Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Στο CAS θα πανε τελικα; Παντως πραγματικα οι δυο περιπτωσεις ειναι χαρακτηριστικες. Στην δικια μας περιπτωση θελαν να μας τιμωρησουν χωρις δικη και δεν βγαλαν κιχ οι γενιτσαροι. Περα απο τον Ζαγορακη που μαλλον και αυτος δεν πολυκαταλαβε τι γινοταν και του το εξηγησαν μετα και τον ξαναβαλαν στο μαντρι. Και αφου αθωωθηκαμε παλι δεν βγηκε ουτε μισος τσουλος να πει κατι.
Στη δικια τους περιπτωση καταδικαστηκαν δυο φορες. Απο τακτικους δικαστες. Και μας εχουν ζαλισει τα @@ εδω και τοσες μερες. Και βγαινουν και οι αντικειμενικοι αρδ να αναρωτηθουν που ειναι το σκεπτικο. Λες και σε εμας βγηκε την επομενη μερα.
Στη δικια τους περιπτωση καταδικαστηκαν δυο φορες. Απο τακτικους δικαστες. Και μας εχουν ζαλισει τα @@ εδω και τοσες μερες. Και βγαινουν και οι αντικειμενικοι αρδ να αναρωτηθουν που ειναι το σκεπτικο. Λες και σε εμας βγηκε την επομενη μερα.
- bersekeros
Στο CAS εάν πάνε
(λέμε τώρα - σιγά μην πάνε),
υπάρχει περίπτωση να παίξει και υποβιβασμός;
Οι προθέσεις και του καθενός μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτοί αρκεί να είμαστε αρκετά αποστασιοποιημένοι. Ο Σαμπρακος λοιπόν έχει κάνει,όλως τυχαίως,2 βίντεο τον τελευταίο μήνα αναλύοντας τις εξαιρετικές μεταγραφές και το ποσο ανταγωνιστικός θα είναι ο συμπολίτης φέτος.Μηνα Αύγουστο όλα αυτά.Οι εμπλεκόμενοι που κάνουν τέτοιες δηλώσεις ανήκουν είτε στο καρκίνωμα (βλ.Μαρτινς) είτε στα παρακλάδια αυτού (βλ. Γαυρεττα Σαμπρακοι Λεανηδες κτλ).
ΥΓ. Χτες μάθαμε από το βοθροκαναλο ότι ο Θεοδωράκης ήταν κράμα Ακη και Τάκη,και μάλιστα ο πρεζεμπορας είχε προσωπικες συνομιλίες με τον αποθανόντα.Ουτε την έννοια της σκυλευσης νεκρών δεν σέβονται οι συγκεκριμένοι.
ΥΓ. Χτες μάθαμε από το βοθροκαναλο ότι ο Θεοδωράκης ήταν κράμα Ακη και Τάκη,και μάλιστα ο πρεζεμπορας είχε προσωπικες συνομιλίες με τον αποθανόντα.Ουτε την έννοια της σκυλευσης νεκρών δεν σέβονται οι συγκεκριμένοι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Από ότι θυμάμαι και στην δική μας περίπτωση, στο Cas είτε θα παίξει επικύρωση της τιμωρίας που έχει επιβληθεί, ή αθώωσηbersekeros έγραψε:Στο CAS εάν πάνε
-
Όσο ο ΠΑΟΚ ήταν ακίνδυνος για τα σχέδιά τους, βγαίναν μπροστά και πουλούσαν ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Ήξεραν ότι δεν θα έχουν κόστος από τα κόμματά τους. Τώρα απλά δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό. Φωνές στην αίθουσα της βουλής για να ταϊζουν χόρτο, και μετά στο κυλικείο γελάκια, αγγαλιές και "Βαγγέλη μου, Άκη μου".Mīngus έγραψε:Συγκινητική η προσπάθεια των μουγκών βουλευτών της Θεσσαλονίκης για το παράρτημα του χοντρού.
Δεν τους το 'χα.
-
Προφανώς αυτοι βλέπουν πως η Σαλονικα ψηφίζει ΝΔ, η οποία ΝΔ είναι ανοιχτά εχθρός του ΠΑΟΚ, άρα σου λέει τα οαριανα μας βγάζουν, αυτά υποστηρίζουμε...
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σκουζουν τόσο πολύ. Και από που και ως που είναι αθώοι;
Inviato dal mio Redmi Note 8 Pro utilizzando Tapatalk
-
Ας πάνε στο cas να πέσουν μια ώρα αρχύτερα . Έτσι και αλλιώς θα πέσουν σε 2 χρόνια απ'τα χρέη με το άνοιγμα που κάνει φέτος ο καρυ ή σε 5 χρόνια όταν θα τους βαρεθεί ο χοντρός και θα έχει ανεβάσει πανιώνιο και 2-3 ακόμα παραρτήματα .
*Αν τελικά υπάρχει το παράθυρο για υποβιβασμό μέσου cas και δεν έχει διασφαλίσει την σωτηρία του οαρης απ'την περσινή τροπολογία.
*Αν τελικά υπάρχει το παράθυρο για υποβιβασμό μέσου cas και δεν έχει διασφαλίσει την σωτηρία του οαρης απ'την περσινή τροπολογία.
-
Η απόφαση για το -6 και τελικά η παρέμβαση του σωτήρα για τον ρούλη νδ μπορεί πολύ εύκολα να είναι πολιτικά σκόπιμο
Έριξαν χρήμα στον Σκοπιανό να το πάρει πάνω του και νομίσαν ότι καθάρισανPiero έγραψε:Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σκουζουν τόσο πολύ. Και από που και ως που είναι αθώοι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όλοι "ΠΑΟΚ απο τα γεννοφάσκια τους" αλλά μόλις έπαιξε χαρτάκι από τα κεντρικά για το καημένο το σκουληκάκι έπεσαν στα τέσσερα. ούτε "γίδες στην πλάτη", ούτε νομιμότητες και ηθικολογίες της πλάκας, ούτε τίποτα. εμετός.
Ούτε που με νοιάζει το -6 τους. Φαίνεται όμως από τις αντιδράσεις τι καπνό φουμάρει ο καθένας.
Ούτε που με νοιάζει το -6 τους. Φαίνεται όμως από τις αντιδράσεις τι καπνό φουμάρει ο καθένας.
Όσο υπάρχουν κόμματα που παίρνουν πάνω από 25%, και πολύ λέω, στη Μακεδονία και τη Θράκη, τόσο θα μας πατάνε. Ξεχάστε αριστεροδεξιες συμπάθειες και αντιπάθειες, αυτή είναι η αλήθεια. Όταν μια περιοχή βγάζει Δεξιά, τη βρίζουν για οπισθοδρομική. Όταν μια περιοχή βγάζει Αριστερά ή, όπως η Α Θεσσαλονίκης, δεν μαυρίζει αρκετά την Αριστερά, τη βρίζουν ως περιοχή χαζων. Η κεντρική ιδέα είναι να εξαρτωμαστε μονίμως από μηχανισμούς τους, γι'αυτό και ο ΠΑΟΚ χωρίς χρέη προς το κράτος και με Σαββίδη μεγαλομέτοχο δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτός από τους γκιαουρηδες όσο δεν μας κρατάνε από κάπου.
Οι κίτρινοι Θεσσαλονίκης συνεργάζονται με την εκάστοτε εξουσία, όπως έκαναν πάντα.
Οι κίτρινοι Θεσσαλονίκης συνεργάζονται με την εκάστοτε εξουσία, όπως έκαναν πάντα.
Μίλησε και ο μουγκαθοδωρας.
Προφανώς μετά από χαρτάκι από το Μαξίμου.
Πρόεδρος ΕΠΟ που σχολιάζει δικαστικές αποφάσεις και μιλάει υπέρ ομάδας που παραβίασε τον νόμο.
Τι άλλο θα δούμε στην Ελλάδα του Κουλη δεν ξέρω.
Προφανώς μετά από χαρτάκι από το Μαξίμου.
Πρόεδρος ΕΠΟ που σχολιάζει δικαστικές αποφάσεις και μιλάει υπέρ ομάδας που παραβίασε τον νόμο.
Τι άλλο θα δούμε στην Ελλάδα του Κουλη δεν ξέρω.
- bersekeros
Μπουμπούνα μουγγοθοδώρε,
ό,τι λέει ο Νόμος ρε μπουμπούνα.
Ό,τι λέει ο νόμος.
Που τους έπιασε ο πόνος για τα λίκια όλους, που είχανε μουγγαθεί, τα γίδια, όταν έσφαζαν τον ΠΑΟΚ οι επιτροπές της ντροπής.
Θα τα πούμε στις εκλογές, καραγκιόζηδες.
ό,τι λέει ο Νόμος ρε μπουμπούνα.
Ό,τι λέει ο νόμος.
Που τους έπιασε ο πόνος για τα λίκια όλους, που είχανε μουγγαθεί, τα γίδια, όταν έσφαζαν τον ΠΑΟΚ οι επιτροπές της ντροπής.
Θα τα πούμε στις εκλογές, καραγκιόζηδες.
"
Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κρύβομαι…Ανεξάρτητα από τη θέση, την ιδιότητα ή τις σωματειακές μου προτιμήσεις.
Για αυτό θα είμαι ξεκάθαρος.
Η απόφαση για την επιβολή αφαίρεσης βαθμών στην ΠΑΕ Άρης είναι μια απόφαση άδικη για το ίδιο το ποδόσφαιρο.
Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τη στιγμή που ο Άρης έχει ενισχυθεί αγωνιστικά, είναι λογικό μια τέτοια απόφαση να εγείρει αντιδράσεις και να προκαλεί δυσπιστία ως προς τα κίνητρα της.
Προφανώς και οι αποφάσεις της δικαιοσύνης θα γίνουν απολύτως σεβαστές. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω το νομικό κομμάτι της υπόθεσης. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Νομικά η απόφαση μπορεί να είναι απολύτως σύννομη και σωστή. Ως πρόεδρος όμως της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν μπορώ να αποδεχτώ μια υπόθεση του 2018, η οποία είχε βαλτώσει επί σειρά ετών, να υπονομεύει το πρωτάθλημα του 2021-22.
Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της απόφασης διεμήνυσα στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, ότι συμπαραστέκομαι σε κάθε προσπάθεια της για την εξεύρεση λύσης. Μια λύση θεσμική και νομικά ισχυρή. Τα πυροτεχνήματα και οι αερολογίες σε δημόσιες τοποθετήσεις, όπου ο καθένας τσαλαβουτάει στον δικαιολογημένο θυμό των οπαδών της α΄ ή της β’ ομάδας μόνο κακό κάνουν αυτή τη στιγμή."
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ;;;;;; Σχολιάζεις δικαστική απόφαση ρίχνοντας νερό στον μύλο τους ότι εμπεριέχει σκοπιμότητα επειδή ο ρουλης είναι φέτος ενισχυμένος;;;
Πόσο πιο πολύ θα μας κανείς να ντραπουμε ρε Θόδωρα για αυτό που κατάντησες;;;
Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κρύβομαι…Ανεξάρτητα από τη θέση, την ιδιότητα ή τις σωματειακές μου προτιμήσεις.
Για αυτό θα είμαι ξεκάθαρος.
Η απόφαση για την επιβολή αφαίρεσης βαθμών στην ΠΑΕ Άρης είναι μια απόφαση άδικη για το ίδιο το ποδόσφαιρο.
Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τη στιγμή που ο Άρης έχει ενισχυθεί αγωνιστικά, είναι λογικό μια τέτοια απόφαση να εγείρει αντιδράσεις και να προκαλεί δυσπιστία ως προς τα κίνητρα της.
Προφανώς και οι αποφάσεις της δικαιοσύνης θα γίνουν απολύτως σεβαστές. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω το νομικό κομμάτι της υπόθεσης. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Νομικά η απόφαση μπορεί να είναι απολύτως σύννομη και σωστή. Ως πρόεδρος όμως της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν μπορώ να αποδεχτώ μια υπόθεση του 2018, η οποία είχε βαλτώσει επί σειρά ετών, να υπονομεύει το πρωτάθλημα του 2021-22.
Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της απόφασης διεμήνυσα στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, ότι συμπαραστέκομαι σε κάθε προσπάθεια της για την εξεύρεση λύσης. Μια λύση θεσμική και νομικά ισχυρή. Τα πυροτεχνήματα και οι αερολογίες σε δημόσιες τοποθετήσεις, όπου ο καθένας τσαλαβουτάει στον δικαιολογημένο θυμό των οπαδών της α΄ ή της β’ ομάδας μόνο κακό κάνουν αυτή τη στιγμή."
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ;;;;;; Σχολιάζεις δικαστική απόφαση ρίχνοντας νερό στον μύλο τους ότι εμπεριέχει σκοπιμότητα επειδή ο ρουλης είναι φέτος ενισχυμένος;;;
Πόσο πιο πολύ θα μας κανείς να ντραπουμε ρε Θόδωρα για αυτό που κατάντησες;;;