφές; :) :)
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Επειδή έγινε πολύς λόγος για δόντια για ρίξτε μια ματιά εδώ:

Ναυάγησε» του Σισόκο στη Μίλαν λόγω δοντιών!

Το ιατρικό τιμ της Μίλαν ανακάλυψε ότι ο Σισόκο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα δόντια του, γεγονός που θα τον επηρέαζε στην συνολική του απόδοση. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που οι «ροσονέρι» άλλαξαν στρατηγική και θέλησαν να αποκτήσουν τον παίκτη δανεικό. «Δυστυχώς οι απαιτήσεις της Πόρτο για την περίπτωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή είναι πολύ υψηλές» τόνισε ο Γκαλιάνι και κατέληξε: «Η μεταγραφή του Αλι Σισόκο ματαιώνεται».

Θυμίζω ότι το όνομα του παίκτη είχε μπει στα μεταγραφικά του Π.Α.Ο.Κ. στην περίοδο Ιανουαρίου...
Άβαταρ μέλους
vandervagos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vandervagos »

TransferManiac Paokmania
Exo 85 % epitixia stis metagrafikes kiniseis kai mporei auto to pososto kai na anevei! As xasoume kai kana... dio. ti lete? :) Kalo einai kai to www.paokfc.gr7 minutes ago
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

Ο TransferManiac Paokmania O BOFO LENE OI MEXIKANOI OTI INE KONTA... auta...

υπομονη.......
εδω περιμεναμε τοσο καιρο να περασει το αιγαιο ο μικρος... ο αλλος εχει ολοκληρο ωκεανο να περασει....υπομονη....και...εαν πνιγη στο δρομο...εχω ζηση..θα βρει καλυτερο στο κολυμπι... :) :) :)
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Ο TransferManiac Paokmania Pinei telika o Zisis Bofous kai paizei pro?
Πριν από 11 λεπτά
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

TransferManiac Paokmania EPIDI ME ROTATE: DEN PISTEUO OTI TELIKA 8A PIIEI BOFOUS O ZISIS... idomen
17 minutes ago
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”