Τηλεοπτικά δικαιώματα
- thomas Murg
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Έτσι θα παίρνουμε και τα ματς φέτος! Στο παραπέντε και θα μένουν όλοι παγωτό.
Έκλεισε η συμφωνία με νόβα
Έκλεισε η συμφωνία με νόβα
- invincible
Τι χαίρεστε εκεί που είχαμε Δουση και ΟΠΕΝ τώρα πρέπει πάλι να ψάχνω για λινκς. Μέσα στην φτώχια μου ήρθε και η Νοβα. Where is Verioti now .Εκτός αν το δείχνει ο Στεργιάδης από το κινητό του πάλι. 

sportzone για τα εκτοςinvincible έγραψε:Τι χαίρεστε εκεί που είχαμε Δουση και ΟΠΕΝ τώρα πρέπει πάλι να ψάχνω για λινκς. Μέσα στην φτώχια μου ήρθε και η Νοβα. Where is Verioti now .Εκτός αν το δείχνει ο Στεργιάδης από το κινητό του πάλι.

- invincible
Για τα ευρωπαϊκά βρίσκω λινκς άριστης ποιότητας πυο δεν κολλάνε απλά είναι με ξένο σπικερ. Οπότε χέστηκα αν δεν έχω κοσμοτε αλλά το sportzone δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα το έχω ακούσει πολλές φορές όμως. Σε ευχαριστώ που μου το θύμισες. Αλλά στο OPEN ήταν οπτασία όλα τα παιχνίδια. Άλλη αίσθηση.jibbie έγραψε:sportzone για τα εκτοςinvincible έγραψε:Τι χαίρεστε εκεί που είχαμε Δουση και ΟΠΕΝ τώρα πρέπει πάλι να ψάχνω για λινκς. Μέσα στην φτώχια μου ήρθε και η Νοβα. Where is Verioti now .Εκτός αν το δείχνει ο Στεργιάδης από το κινητό του πάλι.

Μα είμαστε σε πόλεμο τα τελευταία 95 χρόνια, αν θυμάμαι καλά...joshua έγραψε:Tελικα δεν παμε πολεμο?

Ελπίζω να εξακολουθεί το PAOKtv να δείχνει τα παιχνίδια για τους εκτός Ελλάδας
- potamda
- Bet Guru 2023
Jibbie τελευταία είδες sportzone;
Σήμερα που προσπάθησα να δω δε βρήκα τα παιχνίδια ούτε ελληνικού ούτε αγγλικού πρωταθλήματος.
Λέω μήπως θέλει κάποια ενημέρωση.
Σήμερα που προσπάθησα να δω δε βρήκα τα παιχνίδια ούτε ελληνικού ούτε αγγλικού πρωταθλήματος.
Λέω μήπως θέλει κάποια ενημέρωση.
- thomas Murg
- thomas Murg
Απο ρευστό μάθαμε πόσο έκλεισε η συμφωνία;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μη ζορίζετε τον φαντάρο φίλο μαςthomas Murg έγραψε:Το greeklivechanels τι έγινε; Το ψάχνουμε κάπου αλλού;
Ο καλυτερότερος είναι
https://greeklivechannels.com/247channels.html