Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: TransferManiac
Εγώ πιστεύω ότι μιλάει για κάποιο παίκτη... Οτι χαλάει του ασχημου σαπιοδόντι για κάποιον πιο ομορφο έως κούκλο???
Και εσείς του την είπατε επειδή βάζει εύκολους γρίφους.Τώρα ψαχτείτε,εγω πάντως δεν βγάζω άκρη.
Όμορφους εννοεί στην εξωτερική εμφάνηση ή (μάλλον) στην ποδοσφαιρική ομορφιά;
Όμορφους εννοεί στην εξωτερική εμφάνηση ή (μάλλον) στην ποδοσφαιρική ομορφιά;
Ρε παιδιά, σόρρυ κιόλας, αλλά μην τρελλαίνεστε! Το έχει πει πρόσφατα ο Transfer, ότι μόνο εδώ θα βάζει γρίφους. Άνθρωπος είναι, θέλει κι αυτός να πει μια βλακεία, να κάνει ένα σχόλιο. Έχει καταλήξει σε κάθε @@ που γράφει να ξεφυτρώνουν 20 σχόλια για 10 πιθανούς παίκτες! Γράφει για τη μηλόπιτα της κυρα-Κατίνας που έφαγε και πετάγονται όλοι και λένε για παίκτες από το σάπιο μήλο, σε ποιόν παίκτη αρέσουν οι μηλόπιτες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!! Χαχα!! Έλεος δηλαδή!!
Θα σαλτάρει ο κακομοίρης!

- sidpanos
deep_down είχε πει μιά φορά....
μου τα κάνατε ΝΑ
και άρχισαν να λένε κάποιοι για νοτιοανατολική αμερική και κάτι τέτοια....
χαμός λεμεεεεεεεε

μου τα κάνατε ΝΑ
και άρχισαν να λένε κάποιοι για νοτιοανατολική αμερική και κάτι τέτοια....
χαμός λεμεεεεεεεε

Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λες αδελφέ....Δεν μιλάει για μεταγραφικά κουίζ εκεί..το 'χει πει...Πλακίτσα κάνει...deep_down έγραψε:Ρε παιδιά, σόρρυ κιόλας, αλλά μην τρελλαίνεστε! Το έχει πει πρόσφατα ο Transfer, ότι μόνο εδώ θα βάζει γρίφους. Άνθρωπος είναι, θέλει κι αυτός να πει μια βλακεία, να κάνει ένα σχόλιο. Έχει καταλήξει σε κάθε @@ που γράφει να ξεφυτρώνουν 20 σχόλια για 10 πιθανούς παίκτες! Γράφει για τη μηλόπιτα της κυρα-Κατίνας που έφαγε και πετάγονται όλοι και λένε για παίκτες από το σάπιο μήλο, σε ποιόν παίκτη αρέσουν οι μηλόπιτες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!! Χαχα!! Έλεος δηλαδή!!Θα σαλτάρει ο κακομοίρης!

TransferManiac ρε μπας και είσαι μετεωρολόγος και μας δουλεύεις τόσο καιρό...?? Για μπαμ και μπουμ μας έλεγες και χθες το βράδυ βαρεθήκαμε να τ ακούμε στη Σαλόνικα....
(υ.γ. Εεεεε, δεν άντεξα με τόσους παπάδες, έγραψα και γω την παπαριά μου!!!)

(υ.γ. Εεεεε, δεν άντεξα με τόσους παπάδες, έγραψα και γω την παπαριά μου!!!)
Ο TransferManiac έχει ραντεβού σήμερα με τους Ζαγοράκη, Βρύζα, Σάντος για να συζητήσουν για τις μεταγραφές της ομάδας!!! 

-
Όχι ρε συ, έχει συνάντηση μαζί τους για να τους ενημερώσει για τον μεταγραφικό σχεδιασμό! Σιγά μην τους ρωτήσει κιόλας! Τί σχέση έχουν αυτοί με τις μεταγραφές;

Επειδή έγινε πολύς λόγος για δόντια για ρίξτε μια ματιά εδώ:
Ναυάγησε» του Σισόκο στη Μίλαν λόγω δοντιών!
Το ιατρικό τιμ της Μίλαν ανακάλυψε ότι ο Σισόκο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα δόντια του, γεγονός που θα τον επηρέαζε στην συνολική του απόδοση. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που οι «ροσονέρι» άλλαξαν στρατηγική και θέλησαν να αποκτήσουν τον παίκτη δανεικό. «Δυστυχώς οι απαιτήσεις της Πόρτο για την περίπτωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή είναι πολύ υψηλές» τόνισε ο Γκαλιάνι και κατέληξε: «Η μεταγραφή του Αλι Σισόκο ματαιώνεται».
Θυμίζω ότι το όνομα του παίκτη είχε μπει στα μεταγραφικά του Π.Α.Ο.Κ. στην περίοδο Ιανουαρίου...
Ναυάγησε» του Σισόκο στη Μίλαν λόγω δοντιών!
Το ιατρικό τιμ της Μίλαν ανακάλυψε ότι ο Σισόκο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα δόντια του, γεγονός που θα τον επηρέαζε στην συνολική του απόδοση. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που οι «ροσονέρι» άλλαξαν στρατηγική και θέλησαν να αποκτήσουν τον παίκτη δανεικό. «Δυστυχώς οι απαιτήσεις της Πόρτο για την περίπτωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή είναι πολύ υψηλές» τόνισε ο Γκαλιάνι και κατέληξε: «Η μεταγραφή του Αλι Σισόκο ματαιώνεται».
Θυμίζω ότι το όνομα του παίκτη είχε μπει στα μεταγραφικά του Π.Α.Ο.Κ. στην περίοδο Ιανουαρίου...
- vandervagos
- Επικοινωνία:
TransferManiac Paokmania
Exo 85 % epitixia stis metagrafikes kiniseis kai mporei auto to pososto kai na anevei! As xasoume kai kana... dio. ti lete?
Kalo einai kai to www.paokfc.gr7 minutes ago
Exo 85 % epitixia stis metagrafikes kiniseis kai mporei auto to pososto kai na anevei! As xasoume kai kana... dio. ti lete?

Ο TransferManiac Paokmania O BOFO LENE OI MEXIKANOI OTI INE KONTA... auta...
υπομονη.......
εδω περιμεναμε τοσο καιρο να περασει το αιγαιο ο μικρος... ο αλλος εχει ολοκληρο ωκεανο να περασει....υπομονη....και...εαν πνιγη στο δρομο...εχω ζηση..θα βρει καλυτερο στο κολυμπι...

υπομονη.......
εδω περιμεναμε τοσο καιρο να περασει το αιγαιο ο μικρος... ο αλλος εχει ολοκληρο ωκεανο να περασει....υπομονη....και...εαν πνιγη στο δρομο...εχω ζηση..θα βρει καλυτερο στο κολυμπι...

- PAOKfanAthens
Ο TransferManiac Paokmania Pinei telika o Zisis Bofous kai paizei pro?
Πριν από 11 λεπτά
Πριν από 11 λεπτά
TransferManiac Paokmania EPIDI ME ROTATE: DEN PISTEUO OTI TELIKA 8A PIIEI BOFOUS O ZISIS... idomen
17 minutes ago
17 minutes ago