Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Επρεπε να τους πανε στο CAS μαζι με Νοτιγχαμ για τριγωνικη σχεση και πριν την στημένη αναβοθρηση που ετοιμάζουν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νταξει το πολύ πολύ να ανεβάσουμε κάνα συμβόλαιο ξεχνώντας να σβήσουμε τα στοιχεία gdpr.
Ε μετά θα περάσει κάνα 6μηνο και θα έχουμε τα καλύτερα στελέχη.
Θα ανεβάσουμε και κάνα κύπελλο της γριάς, ε μετά από κάνα 6μηνο θα έχουμε τα καλύτερα στελέχη.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε μετά θα περάσει κάνα 6μηνο και θα έχουμε τα καλύτερα στελέχη.
Θα ανεβάσουμε και κάνα κύπελλο της γριάς, ε μετά από κάνα 6μηνο θα έχουμε τα καλύτερα στελέχη.
-
Σε λίγο θα βγει ο κάρυ να δηλώσει ότι τα λεφτά για τις μεταγραφές τα έδωσε ο χοντρέλας και εμείς θα κοιτάμε άπραγοι την παράνοια
- paok re niamou
sourmenetes έγραψε:Καλά τώρα το ψάχνεις σοβαρά;;paok re niamou έγραψε:Ποίοι θα το κυνηγησουν ?
Αν είναι οι ίδιοι που κυνήγησαν και τον σιαμπανη, αστο γαματο
Εδώ μιλάμε ούτε στην ουγκαντα δε γίνονται αυτά.
Με σημαδεμενη τράπουλα τι να κυνηγήσεις;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και επειδή είναι σημαδεμενη η τράπουλα πρεπει να τους κοιταμε και να λεμε και ευχαριστώ ?
Κακοστημενη υπόθεση δωροδοκίας την αφήσαμε ανεκμεταλευτη.
Εκτός αν υπαρχει γενικότερη εντολή για φρενο στο αγωνιστικό και μούγκα σε ολα τα υπόλοιπα.
Όπως και να χει εδώ πρέπει να παρέμβει η Ουέφα διότι το 25% του παίχτη ανήκε στη Λοριάν.
ρουλης -> γκευ 0€ = 0€ και η Λοριάν
γκευ -> Λέγκια 600Κ€
Απορώ που δεν το έγραψε το sdna.
Αν το τρέξουν οι Γάλλοι που έχασαν με αυτό το τρικ το ποσοστό που θα έπαιρναν τότε μπορεί να γίνει χαΐρι.
ρουλης -> γκευ 0€ = 0€ και η Λοριάν
γκευ -> Λέγκια 600Κ€
Απορώ που δεν το έγραψε το sdna.
Αν το τρέξουν οι Γάλλοι που έχασαν με αυτό το τρικ το ποσοστό που θα έπαιρναν τότε μπορεί να γίνει χαΐρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 06 Σεπ 2021, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομικά δεν έχει γίνει τίποτα παράνομο. Ο Άρης πούλησε ένα παίκτη στον Ολυμπιακό και την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός τον πούλησε στη Λέγκια. ΝΟΜΙΚΑ δεν υπάρχει κάτι μεμπτό.
Ηθικά δεν νομίζω να αλλάζει κάτι. Υπάρχει κανείς φυσιολογικός οπαδός που δεν γνωρίζει πως ο Άρης είναι παράρτημα του Ολυμπιακού; Στην καφετερία οπαδοί του Άρη βλέπουν αγώνα του Ολυμπιακού και λένε αυτοσαρκαζόμενοι "παίζουν τα κεντρικά".
Επικοινωνιακά δεν ξέρω πόσο μπορεί να ζημιώσει τον Άρη μια τέτοια ιστορία. Σίγουρα είναι δυσκολότερο τώρα να υπάρξουν πολιτικές πιέσεις για σβήσιμο του -6, αν και αυτοί έχουν αποδείξει πως δεν έχουν φιλότιμο για να επηρεάζονται από τέτοιες "λεπτομέρειες".
Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν τέτοια κίνηση μπορεί να στοιχειοθετήσει επιρροή ας μας το αναλύσει. Προσωπική μου εκτίμηση πάντως είναι πως νομικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Ηθικά δεν νομίζω να αλλάζει κάτι. Υπάρχει κανείς φυσιολογικός οπαδός που δεν γνωρίζει πως ο Άρης είναι παράρτημα του Ολυμπιακού; Στην καφετερία οπαδοί του Άρη βλέπουν αγώνα του Ολυμπιακού και λένε αυτοσαρκαζόμενοι "παίζουν τα κεντρικά".
Επικοινωνιακά δεν ξέρω πόσο μπορεί να ζημιώσει τον Άρη μια τέτοια ιστορία. Σίγουρα είναι δυσκολότερο τώρα να υπάρξουν πολιτικές πιέσεις για σβήσιμο του -6, αν και αυτοί έχουν αποδείξει πως δεν έχουν φιλότιμο για να επηρεάζονται από τέτοιες "λεπτομέρειες".
Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν τέτοια κίνηση μπορεί να στοιχειοθετήσει επιρροή ας μας το αναλύσει. Προσωπική μου εκτίμηση πάντως είναι πως νομικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
- abc_o_ karpouzas
Δεν υπάρχει το ελληνικό ποδόσφαιρο
Αχαχαχαχαχα
Ρε τον ολυμπιακαρη
Αχαχαχαχαχα
Ρε τον ολυμπιακαρη
- WestBlock4
Mīngus έγραψε:Την εξάρτηση του Κάρυ από τον χοντρό την καταλαβαίνω απόλυτα.
Προσπαθώ να καταλάβω και το αντίστροφο όμως, γιατί βλέπω ότι κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για το φιλαράκι του και δεν τον έχω για τόσο ανιδιοτελή τύπο τον Βαγγέλα.
Καμία εξάρτηση απλα δυναμώνει το κλίμα στη θεσνικη κ παίρνει δυνατότερους συμμάχους σαν παράρτημα.
Ακομη κ σε υποτιθέμενα σκάνδαλα βλέπε σιαμπανη.
Αν και αυτό που ήξερα εγω ήταν ότι η αδερφή του παλέτα κάνει δουλειές με το Κόκκαλη φέτος και για αυτό πήρε φορά. Τώρα για το ροουζ που έβγαλε το sdna αν θυμάμαι καλά τον ιουνιο λεγανε ότι πάει μεταγραφή στον γαυρο κ τα ληκια σκουζανε, ελπίζω να έχουν τρναταχτες αποδειξεις κ να ρίξουμε γελιο
-
Νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει μεταγραφή ενός παίχτη δεύτερη φορά στην ίδια μεταγραφική περίοδο.Anthimox έγραψε:Νομικά δεν έχει γίνει τίποτα παράνομο. Ο Άρης πούλησε ένα παίκτη στον Ολυμπιακό και την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός τον πούλησε στη Λέγκια. ΝΟΜΙΚΑ δεν υπάρχει κάτι μεμπτό.

- kataramenos5
Αντε ρε που ολα τα βλεπετε υποπτα. Συνομοσιολογοι της δεκαρας. Προσπαθειτε να σπιλωσετε τον περηφανο λαο του αρη. Ντροπη σας.
Υποτίθεται δεν επιτρέπονταν οι Β ομάδες στην ίδια κατηγορία με την μητρική.
Για να περιμένουμε επιβεβαίωση γιατί το sdna από μόνο του δεν είναι και το πιο έγκυρο μέσο…
επεσε συρμα για τους -6 και με δηθεν νεα στοιχεια θα αναιρεθει η αποφαση. επιδειξη δυναμης του φαταουλ σε ολα τα επιπεδα.
Περιμένεται να το διαβάζεται από τον κοκκινο πρωκταθλητη ή από τον χρυσάνθεμο;
Από τη στιγμή που οι οπαδοί του Ολυμπιακού της Παπαναστασίου δεν έχουν πρόβλημα, όλα καλά.
Μην περιμένετε να δράσει κάποια ποδοσφαιρική ή κρατική αρχή.
Μην περιμένετε να δράσει κάποια ποδοσφαιρική ή κρατική αρχή.