Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
- paok re niamou
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Ηθικο κομματι δεν υπαρχει οταν κατι αφορα το σιχαμα και τα ληκια.
Τζαμπα αναλωνεστε για κατι που δεν τους αγγιζει και οταν πολυ περισσοτερο οι ιδιοι οι οπαδοι τους σφυριζουν αδιαφορα.
Στο δικο μας γαλατικο χωριο ηδη θα ειχε σημανει παγκοσμιος πολεμος
Τζαμπα αναλωνεστε για κατι που δεν τους αγγιζει και οταν πολυ περισσοτερο οι ιδιοι οι οπαδοι τους σφυριζουν αδιαφορα.
Στο δικο μας γαλατικο χωριο ηδη θα ειχε σημανει παγκοσμιος πολεμος
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο ίδιος ο παίχτης κατέρριψε το αφήγημα περί μεταγραφής στον Ολυμπιακόseaman έγραψε:Τι να γράψουν? Διαβάστε τη συνέντευξη του μπασμένου στο κόλπο Ρόουζ, για τη μεταγραφή τουastral έγραψε:Επειδή δεν τα παρακολουθώ, γαζέτα και σπορτ24 δεν έχουν γράψει απολύτως τίποτα για το θέμα Ροζ?
εδιτ: Aπόλαυση ο πανικός στα πρωτοσέλιδα.
Aν καταφέρουμε να είμαστε κοντά μέχρι Ιανουάριο θα χεστούν επάνω τους.
https://www.gazzetta.gr/football/superl ... -tha-leipo
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή σου. Γιατί δεν έγινε;
«Δεν ξέρω γιατί δεν έγινε ο «γάμος» με τον Ολυμπιακό. Όταν κάνεις μια καλή σεζόν, όπως κάναμε στον Άρη, είναι λογικό να ενδιαφέρονται οι μεγάλες ομάδες. Τώρα, όμως, είμαι στη Λέγκια, η οποία είναι μια μεγάλη ομάδα. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου. Υπήρχαν πολλές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, αλλά το πρότζεκτ της Λέγκια ήταν το πιο ενδιαφέρον».
Άρα ότι έγινε, έγινε χωρίς να το ξέρει ο ίδιος;;
Ή ξεφτίλα δεν έχει όριο σε αυτή την χώρα.
Εμενα απο την υποθεση δυο πραγματα μου μειναν, τα οποια ομως ηταν γνωστα κατα το ημισυ σε ολο το κοσμο. Πρωτον οτι ο αρης ανηκει στον γαυρο γιατι δεν γινεται διαφορετικα οποτε θελει να παιρνει και να δινει παικτες στην ομαδα και δευτερον οτι το transfermarkt περα απο τα πολυ mainstream πρωταθληματα ειναι αναξιοπιστο.
- invincible
Στην Ελλάδα αν έχεις καλά πληρωμένα ΜΜΕ μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Πόσο στο ποδόσφαιρο και στο ''Γαυρέτα'' . Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Ο γαύρος μέσο τον πλέι οφ βρήκε μία ομάδα να έχει εξασφαλισμένους 12 βαθμούς ότι και να γίνει. Αποκλείεται να μην το ήξερε ο Ροζ γιατί υπόγραψε στον γαύρο εκτός αν πλαστογράφησαν και την υπογράφη του. Αλήθεια ο Μητρογλου, ο Καμαρά και ο Γκαρσία και άλλοι ποιος τους αγόρασε ? Πάμε να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα με δύο Ολυμπιακούς να συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία.
το transfermarkt έχει πηγή τα ΜΜΕ δεν πάει πιο βαθιά σε κάθε χώρα γιατί δεν είναι δυνατόν.
το transfermarkt έχει πηγή τα ΜΜΕ δεν πάει πιο βαθιά σε κάθε χώρα γιατί δεν είναι δυνατόν.
Μαλιστα. Καμια εμπλοκη στην υποθεση Σιαμπανη για τον ΠΑΟΚ.
Αυτος που εβγαινε απο το instagram και ελεγε και ελεγε και πετουσε λασπη στον ΠΑΟΚ οτι προσπαθησε να δωσει χρηματα στον Σιαμπανη, θα τιμωρηθει;
Ναι αυτος, που ειναι αντιπροεδρος στον γαυρο και εμαθε ΠΡΩΤΟΣ και εκανε καταγγελιες ΑΥΤΟΣ για καποιο λογο, οτι δωροδοκησαν ανθρωποι του ΠΑΟΚ παικτη του ρουλη για μεταξυ τους ματς.
Δεν τον ακουμπαμε αυτον ε; Δεν κανει.
Αυτος που εβγαινε απο το instagram και ελεγε και ελεγε και πετουσε λασπη στον ΠΑΟΚ οτι προσπαθησε να δωσει χρηματα στον Σιαμπανη, θα τιμωρηθει;
Ναι αυτος, που ειναι αντιπροεδρος στον γαυρο και εμαθε ΠΡΩΤΟΣ και εκανε καταγγελιες ΑΥΤΟΣ για καποιο λογο, οτι δωροδοκησαν ανθρωποι του ΠΑΟΚ παικτη του ρουλη για μεταξυ τους ματς.
Αφού δικό τους άτομο ήταν ο ενοχος, λογικό είναι να το μάθουν πρώτοι
Συμφωνα με τον λιμπερο (δε με νοιαζει αν ειναι εκπομπή του χοντροσκωληκα η υποτιθεμενη "τροικα"):
"δε λεει οτι ειναι αθωος ο ΠΑΟΚ, αρα μπορει να ειναι ενοχος".
Παραλήρημα κάθε πρωί και μονόλογοι με προπαγάνδα και ψέματα. Να τους χαίρονται και καλό αφανισμό κι αυτοί.
Το αναφέρω μόνο γιατί από τη λάσπη στα ραδιόφωνα τελικά κάτι μένει δυστυχώς στο τέλος.
Παραλήρημα κάθε πρωί και μονόλογοι με προπαγάνδα και ψέματα. Να τους χαίρονται και καλό αφανισμό κι αυτοί.
Το αναφέρω μόνο γιατί από τη λάσπη στα ραδιόφωνα τελικά κάτι μένει δυστυχώς στο τέλος.
Λογικά δίωξη μπορεί να γίνει άμα του κάνεις μήνυση για δυσφήμιση, δε νομίζω να είναι αυτεπάγγελτη η δίωξη.DimitrisS έγραψε:Μαλιστα. Καμια εμπλοκη στην υποθεση Σιαμπανη για τον ΠΑΟΚ.
-
Καλά, έγινε ο "γάμος" και η "νύφη" δεν το πήρε χαμπάρι και το έμαθε από την πεθερά? Πόσο κομμάτια ήτανε όταν παντρευότανε?seaman έγραψε:Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή σου. Γιατί δεν έγινε;
«Δεν ξέρω γιατί δεν έγινε ο «γάμος» με τον Ολυμπιακό. Όταν κάνεις μια καλή σεζόν, όπως κάναμε στον Άρη, είναι λογικό να ενδιαφέρονται οι μεγάλες ομάδες. Τώρα, όμως, είμαι στη Λέγκια, η οποία είναι μια μεγάλη ομάδα. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου. Υπήρχαν πολλές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, αλλά το πρότζεκτ της Λέγκια ήταν το πιο ενδιαφέρον».

- Mitsospaoki4
- Moderator
Παρατηρώ ότι τα μεγάλα αθλητικά ράδιο της πόλης (metrokolis, libero) είναι κίτρινων συμφερόντων.astral έγραψε:Συμφωνα με τον λιμπερο (δε με νοιαζει αν ειναι εκπομπή του χοντροσκωληκα η υποτιθεμενη "τροικα"):
Τυχαίο;;
Μ αρέσει που λέτε ότι είναι στο χέρι των οπαδών του ρουλη να αποκοπούν. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Νταξει δεν έχω ακούσει μεγαλύτερο ανέκδοτο.
Οι οπαδοί του σούπερ Κατερίνα 3 που η επίσημη γραμμή τους είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με το γαύρο, ενώ οι υπόλοιποι το ξέρουν αλλά δεν το παραδέχονται. Κατά βάθος όλοι το γνωρίζουν αλλά θα έδιναν και τον κώλο τους στο Σεμεδο για να περάσουν τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία.
Μιλάμε για ανθρώπους με βαθύ μίσος για τον ΠΑΟΚ από τον κάθε παππουλη 95 χρονών μέχρι τα νέα παιδιά 5 χρονών που έτσι τους μεγαλώνουν.
Να ξέρετε εμείς για το γαύρο δεν φτάνουμε καν το μίσος που έχουν αυτοί προς τα εμάς. Είναι απλά τρομακτικό το πώς σκέφτονται και το έχω ζήσει γιατί λόγω πρώην δουλειάς συναναστρεφομουν με αρκετούς όλων των ηλικιών και κοινωνικού στάτους.
Δεν πάει το μυαλό σας άρρωστη κατάσταση και κατάντια.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νταξει δεν έχω ακούσει μεγαλύτερο ανέκδοτο.
Οι οπαδοί του σούπερ Κατερίνα 3 που η επίσημη γραμμή τους είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με το γαύρο, ενώ οι υπόλοιποι το ξέρουν αλλά δεν το παραδέχονται. Κατά βάθος όλοι το γνωρίζουν αλλά θα έδιναν και τον κώλο τους στο Σεμεδο για να περάσουν τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία.
Μιλάμε για ανθρώπους με βαθύ μίσος για τον ΠΑΟΚ από τον κάθε παππουλη 95 χρονών μέχρι τα νέα παιδιά 5 χρονών που έτσι τους μεγαλώνουν.
Να ξέρετε εμείς για το γαύρο δεν φτάνουμε καν το μίσος που έχουν αυτοί προς τα εμάς. Είναι απλά τρομακτικό το πώς σκέφτονται και το έχω ζήσει γιατί λόγω πρώην δουλειάς συναναστρεφομουν με αρκετούς όλων των ηλικιών και κοινωνικού στάτους.
Δεν πάει το μυαλό σας άρρωστη κατάσταση και κατάντια.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- WeWillRockYou
Άλλη μια σκευωρία για συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε προσπάθεια χρηματισμού πέφτει στο κενό. Ελπίζω η σημερινή ανακοίνωση να έρχεται ως απάντηση σε όλους μας, για την στάση της ΠΑΕ τόσο καιρό, που προφανώς περίμενε κάποιο επίσημο πόρισμα.
Από εκεί και πέρα, πόσο θλιβερή η εικόνα του Άρη ως συλλόγου. Η αποδοχή των ίδιων των οπαδών του, της υποδούλωσης στον ΟΣΦΠ, δείχνει πόσο μικρή ομάδα είναι. Αποφεύγω συνήθως να χαρακτηρίζω ιστορικές ομάδες με αυτόν τον τρόπο, αλλά η συγκεκριμένη έχει τέτοια μικροπρεπή συμπεριφορά, που μόνο θλίψη μου προκαλεί.
Να βγαίνει ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, και γνωστοί δημοσιογράφοι του μιντιακού του συστήματος όπως ο Καρπετόπουλος, για να μας μιλήσουν για ''απολύτως νόμιμες, ταμειακές διευκολύνσεις'', ανάμεσα σε ομάδες που υποτίθεται σύμφωνα με τους συμπολίτες παλεύουν για τους ίδιους τίτλους.
Από εκεί και πέρα, είναι αστείος ο τρόπος αντιμετώπισης της είδησης, από διάφορα αντικειμενικά σάιτ, όπως πχ. θεωρείται το gazzetta. Σε αυτό το κομμάτι, θεωρώ πως παίζει ρόλο, όχι μόνο τα συμφέροντα των ίδιων των ομάδων, αλλά και ο δημοσιογραφικός ανταγωνισμός που υπάρχει ανάμεσα στα σάιτ. Για να μην αναδείξουμε το ρεπορτάζ-αποκάλυψη κάποιας άλλης ιστοσελίδας, αναφέρουμε μόνο σε δυο γραμμές την πληροφορία και δεν προχωράμε σε περαιτέρω ρεπορτάζ.
Από εκεί και πέρα, πόσο θλιβερή η εικόνα του Άρη ως συλλόγου. Η αποδοχή των ίδιων των οπαδών του, της υποδούλωσης στον ΟΣΦΠ, δείχνει πόσο μικρή ομάδα είναι. Αποφεύγω συνήθως να χαρακτηρίζω ιστορικές ομάδες με αυτόν τον τρόπο, αλλά η συγκεκριμένη έχει τέτοια μικροπρεπή συμπεριφορά, που μόνο θλίψη μου προκαλεί.
Να βγαίνει ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, και γνωστοί δημοσιογράφοι του μιντιακού του συστήματος όπως ο Καρπετόπουλος, για να μας μιλήσουν για ''απολύτως νόμιμες, ταμειακές διευκολύνσεις'', ανάμεσα σε ομάδες που υποτίθεται σύμφωνα με τους συμπολίτες παλεύουν για τους ίδιους τίτλους.
Από εκεί και πέρα, είναι αστείος ο τρόπος αντιμετώπισης της είδησης, από διάφορα αντικειμενικά σάιτ, όπως πχ. θεωρείται το gazzetta. Σε αυτό το κομμάτι, θεωρώ πως παίζει ρόλο, όχι μόνο τα συμφέροντα των ίδιων των ομάδων, αλλά και ο δημοσιογραφικός ανταγωνισμός που υπάρχει ανάμεσα στα σάιτ. Για να μην αναδείξουμε το ρεπορτάζ-αποκάλυψη κάποιας άλλης ιστοσελίδας, αναφέρουμε μόνο σε δυο γραμμές την πληροφορία και δεν προχωράμε σε περαιτέρω ρεπορτάζ.
Παραίτηση Ζαγορακη λοιπόν
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχε άλλη μια χρυσή ευκαιρία να ανοίξει το στόμα του και να μιλήσει. Και τα έκανε σκατα πάλι, τρέχει να κρυφτεί