Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
serres60

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από serres60 »

Ας μεινει η νοβα με τους 2 γαυρους να δουμε ποσες συνδρομες θα χασει.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

διετες με 10εκ + μπονους αντιστοιχα με τα περσινα, και να περιγραφει τα ματς ο Μινος, αλλιως φανταζομαι Οpen/ΠΑΟΚ ΤιΒι
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Αυτό με το Μίνο τι το ήθελες? :lol:

Ακόμη και ο Κόλκας καλύτερος είναι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Πρόεδρε βάλε την ομάδα στο όπεν το ανοιχτό κανάλι που λέει και το σλόγκαν και άσε τον ταλαιπωρημένο ΠΑΟΚτση να δει την ομάδα του στο σπίτι έστω για ένα χρόνο.Τα κέρδη θα είναι πολύ μεγάλα από τα 2-3 εκατομμύρια που θα χάσει η ομάδα σε τυχόν συμβόλαιο με τη γαύρο νόβα.

Inviato dal mio Redmi Note 8 Pro utilizzando Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Το μόνο θέμα με το ανοικτό Open, είναι ότι αναμεταδίδεται από τις συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και της Cosmote, ως ελεύθερο κανάλι.

Οπότε χρειάζεται πρόβλεψη, ώστε αυτοί να μην μεταδίδουν τα ματς μας, εάν τελικώς πηγαίναμε στο όπεν.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Μέχρι αύριο αργά το βράδυ ή μεθαύριο το πρωί θα μάθουμε οριστικά. Αύριο θα έχουν τελική τηλεδιάσκεψη Παπαδοπουλος - Σαββιδης . Λενε θα ανέβει η Νοβα αλλά τους χωρίζει 1,2 εκ και ο Ιβαν δεν πέφτει.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Η Νόβα πάντως έβαλε και τα μπανερ της με τις ομάδες που εχει.

Αργήσαμε πολύ για PAOK TV.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Μας βλεπω για Open
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Είναι η χρόνια της ξεροκεφαλιάς…
Άβαταρ μέλους
invincible

joshua έγραψε:Είναι η χρόνια της ξεροκεφαλιάς…
έτσι θέλουμε να φαίνεται . δεν νομίζω θα πέσω από τα σύννεφα. όλα είναι βιτρίνα για διαπραγμάτευση και ότι παραπάνω κερδίσουμε. Εγώ πιστεύω ότι αύριο βράδυ θα ανακοινωθεί συμφωνία. Αλλά καλά κάνουμε και δεν είμαστε εύκολοι. Θα πέσω από τα σύννεφα αν δεν γίνει αυτό. Δηλαδή είναι σαν να σου λέω πάρε 9 και να λες θέλω 11 αλλιώς δεν θέλω τίποτα και στο τέλος σου δώσουν τελικά 9,5-10 και πεις όχι ευχαριστώ χάρισμα σας εγώ θα πάρω 4 εκ από το OPEN από τις διαφημίσεις όλη την χρονιά. ΟΚ καλύτερα για εμάς ευχαριστούμε όλοι εμείς που δεν έχουμε ΝΟΒΑ. Αλλά δεν νομίζω.... :lol:
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

invincible έγραψε:Μέχρι αύριο αργά το βράδυ ή μεθαύριο το πρωί θα μάθουμε οριστικά. Αύριο θα έχουν τελική τηλεδιάσκεψη Παπαδοπουλος - Σαββιδης . Λενε θα ανέβει η Νοβα αλλά τους χωρίζει 1,2 εκ και ο Ιβαν δεν πέφτει.
Για να μιλήσουμε με αριθμούς για να καταλάβουμε καλύτερα. Η πορνονόβα έδινε αρχικά 7εκ. κι εμείς ζητούσαμε 9εκ. ( μιλάω για τα βασικά χωρίς μπόνους στόχων). Μετά η πόρνη ανέβηκε κατά 800 χιλιάρικα κι έφτασε την προσφορά της στα 7,8εκ. αλλά ο Σαββίδης εξακολουθεί να ζητά 9εκ. ακατέβατα ( εξ ού και η διαφορά των 1,2εκ). Αυτά είναι τα ποσά?
Και κάτι άλλο αυτός ο Παπαδόπουλος που αναφέρεις είναι ο γνωστός γάβρος CEO της πόρνης που υποτίθεται ότι πέρσι είχαμε ζητήσει να φύγει? Αν ναι τότε νομίζω ότι έχουν δίκιο αυτοί που υποστηρίζουν ότι αληθινός ιδιοκτήτης της νόβα είναι ο χοντρός και κρύβεται πίσω από το αγγλικό fund.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

* Σταθόπουλος από Νόβα, όχι Παπαδόπουλος (αυτός πήρε τον μπούλο)
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

ΟΚ Σταθόπουλος. Τα ποσά είναι όπως τα γράφω?
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Αυτά έγραψαν οι Ζαΐρης, Καστάνης, Πετρωτός

ΠΑΟΚ: Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη την Τεταρτη με φόντο το τηλεοπτικό.Λιγο πανω απο 8,5εκ.€ ανεβηκε η προσφορα της Νοβα.Στα 10εκ.€ η απαιτηση του Ιβαν απο 11 που ζητουσε αρχικα!
Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα της Superleague 1 που δεν έχει συνάψει τηλεοπτικό συμβόλαιο με έναν εκ των παρόχων που θα δείξουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Οι συζητήσεις με την Nova είναι όντως προχωρημένες, ωστόσο μέχρι χθες, υπήρχε μία διαφορά που πρέπει να «καλυφθεί». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μ», εντός των επομένων δύο ημερών (το αργοτερο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης), αναμένεται να γίνει μία κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με φόντο το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο του Δικεφάλου.

Από την μία θα είναι παρών ο κ. Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ και από την άλλη, εκτός απροόπτου ο κ. Σταθόπουλος από την Nova. Οι δύο άνδρες μίλησαν πρόσφατα, χωρίς όμως να βρεθεί η επιθυμητή λύση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές, αγγίζει το 1,2 εκατ. ευρώ, όμως αυτό το ποσό μπορεί να καλυφθεί.

Ο ΠΑΟΚ από τα μέσα του καλοκαιριού, στις συζητήσεις που έκανε, ζητούσε ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ. Πέρυσι, είχε εισπράξει 9,5 εκατ. ευρώ από τη Nova. Τα επτά εκατ. ως πάγιο ποσό στο συμβόλαιο και τα άλλα δυόμιση εκατ. ευρώ ως μπόνους για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Φέτος ο ΠΑΟΚ ζητά περισσότερα ως πάγιες απολαβές. Το πιο πιθανό, είναι να βρεθεί λύση και οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια. Είπαμε οι συζητήσεις γίνονται σε υψηλό επίπεδο και ο Σαββίδης ζητά να έχει ο ΠΑΟΚ καλύτερης αντιμετώπισης.

Μάλιστα από την Αθήνα, τις τελευταίες ημέρες, έλεγαν πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, για μία ακόμη φορά, αποδεικνύει πόσο σκληρός διαπραγματευτής είναι, για να πετύχει τον στόχο του. Εφόσον επέλθει συμφωνία, μετά την τηλεδιάσκεψη που αναμένεται να γίνει μέχρι αύριο, τότε το πρώτο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ, την Κυριακή, θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι. Εάν δεν επέλθει συμφωνία, υπάρχει εναλλακτική λύση, σε πρώτο βαθμό.

Σε ετοιμότητα στο Open

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του, να είναι σε εγρήγορση, αναφορικά με τον αγώνα της Κυριακής. Εφόσον δεν πετύχει την συμφωνία που επιδιώκει με τη Nova, η εντολή του είναι ξεκάθαρη: «Θα μεταδοθεί το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ από το Open». Μάλιστα φέρεται να έχει μεταφέρει και το εξής μήνυμα στους συνεργάτες του: «Να είστε σε διαρκή ετοιμότητα».

Δεν θα κλείσει εύκολα το θέμα

Ακόμη κι αν δεν επέλθει συμφωνία μέχρι αύριο ανάμεσα στις δύο πλευρές και η μετάδοση του αγώνα γίνει από το Open, αυτό δεν σημαίνει πως θα κλείσει ο κύκλος των επαφών του ΠΑΟΚ με τη Nova. Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν καθώς αφενός ο ΠΑΟΚ θέλει ένα ισχυρό τηλεοπτικό συμβόλαιο, αντάξιο της δυναμικής που έχει αναπτύξει, αφετέρου η Nova δεν θέλει να χάσει ένα ισχυρό παίκτη, όπως είναι ο Δικέφαλος.

Ένα ακόμη στοιχείο, είναι πως από τη Nova υπάρχει πρόθεση να δοθεί τηλεοπτικός χρόνος (σε μορφή διαφημίσεων) για το Open. Την ίδια τακτική εφάρμοσε το συνδρομητικό κανάλι και στη συμφωνία που είχε συνάψει με τον βασικό ανταγωνιστή του ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό.
Άβαταρ μέλους
invincible

bersekeros έγραψε:* Σταθόπουλος από Νόβα, όχι Παπαδόπουλος (αυτός πήρε τον μπούλο)

Έτσι ναι ακριβώς τα είπες όλα σωστα φίλε μου. Εγώ μπερδεύτηκα με τα -όπουλος. Σήμερα θα μάθουμε . Εκτός αν πάμε OPEN και συνεχιστούν τα παζάρια μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Αλλά νομίζω λογικά σήμερα θα καταλήξουν κάπου γιατί δεν είναι μονο η διαφορά στα λεφτά είναι και στο εμπορικό κομμάτι όπως τα λες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”