Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από gika »

Razvan μήπως μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο την Nova και να κλείσεις κανένα ντιλ για τα τηλεοπτικά; Και το απόγευμα αν θες κλείσε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να τελειώνουμε και με το γήπεδο. Ναι ξέρω προπονητής είσαι, αλλά είσαι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει εκεί μέσα.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Και αφού, όπως λέτε, ήθελε τόσο πολύ να πάρουμε παίκτη, γιατί δεν έβαλε τα λεφτά από την τσέπη του, ΚΥΡΙΟΙ;

Checkmate
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Να διωξουμε τον ΙΒΑΝ,και να αναλαβει ο ρουμανος.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Andrew R έγραψε:
AntoniosK έγραψε:
Andrew R έγραψε:Περίεργη κι άκρως ενδιαφέρουσα η ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά τις ικανότητες του αρχηγού για την θέση του ΤΔ. Μόνο που εγώ θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή κι όλο το καλοκαίρι να έχουμε ένα σήριαλ αποδόμησης του Αντρέ σε όλα τα επίπεδα κι με συντονισμένες ειδήσεις που αναπαρήγαγαν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Σαφέστατο δείγμα ότι τα non paper δεν μοιραζόντουσαν τυχαία. Τελικά όπως γνωρίζουμε: από το αγεφυρωτο χάσμα , τον παραδοπιστο κοντό , κι τον τελειωμένο ποδοσφαιριστή Βιερίνια κι όλα τα γλαφυρά κι χαριτωμένα που κυκλοφορούσαν ακόμα κι σε αυτό το φόρουμ, φτάσαμε στο να αναλάβει ο Σαββίδης την διαπραγμάτευση . Να κλείσει ο Αντρέ στον ΠΑΟΚ μας σε πέντε λεπτά κι να δηλώσει μετά την συνάντηση με τον Ιβάν ότι κάποιοι μεταφερναν ανακρίβειες στον πρόεδρο συστηματικά. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπάρχει περίπτωση να στηριχθεί ο Αντρέ σε έναν τέτοιο ρόλο;
Δε νομίζω ότι θυμάσαι καλά φίλε μου. Δεν ήταν όλοι οι δημοσιογράφοι, ήταν αρκετοί και όσοι δεν είχαν την ίδια άποψη τα άκουγαν από τον κόσμο στα μέσα δικτύωσης. Έχω βαρεθεί το παραμυθάκι από όλους μας για τους δημοσιογράφους. Σε όλες τις κοινωνικές τάξεις υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, για αυτό έχουμε κρίση για να βλέπουμε και να αξιολογούμε. Υπήρχαν δημοσιογράφοι που την εποχή που μας έκλεψαν τον τίτλο καθώς και όταν προέκυψε το θέμα με την Ξάνθη είχαν πιο στιβαρή φωνή ακόμη και από τον κόσμο.
Αφού έκανες τον κόπο να κάνεις παράθεση το ποσταρισμα μου καλό είναι να μου θυμίσεις
Τι ακριβώς δεν θυμάμαι καλά ! Μια ματιά στο τοπικ του Βιερίνια ένα χρόνο πριν θα σου φρεσκαρει την μνήμη. Εγώ αναφέρθηκα στα διαπιστωμένα κι συντονισμένα δημοσιεύματα που βλέπαμε όλο το καλοκαίρι . Όλα τα δημοσιεύματα μιλούσαν για μια πρόταση κοντά στο εκατομμύριο που αρνήθηκε ο "παραδοπιστος Βιερίνια" "ο τελειωμένος κοντος" ο" πρώην ποδοσφαιριστής" και άλλα ωραία γραφικά που μας συνόδεψαν όλο το περσινό καλοκαίρι. Μετά σύμφωνα πάντα με το σύνολο των ρεπορτάζ η ΠΑΕ θύμωσε κι απόφασισε να κάνει μια πολύ μικρή προσφορά στον αρχηγό. Αυτά ήταν συντονισμένες πληροφορίες που διαρεονταν από την ΠΑΕ. Μην μπερδεύουμε την στάση που μπορεί να έχει κάθε δημοσιογράφος ή κάποιοι σχολιαστες των σοσιαλ, για τον Βιερίνια. Κι ενώ η υπόθεση φαινόταν τελειωμένη κι θα συνεχίζαμε χωρίς τον αρχηγό, κάπου εκεί εμφανίστηκε η προεδραρα μας κι καθάρισε την μπουγάδα σε πέντε λεπτά !! Βγήκε μετά ο αρχηγός κι έκανε την γνωστή δήλωση για να την καταλάβει κι ο τελευταίος οπαδός του ΠΑΟΚ ότι αλλά έλεγα εγώ αλλά μεταφερόταν στον Σαββίδη!!!
Οι ίδιοι που βγάζανε αυτά για τον Βιειρίνια και για τον Ματος, και πήγαμε με Κρεσπο δεξί μπακ να παίξουμε την είσοδο στο ch. l.,είναι και αυτοί που λένε στον Ιβάν ότι το ροστερ είναι μια χαρά και φταίνε μόνο οι προπονητές (ζωγράφος, Γκαρσία).
Εγω πραγματικά απορώ πως μερικοί τα ξεχνάτε όλα αυτά τα γεγονότα, έχει κάνει και μια λίστα ο doomlord, και συνεχίζεται να τους υποστηριζετε/ανέχεστε.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

λευκή πετσέτα.

''τι περιμένετε να σας απαντήσω (για μεταγραφές). Αυτούς έχουμε, με αυτούς θα πάμε θα παλέψουμε''.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο Ρουμάνος λευκή πετσέτα στο τόπι δεν ξέρει τι πάει να πει. Ευτυχώς. Αν τρομάζουν κάποιοι στην ιδέα και δεν πιστεύουν στο σύνολο, δικαίωμά τους. Τον προπονητή μην κοπτοράβουν μόνο στα μέτρα τους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα παντως τετοια νοοτροπια νικητη δεν ξερω αν εχω ξαναδει οσα χρονια παρακολουθω ΠΑΟΚ και ειναι πολλα...Κριμα...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

gpap έγραψε:λευκή πετσέτα.

''τι περιμένετε να σας απαντήσω (για μεταγραφές). Αυτούς έχουμε, με αυτούς θα πάμε θα παλέψουμε''.

καλο ειναι να δεις το λαιβ
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Έχει καταλάβει τι μιρλα υπάρχει. Το είπε άλλωστε: "πολύς αρνητισμός".
Προφανώς δεν είναι σούπερ ευχαριστημένος, αλλά είπε : " θα το αλλάξουμε αυτό" , τον αρνητισμό εννοούσε. Οπότε πουλάει και λίγη τρέλα. .
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ότι λέμε όλοι λέει και αυτός.
Τουλάχιστον βλέπουμε τα ίδια.
mypaokway

Δημοσίευση από mypaokway »

Η λέξη ήττα δεν πρέπει να υπάρχει για όποιον είναι στον πάγκο του ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει καλύτερος που να εκφράζει αυτό το δόγμα απ τον Λουτσεσκου. Ή θα κερδίζουμε παίζοντας καλά, ή θα παίρνουμε το αποτέλεσμα
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Αφιερωμενο το τραγουδι αυτο Κοουτσ

[youtube]28Wo0l7IYo0[/youtube]

Samurai o Π.Α.Ο.Κ. Θα σε γλενταει παντα !!!
Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Για τους προηγουμενους που περασαν ειχαμε καλο ροστερ,αλλα ηταν λιγοι αυτοι..
Ευκαιρια ειναι τωρα να σε δουμε και σενα ποσο καλος εισαι με το ιδιο "πανω κατω" ροστερ που ειχαν και οι αλλοι..
Κι αν τα πας καλα θα σου φερει και παιχτες..
Μαλλον σου εβαλε δυσκολα τεστ παλι ο Ιβαν..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:

καλο ειναι να δεις το λαιβ

Πραγματικά όμως.
Τον ρωτάει ο Πετρωτος για τραυματισμούς κ κοβιντ των παικτών κι αν τον προβληματίζει κι απαντά ότι τι θες να πω; Καμία σχέση με μεταγραφές. Σου λέει γίνονται αυτά στις προπονήσεις κι θα στηριχθούμε σε όσους είναι υγιής.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ένα είναι σίγουρο...Με αυτόν στην άκρη του πάγκου η ομάδα θα είναι τόσο προετοιμασμένη και τόσο γκαβ@@μενη για νίκη σε ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ που όταν αυτή δεν έρχεται θα είναι θέμα συγκυριών...
Όσο περνάνε οι μέρες όλο και περισσότερο έχω ένα προαίσθημα ότι πάμε σε χρόνια που όλοι θα χάσουν την λαλια τους με τον Ραζβαν. Και οι τελευταίοι που τον αμφισβητούν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”