Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II

Δημοσίευση από gika »

sn0ufel4 έγραψε:
gika έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα με το Καυταντζόγλειο δεν είναι η παραχώρηση του αλλά το ότι το κράτος δεν θέλει να καλύψει τα έξοδα που απαιτούνται για κάποιες απαραίτητες βελτιώσεις. Ε ας το πληρώσουμε ρε φίλε από την τσέπη μας αν είναι. Δηλαδή μιλάμε για ένα γήπεδο που θα κοστίσει καμιά 100 εκατομμύρια και δεν το προχωράμε γιατί θα πρέπει να κάψουμε 500 χιλιάδες στο Καυταντζόγλειο; Για τον Μελιόπουλο δώσαμε παραπάνω, στο σπίτι μας τσιγγουνευόμαστε;
Αν θυμάμαι καλά αυτό που είχαμε ζητήσει ήταν να δώσουμε εμείς τα λεφτά για όποιες εργασίες είναι απαραίτητες να γίνουν στο Καυτατζογλειο αλλά τα λεφτά αυτά να αφαιρεθούν από το ενοίκιο που πρέπει να πληρώσουμε

Κάτι που είναι και το σωστό έτσι? Δε μπορεί να κάνουμε εμείς κάτι που είναι υποχρέωση του κράτους και να πληρώνουμε και επιπλέον
Προφανώς και έχουμε δίκιο, αλλά εφόσον έχεις μία μη συνεργάσιμη κυβέρνηση, από το να μη κάνεις γήπεδο για άλλα 5-6 χρόνια, είναι πολύ καλύτερα να επομιστείς το έξτρα κόστος που στο φινάλε είναι δύο τάξεις μεγέθους, αν όχι τρεις, από το συνολικό κόστος.

Αν όπως είπαν και τα παιδιά το νομοσχέδιο που θέλαμε πέρασε ήδη, τότε δεν καταλαβαίνω καν για ποιο πράγμα γκρινιάζουμε.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

joshua έγραψε:Εγω χεστηκα τι λεει ο καθε Σιμοπουλος και το καθε κομμα.Εσυ εχεις καταλαβει αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ τι ζηταει και περιμενει γιατι εγω οχι.
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μεταξύ άλλων ασχολήθηκε και με τα επερχόμενα έργα που αναμένεται να γίνουν στην πόλη, χωρίς ωστόσο να συζητηθεί το θέμα του ΠΑΟΚ.

Το ΥΜΑΘ σε διαρροή του υποστήριξε πως αυτό έγινε λόγω αδυναμίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον στελεχών της να δώσουν το παρών.

Όταν ρωτήθηκαν για το συγκεκριμένο ζήτημα, οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» έλεγαν με νόημα πως «δεν υπήρξε καμία αδυναμία» αλλά η απουσία από την συνάντηση ήταν μια συνειδητή επιλογή.

Στον Δικέφαλο θεωρούν ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να συζητούν ξανά και ξανά τα ίδια, χωρίς αυτές οι συζητήσεις να ακολουθούνται και από πράξεις.

Είναι γνωστό στην Κυβέρνηση και στα αρμόδια υπουργεία το θέμα του Καυτανζογλείου σταδίου, στο οποίο δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Όπως τόνιζαν στην Τούμπα, είναι επίσης γνωστό ότι η ομάδα περιμένει το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα, ενώ υπάρχουν τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το Ταμείο Ανάκαμψης.

Όλα αυτά είναι γνωστά στην Κυβέρνηση και οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» δεν θέλουν να αναλώνονται σε συζητήσεις επί συζητήσεων, αλλά ενέργειες!
https://thessports.gr/451433/paok-gia-n ... a-praxeis/

Διαβαζοντας τα παραπανω αρθρο πριν 2 μερες καταλαβα κυριως τα τονισμενα και τα υπογραμμισμενα. Εσυ οχι;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ναι παλικαρι μου τα διαβασα αυτα, αλλα εχω διαβασει επισης απο το ρεπορταζ του ΠΑΟΚ πριν αρκετο καιρο πως η διαταξη για το καυτατζογλειο εχει περασει και αναρωτιεμαι ειτε για το αν εμεις ζηταμε κατι αλλο που δεν γνωριζουμε και θα ηθελα να μαθω,ειτε αν η κυβερνηση ψευδεται οταν λεει πως η διαταξη εχει περασει.Το σιγουρο ειναι πως αυτο που μου παραθετεις δεν απανταει σε συγκεκριμενα ερωτηματα.Εγω θελω απο τη διοικηση μου να ειναι συγκεκριμενη.Τωρα οσον αφορα το ταμειο ανακαμψης,πως φτασαμε σε αυτο οταν ακομα υπαρχουν ενα σκασμο σταδια πριν τη χρηματοδοτηση? Πως μπορει να μπει ενα εργο στο ταμειο ανακαμψης οταν το εργο δεν υπαρχει ακομα ουτε στα χαρτια?

Ιδου και το τι γραφτηκε στο site του ιδιοκτητη:

https://www.ethnos.gr/athlitismos/14582 ... tanzogleio
montekristo

Ελπιζω να παρεις τις απαντησεις σου απ τον αρμοδιο επικοινωνιας μας Κ. Κυριακο αν και δεν ειναι το φορτε του.

Παντως χθες ο Σιμοπουλος δηλωσε επισης οτι δεν ξερει αν εχει διευθετηθει ολοκληρωτικα το θεμα Καυτανζόγλειο!
Αν ειχε γινει κατι τετοιο λες να μην το χρησιμοποιουσε σαν αντεπιχειρημα κατα της αποχης μας απ την συνάντηση;
Θυμιζω οτι ειναι βουλευτης της κυβερνησης ο συγκεκριμενος και μάλιστα απ τους γνωστους-βουβους Θεσ/νικης!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Oυτε να το ηξερες...Απαντησε ο Κυριακος στον Σιμοπουλο...Ειδες ομως εσυ καμια αναφορα στην απαντηση του για την ταμπακιερα?
montekristo

Δεν πιστευω να παραπονιεσαι σε μενα τωρα για την ουσια.
Βλεπεις σε ειχα προειδοποιησει οτι δεν ειναι το φορτε του.

Ισχυουν και τα υπολοιπα του προηγουμενου ποστ μου ομως.
Για να τα λεμε ολα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για να τα λεμε ολα καμια απο τις δυο πλευρες δεν αναφερθηκε σοβαρα στο θεμα.Εγω θυμαμαι τον Μελισσανιδη να ειναι καθε τρεις και λιγο στα γραφεια των υπουργων πιεζοντας για να λυθουν τα προβληματα του γηπεδου,οπως θυμαμαι να εχει βαλει ολοκληρο τον μηχανισμο της κουλας,κοσμο,δημοσιογραφους,πολιτικους να πιεζουν εκτος των αλλων ενα κυβερνητικο δημαρχο.Εμεις δεν ξερω τι ακριβως κανουμε.
montekristo

Ουτε εγω αλλα θα μαθουμε και οι δυο εν καιρω.
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο προς το παρον.

ΥΓ. Ο Μελισανιδης σε όποια εκφανση της επιχειρηματικης-προεδρικης του ζωης ειναι παραδειγμα προς αποφυγη.-
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eδωσε καποιες απαντησεις ο Δουκας,καμια σχεση με τις λαλακιες ΚΚ,μεχρι και για ταμπακιερα μιλησε,λες και διαβασε τι εγραψα, που περιγραφει εν μερη τι περιμενουμε εμεις αλλα δεν περιγραφει τι κανουμε εμεις για αυτα που περιμενουμε.Αυτο βεβαια δεν αναιρει οτι αυτος ο Σιμοπουλος που εμαθα σημερα ειναι καραγκιοζης...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 03 Σεπ 2021, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Napoli4 έγραψε:
Мир έγραψε:Αν ειναι οτι μας πανε κοντρα,
ας πάμε Καβάλα, Δράμα, Βέροια ή στου Βολου/αελ για 1-2 χρόνια.

Τοσες τημωριες που τρωγαμε τοσα χρονια, και εκει πουτσες τους δίναμε και φτιάχναμε και περισσότερα Παοκτσακια στην επαρχια.
Πρέπει να πάμε σε γήπεδο που τηρεί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Δεν ξέρω αν τα παραπάνω το κάνουν. Τα 2 στην Θεσσαλία -σχεδον- σίγουρα, αλλά ειναι πολύ δύσκολο να πάμε εκεί για πολλούς λόγους
Θα προτιμούσα Σέρρες αν τηρούσε τις προδιαγραφές :opaokara:
Βέβαια και το ασπρόμαυρο της Δόξας δεν θα ήταν άσχημο :D .
Το Πανθεσσαλικό αν και θα ήταν οκ ως προς την UEFA, ως κρατικό μάλλον θα είχε τα ίδια προβλήματα με Καυτατζογλειο. Η μόνη λύση είναι ιδιωτικό γήπεδο ώστε να μην μπορούν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

joshua έγραψε:Eδωσε καποιες απαντησεις ο Δουκας,καμια σχεση με τις λαλακιες ΚΚ,μεχρι και για ταμπακιερα μιλησε,λες και διαβασε τι εγραψα, που περιγραφει εν μερη τι περιμενουμε εμεις αλλα δεν περιγραφει τι κανουμε εμεις για αυτα που περιμενουμε.Αυτο βεβαια δεν αναιρει οτι αυτος ο Σιμοπουλος που εμαθα σημερα ειναι καραγκιοζης...

Είσαι Μηχανικός??
Έχεις κατασκευάσει κάποιο δημόσιο έργο??
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχω δικη μου εταιρια...Σε καλυψα?
ΚΩΣΤΑΣ2019

joshua έγραψε:Για να τα λεμε ολα καμια απο τις δυο πλευρες δεν αναφερθηκε σοβαρα στο θεμα.Εγω θυμαμαι τον Μελισσανιδη να ειναι καθε τρεις και λιγο στα γραφεια των υπουργων πιεζοντας για να λυθουν τα προβληματα του γηπεδου,οπως θυμαμαι να εχει βαλει ολοκληρο τον μηχανισμο της κουλας,κοσμο,δημοσιογραφους,πολιτικους να πιεζουν εκτος των αλλων ενα κυβερνητικο δημαρχο.Εμεις δεν ξερω τι ακριβως κανουμε.

Μάλλον δεν παρακολουθείς
ΚΩΣΤΑΣ2019

joshua έγραψε:Εχω δικη μου εταιρια...Σε καλυψα?
Σε ποια Τάξη ειναι γραμμένη η εταιρεία σου??

Αυτά που γράφεις, πάντως, δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ισχύουν.

Δούκας
""
Όταν παραδέχεται και ο ίδιος πως ακόμα δεν υφίσταται Προεδρικό Διάταγμα, ελπίζουμε να αντιλαμβάνεται ότι μέχρι τότε ουσιαστικά δεν γίνεται να προχωρήσει το παραμικρό. Σε φάση προετοιμασίας μάλιστα δεν μπορούμε ούτε να ανακοινώνουμε κάτι, αφού ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές μετά το ΠΔ (το οποίο δεν αφορά μόνο το γήπεδο του ΠΑΟΚ αλλά και την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής).

Αναφορικά με το Καυταντζόγλειο, ΠΑΟΚ έχει υποβάλλει πλήρη πρόταση παρεμβάσεων και κοστολογίου.

Το Καυταντζόγλειο και η ΓΓΑ δεν έχουν απαντήσει αν αποδέχονται την πρόταση και το σύνολο των παρεμβάσεων, δεν έχουν καθορίσει το κόστος μίσθωσης, τη μεθοδολογία εκτέλεσης των έργων και συμψηφισμού των ποσών, ούτε το πλαίσιο συνεργασίας κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας εκεί.

Μέχρι σήμερα, υπάρχει απόλυτη σιωπή από την πλευρά τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Παρ 03 Σεπ 2021, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για πες μου εσυ τι ισχυει...Στα του ΣΤΕ και του προεδρικου διαταγματος απαντησε ο Δουμας που ειναι και υπευθυνος του εργου πως ειμαστε εντος χρονοδιαγραμματος,οποτε αυτο ας το αφησουμε στην ακρη.Στα του Καυτατζογλειου τωρα το εστειλα μια μελετη στο καυτατζογλειο και δεν εχω παρει απαντηση ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.Το στελνω μια μελετη και περιμενω να μου απαντησουν στη μελετη για να ξαναστειλω μια μελετη ειναι ο ασφαλεστερος τροπος να μη γινει τιποτα ποτε στην Ελλαδα.Οταν εισαι ΠΑΟΚ στελνεις τους ανθρωπους σου στη ΓΓΑ και το Καυτατζογλειο καθεστε και στρωνετε τους λοκους σας για οσο χρειαστει και βγαινετε απο τα γραφεια με τις υπογραφες στα χερια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”