ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 12/9 19:00 NovaSports 2
- Dimitris_L4
-
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 12/9 19:00
Miles έγραψε:Σου ξεφύγανε τρία τελικά ν και ένα κόμμα (αν τα βρεις, θα σε παραδεχτώ). Άμα αλλάξεις επάγγελμα, να πας για επιμελητής/διορθωτής κειμένων, το έχεις άνετα.
Αυτό με τα γαμω-ν ήταν η αχίλλειος πτέρνα μου μια ζωή!
Τα κόμματα είναι “Μακάρι, σαν άλλος Φειδιππίδης, (...)”.
Τα ν τα τελικά είναι αυτά που λέει ο bersekeros!
- bersekeros
Οι περιορισμοί που έχει ο Λουτσέσκου
Ξέρει κάποιος;
Τελικά, πέρασε αυτή η χαζομάρα, να μην είναι κοινοτικοί οι άγγλοι;Άλλος ένας «πονοκέφαλος» για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι πως είναι υποχρεωμένος να συμπεριλάβει στην 20άδα μόνο πέντε μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές που σημαίνει αυτόματα πως δύο εκ των Άκπομ, Αουγκούστο, Εσίτι, Καγκάβα, Τέιλορ, Σίντκλεϊ και Ροντρίγκο θα μείνουν εκτός αποστολής. (inpaok)
Ξέρει κάποιος;
- kataramenos5
Απορθητης Τουμπας? Ειπε απορθητη Τουμπα , ειπε να ξαναχτισουμε αρα τωρα ειναι γκρεμισμενος ο μυθος. Και δεν ειναι απορθητη ενω ηταν. Επι Σαββιδη ειναι γκρεμισμενος δηλαδη. Ολοφανερα κανει πολεμο στον Ιβαν ο τυπος.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Ελπίζω σε ένα σβηστό Χ, μπας και καταφέρουμε να χτίσουμε ξανά το μύθο της απόρθητης Τούμπας. Αν και, χλωμό.
Ο θεός και η αγία Βαρβάρα μαζί μας.
Κι υστερα λεει ο θεος κι η αγια βαρβαρα. Η Παναγιά γιατι απουσιαζει? Ο Θεος κι η Παναγια λεγαμε τοσα χρονια. Εγω βλεπω ξεκαθαρα μια προσπαθεια απαξιωσης της.
Ντροπη να περνανε τετοια ποστ.
Μπράβο αδερφέ.ακριβως Του δε ποιντ….kataramenos5 έγραψε:Ημαρτον ρε παλικαρια. Το "χαναν απ τα Τεμπη " εγω το γραψα κι αυτο? Δεν ειδα τοσα χρονια εδω μεσα ενα ποστ να το αντικρουει. Αλλα τωρα ψαχνουμε να βρουμε.ΗΜΑΡΤΟΝ.
Το ποιντ ειναι οτι αραξαμε μετα τον ερχομο του Βανια σα λαος
Μπηκαμε στον αυτοματο και τα περιμενουμε ολα απ αυτον.
Ξεχασαμε οτι ειμαστε οπαδοι και γιναμε σελφακιδες μιρλες κι ανικανοποιητοι. Σβησαν οι κερκιδαρες. Παλια φευγαμε απ το γηπεδο και δε μπορουσαμε να μιλησουμε 2 μερες. Στην 5, ουτε καν στην 4.
Τωρα απλα ποναει ο αντιχειρας απ το smartphone.
.Σοβαρος? Εγω δε σ εβρισα ρε παλικαρι.black death έγραψε:Τι διαβαζουμε. Ρε συ kat, σε θεωρουσα σοβαρο ποστερ γενικα.
Αφού ώρες ώρες το σκέφτομαι και ξενερωνω αλλά μετά το δικαιολογώ και λέω το ίδιο θα ήταν και παλιά αλλά ήμουν μικρός και απλά ενθουσιαζόμουν παραπάνω ….
Αυτό το συναίσθημα πάντως η τούμπα να είναι ο 12ος παίχτης πρέπει να τελείωσε μαζί με τον ρεβολουσιον….
Με κάποια παιχνίδια εξαιρέσεις να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Με την χάρτινη στο ΟΑΚΑ πχ που μόλις μας είχαν κλέψει.
Άντε και με τον γκει (3-1)
Αυτό που εννοεί ο καταραμένος είναι σωστό.
Δεν έχει νόημα να σκαλωνουμε σε επιμέρους λέξεις για να δημιουργούμε διαφωνίες
Γενικά είμαστε σε τραγικό επίπεδο και μπορεί ΠΕΡΙΠΟΥ αυτή η παρακμή να συμπίπτει με την έλευση Ιβάν, όμως είχε σίγουρα αρχίσει νωρίτερα, αφού τότε το ονομαζαμε "νεοπαοκτσηδες του Ζαγοράκη".
Αλλά στην πραγματικότητα υπήρχε ήδη από πολύ νωρίτερα, απλά σύχναζαν στο γήπεδο και παλιότεροι που είχαν ακόμα ενέργεια, οπότε δε φαινόταν τόσο το πρόβλημα.
Τεράστιο ρόλο σε αυτό παίζει η τραγική κατάσταση των συνδέσμων. Όχι από σημερα, όχι από χτες.
Από το 99 περίπου που σφάζονταν ακόμα και σε κοινή θέα (στα πρώτα συλλαλητήρια κατά Μπατατούδη μαλώνανε ποιος είναι επικεφαλής και ποιος θα πάρει το μικρόφωνο). Και έκτοτε μόνο χειροτερεύει η κατάσταση.
Περάσαμε φάσεις που υπήρχαν αντίπαλοι οργανωτές κερκίδας σε απόσταση λίγων μέτρων.
Βεβαίως δεν φταίει μόνο αυτό. Βεβαίως όλη η κοινωνία είναι σε φάση αποβλακωσης και συχνά όσα παιδιά θέλουν να μην είναι αποβλακωμενοι, παρασύρονται σε εξτριμ συμπεριφορές βλαχομαγκιας και ψευτοβιας, που ούτε εμπνέουν κανέναν ούτε συμβολίζουν κάτι.
Τα μαχαιρώματα τα πεσιματα και οι σφαγές ούτε σχέση με τον ΠΑΟΚ έχουν ούτε νοιάζουν κανέναν οπαδό του, για να συσπειρωθεί.
Εφόσον δεν υπάρχει κίνητρο στην ευρεία μάζα, να γκαβλωσει, να συσπειρωθεί, να κινητοποιηθεί, τότε πρέπει τουλάχιστον να οργανωθεί κεντρικά κάτι από το σκληρό πυρήνα οπαδών ώστε να πάρει μπρος η κατάσταση. Να βγει περισσότερη ομοψυχία, δυναμισμός, δράσεις. Και να κοπεί ο βήχας σε ένα κάρο γελοίους που παίρνουν ένα χρηματιζομενο μικρόφωνο ή πέννα και γράφουν ότι τους κατέβει για τον ΠΑΟΚ
Σε ατομικό επίπεδο πρέπει επιτέλους να βγάλουν όλοι το δάχτυλο απ' τον κωλο τους και να ξυπνήσουν. Το να βαράς όλη μέρα κλικ σε λοβοτομημενους λογαριασμούς στο φεισμπουκ και το ινσταγκραμ είναι μια εμμονικη παπαριά που δε προσφέρει τίποτα.
Δεν έχει νόημα να σκαλωνουμε σε επιμέρους λέξεις για να δημιουργούμε διαφωνίες
Γενικά είμαστε σε τραγικό επίπεδο και μπορεί ΠΕΡΙΠΟΥ αυτή η παρακμή να συμπίπτει με την έλευση Ιβάν, όμως είχε σίγουρα αρχίσει νωρίτερα, αφού τότε το ονομαζαμε "νεοπαοκτσηδες του Ζαγοράκη".
Αλλά στην πραγματικότητα υπήρχε ήδη από πολύ νωρίτερα, απλά σύχναζαν στο γήπεδο και παλιότεροι που είχαν ακόμα ενέργεια, οπότε δε φαινόταν τόσο το πρόβλημα.
Τεράστιο ρόλο σε αυτό παίζει η τραγική κατάσταση των συνδέσμων. Όχι από σημερα, όχι από χτες.
Από το 99 περίπου που σφάζονταν ακόμα και σε κοινή θέα (στα πρώτα συλλαλητήρια κατά Μπατατούδη μαλώνανε ποιος είναι επικεφαλής και ποιος θα πάρει το μικρόφωνο). Και έκτοτε μόνο χειροτερεύει η κατάσταση.
Περάσαμε φάσεις που υπήρχαν αντίπαλοι οργανωτές κερκίδας σε απόσταση λίγων μέτρων.
Βεβαίως δεν φταίει μόνο αυτό. Βεβαίως όλη η κοινωνία είναι σε φάση αποβλακωσης και συχνά όσα παιδιά θέλουν να μην είναι αποβλακωμενοι, παρασύρονται σε εξτριμ συμπεριφορές βλαχομαγκιας και ψευτοβιας, που ούτε εμπνέουν κανέναν ούτε συμβολίζουν κάτι.
Τα μαχαιρώματα τα πεσιματα και οι σφαγές ούτε σχέση με τον ΠΑΟΚ έχουν ούτε νοιάζουν κανέναν οπαδό του, για να συσπειρωθεί.
Εφόσον δεν υπάρχει κίνητρο στην ευρεία μάζα, να γκαβλωσει, να συσπειρωθεί, να κινητοποιηθεί, τότε πρέπει τουλάχιστον να οργανωθεί κεντρικά κάτι από το σκληρό πυρήνα οπαδών ώστε να πάρει μπρος η κατάσταση. Να βγει περισσότερη ομοψυχία, δυναμισμός, δράσεις. Και να κοπεί ο βήχας σε ένα κάρο γελοίους που παίρνουν ένα χρηματιζομενο μικρόφωνο ή πέννα και γράφουν ότι τους κατέβει για τον ΠΑΟΚ
Σε ατομικό επίπεδο πρέπει επιτέλους να βγάλουν όλοι το δάχτυλο απ' τον κωλο τους και να ξυπνήσουν. Το να βαράς όλη μέρα κλικ σε λοβοτομημενους λογαριασμούς στο φεισμπουκ και το ινσταγκραμ είναι μια εμμονικη παπαριά που δε προσφέρει τίποτα.
- falconakis
Αφήστε την γκρίνια και στηρίξτε την ομάδα...Και τον Μάιο θα είμαστε αγκαλια με κούπες...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Απορθητης Τουμπας? Ειπε απορθητη Τουμπα , ειπε να ξαναχτισουμε αρα τωρα ειναι γκρεμισμενος ο μυθος. Και δεν ειναι απορθητη ενω ηταν. Επι Σαββιδη ειναι γκρεμισμενος δηλαδη. Ολοφανερα κανει πολεμο στον Ιβαν ο τυπος.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Ελπίζω σε ένα σβηστό Χ, μπας και καταφέρουμε να χτίσουμε ξανά το μύθο της απόρθητης Τούμπας. Αν και, χλωμό.
Ο θεός και η αγία Βαρβάρα μαζί μας.
Κι υστερα λεει ο θεος κι η αγια βαρβαρα. Η Παναγιά γιατι απουσιαζει? Ο Θεος κι η Παναγια λεγαμε τοσα χρονια. Εγω βλεπω ξεκαθαρα μια προσπαθεια απαξιωσης της.
Ντροπη να περνανε τετοια ποστ.
Καλά τώρα, τι να συζητήσεις με άνθρωπο που όλο λέει για διαρκείας μπάσκετ.. τς τς τς...
- PAOKevolution
Καλή αρχή να έχει η ομαδάρα μας! Γερό στομάχι και πίστη στους στόχους που έχει θέσει ο πρόεδρος και ο στρατηγός!
Ένα πράγμα να θυμάστε! Τα αθηναίικά χεσμένα βρακιά, θα τους οδηγήσουν σε χοντράδες απέναντι στην ομάδα μας. Η μόνη ασπίδα είμαστε εμείς. Αν εμείς μπούμε στο δικό τους πούστικο τρυπάκι θα βάλουμε τρικλοποδιά στον Ράζβαν και στον Ιβάν. Πάμε να τους γ@αμήσουμε! Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ
! Εύχομαι ένα γρήγορο 2-0 γιατί η ομάδα μπαίνει σε μια σειρά από συνεχόμενα παιχνίδια και θα χρειαστεί ξεκούραση!
Ένα πράγμα να θυμάστε! Τα αθηναίικά χεσμένα βρακιά, θα τους οδηγήσουν σε χοντράδες απέναντι στην ομάδα μας. Η μόνη ασπίδα είμαστε εμείς. Αν εμείς μπούμε στο δικό τους πούστικο τρυπάκι θα βάλουμε τρικλοποδιά στον Ράζβαν και στον Ιβάν. Πάμε να τους γ@αμήσουμε! Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

- bersekeros
Λέει ο μεγάλος Bruce Dickinson των Iron Maiden, επ'ευκαιρίας του νέου 17ου άλμπουμ της Σιδηράς Παρθένου σε συνέντευξή του, μεταξύ άλλων.rainmaker έγραψε:Αυτό που εννοεί ο καταραμένος είναι σωστό.....
Δυστυχώς η υπερβολική ενασχόληση με τα μπλιμπλίκια (social media), δημιουργεί παθητικούς ανθρώπους ζόμπι.Δεν είμαι άνθρωπος των social media. Δεν έχω Instagram, Facebook ή Twitter για να ξοδεύω το χρόνο μου σε αυτά, γιατί απ'ό,τι ξέρω, μπορείς να φας ολόκληρη τη ζωή σου στα social media και αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να μου συμβεί.
Φυσικά και έχει αντίκτυπο και στο οπαδικό κίνημα.
Εδώ ακόμα και άνθρωποι που είμαστε μιας προηγούμενης γενιάς, πολλές φορές παρασυρόμαστε.
Και μετά κάθεσαι και αναρωτιέσαι, είναι δυνατόν να τρώει κάποιος όλο τον ελέυθερο χρόνο του,
σε αυτές τις μακακίες;
Χρειάζεται να βγούμε από το κουτί και να ζούμε την πραγματική ζωή, όσο γίνεται περισσότερο.
Παλιά είχαμε το μεγαλό κουτί της tv, τώρα έχουμε το μικρό κουτί του κινητού, που το κουβαλάμε και παντού.
Γι'αυτό χαίρομαι που μπορώ να ξαναπάω στο γήπεδο.
Εκεί δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο, παρά μόνο με αυτό που βλέπω, με τα δικά μου μάτια.
- navigator11
Νίκη με κάθε κόστος. Το παιχνίδι είναι, λόγω των απουσιών μας, δύσκολο. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και προσοχή.
-
Το ξέρω ότι πολλοί παίρνετε πασατεμπο για γούρι στο γήπεδο...αλλά σε λίγο καιρό θα ακούμε μόνο το κριτς κρατς του σποριου από την ησυχία. 1,5 χρόνο στο σπίτι με σπορια ήμασταν. Στο γήπεδο πάμε για να συμμετέχουμε διαφορετικά.
- kataramenos5