Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από V-olakiotis »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
V-olakiotis έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Το Παιδοβούβαλο που στήριζε Κούλη, ειχε στηρίξει Δούρου και Τσιπρα για να παρει τον Δήμο Πειραιά κόντρα στη ΝΔ.
Ο Κούλης όμως φιλτατε ποτέ δεν στήριξε τον Ιβάν και τον ΠΑΟΚ και πάντα στηρίζεται και στηρίζει τον Δον Βάγγο...

Όσο και να φουσκώσετε τη στήριξη Βαγγελα σε Δούρου, το ότι ξαναψηφισατε την ακροδεξιά που είναι παραμαγαζο κάθε αντίστοιχου παράγοντα δεν αλλάζει...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ότι να ναι.
Παραλήρημα.
Ποιο είναι το ότι να ναι ρε καημένε, σε ποια χώρα ζεις;

Τι στηρίζουν το Mega κι ο πρώην ΔΟΛ, τα Παραπολιτικά και όλο το σύστημα Μαρινάκη;

Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

παντως νομιζω η μεγαλυτερη τρολια του Ιβαναρου στον φαταουλ ειναι οτι το Open έχει αποκτήσει και τα δικαιώματα του «Narcos», της σειράς γύρω από τη ζωή και τη δράση του Πάμπλο Εσκομπάρ :lol:
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Στηρίζουμε Ιβάν παιδιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DikefalosG4 την Πέμ 14 Απρ 2022, 08:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο οτι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας. Mark Twain.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Κιθαρίστα μην μπαίνεις στον κόπο να απαντάς με επιχειρήματα σε άτομα τουλάχιστον ύποπτα εδώ μέσα. Θέλει το καλό του ΠΑΟΚ και σκιζεται γι αυτό αλλά μισό σχόλιο σε τοπικ που δεν αφορά τον Ιβάν δεν έχει. Ένα μπράβο στην ομάδα, ένα οτιδήποτε. Μόνο ξέσκισμα πολύ συγκεκριμένο και κατευθυνομενο. Και μιας και αναφέρθηκε η ΝΔ, ναι είναι μεμπτό να τους υποστηρίζεις. Δεν το κατακρίνω μπορεί να εξαρτάται η επιβίωση σου απ αυτό. Αλλά ψηφίζεις αποδεδειγμένους εχθρούς του ΠΑΟΚ. Ο καθένας βάζει τις προτεραιότητες του σ αυτή τη ζωή.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ToMousiTouCrespo την Σάβ 04 Σεπ 2021, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

jibbie έγραψε:παντως νομιζω η μεγαλυτερη τρολια του Ιβαναρου στον φαταουλ ειναι οτι το Open έχει αποκτήσει και τα δικαιώματα του «Narcos», της σειράς γύρω από τη ζωή και τη δράση του Πάμπλο Εσκομπάρ :lol:

Α ρε φιλε ,μακαρι να ηταν Εσκομπαρ ο μπουχεσας
Ο Εσκομπαρ ειχε λογο κ λογους μεσω αυτου του συνδικατου να πολεμαει για την ανεξαρτησια εναντια
στην εξαθλιωση του λαου της κολομβιας που ειχε χωριστει :
στους yes sir της cia που θελαν να επιβαλουν Μπανανοδημοκρατια
σε υποτυπωδης κυβερνήσεις υποχειρια
στους εκαστοτε guerilla —φατριες / τσιφλικαδες που πήγαιναν οπου φυσουσε ο ανεμος
Κ στους παμφτωχους χωρις αυριο εξαθλιωμενους αγροτες

Μεσω δε του ιδεαλιστη αριστερου κουνιαδου του,πολλα χωρια κ σχολεια κ κοινωνικές δρασεις εγιναν
Κ οχι για ξεπλυμα , αφου δεν ειχε καμια αναγκη να ξεπλυνει …ολοι ξεραν ποιος ειναι κ τι κανει
(Δν εχω δει τη σειρα κ δν μπορω να την κρινω)
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

το ξερω, απλα ετσι πανε αυτα, εμεις εχουμε την εκδοχη του Εσκομπαρ που μας αξιζει
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

ToMousiTouCrespo έγραψε:Κιθαρίστα μην μπαίνεις στον κόπο να απαντάς με επιχειρήματα σε άτομα τουλάχιστον ύποπτα εδώ μέσα. Θέλει το καλό του ΠΑΟΚ και σκιζεται γι αυτό αλλά μισό σχόλιο σε τοπικ που δεν αφορά τον Ιβάν δεν έχει. Ένα μπράβο στην ομάδα, ένα οτιδήποτε. Μόνο ξέσκισμα πολύ συγκεκριμένο και κατευθυνομενο. Και μιας και αναφέρθηκε η ΝΔ, ναι είναι μεμπτό να τους υποστηρίζεις. Δεν το κατακρίνω μπορεί να εξαρτάται η επιβίωση σου απ αυτό. Αλλά ψηφίζεις αποδεδειγμένους εχθρούς του ΠΑΟΚ. Ο καθένας βάζει τις προτεραιότητες του σ αυτή τη ζωή.
Ειλικρινα φιλε , Τωρα που κοιμουνται , αυτο μπηκα να κανω , αφου διαβασα διάφορα ποστς του johp απο το απογευμα

Αλλα μετανοιωσα γτ πιστευω αυτο που γραφεις ….
Θα ειχε αραγε νοημα ?
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Αυτός που δεν ξέρει την Αλήθεια είναι απλά άσχετος.
Όμως, αυτός που ξέρει την Αλήθεια και τη διαψεύδει είναι κάθαρμα.
Bertolt Brecht

Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Λοιπόν, ΓΑΜΩ ΤΗ ΝΔ κ όσους την υποστηρίζουν.
Αυτά από μένα.
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:ΤΟ φετινό καλοκαίρι έπεσε πολύ στα δικά μου μάτια ο Σαββίδης. Προσέφερε πάρα πολλά από τότε που ανέλαβε αλλά (έτσι είναι η ζωή) θέλω αυτόν που έχει τα χέρια του την ομάδα μου να συνεχίσει διαρκώς να την ενισχύει. Φέτος έγινε πισωγύρισμα όσον αφορά τη στάση Σαββίδη. Δεν ξέρω γιατί. Δεν με ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα μένει. ΓΙΑΤΙ ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΟΥ ??? Τί έγινε ξαφνικά ? Βλέπεις κάτι που εμείς όχι ? Αποφάσισες να κλείσεις κάνουλα ? Γιατί αυτό έγινε. Μην κοροϊδευόμαστε. Έκλεισε κάνουλα ο Σαββίδης. Και τι θα γίνει του χρόνου ? Έτσι θα το πάει το έργο ? Αν ναι, να το ξέρουμε κι εμείς. Και κυρίως, κανείς, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να κρατάει τον ΠΑΟΚ μας με μαζεμένα τα φτερά επειδή κάποια στιγμή αποφάσισε να κλείσει κάνουλα.
Φιλε μαζεψε λεφτα και ενισχυσε την ομαδα
μονος σου. Μαζεμενα φτερα ειχες οταν ειχες χρεη. Μην μπερδευεσαι
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από aivas19 »

_
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 05 Σεπ 2021, 03:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από aivas19 »

_
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 05 Σεπ 2021, 03:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

johnpet έγραψε:
Guitarman έγραψε:
johnpet έγραψε: Εάν θέλεις εξυπνακισμούς επιπέδου 6ης Δημοτικού δεν θα σε ακολουθήσω, εάν θέλεις να μιλήσουμε με σοβαρά επιχειρήματα, πολύ ευχαρίστως.
Δεν είναιι εξυπνακισμός. Θεωρώ πως είσαι βαλτός. Στο λέω ξεκάθαρα αν δεν είναι ξεκάθαρο στο προηγούμενο ποστ.

Ό,τι σχόλιο κάνεις είναι υπονομευτικό. Δεν φαίνεται από τα γραφόμενά σου να έχεις καμία απολύτως πρόθεση να κάνεις διάλογο εκτός εάν αυτός ευνοεί την υπονόμευση του Σαββίδη.

Πολλά παιδιά εδώ μέσα κριτικάρουν το Σαββίδη. Και γω ο ίδιος. Εσύ άλλο πράγμα κάνεις.
johnpet έγραψε: Κοίταξε τώρα μιλάς εντελώς υποκειμενικά. Εσυ μιλάς για καταστροφή και άλλος για σωτηρία. Εσύ αποκαλείς χαζό αυτόν που ψήφισε τον Κούλη και ο αλλός λέει τα ίδια για τον Τσίπρα. Εγώ λέω εντελώς αντικειμενικά ότι ένας επιχειρηματίας δεν πρέπει να εκφράζεται δημόσια για το καλό των επιχειρήσεων του γιατί, όπως και τελικά έγινε, θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κάτσει στο ίδιο τραπέζι και με τον Μητσοτάκη. Ένας επιχειρηματίας μπορεί στο σπίτι του μέσα να έχει όποια άποψη θέλει, δημόσια όμως θα πρέπει να είναι κυβερνητικός, εάν θέλει να πάει μπροστά. Αρέσει δεν αρέσει αυτή είναι πραγματικότητα.
Επειδή μάλλον δε ξέρεις πολλά από ΠΑΟΚ, να σου θυμίσω πως ο Σαββίδης δεν ξεκίνησε ως φιλο-Συριζαίος. Δεξιός είναι και ο ίδιος και με τη δεξία προσπάθησε για πολλά χρόνια να συνδεθεί. Το γιατί τελικά δεν έγινε αυτό το αφήνω να το βρεις μόνος.
Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι είμαι βαλτός, όπως δικαίωμα μου είναι να πιστεύω ότι ορισμένοι είναι πρώτα Σαββίδης και μετά ΠΑΟΚ. Τώρα για το εάν ξέρω ή δεν ξέρω πολλά από ΠΑΟΚ, καλύτερα να μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα. Απλά σου λέω ότι ασχολούμαι με την ομάδα από τις αρχές του '70. Στη ουσία τώρα, εσύ δηλαδη τι πιστεύεις, είναι καλύτερο ένας επιχειρηματίας να παίρνει ανοιχτά θέση υπέρ κάποιου και κατά κάποιου άλλου; Αυτό εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντά του; Τελικά κάθησε στο ίδιο τραπέζι απέναντι σ' αυτόν που δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός. Τέλος εσύ μπορεί να λες ότι υπονομεύω στον Σαββίδη. Εγώ πάλι λέω ότι ασκώ κριτική για το καλό του ΠΑΟΚ.
johnpet έγραψε:
Guitarman έγραψε:
johnpet έγραψε: Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι είμαι βαλτός, όπως δικαίωμα μου είναι να πιστεύω ότι ορισμένοι είναι πρώτα Σαββίδης και μετά ΠΑΟΚ. Τώρα για το εάν ξέρω ή δεν ξέρω πολλά από ΠΑΟΚ, καλύτερα να μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα. Απλά σου λέω ότι ασχολούμαι με την ομάδα από τις αρχές του '70. Στη ουσία τώρα, εσύ δηλαδη τι πιστεύεις, είναι καλύτερο ένας επιχειρηματίας να παίρνει ανοιχτά θέση υπέρ κάποιου και κατά κάποιου άλλου; Αυτό εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντά του; Τελικά κάθησε στο ίδιο τραπέζι απέναντι σ' αυτόν που δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός. Τέλος εσύ μπορεί να λες ότι υπονομεύω στον Σαββίδη. Εγώ πάλι λέω ότι ασκώ κριτική για το καλό του ΠΑΟΚ.
Λοιπόν Ιωάννη Pet...

Αφού λοιπόν σε καίει τόσο πολύ για τον ΠΑΟΚ φαντάζομαι θα είσαι σε γνώση του τι συμβαίνει στην Ελλάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια? Πόσες φορές έχουν γίνει προσπάθειες να τορπιλιστούν οι επιχειρηματικές κινήσεις του? Να σου θυμίσω ατάκες στελεχών της ΝΔ περί "φιλοξενούμενου" και "Ρώσου"? Την υπόθεση της ΣΕΚΑΠ? Την υπόθεση του λιμανιού που και εκεί ήθελαν να τον κόψουν? Σε ρώτησα και πριν αλλά δεν απάντησες καν. Ο Σαββίδης αποδεδειγμένα τα πρώτα χρόνια του στην Ελλάδα προσέγγισε τον "χώρο" του που είναι η δεξιά. Ξαφνικά άρχισε να μιλάει εναντίον της. Εσύ τι καταλαβαίνεις? Λες να μαγέυτηκε από τον πολιτικό λόγο του Τσίπρα? Οι δηλώσεις του κατά του Μητσοτάκη έρχονται πολύ αργότερα από πολλές προσπάθειες υπονόμευσης της επιχειρηματικής του δράσης από αυτό το κόμμα. Και αυτά είναι ό,τι ξέρουμε γιατί υπάρχουν σίγουρα πολλά που δεν ξέρουμε και δε θα μάθουμε. Οι δηλώσεις του ήταν λάθος αλλά είναι λεπτομέρεια. Εσύ τις έχεις κάνει σημαία. Η οπτική σου είναι μονόπλευρη και αφοριστική. Και ΠΑΟΚ να είσαι με αυτά που λες θυμίζεις τοπικούς ραδιοφωνατζήδες που στηρίζουν απόψεις ευφτραφών επιχειρηματιών του Πειραιά.

Τέλος, για το εάν είμαι ΠΑΟΚ ή Σαββίδης, μπορείς να το δεις από τα γραπτά μου. Δε θα σε πείσω εγώ.

Πάντως τα δικά σου ποστ δε δείχνουν και μεγάλη συνοχή...

Γράφεις σήμερα...
johnpet έγραψε: Τα δικά μου επιχειρήματα εάν είναι σοβαρά θα το κρίνουν οι άλλοι, όπως επίσης και των άλλων, αρκεί να είναι επιχειρήματα κα ιόχι εξυπνάδες.
Ναι θεωρώ ότι ο Σαββίδης έχει κάνει τεράστα δουλειά σε θέματα υποδομών, ακαδημιών κλπ. Ανεκτίμητη. Εκεί που έχει πρόβλημα είναι η α' ομάδα γιατί θέλει διαρκώς να παρεμβαίνει. Επειδή όμως δεν έχει τις γνώσεις, πράγμα πολύ λογικό και επειδή τις περισσότερες φορές βάζει μπροστά το συναίσθημα και όχι την λογική, παίρνει λανθασμένες αποφάσεις. Γι αυτό λέω και ξανά λέω, κάνε στη άκρη, καθόρισε μόνο τους στόχους και τα χρήματα που θα δαπανήσεις. Τελικά μπορεί να έχεις καλύτερα αποτελέσματα ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα. Ας πάει να δει πως λειτουργούν ομάδες σαν την Λειψία και τι κατάφεραν μέσα σε μια δεκαετία που υπάρχουν, όσο ακριβώς είναι ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ.
Ενώ πριν λίγες μέρες έλεγες τα ανάποδα...
johnpet έγραψε: 1. Την σχεδόν 2 ετών απουσία από την Θεσσαλονίκη την θεωρείτε φυσιολογική για έναν άνθρωπο που αγκάλιαζε έναν έναν τους παίκτες πριν απο κάθε παιγνίδι?
Τελικά τι θες? Να αποστασιοποιηθεί και να αφήσει άλλους ή όχι? Αφού θες να αποσταστιοποιηθεί γιατί παρουσιάζες πριν λίγες μέρες την απουσία του ως κάτι κακό? Που κρίνεται απαραίτητη? Για να μη σου υπενθυμίσω (γιατί μάλλον ζεις σε γυάλα) ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε ΠΑΝΔΗΜΙΑ και καθένας μας (εάν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του συνθήκες) την περνάει εκεί που είναι πιο βολικά. Και εγώ είμαι κάτοικος εξωτερικού, αλλά μιας και μου το επέτρεψε η δουλειά μου, είμαι στην Ελλάδα από το Μάρτιο του 2020. Λες και εγώ να τα παράτησα και να μη δουλεύω?

Αστεία (ή ύποπτα) πράγματα...
Μου φαίνεται ότι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Τα γραπτά μου έχουν συνοχή και εξηγούμαι. Ο Σαββίδης κατά την άποψη μου έχει δύο δρόμους να διαλέξει:
Α. Να ασχολείται ενεργά με την ομάδα, πράγμα που σημαίνει συνεχή ενασχόληση, μεταγραφές, ανανεώσεις, προπονητής κλπ. Τακτική που ακολουθούσε μέχρι πριν δυο χρόνια, ή
Β. Μοντέλο Λειψίας ας το πούμε, όπου παραδίδει τα κλειδιά σε ένα "ειδικό" που αυτός, τον έχει επιλέξει και είναι υπεύθυνος για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, προπονητές, μεταγραφές, scouting, ανανεώσεις, ιατρική ομάδα κλπ. Όλα αυτά θα επιλεγούν και θα τελούν υπό την έγκριση του "Αθλητικού Διευθυντή" ή όπως αλλιώς θέλουμε να τον πούμε. Ο Σαββίδης θα του θέσει τους στόχους πχ φέτος 2ος του χρόνου και την επόμενη πρωτάθλημα στην Έλλαδα και στη Ευρώπη στους τέσσερεις του Conference, την επόμενη την χ πορεία στο Europa μετά την ψ πορεία CHL. Τα χρήματα που έχεις στη διάθεση σου είναι αυτά από εμένα, αυτά από τηλεοπτικά και αυτά από τις πιθανές πωλήσεις παικτών. Στο τέλος της τριετίας, ο απολογισμός, εάν είμαστε κατά ένα 80%-90% μέσα στους στόχους προχωράμε παρά πέρα.
Ο Σαββίδης τα τελευταία δύο χρόνια κατά την άποψη μου έχει βάλει την ομάδα σε έναν αυτόματο πιλότο. Δεν κάνει τίποτε από τα δύο και όταν λέω που είναι εξαφανισμένος εννοώ ότι αφού δεν κάνεις το Β, τουλάχιστον κάνε το Α. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι εάν θέλουμε ο ΠΑΟΚ πραγματικά ν' αλλάξει επίπεδο, ο δρόμος Β είναι μονόδρομος.
Ούτε αστεία λοιπόν, ούτε ύποπτα.

ΥΓ. Διάβασε σε παρακαλώ το ιστορικό της Λειψίας, ιδρύθηκε το 2009, δύο χρόνια πριν πάρει ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚ...
Διαβασε και το ιστορικο της Αστανα που εγινε ομαδαρα και μετα εχασε απο καποια Κουοπιο. Η της Ανζι. Βαλτος εισαι, δεν κανεις κριτικη πετας χολη στην σοβαροτερη προσπαθεια στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ τα τελευταια 30-40 χρονια με κοντρα ανελεητο πολεμο. Αιντε μαζεψε λεφτα και παρε την ομαδα πικραμενε εξυπνε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”