Τηλεοπτικά δικαιώματα
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
σκληρος καριολης ο ναβιnavigator11 έγραψε:Κι εγώ που είμαι στο εσωτερικό το ίδιο ακριβώς θέλω. VPN , PAOK TV και τα π@π@ρια μου η κάθε Νόβα για τα εντός. Και τα εκτός τα βολεύουμε.tolis01 έγραψε:Το μόνο που θέλω είνα ινα εξασφαλιθστεί πως για εκτός ελλάδας να συνεχίσει το ΠΑΟΚ ΤΒ. Δεν λεχω όρεξη να πληρώνω Νόβες κλπ.

- Μπαρκαρούτσος
Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι παίζει πόκερ μεγάλο και για την είσοδο του αγγλικού fund (με ποσοστό όχι εξαγορά) στο Open. Γι' αυτό και οι διαπραγματεύσεις γίνονται από τον ίδιο τον Σαββίδη. Η αρχική προσέγγιση του fund ήταν για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου αλλά ο Σαββίδης δεν ήθελε (αν αλλάξει κάτι δεν ξέρω).
Έμαθα ότι πάτησε πόδι ο Καντουρι.
Δεν τους αφήνει να ανακοινώσουν συμφωνία με νόβα στο ημίχρονο.
Δεν τους αφήνει να ανακοινώσουν συμφωνία με νόβα στο ημίχρονο.
- invincible
Λογικά θα έβγαινε μέχρι σήμερα ότι τον αγώνα θα τον έδειχνε το OPEN αν δεν είχαν καταλήξει σε συμφωνία. Σήμερα θα μάθουμε. Τώρα όσο για το OPEN αν το πουλήσει ολόκληρο ή πουλήσει ένα ποσοστό δεν έχει και μεγάλη διαφορά είναι θέμα δικό του και δεν μας νοιάζει εμάς γιατί αυτό το κανάλι τον πίεσαν κάποτε να το αγοράσει άλλοι για άλλους σκοπούς. Δεν θα κάνουμε κουμάντο στις επιχειρήσεις του.
Οι μεταγραφές θα επανέλθουν στο και πέντε με το τηλεοπτικόalp920 έγραψε:Το τηλεοπτικό πάει ασορτί με τις μεταγραφές. Στο παρά πέντε.
Μάλλον πάει για Ιανουάριο μαζί με τις μεταγραφές. [FACE WITH TEARS OF JOY]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν εχει αλλαξει κατι. Αν προλαβουν μεχρι την Κυριακη νοβα, αλλιως στο open. Αν δεν κλεισει μεχρι το επομενο εντος στη νοβα, ξανα στο open κλπ.mavros4 έγραψε:Ρε παιδιά έχει κανένας καμία πληροφορία;
- deep_gia_deep
με το συμπάθιο ..αλλά θέλετε και τα γράφετε αυτά ρε παιδιά..?? σοβαρά τώρα..??invincible έγραψε: γιατί αυτό το κανάλι τον πίεσαν κάποτε να το αγοράσει άλλοι για άλλους σκοπούς.