Τηλεοπτικά δικαιώματα
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ την έκλεισε γιατί η έντυπη ενημέρωση στοιχίζει και δεν δίνει κέρδος. Οι άλλες εφημερίδες κρατιούνται με ενέσεις κατά το πλείστον.
Η ηλεκτρονική έκδοση έχει περιορισμένα έξοδα και εισπράτει αέρα χρήμα από τις ηλεκτρονικές καταχωρήσεις διαφημίσεων. Λέτε ένας επιχειρηματίας τέτοιου βεληνεκούς να μην ξέρει τι κάνει; Και τα ελεύθερα κανάλια απαιτούν τις μέρες αυτές το χέρι στην τσέπη για να συντηρηθούν.
Η ηλεκτρονική έκδοση έχει περιορισμένα έξοδα και εισπράτει αέρα χρήμα από τις ηλεκτρονικές καταχωρήσεις διαφημίσεων. Λέτε ένας επιχειρηματίας τέτοιου βεληνεκούς να μην ξέρει τι κάνει; Και τα ελεύθερα κανάλια απαιτούν τις μέρες αυτές το χέρι στην τσέπη για να συντηρηθούν.
Αύριο στις 11:00 παντος στο OPEN θα έχει πρόγραμμα αφιερωμένο στον χοντρό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- invincible
Εγώ πέρσι το άκουσα πρώτη φορά από τον Γεωργίου. Τότε λέγανε ότι θα το αγόραζε ο Αλαφούζος το ήθελε σαν τρελος το κανάλι. Για τον Γιαννακόπουλο είχα ακούσει επίσης. Γενικά ήθελε να ξεφορτωθεί τον σταθμο. Πάντως είναι ένα σπάσιμό στην κυβέρνηση που τον δίνει σε έναν κολοσσό ξένο και όχι σε δικό τους Έλληνα διαπλεκόμενο.
καποια στιγμη επεσε και η τιμη στο τραπεζι ταχα μου, 100 ζητησε ο Σαββιδης 30 του προσφερθηκε απο ομιλο οποτε σταματησε εκει η τιμη...
- abc_o_ karpouzas
Και υπάρχει και η πιθανότητα όπως στο λιμάνι που από μικρομετοχος έγινε μεγαλομέτοχος...
Έτσι και εδώ με δούρειο ίππο το όπεν μην παραξενευτει κανείς αν ξαφνικά τον δούμε ιδιοκτήτη του συνδρομητικού
Δεν πιστεύω να νομίζει κάποιος ότι αυτοί που έχουν την νόβα θέλουν να γίνουν ποιο πλούσιοι και από το προϊόν που πουλάει η νόβα....
Αγοράζουν την πλατφόρμα και την πουλάνε
Έτσι λειτουργούν τα. ..φανς..
Έτσι και εδώ με δούρειο ίππο το όπεν μην παραξενευτει κανείς αν ξαφνικά τον δούμε ιδιοκτήτη του συνδρομητικού
Δεν πιστεύω να νομίζει κάποιος ότι αυτοί που έχουν την νόβα θέλουν να γίνουν ποιο πλούσιοι και από το προϊόν που πουλάει η νόβα....
Αγοράζουν την πλατφόρμα και την πουλάνε
Έτσι λειτουργούν τα. ..φανς..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τετ 08 Σεπ 2021, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξερω τι ακριβως διαβασατε σε αυτο που εβαλε ο φιλος, αλλα πουθενα δεν μιλαει για πωληση του Open. Αυτο που ξερω εγω (και αυτο που γραφει βασικα) ειναι οτι ο Σαββιδης ψαχνει συμπαικτη για το καναλι.
- bersekeros
- sourmenetes
- Moderator
Να λείπουν προσβλητικες εκφρασεις!abc_o_ karpouzas έγραψε:δηλ...shogoon έγραψε:Αυτά τα περί οπεν και ΠΑΟΚ τβ θα ήταν καλά αν είχες αμπραμοβιτς πρόεδρο και σου λεγε πάρε τόσα χαρτιά για μεταγραφές γραψτους στα φρύδια σου όλους και πάμε σε ελεύθερο κανάλι. Όταν φοβάσε να δώσεις 2 χαρτιά για μεταγραφή παίρνεις την προσφορά της νόβα και όλα καλά. Χορτασαμε επανάσταση φτάνει.
αν σου δωσει η νοβα 5 τα παιρνεις και λες ευχαριστω....
εσυ τωρα .... δεν εισαι ραγιας ε??
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι!bersekeros έγραψε:Ακούγονται φήμες ότι αύριο ανακοινώνεται η συμφωνία με τη Νόβα.
Αρα να φανταστω τους εφερε ο Ιβαν στα μετρα του....Η κοντα τουλαχιστον (γυρω στα 9εκ)
- invincible
Αν χαλούσε κάτι τώρα θα άκουγες από χθες βράδυ να λένε στο Open o ΠΑΟΚ λογικά. Από την στιγμή που δεν ακούς τίποτα λογικά θα έρθει και η ανακοίνωση που προβλέπω θα είναι για δύο χρόνια μέχρι την έναρξη της κεντρικής διαχείρισης λογικά.
Το μόνο που θέλω είνα ινα εξασφαλιθστεί πως για εκτός ελλάδας να συνεχίσει το ΠΑΟΚ ΤΒ. Δεν λεχω όρεξη να πληρώνω Νόβες κλπ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- navigator11
Κι εγώ που είμαι στο εσωτερικό το ίδιο ακριβώς θέλω. VPN , PAOK TV και τα π@π@ρια μου η κάθε Νόβα για τα εντός. Και τα εκτός τα βολεύουμε.tolis01 έγραψε:Το μόνο που θέλω είνα ινα εξασφαλιθστεί πως για εκτός ελλάδας να συνεχίσει το ΠΑΟΚ ΤΒ. Δεν λεχω όρεξη να πληρώνω Νόβες κλπ.