Ο "Μεσελαμί" δεν ήταν ούτε στον πάγκο από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, ανοικτό από το να έχει κοπεί μέχρι και να είναι διεθνής

Εγώ γιατι νομίζω ότι ο Μεσελαμι είναι ο Σελιμάι;; χαχαχαΣουριναμέζος έγραψε:Ο Ερμής Σελιμάι είναι στο ρόστερ της Κ19
Ο "Μεσελαμί" δεν ήταν ούτε στον πάγκο από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, ανοικτό από το να έχει κοπεί μέχρι και να είναι διεθνής
Δεν είναι απίθανο το όνομα Μεσελαμί να προήλθε από μπέρδεμα με το όνομα του Σελιμάι. Σημασία έχει ότι υπάρχουν (ή υπήρχαν) τρεις αφρικανοί στο ρόστερ όπως φαίνεται στο βίντεο από τον αγώνα με τα τρίκαλα και τις φωτογραφίες με τον Αλμωπό. Ο ένας είναι ο Μπουρκινάμπε Ισμαίλα Ουεντραόγκο, ο δεύτερος ο Κενυάτης Κόλινς Σιτσέντζε, τον τρίτο τον έχουμε βαφτίσει Μεσελαμί και ελπίζουμε σε παραπάνω πληροφορίεςchri5ti9 έγραψε:Εγώ γιατι νομίζω ότι ο Μεσελαμι είναι ο Σελιμάι;; χαχαχαΣουριναμέζος έγραψε:Ο Ερμής Σελιμάι είναι στο ρόστερ της Κ19
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έναν Πολύζο Άγη (Αγαθοκλή) είχαμε στις ακαδημίες και τον είχε και ο Πάμπλο την πρώτη χρονιά του στην Κ19 στο ρόστερ της Κ19 του 2016-2017 όπου έπαιζε βασικός. Είναι χάφ, γεννημένος το 1999 και πέρσι έπαιζε στην Κύπρο :dimpaok4 έγραψε:Π.Α.Ο.Κ. Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης (68’ Μόροβιτς) - Παναγιώτου (60’ Καλουτσικίδης), Κουλιεράκης (60’ Κόλινς), Ταχατος (60’ Μπράντοβιτς), Μελετίδης (60’ Τσοπουρογλου), Αβετισιάν (80’ Σελιμάι), Γαΐτανίδης (60’ Σπυρίδης), Γροσδης (60’ Τιτος), Πανίδης (60’ Πολύζος), Σαλαμούρας (60’ Μελενικιώτης / 75’ λ.τρ. Παναγιώτου), Τζήμας (75’ Μπαμπουρας).
για το παλικαρι που ζητησε και τις αλλαγες,χρονο πηραν απ οτι βλεπω παιδια και απο την φετινη κ19 λογω μαλλον οτι δεν ειχαν αγωνα το σκ λογω εθνικων και επισηςδεν ειδα να αναφερεται το δημοσιευμα στο εταιρο εγχρωμο(μεσελαμι αν θυμαμαι καλα) μαλλον ουεντραογκο ειναι αυτα που εγραψα πριν μερες οτι ειναι εθνικη και νεα ονοματα ειναι σπυριδης με μια προχειρη ερευνα ειναι ενας κυπριος επιθετικος απο γουεστ χαμ και ο πολυζος δεν καταφερα να βρω πληροφοριες
ΠΑΟΚ
gpap έγραψε:μήπως σαν οπαδοί, να αρχίσουμε να στέλνουμε email και επιστολές στην ΠΑΕ, ώστε να δει πιο σοβαρά την ενημέρωσή μας για τον ΠΑΟΚ Β';
Να αρχίσουμε να τους βομβαρδίζουμε με παράπονα, ώστε να καταλάβουν πως τουλάχιστον εμείς, βλέπουμε τον ΠΑΟΚ Β' πολύ σοβαρά και θέλουμε να ενημερωνόμαστε σωστά.
Και δεν μιλάω μόνο για τις ενδεκάδες.
Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, εμείς οι κάτοχοι διαρκείας (ανανέωση) θα μπορούμε να βλέπουμε τους αγώνες.
Τους αγώνες, με έδρα όμως όχι την Τούμπα, αλλά (μάλλον) το Καυτατζόγλειο. Και ερωτώ: πότε θα ενημερωθούμε την διαδικασία; Πότε θα ενημερωθούμε σε ποια θύρα θα μπαίνουμε;
Γενικά, δεν φαίνεται η ΠΑΕ να βλέπει σοβαρά το θέμα ''ενημέρωση για ΠΑΟΚ Β' προς τους οπαδούς''.
Αφού δεν δίνουν τόσο βάση στην σπουδαιότητα του Π.Α.Ο.Κ. Β' (κακώς) θα μπορούσαν σαν Π.Α.Ε να προκυρήξουν κάτι σαν διαγωνισμό για κάποιον που θα ασχολείται με νέα γενικά αυτής με κάποιο τίμιο μισθό. Κάποιον από τους χιλιάδες οπαδούς με μεράκι όπως πχ Tzelas.Ειμαι σίγουρος πως η ενημέρωση που θα παρέχει και οι αναλύσεις, θα μοιάζουν με αφήγημα του Hemingway μπροστά σε κάτι Κόλκες,Πετρωτούς και το κακό συναπάντημαΑποστόληςΑ έγραψε:paokfc.gr
Λευκή ισοπαλία στη Λιβαδειά για τον ΠΑΟΚ Β
Ένα ακόμα δυνατό τεστ για τον ΠΑΟΚ Β που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό.
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, ένταση και πάθος και από τις δύο ομάδες, χωρίς βέβαια να σημειωθεί κάποιο γκολ παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχαν κι οι δύο ομάδες.
Οι παίκτες του Δικεφάλου στάθηκαν εξαιρετικά κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας και έδειξαν πως βρίσκονται στο σωστό δρόμο ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.
Η προετοιμασία της Β Ομάδας συνεχίζεται με προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη, ενώ την Τετάρτη (08.09) θα διεξαχθεί φιλικό στην Κατερινή κόντρα στον Πιερικό στις 19:00.
Αυτό είναι το (ο Θεός να το κάνει) ρεπορτάζ τους επίσημου site της ΠΑΕ για τον κακομοίρη ΠΑΟΚ Β΄!
Ούτε καν οι συνθέσεις!!!
ΕΛΕΟΣ!