Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
johnpet

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από johnpet »

Διαβασε και το ιστορικο της Αστανα που εγινε ομαδαρα και μετα εχασε απο καποια Κουοπιο. Η της Ανζι. Βαλτος εισαι, δεν κανεις κριτικη πετας χολη στην σοβαροτερη προσπαθεια στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ τα τελευταια 30-40 χρονια με κοντρα ανελεητο πολεμο. Αιντε μαζεψε λεφτα και παρε την ομαδα πικραμενε εξυπνε[/quote]

Έτοιμη είναι η προσφορά
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ποιά προσφορά είναι έτοιμη και από ποιόν;

Το ξέρουμε ότι τους κάθεται στο στομάχι ο μεγάλος Ιβάν,

και θα ήθελαν στη θέση του,
κάποια δοτή ελεγχόμενη μαριονέτα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

johnpet έγραψε:Διαβασε και το ιστορικο της Αστανα που εγινε ομαδαρα και μετα εχασε απο καποια Κουοπιο. Η της Ανζι. Βαλτος εισαι, δεν κανεις κριτικη πετας χολη στην σοβαροτερη προσπαθεια στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ τα τελευταια 30-40 χρονια με κοντρα ανελεητο πολεμο. Αιντε μαζεψε λεφτα και παρε την ομαδα πικραμενε εξυπνε
Έτοιμη είναι η προσφορά[/quote]

Για την Αστανα και ίδιου τύπου περιπτώσεις ομάδων που σου λεει, θα μας απαντησεις.
Άσε την προσφορά σου.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

theo-drama έγραψε:
johnpet έγραψε:Διαβασε και το ιστορικο της Αστανα που εγινε ομαδαρα και μετα εχασε απο καποια Κουοπιο. Η της Ανζι. Βαλτος εισαι, δεν κανεις κριτικη πετας χολη στην σοβαροτερη προσπαθεια στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ τα τελευταια 30-40 χρονια με κοντρα ανελεητο πολεμο. Αιντε μαζεψε λεφτα και παρε την ομαδα πικραμενε εξυπνε
Έτοιμη είναι η προσφορά

Για την Αστανα και ίδιου τύπου περιπτώσεις ομάδων που σου λεει, θα μας απαντησεις.
Άσε την προσφορά σου.[/quote]

Περιμάνω να με διαφωτίσεις εσύ...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Johnpet γιατί τόσο σπεκουλα και σκίσιμο στον Σαββίδη; Αν τον έλεγαν Μητσοτάκη θα ήσουν πιο ήρεμος;
Αντε να μαζευτούμε λέω λίγο εγώ. Μέλος του πρόσφατου Ιουνίου με τα μισά μηνύματα να κράζουν Ιβάν και τα άλλα μισά τις μεταγραφές.
Που ήσουν φιλαράκι να πεις ένα μπράβο την ομάδα όταν μπήκε ομίλους φέτος; Άσε ξέρω, είναι υποχρέωση κ δεδομένο του ΠΑΟΚ όπως λένε οι Χαβουζαιοι. Ντροπή.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

chri5ti9 έγραψε:Johnpet γιατί τόσο σπεκουλα και σκίσιμο στον Σαββίδη; Αν τον έλεγαν Μητσοτάκη θα ήσουν πιο ήρεμος;
Αντε να μαζευτούμε λέω λίγο εγώ. Μέλος του πρόσφατου Ιουνίου με τα μισά μηνύματα να κράζουν Ιβάν και τα άλλα μισά τις μεταγραφές.
Που ήσουν φιλαράκι να πεις ένα μπράβο την ομάδα όταν μπήκε ομίλους φέτος; Άσε ξέρω, είναι υποχρέωση κ δεδομένο του ΠΑΟΚ όπως λένε οι Χαβουζαιοι. Ντροπή.

Τι θέλεις δηλαδή, να φωταγωγήσουμε την πόλη; Ήταν το ελάχιστο που έπρεπε να κάνουμε.
Τώρα εάν εσύ βάζεις τον πήχη τόσο ψηλά καλύτερα να αλλάξεις ομάδα και να γίνεις Παπαναστασιακός για να πηγαίνεις και στα μπουζούκια μετά από τέτοιους θριάμβους.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Παιδιά, Κυριακή σήμερα να μην ξεχάσετε τα θυμιατά και τα λιβανιστήρια.
Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που με κατηγορούν ότι είμαι βαλτός και ότι στάζω χολή.
Από το σημερινό σχόλιο του Βασίλη Βεργή στο SDNA.gr
"...Πάμε στον ΠΑΟΚ. Αλλά μεγάλα ερωτηματικά εκεί. Τέτοια που να μπορείς να πεις με ασφάλεια ότι μέχρι στιγμής ο Λουτσέσκου έχει βοηθήσει τον Δικέφαλο πολύ περισσότερο απ΄όσο τον έχει βοηθήσει ο ίδιος ο ΠΑΟΚ!
Με έσοδα μεταγραφικά που αγγίζουν τα 20 εκατ. ευρώ από τις πωλήσεις Γιαννούλη και Τζόλη (στην οποία δεν έφερε αντίρρηση ο προπονητής), με είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ (χάρη στη μαγκιά του Λουτσέσκου) η οποία θα αποφέρει τουλάχιστον άλλα 5 εκατ. ευρώ κι όμως ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ούτε τον Τζοβίνκο ούτε άλλον Τζοβίνκο. Κι επίσης απέκτησε έναν αριστερό μπακ, τον Σίντκλεϊ, με… 88 λεπτά συμμετοχής πέρυσι, για να συντροφεύει τον 35χρονο Βιεϊρίνια!
Μιλάμε για μία ομάδα η οποία πλέον κατάλαβε ότι Καγκάουα δεν υφίσταται, ενώ μεσοεπιθετικά διαθέτει παίκτες κλάσης αλλά (πλέον) και κάποιας ηλικίας. Όπως τον ευπαθή σε προβλήματα παιχταρά Ελ Καντουρί και τον καλλιτέχνη Μπίσεσβαρ. Δυο σπουδαίους παίκτες αλλά αναντικατάστατους έτσι όπως έχει δομηθεί το ρόστερ.
Δεν μπορεί να έχεις στο ταμείο τόσα εκατομμύρια και να μην καταφέρνεις μία σημαντική μεταγραφή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.
Τι έπρεπε δηλαδή να κάνει ο Λουτσέσκου για να υλοποιήσει το κλαμπ την αυτονόητη επιθυμία του; Απεργία… πείνας;
Κι αν κάποιος πει «Μα δεν ήθελε ο Τζοβίνκο να ρίξει κι άλλο το κασέ του, ενώ και για τον Λιάγιτς έγινε πρόταση αλλά αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα» θα θυμίσω ότι ο ΠΑΟΚ πρόβλημα είχε εδώ και καιρό. Αρα, συγκεκριμένες ανάγκες. Οι οποίες προφανώς δεν έπρεπε να μπει Σεπτέμβριος για να λυθούν. Που δεν λύθηκαν…Τώρα όμως πήρε κι αυτός ένα μεγάλο και αδικαιολόγητο ρίσκο. Εχοντας διπλή υποχρέωση αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, με σημαντικούς του παίκτες –επαναλαμβάνω- να είναι πλέον μιας ηλικίας με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για ξεκούραση, απουσίες, ποιοτικούς αντικαταστάτες..."
Πηγή SDNA.gr

ΥΓ. Την καληνύχτα μου...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Έτοιμη είναι η προσφορά[/quote]
ουτε ενα καλο δεν γραφεις για ξεκαρφωμα ....δεν πειραζει η οικογενεια Σαββιδη θα ειναι εδω χρονια και οποιος ζοριζεται να πινει ξυδι τοπ ειναι ποιοτικο υγεινο......
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

chri5ti9 έγραψε:Johnpet γιατί τόσο σπεκουλα και σκίσιμο στον Σαββίδη; Αν τον έλεγαν Μητσοτάκη θα ήσουν πιο ήρεμος;

ο κουλης ειναι λεβεντης και εχει ματι τσακιρικο ...... :lol: :lol: ε στις επιτυχιες μπορει να ελειπε απο τον πλανητη γη και να μην ενημερωθηκε ......
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

johnpet έγραψε:Guitarman

Aπ' όλα αυτά που έγραψα λοιπόν, εσύ κατάλαβες ότι είιμαι ψηφοφόρος της ΝΔ και ότι θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι Γερμανία. Ας το αφήσουμε τότε γιατί είναι άσκοπο. Για την ιστορία όμως, παρ' όλο που δεν έχω καμμία σχέση με την παράταξη της ΝΔ, όχι ότι θα ήταν μεμπτό, σου υπενθυμίζω ότι οι μισοί οπαδοί της ομάδας μας είναι πολύ πιθανόν να είναι ΝΔ. Γι αυτό καλά θα κάνεις να αρχίσεις να ζητάς πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων για να πεις εάν επιτρέπεται να είμαστε Παοκτσήδες ή όχι. Αλήθεια στην περίπτωση του κεντρώου τι προβλέπεται; μπορούμε να είμαστε ΠΑΟΚ; Για την ταμπακιέρα, το Α & Β κουβέντα, μάλλον είναι αρκετά περίπλοκα.
Τέλος για να το πω κι εγώ ευγενικά, οι χαρακτηρισμοί χαρακτηρίζουν πρώτον απ' όλους, αυτόν που τους γράφει.

Επειδή έγραψες μεγάλη ανοησία (για να το πω ευγενικά) με σκοπό προφανώς να με εκνευρίσεις (άδικος κόπος) θα σου γράψω δυο τελευταία πράγματα γιατί φαίνεται να έχεις ελλιπή κατανόηση της ελληνικής γλώσσας και ακόμη πιο φτωχή γνώση της ιστορίας της Ελλάδας.

Όταν λοιπόν σου λένε «Δεν είσαι ΠΑΟΚ αλλά ΝΔ», δε σου ζητάει κάποιος να είσαι άλλο κόμμα για να είσαι ΠΑΟΚ. Σου λέει ότι υποστηρίζεις τα συμφέροντα της ΝΔ έναντι του ΠΑΟΚ που εδώ και χρόνια βρίσκονται σε πλήρη σύγκρουση. Τα παλιά τα χρόνια (όταν λες ότι εσύ ζούσες…) αν ήσουν αριστερός (ακόμη και κεντρώος κατά περιόδους) δεν είχες δικαιώματα. Στη καλύτερη ήσουν πολίτης δεύτερης κατηγορίας, στη χειρότερη σε κλείνανε σε κανένα κελί, σε στέλνανε κρουαζιέρα στα νησάκια ή σε «αυτοκτονούσαν». Καταλαβαίνεις παλληκάρι μου τη διαφορά? Εσύ παλληκαράκι μου μπορείς να είσαι ό,τι θες. Κανείς δε θα σου κάνει κακό. Αλλά μην έχεις και παραισθήσεις ότι με αυτό τον τρόπο υποστηρίζεις τον ΠΑΟΚ. Αυτά τα παιχνίδια που κάνεις με τις λέξεις είναι πολύ φτηνά και δε περνάνε.

Πάμε τώρα στα Α και Β που λες ότι δε σου απάντησα. Αρχικά να σου πω ότι γελάνε και οι πέτρες με την ατάκα σου μιας και δεν έχεις απαντήσει σε τίποτε από ό,τι σοβαρό σε ρώτησαν διάφορα παιδιά εδώ μέσα αλλά τέλος πάντων… Το Α σου είναι να ασχολείται ενεργά ο Σαββίδης. Και εσύ παλληκαράκι μου, που το ξέρεις ότι δεν ασχολείται? Γιατί εγώ βλέπω να πολεμάει για το γήπεδο, έφερε πίσω τον πιο πετυχημένο προπονητή, βελτιώνει το ιατρικό τμήμα. Αυτά στα είπα και στο προηγούμενο ποστ μου (λιγότερο αναλυτικά) αλλά μάλλον δεν τα κατάλαβες οπότε βλέπεις πόσο καλός είμαι… Στα εξηγώ. Για το Β… το εάν θα πετύχει ένα εγχείρημα δεν εξαρτάται μόνο από τους εσωτερικούς παράγοντες (δηλαδή τι κάνει η ομάδα), αλλά και τους εξωγενείς (νόμοι, κουλτούρα, διαφθορά κτλ). Όταν φέρνεις για παράδειγμα μία πετυχημένη Γερμανική ομάδα και λες να τους ακολουθήσουμε και ότι αυτό είναι το πρόβλημα που ο ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει ομαδάρα ακόμη και δε λαμβάνεις υπόψη σου όλους τους εξωγενείς παράγοντες, προφανώς τους θεωρείς ίδιους και άρα μας θεωρείς Γερμανία.

Αφού λοιπόν στα έκανα ψιλά για να τα καταλάβεις, θα σου πω κάτι τελευταίο. Είπες πως δεν είσαι βαλτός. Αν όντως δεν είσαι βαλτός, τότε είσαι σα το Νικόλα που έβγαινε στα ραδιόφωνα και έλεγε διάφορες χαριτωμενιές. Διάλεξε και πάρε…
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Guitarman έγραψε:
johnpet έγραψε:Guitarman

Aπ' όλα αυτά που έγραψα λοιπόν, εσύ κατάλαβες ότι είιμαι ψηφοφόρος της ΝΔ και ότι θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι Γερμανία. Ας το αφήσουμε τότε γιατί είναι άσκοπο. Για την ιστορία όμως, παρ' όλο που δεν έχω καμμία σχέση με την παράταξη της ΝΔ, όχι ότι θα ήταν μεμπτό, σου υπενθυμίζω ότι οι μισοί οπαδοί της ομάδας μας είναι πολύ πιθανόν να είναι ΝΔ. Γι αυτό καλά θα κάνεις να αρχίσεις να ζητάς πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων για να πεις εάν επιτρέπεται να είμαστε Παοκτσήδες ή όχι. Αλήθεια στην περίπτωση του κεντρώου τι προβλέπεται; μπορούμε να είμαστε ΠΑΟΚ; Για την ταμπακιέρα, το Α & Β κουβέντα, μάλλον είναι αρκετά περίπλοκα.
Τέλος για να το πω κι εγώ ευγενικά, οι χαρακτηρισμοί χαρακτηρίζουν πρώτον απ' όλους, αυτόν που τους γράφει.

Επειδή έγραψες μεγάλη ανοησία (για να το πω ευγενικά) με σκοπό προφανώς να με εκνευρίσεις (άδικος κόπος) θα σου γράψω δυο τελευταία πράγματα γιατί φαίνεται να έχεις ελλιπή κατανόηση της ελληνικής γλώσσας και ακόμη πιο φτωχή γνώση της ιστορίας της Ελλάδας.

Όταν λοιπόν σου λένε «Δεν είσαι ΠΑΟΚ αλλά ΝΔ», δε σου ζητάει κάποιος να είσαι άλλο κόμμα για να είσαι ΠΑΟΚ. Σου λέει ότι υποστηρίζεις τα συμφέροντα της ΝΔ έναντι του ΠΑΟΚ που εδώ και χρόνια βρίσκονται σε πλήρη σύγκρουση. Τα παλιά τα χρόνια (όταν λες ότι εσύ ζούσες…) αν ήσουν αριστερός (ακόμη και κεντρώος κατά περιόδους) δεν είχες δικαιώματα. Στη καλύτερη ήσουν πολίτης δεύτερης κατηγορίας, στη χειρότερη σε κλείνανε σε κανένα κελί, σε στέλνανε κρουαζιέρα στα νησάκια ή σε «αυτοκτονούσαν». Καταλαβαίνεις παλληκάρι μου τη διαφορά? Εσύ παλληκαράκι μου μπορείς να είσαι ό,τι θες. Κανείς δε θα σου κάνει κακό. Αλλά μην έχεις και παραισθήσεις ότι με αυτό τον τρόπο υποστηρίζεις τον ΠΑΟΚ. Αυτά τα παιχνίδια που κάνεις με τις λέξεις είναι πολύ φτηνά και δε περνάνε.

Πάμε τώρα στα Α και Β που λες ότι δε σου απάντησα. Αρχικά να σου πω ότι γελάνε και οι πέτρες με την ατάκα σου μιας και δεν έχεις απαντήσει σε τίποτε από ό,τι σοβαρό σε ρώτησαν διάφορα παιδιά εδώ μέσα αλλά τέλος πάντων… Το Α σου είναι να ασχολείται ενεργά ο Σαββίδης. Και εσύ παλληκαράκι μου, που το ξέρεις ότι δεν ασχολείται? Γιατί εγώ βλέπω να πολεμάει για το γήπεδο, έφερε πίσω τον πιο πετυχημένο προπονητή, βελτιώνει το ιατρικό τμήμα. Αυτά στα είπα και στο προηγούμενο ποστ μου (λιγότερο αναλυτικά) αλλά μάλλον δεν τα κατάλαβες οπότε βλέπεις πόσο καλός είμαι… Στα εξηγώ. Για το Β… το εάν θα πετύχει ένα εγχείρημα δεν εξαρτάται μόνο από τους εσωτερικούς παράγοντες (δηλαδή τι κάνει η ομάδα), αλλά και τους εξωγενείς (νόμοι, κουλτούρα, διαφθορά κτλ). Όταν φέρνεις για παράδειγμα μία πετυχημένη Γερμανική ομάδα και λες να τους ακολουθήσουμε και ότι αυτό είναι το πρόβλημα που ο ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει ομαδάρα ακόμη και δε λαμβάνεις υπόψη σου όλους τους εξωγενείς παράγοντες, προφανώς τους θεωρείς ίδιους και άρα μας θεωρείς Γερμανία.

Αφού λοιπόν στα έκανα ψιλά για να τα καταλάβεις, θα σου πω κάτι τελευταίο. Είπες πως δεν είσαι βαλτός. Αν όντως δεν είσαι βαλτός, τότε είσαι σα το Νικόλα που έβγαινε στα ραδιόφωνα και έλεγε διάφορες χαριτωμενιές. Διάλεξε και πάρε…
Σ' ευχαριστώ μεγάλε δάσκαλε, για τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας και ιστορίας.
Για τα υπόλοιπα σου είπα και πιο πριν είναι παντελώς άσκοπο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κιθαριστα χιλια δικια μπορει να χεις οι μειωτικοι χαρακτιρισμοι ομως ειναι τερμα λαθος για μενα.
Υπαρχαν(υπαρχουν) ανθρωποι εδω μεσα που για χρονια κραζαν παικτες και προπονητες Σκιζανε τον Χ παικτη(δε βαζω ονομα μην ανοιξουμε παλιες ιστοριες) οτι ηταν αδιαφορος κι οταν δε τον εβαζε ο προπονητης κραζαν τον προπονητη γιατι δε τον εβαζε.Κι ομως ειναι ΠΑΟΚτσακια.Go figure που λεν και στο χωριο μου .Μιλαμε για χρονια κατασταση κι εσυ με 60 ποστ εβγαλες ασφαλες συμπερασμα?
Αν θεωρεις οτι κατι γινεται εσκεμμενα κανεις αναφορα κι αποφασιζουν οι μοντ.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Πάντως αξιοσημείωτο είναι ότι τώρα τελευταία πολλοί με διάφορα προσχήματα, είτε πρόκειται για μεταγραφές, είτε για την δήθεν αποστασιοποίηση του Ιβάν και του Γιώργου, είτε για το γήπεδο ή την ανικανότητα των στελεχών της ΠΑΕ, είτε για οτιδήποτε άλλο, δεν χάνουν ευκαιρία να χύνουν φαρμάκι. Κάποιοι το κάνουν εξώφθαλμα, κάποιοι άλλοι πιο συγκαλυμμένα, κρυβόμενοι πίσω στο την "ανησυχία" τους για την ομάδα. Άραγε είναι τόσο μεγάλη η ανασφάλεια για το μέλλον του ΠΑΟΚ που τους προκαλεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς? Μήπως η κομματική τους ταυτότητα τους υπαγορεύει την σύγκρουση με τον εκ "Ρωσίας ορμώμενο" μεγιστάνα? Το προσωπικό συμφέρον ίσως? Ποιος ξέρει...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

kataramenos5 έγραψε:Κιθαριστα χιλια δικια μπορει να χεις οι μειωτικοι χαρακτιρισμοι ομως ειναι τερμα λαθος για μενα.
Υπαρχαν(υπαρχουν) ανθρωποι εδω μεσα που για χρονια κραζαν παικτες και προπονητες Σκιζανε τον Χ παικτη(δε βαζω ονομα μην ανοιξουμε παλιες ιστοριες) οτι ηταν αδιαφορος κι οταν δε τον εβαζε ο προπονητης κραζαν τον προπονητη γιατι δε τον εβαζε.Κι ομως ειναι ΠΑΟΚτσακια.Go figure που λεν και στο χωριο μου .Μιλαμε για χρονια κατασταση κι εσυ με 60 ποστ εβγαλες ασφαλες συμπερασμα?
Αν θεωρεις οτι κατι γινεται εσκεμμενα κανεις αναφορα κι αποφασιζουν οι μοντ.
Έχεις δίκο Κατ. Και σε ευχαριστώ που το επισημαίνεις. Ξέρεις όμως πως δε το συνηθίζω. Είναι ο δεύτερος άνθρωπος στο φόρουμ που μου το έβγαλε. Εάν διαβάσεις όλα του τα ποστ είναι σα να προσπαθεί να υπονομεύσει όλα όσα έχει προσφέρει ο Ιβάν. Ε αυτό εγώ δε μπορώ να το εξηγήσω με άλλο τρόπο. Είναι ένα από τα δύο.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Δεν το είδε μόνο ο κιθαρίστας έτσι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”