Τηλεοπτικά δικαιώματα
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Εντάξει να γενικεψουμε τη συζήτηση τώρα πρέπει που δεν είναι του παρόντος.
Με το χοντρό και Κούλη και 50 εκατομμύρια σε κάθε ομάδα να δώσεις δώρο πάλι ανεξάρτητες δε θα είναι.
Τόσα χρόνια δε λέμε άντε γεια παλιοπαραρτημα όταν περνάμε με νίκες από γήπεδα τύπου Τριπολιτσάς και Αγρινια που γίνεται η μητέρα των μαχών?
ΠΑΟΚ εναντίον όλων είναι η φάση δυστυχώς.
Με το χοντρό και Κούλη και 50 εκατομμύρια σε κάθε ομάδα να δώσεις δώρο πάλι ανεξάρτητες δε θα είναι.
Τόσα χρόνια δε λέμε άντε γεια παλιοπαραρτημα όταν περνάμε με νίκες από γήπεδα τύπου Τριπολιτσάς και Αγρινια που γίνεται η μητέρα των μαχών?
ΠΑΟΚ εναντίον όλων είναι η φάση δυστυχώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 02 Σεπ 2021, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεταγραφές έκανε 0. Κάτι δανεικούς και κάτι ελεύθερους. Εννοείς να πουλούσε κι άλλον;seaman έγραψε: Μην το δένουμε κόμπο αυτό που διαβάζουμε, πόσο μάλλον για τα νούμερα που προβάλλουν ότι πήραν οι ανταγωνιστές μας. Ακόμα και τώρα εγώ θα έβαζα και στοίχημα ότι θα υπογράψουμε στη νόβα. Μπορεί βέβαια το αφεντικό να βγει και να πει θα κάνω μια μεταγραφή λιγότερη και θα πάω στο OPEN με 5εκ για να μας βλέπει όλη η Ελλάδα. Και αυτό θα το χειροκροτήσω

Το Αγρίνιο πχ δεν ήταν ποτέ παράρτημα του γαύρου. Και αυτό γιατί ο Κωστούλας δεν είχε ανάγκη τα ψίχουλα το χοντρό
Ακόμα και αν τελικά η στήρίξη που δείξαμε στους μικρούς έχει ως συνέπεια να είμαστε οι μόνοι που την πληρώνουμε για μια ακόμα φορά (όπως είχε γίνει και το 1986-1987 με τις απεργίες), θα έχουμε πάντα ψηλά το κεφάλι και το κούτελό μας καθαρό.
Και έχουμε και εναλλακτικές, OPEN και ΠΑΟΚ TV, δεν μπορεί να μας εκβιάσει κανένας όπως πρόπερσυ.

Και έχουμε και εναλλακτικές, OPEN και ΠΑΟΚ TV, δεν μπορεί να μας εκβιάσει κανένας όπως πρόπερσυ.

Απλά ο γαύρος πέρασε με 0-5 και σε εμάς ήταν το no passaran και η τελευταία ελπίδα του γαύρου να αφήσουμε βαθμούς. Χρονιά νταμπλ.
Ούτε η μάχη του Υδάσπη τέτοιο ματς.
Εντάξει άλλο πρωτάθλημα βλέπω.
Μακάρι να ήταν άλλο πραγματικά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2020-21Parolos έγραψε:Απλά ο γαύρος πέρασε με 0-5 και σε εμάς ήταν το no passaran και η τελευταία ελπίδα του γαύρου να αφήσουμε βαθμούς. Χρονιά νταμπλ.
Γιαννενα - gay 1-1
Γιαννενα - ΠΑΟΚ 0-2
2019-20
πανιωνιος - gay 1-1
πανιωνιος - ΠΑΟΚ 0-2
Με βαση το σκεπτικο σου Γιαννενα και Πανιωνιος ειναι παραρτηματα μας
Πιο ακριβές ετσι, φαντάζομαι μια καλή εταιρεία τέτοιου είδους νούμερα χρησιμοποιεί από έρευνες αγοράς.stravostomis έγραψε:Το "ποια ομάδα υποστηρίζετε" έχει πολύ μεγάλη διαφορά από το "ποια ομάδα θα κάνατε χρόνο στην ζωή σας αλλά και θα πληρώνατε ένα μεγάλο ποσό τον χρόνο ώστε να την παρακολουθήσετε"Kourdos έγραψε:Ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμος δεν είναι κρατικός οργανισμός και ούτε έχει κάποιο ηθικό πρόταγμα να ανταμείβει επιδόσεις. Αν στοχεύει στην κερδοφορία από τις διαφημίσεις βάση αναμενόμενου αριθμού τηλεθεατών, γιατί να δώσει π.χ. περισσότερα στον ΠΑΟΚ από τον ΠΑΟ, όταν ο βάζελος είναι η 2η πιο δημοφιλής ομάδα στην Ελλάδα;
https://www.paokmania.gr/podosfairo/dia ... thlon-pics
Κι αυτό σωστό.abalaea έγραψε:Το ότι είναι στα χαρτιά δεύτερη πιο δημοφιλή ομάδα δεν σημαίνει και ότι θα έχει αντίστοιχα την δεύτερη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Δεν βλέπουν μόνο οι οπαδοί μιας ομάδας τα παιχνίδια της ομάδας τους. Ας πάρουμε το πολύ απλό παράδειγμα. Ο γάβρος οπαδός που έχει τον ΠΑΟΚ ως βασικό αντίπαλο για τον τίτλο, θα προτιμήσει να παρακολουθήσει παιχνίδι των λαγών ή δικό μας; Επειδή εγώ δεν παρακολουθώ παιχνίδια του βάζελου, αλλά που και που βλέπω κανένα ματς των σιχαμένων, ειδικά αν υπάρχει πιθανότητα γκέλας.Kourdos έγραψε:Ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμος δεν είναι κρατικός οργανισμός και ούτε έχει κάποιο ηθικό πρόταγμα να ανταμείβει επιδόσεις. Αν στοχεύει στην κερδοφορία από τις διαφημίσεις βάση αναμενόμενου αριθμού τηλεθεατών, γιατί να δώσει π.χ. περισσότερα στον ΠΑΟΚ από τον ΠΑΟ, όταν ο βάζελος είναι η 2η πιο δημοφιλής ομάδα στην Ελλάδα;
https://www.paokmania.gr/podosfairo/dia ... thlon-pics
Αυτό είναι το πιο σωστό απ' όλα, αυτό τους νοιάζει.seaman έγραψε:Η nova λόγω των ιντερνετικών συνδέσεων (δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει και στις δορυφορικές, που φθίνουν), έχει πλήρη εικόνα του τι βλέπουν πραγματικά και πόσο, αλλά και τι άλλες παροχές βάζουν στο πακέτο τους, οι πελάτες της. Ειδικά για πέρσι που τις είχε όλες τις Ομάδες τα βασικά συμπεράσματα σίγουρα τα έχει βγάλει
Και με βάση το σκεπτικό σου δεν υπάρχουν παραρτήματα.Γκουερινο έγραψε:2020-21Parolos έγραψε:Απλά ο γαύρος πέρασε με 0-5 και σε εμάς ήταν το no passaran και η τελευταία ελπίδα του γαύρου να αφήσουμε βαθμούς. Χρονιά νταμπλ.
Γιαννενα - gay 1-1
Γιαννενα - ΠΑΟΚ 0-2
2019-20
πανιωνιος - gay 1-1
πανιωνιος - ΠΑΟΚ 0-2
Με βαση το σκεπτικο σου Γιαννενα και Πανιωνιος ειναι παραρτηματα μας
Όταν στην ουσία μόνος σου μου παραθέτεις τα μόνα στραβοπατηματα του γαύρου μαζί με την ισοπαλία στην Ξάνθη τα τελευταία 4 χρόνια. Άρα τα υπόλοιπα 128 ματς τα παίρνει δίκαια.
Εκ των οποίων με την ισοπαλία στην Ξάνθη είδαμε τί έγινε.
Μετά την ισοπαλία με το Γιαννενο βγήκε ο Κούγιας κλπ κι έλεγαν τα ίδια.
Με την ισοπαλία αυτή ο νιωνιος έπεσε έτσι απλά.
Όποιος θέλει να εναντιωθεί εδώ είμαστε. Αυτό είναι το μήνυμα.
ΥΓ: Σταματάω γιατί παραειμαστε οφτοπικ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 02 Σεπ 2021, 18:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πότε έχασε τελευταία φορά ο γκει βαθμούς σε Τρίπολη, Περιστέρι, Αγρίνιο και Λιβαδειά;;
Μην λέμε ότι θέλουμε.
Η εικόνα κάποιων ομάδων όταν παίζουν με εμας και όταν παίζουν με γκει, απέχει έτη φωτός
Μην λέμε ότι θέλουμε.
Η εικόνα κάποιων ομάδων όταν παίζουν με εμας και όταν παίζουν με γκει, απέχει έτη φωτός
-
Χολή και οξοςgika έγραψε:Μεταγραφές έκανε 0. Κάτι δανεικούς και κάτι ελεύθερους. Εννοείς να πουλούσε κι άλλον;seaman έγραψε: Μην το δένουμε κόμπο αυτό που διαβάζουμε, πόσο μάλλον για τα νούμερα που προβάλλουν ότι πήραν οι ανταγωνιστές μας. Ακόμα και τώρα εγώ θα έβαζα και στοίχημα ότι θα υπογράψουμε στη νόβα. Μπορεί βέβαια το αφεντικό να βγει και να πει θα κάνω μια μεταγραφή λιγότερη και θα πάω στο OPEN με 5εκ για να μας βλέπει όλη η Ελλάδα. Και αυτό θα το χειροκροτήσω
Ναι. Ο Κωστούλας έγραψε πανό no passaran και ανέβηκε στα κάγκελα της θύρας 6 ... Με την οποία είναι και στα μαχαίρια εδώ και χρόνια.Parolos έγραψε:Απλά ο γαύρος πέρασε με 0-5 και σε εμάς ήταν το no passaran και η τελευταία ελπίδα του γαύρου να αφήσουμε βαθμούς. Χρονιά νταμπλ.
Φίλε παράρτημα είναι μια ομάδα που η διοίκηση της έχει περίεργη σχέση με την διοίκηση μιας άλλης. Το ποια συμπαθούν οι οπαδοί ή το ποια αντιπαθούν είναι άλλο πράγμα.
Με την λογική σου όλες οι πόλεις της βόρειας Ελλάδας είναι παραρτήματα μας.
Ειτε παρουν ειτε οχι λεφτα οι μικροι παλι αρμα θα ψαχνουν. Περασανε σοβαροι ανθρωποι απο τον χωρο και τους εφαγε το μαυρο σκοταδι. Ο πρωην προεδρας του Απολλων βγηκε μιλησε τα παρατησε.
Αρα σιγα μην αλλαξει τιποτα με 500-1000 χιλαιαρικα παραπανω. Για μια ακομη φορα ειναι πασιφανες για μενα η διοικηση του ΠΑΟΚ δεν ειναι ικανη να προστατεψει τα συμφεροντα της ομαδας. Ουτε σαν ευαιρια δουλευει ουτε σαν μαγαζι με αφεντικο ουτε τιποτα.
Ουτε εμεις μπορουμε να υποστηριξουμε σοβαρα προασπαθειες οπως το ΠΑΟΚ τβ. Δυστυχως δεν γινεται.
Οποτε αντι να υπαρχει συμφωνια απο τον Ιουνιο και να περιμενουν να υπογραψουν τα χαρτια πηγαμε τωρα και την φαγαμε.
Τι να πω.
Αρα σιγα μην αλλαξει τιποτα με 500-1000 χιλαιαρικα παραπανω. Για μια ακομη φορα ειναι πασιφανες για μενα η διοικηση του ΠΑΟΚ δεν ειναι ικανη να προστατεψει τα συμφεροντα της ομαδας. Ουτε σαν ευαιρια δουλευει ουτε σαν μαγαζι με αφεντικο ουτε τιποτα.
Ουτε εμεις μπορουμε να υποστηριξουμε σοβαρα προασπαθειες οπως το ΠΑΟΚ τβ. Δυστυχως δεν γινεται.
Οποτε αντι να υπαρχει συμφωνια απο τον Ιουνιο και να περιμενουν να υπογραψουν τα χαρτια πηγαμε τωρα και την φαγαμε.
Τι να πω.
Ποια συμφέροντα της ομάδας;
Γλείψιμο και υπογραφή από Ιούνη; Προσκύνημα στα εκατομμύρια;
Ο ΠΑΟΚ από την αρχή του καλοκαιριού διατήρησε μια στάση στα τηλεοπτικά που τον τιμάει. Επίσης τώρα στο τέλος, ξέρει την αξία του ως κλαμπ και ζητάει αυτά που του αναλογούν.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως δεν έγιναν μεταγραφές και κράζουμε τα πάντα γιατί... ετσι.
Γλείψιμο και υπογραφή από Ιούνη; Προσκύνημα στα εκατομμύρια;
Ο ΠΑΟΚ από την αρχή του καλοκαιριού διατήρησε μια στάση στα τηλεοπτικά που τον τιμάει. Επίσης τώρα στο τέλος, ξέρει την αξία του ως κλαμπ και ζητάει αυτά που του αναλογούν.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως δεν έγιναν μεταγραφές και κράζουμε τα πάντα γιατί... ετσι.